- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
merhaba arkadaşlar...
ben de 6 mayısta rahim içi gelişme geriliği nedeniyle 30 haftalık doğum yaptım oğlum 750 gram doğdu ama ciğerleri gelişmediği için 1 saat sonra göktuğumuz melek oldu... acısı çok büyük ilk bebeğimdi ve çok istemiştim ama rabbim tamamlamayı nasip etmedi takdir yapacak bişey yok... ağustos ayında gerekli tahlillerim yapılacak kasımda tekrar anne olabilirsin dedi doktorum sorum şu benim gibi olup daha erken hamile kalan ve sorunsuz doğum yapan oldu mu kasımı beklemek istemiyorum oğlumun herşeyi hazırdı 3 arkadaşım daha hamile ve aynı zamanda doğum yapacaktık onları gördükçe içim yanıyo dayanamıyorum bu acıya biran once yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum...
Merhaba bende 13+ haftalık hamileyim kızım olacak fakat doktorlar 1000 de 1 görülen bi durumu farkedip bebeğim in kafatası kemiklerinin olmadığıni söylediler akrani teşhisi konuldu aldirmami söylediler fakat bende asla aldirmayi düşünmüyorum doğma şansı hiç vermediler dogsa bile hemen ölür denildi ama ben Rabbime emanet ediyorum onu o isterse her şey düzelir siz bu süreci nasıl geciriyorsunuz doktor kontrolleriniz nasıl devam ediyor normal ultrasona mı girio sunuz bilgi verirseniz çok sevinirim
Doktora ilk gidisimdi sorun çıktığı için perinotoloji uzmanı olduğundan ona gittim şimdi çarşamba günü beyin heyeti çapa da görecek rapor için sonrasında devam edeceğim bi doktor değildi sadece kesin sonuç için gitmiştim bakalım hayırlısı belki dediginiz gibi bi yonlendirmeleri olur umarımAllah sabır versin ve yardımcınız olsun anlıyorum sizi çok acı veren bi durum bebeğnden insan vazgeçemiyor nasıl insan yavrusunu kendi elleriyle öldrebilir ki. İnşallah yanlış teşhis edilmiştir.
Kadın doğumcu ve hastaneyi değiştirmek zorunda kaldım çünkü doğar doğmaz cerrahi müdahale gerektğini söylediler ve çocuk yoğun bakımı olan bir hastane olması gerekiyormuş yani üni hastaneleri uygun oluyor. 27 haftada yeni kadın doğumcu aradım tabi zor kabul ediliyor ondan önce çocuk kardiyolojisine gittim. şimdi normal kontrollerime gidiyorum 3 haftada bir veya doktor çağardıkça. tabi sizin nasıl bi durum bilemiyorum doktorunuz size ne sıklıkla gelmenizi söylecektir zaten.
Benim bebegimde hic yuzunu gosrermiyodu.elleri her defasinda basindaydi.en son ultrasonda yuzunu acmisti.dr 30 saniye cekti cd ye.once.dilini cikardi sonra hep guldu .buda son gorysumdu.tlf. yukledim hep bakiyorumOglumda yüzünü hiç gostermiyordu eliyle
Kapatiyordu ayrintili renkli ultrasona girdim 21 haftada orda da kapadi dr karnimi salladi yine gostermedi sonrada gostermedi bazen yandan az goruyordum en son kontrole gittigimde gösterdi bebegim((
Başın sağolsun canim cok gecmis olsun. Abimim esindede gelisme geriligi vardi sol damarda tikaniklik vardı bebe aspirin i vermis doktor on hafta once basladi kullanmaya simdi gayet iyi bebegi. Rahim ici gelisme geriligi genelde pihtilasma nedeniyle oluyor diye duymuştum
[QUOTE="greeeeen, post: 41481156, member: 67072n... sende mi sezeryan doğum yapıp bebeğini kaybettin çok zor ya çok yürek acısı dinmiyor rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere... 6 ay dedi ama beklemek istemiyorum o kadar ne yapıcam bilmiyorumbir de sezeryan sonrası ne zaman adet oldun umarım uzamaz yaa bu süreç ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz
Doktora ilk gidisimdi sorun çıktığı için perinotoloji uzmanı olduğundan ona gittim şimdi çarşamba günü beyin heyeti çapa da görecek rapor için sonrasında devam edeceğim bi doktor değildi sadece kesin sonuç için gitmiştim bakalım hayırlısı belki dediginiz gibi bi yonlendirmeleri olur umarım
Canim ilk gebeliginde var miydi kan pihtulasmasi.bende bunu merak ediyorum sonraki gebeliklerde olusabilen biseymi yani.bana niye hic dr. Test falan istemedilerKanda pihtilasma mi var? Bende test yaptirdim eger cikarsa bende kullancam
Basin sagolsun .daha cok yeni.acini anliyorum .yazacak biseyde bulamiyorum.hersey bos gelecek cunku nedesek sana.merhaba arkadaşlar...
