Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cok iyi masallah.. insallah tez vakitte olur da bu bekleyislerimiz artik biter.. cok dusunme psikolojik olarak olmuyor da olabilir hayirlisi temmuz ve agustos aylari gebe kalmak icin ideal aylarmis arastirma yapmis bilim adamlari. Hakkimizda hayirlisi bizde onumuzdeki denemye baslicaz insallah hemen olur benim bebegim hemen istedigimizde olmamisti insallah bu sefer ki hemen olur.. tedavi surcide olacak gebeligimde kan pihtilasmasi cikti bu yuzden tum gebeliklerimde 9 ay boyunca igne olucam biraz tedirginim ama olsun istiyoru, bir tane yaralarimiza merhem olur insallah..

Amin canim. Benimde bir oglum var onun bebekligin i doğduğunda anneye nasil muhtac olduğunu biliyoruz insanın cani bir baska yanıyor.
Senin daha onceki mesajinda kizimi dua larla yaptim yazmistin ozel degilse merak ettim

Amin canim insallah

Allah yardımcınız olsun sabır versin. ben de şu an hamileyim ve bebeğime çok yaşamaz diyor doktorklar yeni doğan bebek görünce kendime gelemiyorum ben acaba neler yaşayacam diyorum

Bu mübarek gunlerin hürmetine hz Muhammed sav peygamber efendimizin hurmetine insallah bizim yasadiklarimizi yasamzsin. Belki senin imtihanin bebegin dogunca bitecek kim bilir Rabbim bilir canım.

Oglumda yüzünü hiç gostermiyordu eliyle
Kapatiyordu ayrintili renkli ultrasona girdim 21 haftada orda da kapadi dr karnimi salladi yine gostermedi sonrada gostermedi bazen yandan az goruyordum en son kontrole gittigimde gösterdi bebegim ((

Evet bende buraya yazınca rahatliyorum cunku hepimizin canindan omrunden ruhundan gitmis.

Ben kendime geldigimde sadece esimi istedim odama hickimseye istemedim herkes aciyarak bakıyordu . Birde insanlarin samimiyetine inanmıyorum bas sağlığına gelenler yeme icme derdindelerdi zaten

Bu mübarek gunlerin hürmetine hz Muhammed sav peygamber efendimizin hurmetine insallah bizim yasadiklarimizi yasamzsin. Belki senin imtihanin bebegin dogunca bitecek kim bilir Rabbim bilir canım.

yazdıklarınızı okuyorum gerçekten zor ve acı şeyler Allah yardımcınız olsun. inşallah doğunca biter dediğiniz gibi

Şimdi aklima o ilk gunler geldi her gece kabus goruyordum aglayarak uyaniyordum. Acimda azalma olmadi hatta yoklugu daha cok acitiyor ama acim la yasamayi biraz ogrendim

yaşınız kaç acaba ben daha hamileyim şu an 12 kilo aldım doktor diyet yaptırıyor kilom da var.

yazdıklarınızı okuyorum gerçekten zor ve acı şeyler Allah yardımcınız olsun. inşallah doğunca biter dediğiniz gibi

Biz hepimiz sok yasadik hersey yolundayken hazirliklari tamamlamisken kotu haber aldik. Ben mesala sabah doğuma gidecektim gece bebegimi kaybettim. Insallah sen yasmazsin canim benim. Moralini simdiden bozma

Biz hepimiz sok yasadik hersey yolundayken hazirliklari tamamlamisken kotu haber aldik. Ben mesala sabah doğuma gidecektim gece bebegimi kaybettim. Insallah sen yasmazsin canim benim. Moralini simdiden bozma

evet aslında her türlü daha zor yaşamızsınız ben öğrenmeden önce internetten kıyafet beşik bakıyordum. şimdi sadece hastane çıkışı ve gerekli olacak şeyleri aldım fazla eşya almıyorum. inşallah sağlıklı olur da herşeyi alırız nasılsa diyorum

Allah sevdiği kullarını kendine yaklaştırmak için böyle büyük dertler verirmiş elbet arkasından da ödülünü verip mutlu edermiş evlat acısı en zor şey tabi ömür boyu unutulmayacak bi şey ama sabredene de yavrusuyla yaşayacak cennet kapısını açarmış. aslında evladıyla imtiham edilen insanların çok özel olduklarını düşünüyorum tabi yavrularının da.

Bende son uc kez gittigim de ultrason da gordum ama renkli cikti vermedi gostermiyor diye demek ki diorum boyle olacakmis ondan gostermemis yavrum yuzunu..
Bende insanlarin samimiyetine guvenmiyoru canim herkes yapmacik olmus acaba onlarin basina gelse boz oyle mi yapardik ?? Herkese senin gibi olmuyor iste bosver ya dusundukce sinirlerim bozuluyor

Bende her seyini tamam ladim odasini boyadik evde bayram havasi vardı ama olmadi biz yine hamilelik gunlerimizi guzel gecirdik nazimizi yaptık senin daha kotu tadini cikartamiyorsn ama icimden bi ses sanki bebegin yaşayacak diyor gerçekten canim boyle hissettim insallah bugunlerin acisini bebegin dogunca cikartirsin. Kalbindemi problem var?

Ben tekrar hamile kalirsam hic birsey almam eger Allah kucagima almayi nasip ederse ben hastanedeyken alsinlar yasasinda battaniye yeter

Benim cok sukur oglum var Allahima sukurler olsun. Anneligin ne olduğunu biliyordum ama ikinci oğlumda anneligi daha cok öğrendim insanin kendi cani hiç mis ben o kadar aci cektim hamileyken ve sonrasida zehirlendim ama yine hamile kalmak istiyorum evlat kokusu her seye deger

evet kalbi büyük damar aort dar yani gelişmemiş ne yazıkki 10binde 8 görülen bi durummuş ve nedeni de yokmuş her gebelikte oluyormuş doktorlar hep aldır diye ısrar ettiler ama ben yavrumdan ayrılamazdım kendi ellerimle. 3 hafta falan çok üzüldüm sonra dedim bebeğim de üzülür diye üzülmycem dedim.
en iyisi almamak gerçekten sağlıklı olsun da hepsi parayla alınan şeyler zaten. inşallah Allah size de sağlıklı evlatlar verir. başka çocuğunuz var mı

Biz hep guluyorduk göstermiyor diye. Ben cirkin galiba annesine benzemiyor ondan göstermiyor diyordum.
daha kirkim cikmamisti galiba karşıma geçip" besik aldik kirki cikinca giydirmek icin elbise aldim ayyy ne tatli seyler var ya " diyenler oldu canim simdi bana niye eve kapandin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…