Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Âmin inşallah güzel haberler yazarız buraya tez vakitte. Elimde değil yaa ister istemez çok düşünüyorum oldumu acaba bu ay diye bakalım hayırlısı.

Kan pıhtılaşması için bende iğne kullanıcam bakalım 9 ay boyunca. Tek duam Allahım bizimde kucaklarımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah.

Bir tane yedi yasinda oglum var. Sen kac yasindasin? Ilk çocuğun galiba. Dr lar dogduktan sonra ameliyat falan olabilr sansi var az da olsa demiyorlarmi? Ben cevremde cok duydum dogunca yasamz 30 lu haftalari bile gormezsin ama dogan yasayan saglikli olan varmis. Iyiki aldirmadin cok pisman olurdun vicdan azabi cekerdin. Senin hayatini tehlikeye sokmuyorsa beklmek en iyisi Rabbim yardimcin olsun. Peki normal dogum olmaz galiba sezeryan mi olacaksin gun verdimi doktor. Burda bazi annelerin bebeklerinin kalbinde problem yokmus ama durmus bundada vardir bir hayir bak bebegin 29 haftaya kadar dayanmis

Kanda pihtilasma mi var? Bende test yaptirdim eger cikarsa bende kullancam

yaşınız kaç acaba ben daha hamileyim şu an 12 kilo aldım doktor diyet yaptırıyor kilom da var.

30 olacak Temmuz Ayında. Kiloya dikkat etmek lazım ben çok aldım hamileliğin boyunca. Beyaz ekmek hamur işi pirinç ve tatlıdan uzak dur dedi dr.rum ama elimde değildi. Allah nasip ederse bu hamileliğimde çok dikkat edicem.

31 yaşındayım ilk bebeğim evet. anne karnında anneden ihtiyacı karşıladığı için zorlanmıyor dedi doktorlar ama doğduktan sonra sıkıntı oluyormuş ameliyat diyorlar ama şans vermiyorlar pek.daha 29 hafta sezaryan veya normal diye daha konuşulmadı ama kiloluyum byük ihtimalle sezaryandiyecekler. ben bebeğimi hiç aldırmayı düşünmedim çok büyük gnah biliyorum çünkü Allah kimseyi böyle bi yanlışa düşürmez inşallah. herşeyde bi hayır vardır evet belki de yaşamam gerekiyor bunları sonra güzel şeyler olur inşallah

başka çocuğunuz var mı. ben şu an 88 kiloyum şeker ve yağı kısıtladı hamilelikte kısmak zor oluyor canım çok istiyor

başka çocuğunuz var mı. ben şu an 88 kiloyum şeker ve yağı kısıtladı hamilelikte kısmak zor oluyor canım çok istiyor

Maalesef yok canım. Allah nasip ederse çok istiyorum.

Biliyorum insan dayanamıyor ama kendin ve bebeğinin sağlığı için dayanman lazım

Maalesef yok canım. Allah nasip ederse çok istiyorum.

Biliyorum insan dayanamıyor ama kendin ve bebeğinin sağlığı için dayanman lazım

Allah nasip eder inşallah sağlıklı bebekler. benim bebeğim için doktorlar doğduktan sonra yaşmaz diyorlar ve hemen bebek istiyorum. yaşımdan ve kilomdan bile tedirginim sanırım biraz bunaldığımdan oluyor yaşımız daha genç aslında

Allahtan ümit kesilmez. Içini ferah tut. Bol bol dua et. Inşallah hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Amin canim. Benimde bir oglum var onun bebekligin i doğduğunda anneye nasil muhtac olduğunu biliyoruz insanın cani bir baska yanıyor.
Senin daha onceki mesajinda kizimi dua larla yaptim yazmistin ozel degilse merak ettim
canim ben iliski oncesi hacet namazi kildik esimle iliski olduktan sonra 41 gun meryem suresini okudum dua ettim cinsiyetini ogrenene kadar devam ettim tabii dha sonra birakmadim yine yasin okudum ara ara bide ali imran suresinin 36, ayetini okudum insallah isine yarar rabbim gonlundekileri hayirlisiyla versin insallah hepimize

ahh canim bende oyle diyorum hicbisey yapmam yeterki kucahimda olsun evime getireyim saglikli bi sekilde yeter diyorum rabbim yuzumuzu gonlumuzde olanla hayirlisiyla guldursun insallah

ahh canim bende oyle diyorum hicbisey yapmam yeterki kucahimda olsun evime getireyim saglikli bi sekilde yeter diyorum rabbim yuzumuzu gonlumuzde olanla hayirlisiyla guldursun insallah
Amin cnm cumlemizin inşallah bende kucağına alayim öyle alcam eşya diğer bebeğine herşey yaptım odasını be tek o eksikti olmadı ama hayirlisi nasip değilmiş inşallah bu kucagimda kalır hayielisiyla

merhaba arkadaşlar...
ben de 6 mayısta rahim içi gelişme geriliği nedeniyle 30 haftalık doğum yaptım oğlum 750 gram doğdu ama ciğerleri gelişmediği için 1 saat sonra göktuğumuz melek oldu... acısı çok büyük ilk bebeğimdi ve çok istemiştim ama rabbim tamamlamayı nasip etmedi takdir yapacak bişey yok... ağustos ayında gerekli tahlillerim yapılacak kasımda tekrar anne olabilirsin dedi doktorum sorum şu benim gibi olup daha erken hamile kalan ve sorunsuz doğum yapan oldu mu kasımı beklemek istemiyorum oğlumun herşeyi hazırdı 3 arkadaşım daha hamile ve aynı zamanda doğum yapacaktık onları gördükçe içim yanıyo dayanamıyorum bu acıya biran once yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum...

Büyük geçmiş olsun. Sezeryanla olduysa en az 6 ay bekleyi öneriyor doktorlar. Benim doktorumda 6 dedi ama 5 ay geçtikten sonra gerekli muayene tahlil vs yapıp denemeye başlayabilirsin dedi. Şimdi deneme sürecindeyiz. Normal doğum olursa 3 ay dan sonra tekrar denenebiliyor. Allah yardımcımız olsun.

sağolasın... sende mi sezeryan doğum yapıp bebeğini kaybettin çok zor ya çok yürek acısı dinmiyor rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere... 6 ay dedi ama beklemek istemiyorum o kadar ne yapıcam bilmiyorum bir de sezeryan sonrası ne zaman adet oldun umarım uzamaz yaa bu süreç ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz

Merhaba bende 13+ haftalık hamileyim kızım olacak fakat doktorlar 1000 de 1 görülen bi durumu farkedip bebeğim in kafatası kemiklerinin olmadığıni söylediler akrani teşhisi konuldu aldirmami söylediler fakat bende asla aldirmayi düşünmüyorum doğma şansı hiç vermediler dogsa bile hemen ölür denildi ama ben Rabbime emanet ediyorum onu o isterse her şey düzelir siz bu süreci nasıl geciriyorsunuz doktor kontrolleriniz nasıl devam ediyor normal ultrasona mı girio sunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Sagol canim sen daha bilgilisin bu konularda galiba bende kurani kerimi mealini okumaya basladim namaz kilmaya başladım dinimizi araştırmaya başladım bilgim olmadığı için merak ettiğim icin soruyorum acaba cok dua etmek asiri istemek yanlis mi? Gunah mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…