Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Başın sağolsun canim cok gecmis olsun. Abimim esindede gelisme geriligi vardi sol damarda tikaniklik vardı bebe aspirin i vermis doktor on hafta once basladi kullanmaya simdi gayet iyi bebegi. Rahim ici gelisme geriligi genelde pihtilasma nedeniyle oluyor diye duymuştum

Allah sabır versin ve yardımcınız olsun anlıyorum sizi çok acı veren bi durum bebeğnden insan vazgeçemiyor nasıl insan yavrusunu kendi elleriyle öldrebilir ki. İnşallah yanlış teşhis edilmiştir.
Kadın doğumcu ve hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım çünkü doğar doğmaz cerrahi müdahale gerektğini söylediler ve çocuk yoğun bakımı olan bir hastane olması gerekiyormuş yani üni hastaneleri uygun oluyor. 27 haftada yeni kadın doğumcu aradım tabi zor kabul ediliyor ondan önce çocuk kardiyolojisine gittim. şimdi normal kontrollerime gidiyorum 3 haftada bir veya doktor çağardıkça. tabi sizin nasıl bi durum bilemiyorum doktorunuz size ne sıklıkla gelmenizi söylecektir zaten.

[QUOTE="greeeeen, post: 41481156, member: 67072n... sende mi sezeryan doğum yapıp bebeğini kaybettin çok zor ya çok yürek acısı dinmiyor rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere... 6 ay dedi ama beklemek istemiyorum o kadar ne yapıcam bilmiyorum bir de sezeryan sonrası ne zaman adet oldun umarım uzamaz yaa bu süreç ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz[/QUOTE]

Bende 5 nisanda oğlumu kaybettim temmuzda test sonuclarina gore birde doktorun tavsiyesi de onemli ona gore hamile kalmak istiyorum 6 ay bazen uzun geliyor

Doktora ilk gidisimdi sorun çıktığı için perinotoloji uzmanı olduğundan ona gittim şimdi çarşamba günü beyin heyeti çapa da görecek rapor için sonrasında devam edeceğim bi doktor değildi sadece kesin sonuç için gitmiştim bakalım hayırlısı belki dediginiz gibi bi yonlendirmeleri olur umarım

Benim bebegimde hic yuzunu gosrermiyodu.elleri her defasinda basindaydi.en son ultrasonda yuzunu acmisti.dr 30 saniye cekti cd ye.once.dilini cikardi sonra hep guldu .buda son gorysumdu.tlf. yukledim hep bakiyorum

benimki de 21.haftafa başladı hemen aspirin ve clexane 0,4 iğne başladık ama onunki kadar basit değildi benim sorunum plasentada tıkanıklık vardı hem de damarda çentik vardı...evimi bıraktım ankaraya gittim hemen başkent perinatolojiye başladım 30.haftaya kadar dayandı bebeğim doktorum harikaydı herkes üzerine düşen herşeyi fazlasıyla yaptı ama içecek suyu yokmuş oğlumun 1 saat dayanabildi ciğerleri gelişmemiş... ağustosta pıhtılaşma testleri yapılacak inşallah büyük bir sorun çıkmaz sağlıkla kavuşurum bebeğime... o da çok dikkat etsin ciddi bir durum ani ölümler bile olabiliyo Allah korusun... stress kabus gözyaşı dolu 9 hafta yaşadım sonu güzel olur umuduyla ama olmadı...inşallah rabbim ona bağışlar bebeğini ve kimseye evlat acısı yaşatmaz inşallahhhh

Bende 5 nisanda oğlumu kaybettim temmuzda test sonuclarina gore birde doktorun tavsiyesi de onemli ona gore hamile kalmak istiyorum 6 ay bazen uzun geliyor[/QUOTE]

rabbim sana da sabırlar versin inşallah en kısa zamanda yeri dolar meleklerimizin... 6 ay 6 sene gibi şuan bana

heyet rapor yazacaksa yönlendirecektir mutlaka. istanbulda da çok iyi hastaneler var. ben çok araştırdım bebeğimin durumunu en iyi doktorları aradım çok doktora gittim tabi doktorlar hep en kötsn söylyorlar mutlaka insan doktora gitmek istemiyor deidkleri batıyor sanki. 21. haftada ayrıntılı ultarsonda öğrendim ben de dünyam yıkıldı sanki. çok zor imtihanlar bunlar her saniye dşnyorsun bazen durup durup ağlıyorum bazen içimde huzur kendimi anlamıyorum. Ama bi güzel yani var insan olgunlaşıyor ve Allah' a daha çok yaklaşyor insanlara başka gözle bakıyorsun. İnşallah sonu güzel biter vardır diyorum herşeyde bi hayır hiç bişey boşuna yaşanmıyo bu dnyada

Basin sagolsun .daha cok yeni.acini anliyorum .yazacak biseyde bulamiyorum.hersey bos gelecek cunku nedesek sana.

Ben 36+4 sancıya gittim hastaneye maalesef kalbi Durmuş meleğimin. Sezeryanla aldılar belki kalp mesajıyla geri getirebiliriz diye. Olmadı maalesef. Çok zor günler yaşadım ama zamanla açın dinmiyor ama alışıyorsun. Ben 38. Günde adet oldum. Sonrasında da düzenli bir şekilde geldi.
İnşallah bakalım benim bu ay 3. Ay deniyorum. Hayırlı haberler alırız inşallah yakın zamanda.

Insaallah hayirli haberler alirsin.bizim gibi ici yanan anneler bir bir bebeklerine kavusur.giden evlatlarimizi asla unutamayiz amabiraz acilari diner canim

Kızlar ben bir de yaşımı çok kafaya takıyorum keşke evlenir evlenmez çocuk yapsaydık diyorum 30 yaşındayım iki yıllık evliyim. Herkes benden küçük doğum yapıyor gibi geliyor benim gibi olan var mı

30 yas ileri bu yas degilki canim.dr bile 35 ren sonrasi hem hamilelik hemde bebek icin riskli diyolar.40 dan sonea doguran da var.nasip diyelim

Rabbim Şafi ismi hurmetine bebeklerimize şifalar versin inşallah

Bende de cd var ama izlemedim izleyemem
Ben kendime aci cektiriyorum.koryyamadum yavrumu diyorum.resimlerine bakmadan yaoamiyorum.cok ozluyorum onu.mezarliga kadar kucagimdan birakmadum yavrumu.yanliz kalmis gibi hissetmesin dedim.benim gelmemi istemediler ama birakamazdim yavrumu.son yolculugunda annesinin kollarinda gitti bebegim.onunla.gecirsigimiz son iki saatimizdi

Merhaba uzun zamandır giremiyordum buraya umut aradim burda bastan sona okudum hamilelik dogum haberlerine sevindim bende umut olmak icin arads gelip yazıyorum 37+4 günlük hamileyim kismetse kizima haftaya sali kavusuyorum. Umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin ve isteyin zamani gelince önce karniniz sonra kucaginiz dolacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…