- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Cok iyi masallah.. insallah tez vakitte olur da bu bekleyislerimiz artik biter.. cok dusunme psikolojik olarak olmuyor da olabilir hayirlisi temmuz ve agustos aylari gebe kalmak icin ideal aylarmis arastirma yapmis bilim adamlari. Hakkimizda hayirlisi bizde onumuzdeki denemye baslicaz insallah hemen olur benim bebegim hemen istedigimizde olmamisti insallah bu sefer ki hemen olur.. tedavi surcide olacak gebeligimde kan pihtilasmasi cikti bu yuzden tum gebeliklerimde 9 ay boyunca igne olucam biraz tedirginim ama olsun istiyoru, bir tane yaralarimiza merhem olur insallah..6 beklememiz gerektiğini söyledi Dr. sezeryandan sonra dikişlerin iyileşmesi, rahimin toparlanması falan anca olur dedi. Ama 5. ayda kontrole gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu, fiziksel olarak hazır olduğumu, eğer psikolojik olarakda hazır hissedersem denemeye başlayabileceğimizi söyledi. Bu ay 3. ay deniyoruz bakalım. Umarım daha fazla beklemeyiz.
22.5 kilo aldım birde ben hamileliğimde. Doğumdan 40 gün sonra Dr.um spor yapabilirsin dedi. Her gün plates ve yürüyüş yaparak 6 ayda 18 kilodan kurtuldum. Spor yapmakta iyi geldi bana. Eski halime döndüğümü görmek ve yeni gebeliğe hazırlanmak kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.
aynen canim banada cok dediler ikitane evladin niye bu kadar uzuluyosun dediler ama olmuyor iste icimiz yaniyor nedenler keskeler beyinde bitmiyor kalp sikisiyor bogaz dugumleniyor karsindaki konusurken aglamaya basliyosun ama anlamiyolar oylece bakiyolar rabbim bize sabir versin insallah
Canım yaaa gerçekten çok acı benim kzızımıda kocam gördü ben görmedim oda kucağında kabire kadar gitti Allahım ne büyük bir acı ağlıyoruz bazen birlikte Allahım tekrardan hamile kalmayı nasip etsin Rabbim hepimize bu mübarek günlerin hürmetine kucklarımız dolsun hayırlısı ile.
Allah yardımcınız olsun sabır versin. ben de şu an hamileyim ve bebeğime çok yaşamaz diyor doktorklar yeni doğan bebek görünce kendime gelemiyorum ben acaba neler yaşayacam diyorum
Allah yardımcınız olsun sabır versin. ben de şu an hamileyim ve bebeğime çok yaşamaz diyor doktorklar yeni doğan bebek görünce kendime gelemiyorum ben acaba neler yaşayacam diyorum
Allah sabir versin dyaanamasi cok zor sinavlardan geciyoruz .. ben gormesem daha kotu olurdum cunku ultrasonda en son goruntusu cok fenaydi yavrumun eli yuzu duzgun nur gibi kizimi icim biraz olsun o anda rahatldi bir de cok merak ediyordum nasil bir kiz olacak kime benzeyecek diye kizimi gormek bana iyi geldi ama aklimdn cikmiyor simdi de tabi
hakkimizda hayirlisi her zaman soyluyorum rabbim aklimizi almadi ya cok sukur buna da cevremde cok var doguma yskin bebegini kaybetmis akrabalar falan sonradan hep saglikli bebekleri olmus insallah bizimde olur
8 ay olmus bebegini kaybedeli olmadi mi doktor bekle mi dedi ?? Kusura bakma ayni seyleri uasadigimiz icin merak ediyprum..
bu arada onerdiginiz kitabi daha okumadim ama eminim guzeldir en kisa zamanda okuycam kuran dinliyorum bol bol cok rahatlatiypr beni hem dinliyorum hem turkce mealini okuyorum. Iyi geliyor insan ruhuna bir de bol bol dua ediyorum
Amin canim insallah cok sagol senin dusunmen o anda beni aklina aklina getirmen yeter bitanem sagol bende cok dua ediyorum rabbim kabul etsin insallah.. gercekten buradaki arkadasliklarimiz farkli biliyor musun herseyimizi anlatabiliyoruz gercekten derdimize ortak oldugunuzu goruyorum Allah razi olsun hepinizden.. Rabbim tekrarini yasartmasin mutlu haberlerimizi yazalim insallah buraya..