ben de 6 mayısta rahim içi gelişme geriliği nedeniyle 30 haftalık doğum yaptım oğlum 750 gram doğdu ama ciğerleri gelişmediği için 1 saat sonra göktuğumuz melek oldu... acısı çok büyük ilk bebeğimdi ve çok istemiştim ama rabbim tamamlamayı nasip etmedi takdir yapacak bişey yok... ağustos ayında gerekli tahlillerim yapılacak kasımda tekrar anne olabilirsin dedi doktorum sorum şu benim gibi olup daha erken hamile kalan ve sorunsuz doğum yapan oldu mu kasımı beklemek istemiyorum oğlumun herşeyi hazırdı 3 arkadaşım daha hamile ve aynı zamanda doğum yapacaktık onları gördükçe içim yanıyo dayanamıyorum bu acıya biran once yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum...
sağolasın... sende mi sezeryan doğum yapıp bebeğini kaybettin çok zor ya çok yürek acısı dinmiyor rabbim sabırların en büyüğünü versin bizlere... 6 ay dedi ama beklemek istemiyorum o kadar ne yapıcam bilmiyorumbir de sezeryan sonrası ne zaman adet oldun umarım uzamaz yaa bu süreç ve inşallah en kısa zamanda güzel haberlerle geliriz
Insaallah hayirli haberler alirsin.bizim gibi ici yanan anneler bir bir bebeklerine kavusur.giden evlatlarimizi asla unutamayiz amabiraz acilari diner canimBen 36+4 sancıya gittim hastaneye maalesef kalbi Durmuş meleğimin. Sezeryanla aldılar belki kalp mesajıyla geri getirebiliriz diye. Olmadı maalesef. Çok zor günler yaşadım ama zamanla açın dinmiyor ama alışıyorsun. Ben 38. Günde adet oldum. Sonrasında da düzenli bir şekilde geldi.
İnşallah bakalım benim bu ay 3. Ay deniyorum. Hayırlı haberler alırız inşallah yakın zamanda.
Insaallah hayirli haberler alirsin.bizim gibi ici yanan anneler bir bir bebeklerine kavusur.giden evlatlarimizi asla unutamayiz amabiraz acilari diner canim
30 yas ileri bu yas degilki canim.dr bile 35 ren sonrasi hem hamilelik hemde bebek icin riskli diyolar.40 dan sonea doguran da var.nasip diyelimKızlar ben bir de yaşımı çok kafaya takıyorum keşke evlenir evlenmez çocuk yapsaydık diyorum 30 yaşındayım iki yıllık evliyim. Herkes benden küçük doğum yapıyor gibi geliyor benim gibi olan var mı
sağol canım doğru söylüyorsun nasip kısmet30 yas ileri bu yas degilki canim.dr bile 35 ren sonrasi hem hamilelik hemde bebek icin riskli diyolar.40 dan sonea doguran da var.nasip diyelim
Benim bebegimde hic yuzunu gosrermiyodu.elleri her defasinda basindaydi.en son ultrasonda yuzunu acmisti.dr 30 saniye cekti cd ye.once.dilini cikardi sonra hep guldu .buda son gorysumdu.tlf. yukledim hep bakiyorum
Rabbim Şafi ismi hurmetine bebeklerimize şifalar versin inşallahheyet rapor yazacaksa yönlendirecektir mutlaka. istanbulda da çok iyi hastaneler var. ben çok araştırdım bebeğimin durumunu en iyi doktorları aradım çok doktora gittim tabi doktorlar hep en kötsn söylyorlar mutlaka insan doktora gitmek istemiyor deidkleri batıyor sanki. 21. haftada ayrıntılı ultarsonda öğrendim ben de dünyam yıkıldı sanki. çok zor imtihanlar bunlar her saniye dşnyorsun bazen durup durup ağlıyorum bazen içimde huzur kendimi anlamıyorum. Ama bi güzel yani var insan olgunlaşıyor ve Allah' a daha çok yaklaşyor insanlara başka gözle bakıyorsun. İnşallah sonu güzel biter vardır diyorum herşeyde bi hayır hiç bişey boşuna yaşanmıyo bu dnyada
Ben kendime aci cektiriyorum.koryyamadum yavrumu diyorum.resimlerine bakmadan yaoamiyorum.cok ozluyorum onu.mezarliga kadar kucagimdan birakmadum yavrumu.yanliz kalmis gibi hissetmesin dedim.benim gelmemi istemediler ama birakamazdim yavrumu.son yolculugunda annesinin kollarinda gitti bebegim.onunla.gecirsigimiz son iki saatimizdiBende de cd var ama izlemedim izleyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?