Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hayir neden yanlis olsun yeterki istemesini bilelim canim sen yeterki iste mevla verir emin ol

canım sende mi geçmişte bebeğini kaybetmiştin ? allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Hamileyken problem varmiydi. Agrin falan oluyor muydu

Bende 31 canim. Yasi kafaya takma bence 20 li yaslarin basinda bebeğini kaybedenler oluyor

Merhaba canim sende bebegini kaybettin galiba neden nezaman kaybettin ve ne kadar korundun canim.
Tekrar hamile olman ve sonuna gelmen cok guzel ins sag salim kucagina alirsin

Oyle dusunme bitanem bu kadar aci çekiyorsun senin gibi anne hic kotu anne olabilirmi. Yazdiklarindan bile ne kadar guzel ilgili anne olduğun anlaşılıyor.

Ilkinde düşük tehlikesi dışında problem yasamadim canım. Senin erken doğum du sanırım

Plasenta arkasinda kan pihtisi vardi canim benim.

Esigul6061 genetik test dışında hepsi aciklanmis sonuçlara baktim doktor senden protein s protein c v faktor diye test istedimi senin nasildi g enetik disinda. Birde sen bir kac yerden randevu aldim demistin ben bir saat bile surmedi hepsini hallettim kafam karisti senden daha baska seylerdemi istedi

O zaman doktor kanama icin ne dedi?Genetik test disinda diğerleri aciklammis cok sukur hepsi iyi pıhtılaşmayla ilgili test istemisti onlarda iyi benim galiba pihtilasma yok o zaman niye tansiyon oldu anlamadim simdi
Hicbisey demediler.agir mi kaldirdin dedi bana
Kanamadan iki gun once buraz agir kaldirmistim.pazara gitmistim.sonraku gun kontrolum vardi ondan olsaudi kontrolde cikardi kanama baslamus olsaydi icerde.ama kanamadan sonra kesededw delik olusmustu.ama Allahtan kapanmisti kendiliginden.enfenksiyon surekli cikiyodu kanamadan sonra.keseseki delikten sonra belki bebek mi mikrop kapti bilmiyorum.dogum yaptim hemen enfenksiyon sifirlandi.ama benden niye tesr falan istemediler

Hamileyken problem varmiydi. Agrin falan oluyor muydu

Hiçbir problemimiz yoktu. Haftasıyla uyumluydu. Detaylı ultrasonumuz temiz çıktı. Herşey yolundaydı. Bende gayet iyiydim. Sadece 6. Aydan sonra elim Ayağım şişti. Tansiyonuma her kontrolde bakılıyordu o da normaldi. Ama o gün sancılanıp doğuma gittiğimde heyecandan yükselip yükselmediğini bilmiyoruz. Beni en çok üzende bu zaten. Hiçbir sebep bulunamadı. Herşey yolundaydı. Ama artık takdir-ı ilahi diyoruz. Elimizden birşey gelmiyor.

Böyle düşünerek kendini üzmekten başka birşey yapamazsın. Ben de Başlarda hep öyle düşündüm ama Allah bize bu Yazıyı yazmışsa elden birşey gelmez. Verende O alanda O.

Benim ilkinde düşük tehlikesi vardi yattım sonra isimi falan ben yaptim hatta sezeryandan bir gun once canim a kadar sildim oyle doğuma gittim oglum cok sukur dogdu ikincisinde son iki ay cam falan silmedim ama ayakta cok kaliyordum oturamiyordum fazla boyle oldu sende aksini düşünme yani olacagin onune geçemiyor sun. Bendende hic kimse test istemedi sadece bir dr organlaretkilenmismi diye kan aldi ttemizcikti.
Ama dogum yaptigim dr idrarimi kanimi alip test yapti hemsirelere sordum niye idrar falan topluyorsunuz kan alıyorsunuz dedim. Ama dr gebelik zehirlenmesini kabul etmiyor sadece bebek olmus anneyi zehirleyecrkmis demis. Baskalarinin gun boyu karninda kaliyor hatta normal dogum yapiyor neyse ya canim sıkıldı yine. bir suru serumlar testler o zaman soktan peşine dusemedik ben ilk sezeryan da bir serum takildi ne idrar alindi ne test yapıldı .
Bence sen uc cocugum var deme iki cocugum iki dusugum var de arastirma hastanesine git yaptir canım testlerini

Maalesef dua edip Allah a siginmaktan baska çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…