Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
Arkadaşım bende 35 gün önce kaybettim herşey normaldi.mama vermişler ciğerlerine kaçmış 6_7 saat yaşadı meleğimve Ben tekrar hamile kalmak İstiyorum doktor arıyorum

Kaç ay sonra hamile kaldınız?adet gördünüzmü hemen.

Mrb arkadaşlar öncelikle hepimizin başı saolsun ve Rabbim inş bize sağlıklı bebekler nasip eder.35 gün oldu kızımı kaybedeli doktor 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi.ama ben tekrar aynı doktora gitmek istemiyorum ankara gatada doğum yapmıştım.Ankara'da gittiğiniz iyi bir doktor varmı?bizlerin psikolojisinden anlayan ona göre muayene eden.???

Allah senden de Razı olsun. Çok büyük acı yaşayan bilir. O yüzden bütün bebek bekleyenler için dualarım bu yönde.
Bir yanım çok sızlıyor ama o da bizim evladımız inşallah sağlıkla gelsin bağrıma basıcam. :)

Başın sağolsun Allah Tekrarını yaşatmasın. Inşallah kucaklarımız hayırlı, sağlıklı evlatlarla dolar en kısa zamanda.

canım benım ya ınsallah kendı evlatlarınıda bagrına basarsın. bende bır kere boyle olmustum arkadasımın bebegını gormustum gıdıp bır kere kucagıma alayım koklayım bebek kokusu belkı hepsınde aynıdır dıye dusundum. bebek gordugumde hemen kasına gozune bakıyorum benım bebegımde boylemıydı dıye

Evet canm tüpbebekte saglikli embriyo transfer edilcek ama yanilma riski var.O yüzden drum "bosuna masraf yapmayin dogal yöntem düsünün,11.haftada test yapilacak insallah temiz cikar tabi.Allah korusun bir ihtimal sorun varsa henüz hareketlerini bile hissetmez yani baglanmamis olursun" dedi.Ama Allah korusun o ihtimali düsnmek bile istemiyorum."İcinizi ferah tutun olumsuz düsünmeyi" diyor.

Baska cocugun var mı canım. 11 haftada nasıl test yapıyorlar ?

Drum cok
Rabbım evladını sana bagıslasın canım. Benımde bır oglum var ıkıncı oglum melek oldu ınsallah cennette kavusurum yavruma. Bır doktorla kalma canım ımkanın varsa ıkı uc doktora gorun
Drum cok iyi canım ama iyice arastirip düsünüp insallah saglikli karar verecez.Allah yardimcimiz olsun.

Bir oglum var özel durumu var,otizm tanisi almisti.Egitim aliyor,sınav sınav..Sen nezaman dogum ettin,nezaman düsünyorsun canm?Rabbim kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallah..

kac kez sezeryan olmustun canım. Dıkıslerde problem oluyormu ? Her sezeryanda rahıme kesı atılıyormus problem yasamadın degılmı? Benımde sorunum tansıyon yıne aynı seylerı yasarım dıye cok korkuyorum. sezeryan gununden bır gun once bebegımı kaybettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…