Bende hastaneye cok gelen oldu kendimi cok sıktim milletin yaninda sadece agladim kimi gorsem ama geceleri sinir krizleri gecirdim hemsiler sabah kadar kontrole geldi iki gun surekli igne ilac kolay degil ki canim ben iyi bile atlattim daha dogrusu icime attim hala da oyle yapiyorum hic iyi birsey degil dayanamiyorum kimseye birsey anlatilmiyor herkes unittu bir tek esim ve be iste ates dustugu yeri yakiyor
Bu mübarek gunlerin hürmetine hz Muhammed sav peygamber efendimizin hurmetine insallah bizim yasadiklarimizi yasamzsin. Belki senin imtihanin bebegin dogunca bitecek kim bilir Rabbim bilir canım.
Kac haftalik oldun
Bende hastaneye cok gelen oldu kendimi cok sıktim milletin yaninda sadece agladim kimi gorsem ama geceleri sinir krizleri gecirdim hemsiler sabah kadar kontrole geldi iki gun surekli igne ilac kolay degil ki canim ben iyi bile atlattim daha dogrusu icime attim hala da oyle yapiyorum hic iyi birsey degil dayanamiyorum kimseye birsey anlatilmiyor herkes unittu bir tek esim ve be iste ates dustugu yeri yakiyor
6 beklememiz gerektiğini söyledi Dr. sezeryandan sonra dikişlerin iyileşmesi, rahimin toparlanması falan anca olur dedi. Ama 5. ayda kontrole gittiğimizde her şeyin yolunda olduğunu, fiziksel olarak hazır olduğumu, eğer psikolojik olarakda hazır hissedersem denemeye başlayabileceğimizi söyledi. Bu ay 3. ay deniyoruz bakalım. Umarım daha fazla beklemeyiz.
22.5 kilo aldım birde ben hamileliğimde. Doğumdan 40 gün sonra Dr.um spor yapabilirsin dedi. Her gün plates ve yürüyüş yaparak 6 ayda 18 kilodan kurtuldum. Spor yapmakta iyi geldi bana. Eski halime döndüğümü görmek ve yeni gebeliğe hazırlanmak kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.
yazdıklarınızı okuyorum gerçekten zor ve acı şeyler Allah yardımcınız olsun. inşallah doğunca biter dediğiniz gibi
Biz hepimiz sok yasadik hersey yolundayken hazirliklari tamamlamisken kotu haber aldik. Ben mesala sabah doğuma gidecektim gece bebegimi kaybettim. Insallah sen yasmazsin canim benim. Moralini simdiden bozma
Biz hepimiz sok yasadik hersey yolundayken hazirliklari tamamlamisken kotu haber aldik. Ben mesala sabah doğuma gidecektim gece bebegimi kaybettim. Insallah sen yasmazsin canim benim. Moralini simdiden bozma
Bende son uc kez gittigim de ultrason da gordum ama renkli cikti vermedi gostermiyor diye demek ki diorum boyle olacakmis ondan gostermemis yavrum yuzunu..Oglumda yüzünü hiç gostermiyordu eliyle
Kapatiyordu ayrintili renkli ultrasona girdim 21 haftada orda da kapadi dr karnimi salladi yine gostermedi sonrada gostermedi bazen yandan az goruyordum en son kontrole gittigimde gösterdi bebegim((
evet aslında her türlü daha zor yaşamızsınız ben öğrenmeden önce internetten kıyafet beşik bakıyordum. şimdi sadece hastane çıkışı ve gerekli olacak şeyleri aldım fazla eşya almıyorum. inşallah sağlıklı olur da herşeyi alırız nasılsa diyorum
Allah sevdiği kullarını kendine yaklaştırmak için böyle büyük dertler verirmiş elbet arkasından da ödülünü verip mutlu edermiş evlat acısı en zor şey tabi ömür boyu unutulmayacak bi şey ama sabredene de yavrusuyla yaşayacak cennet kapısını açarmış. aslında evladıyla imtiham edilen insanların çok özel olduklarını düşünüyorum tabi yavrularının da.
Bende her seyini tamam ladim odasini boyadik evde bayram havasi vardı ama olmadi biz yine hamilelik gunlerimizi guzel gecirdik nazimizi yaptık senin daha kotu tadini cikartamiyorsn ama icimden bi ses sanki bebegin yaşayacak diyor gerçekten canim boyle hissettim insallah bugunlerin acisini bebegin dogunca cikartirsin. Kalbindemi problem var?
Ben tekrar hamile kalirsam hic birsey almam eger Allah kucagima almayi nasip ederse ben hastanedeyken alsinlar yasasinda battaniye yeter
Bende son uc kez gittigim de ultrason da gordum ama renkli cikti vermedi gostermiyor diye demek ki diorum boyle olacakmis ondan gostermemis yavrum yuzunu..
Bende insanlarin samimiyetine guvenmiyoru canim herkes yapmacik olmus acaba onlarin basina gelse boz oyle mi yapardik ?? Herkese senin gibi olmuyor istebosver ya dusundukce sinirlerim bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?