- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Siz kaybedeli ne kdar oldu.Rabbim önce sağlık versin sonra kaybettiklerimizi inş hayırlısı ise
37+4 günlüktü herşey normal di doğduğunda ihmalleri var çocuk doktorunun nefesi yrtersizdi
Sagol canim benim biraz moralim bozuk evet icine mi dogdu :S
Pazar gunu izinlydim evi topsrladim biraz kizimin ölüm belgesi falan geldi elime sonra besigini actim herseyini onun icine koymustum actim baktim agladim esimde uzuldu
. Sonra disari ciktik herkes bebegini almis geziyor biz hep bir yarim bir ne bileyim burukuz iste. Hic aklimdan cikmiyor her konusmamda ya hamileligimden konusuyorum ya da kizimdan.. Cok duygusalim Deprestim yine bu aralar
hemen adet olsam da baslasam ilaca insallah ta hemen kalirim onun korkusu da var icimde canim ya..
yazdiklarinizi okuyorum ama birsey yazamiyorum tukendim artik inan ki gucum kalmadi tarifi yok bu duygularin aramiza yeni kisiler katilmis cok uzuldum.
sen nasilsin napiyorsun
Insallah canim insallah cok sagol gercekten beni merak etmen cok mutlu etti.
Bu kadar degildim duzeldim diyordum hep alistim gaiba dyordum ama bu aralar iki gozum iki cesme neyi gorsem kizkmi hatirlatiyor yavrumu cook ozledim hareketlerini ne bileyim yuzuni de unuttum gibi sanki yasananlar ruyaydi. Belki de hala soktayim. Bilmiyorum. icime atmaktan da biktim valla.. iste bir sizlere anlatabiliyorum derdimi.. insallah hersey guzel olacak inaniyorum, doktoruma da guveniyorum Allah in izniyle ama biraz korku var icimde ya ayni seyleri yasarsam diye. takdiri ilahi caresizlik insani bitiriyor gelecekten umutluyum ama kizimjn ozlemi canima tak etti.
Halkimizda hayirlisi artik.Konusmak iyi geldi canim cok sagol. Yuzyuze tanismiyoruz ama ben sizi yakin bir arkadas gibi goruyorum..
Insallah canimm insallah.. hayallerde olmasa hic yasanmaz zaten. Insallah pes pese yazariz guzel haberlerimizi buraya. Rabbim sabrimi siniyor biliyorum bazen son noktaya geliriyorum sanki.. insallah Allah im sifamizi versin.. avuntularimizi tez vakitte gondersin..Bu kadar yıpratma kendini nolur. Inşallah bizimde güzel günlerimiz olacak. Kucağımız dolacak, beşiğimiz, odamız dolacak. Hayırlısı, sağlıklısı inşallah.
Aynen duygularima tercuman oldun cok ozluyorum kizimi ve zaman yaklstikca hem seviniyorum hem de korkuyorum yine ani seyler olursa diye ama kimse beni anlamiyor..temmuz temmuz dedim aha geldi 15 gune kadar da adet olurum doktor muayeneleri baslar yine her gittigimde aglayarak cikiyorum dogan bey in yanindan insallah sonunda guleriZ canim..Bende biraz durgunum Bebeğimi özlüyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum
Gercekten oyle Allah sizlerden razi olsun herkes unuttu bile biz ne yasamisiz neyden ayrilmisiz yine olur bikarsin bile deyip cikiyorlar isin icinden. Yasamayan anlamaz zaten biliyorum..Bende seni görmeden ısındım nedense:))
Acimiz ayni canim cevremizdeki kimse bizi anlamıyor ama burda birbirimize destek oluyoruz her halimiz i anlatip rahatliyoruz canım. Bende doğan beye güveniyorum insallah yanilmiyoruzdur. Bakalim benim test sonucu nasıl çıkacak.
Amin canim insallah Allah im gonlune gore versin tez vakitte insallah. Moralini yuksek tut takinti haline gelirse olmuyor biliyorsun.adetim bitiyor allahım her ay umudumuz oluyor işte.inşallah inşallah şu mübarek günlerin hürmetine....
Tabi ki canim haklisin Allah im bizlere saglik versin ilk once bize saglikli bebekler dunyaya getirebilelim rabbimin izniyle insallah.. cok aci cok kardesine dw Allah sifa versin annen ne kadar uzuluyordur kim bilir icten ice..Evet arkadaşlar allahım başta sağlık versin inşallah bizde sağlık olmazsa çocuklarımıza bakamayiz ayrıca çocuklarımızda sağlığı çok önemli hemde çok benim ablamin biri özürlü okadar zorki allahım herşeyin hayirlisini versin annemi şimdi daha iyi anliyrm hergun gözünün önünde kızının böyle olması çok acı bizde çok uzukuyrz ama annem gibi yananayz asla anne o ...ve ben bebeğimi kaybettiğinden beri surekli duam hayatım çocuk oldu ilgiszlestim dünyayla ilişkin kesildi savaş ailem umursamiyrm fark ettim bencil oluşum düşündüm burun dert bu değil dün arkadaş evinden biri geldi Anneme 20 yasında kızını kötü hastalıktan kaybetmiş okdar aci ki düşünün ce allahım yar ve yardımcımız olsun
Aynen duygularima tercuman oldun cok ozluyorum kizimi ve zaman yaklstikca hem seviniyorum hem de korkuyorum yine ani seyler olursa diye ama kimse beni anlamiyor..temmuz temmuz dedim aha geldi 15 gune kadar da adet olurum doktor muayeneleri baslar yine her gittigimde aglayarak cikiyorum dogan bey in yanindan insallah sonunda guleriZ canim..
Gercekten oyle Allah sizlerden razi olsun herkes unuttu bile biz ne yasamisiz neyden ayrilmisiz yine olur bikarsin bile deyip cikiyorlar isin icinden. Yasamayan anlamaz zaten biliyorum..
Insallah canimm en azindan elinden geleni yaptigini biliyoruz goruyoruz bu bile benim icin birsey. Hastalarini insan yerine koyuyor dinliyor onemsiyor sagolsun..
benim normalde doktor fobi m var dogan bey sayesinde astim bu sorunu cok sukur..
insallah hersey guzel olcak temiz cikar umarim testlerin. Sen diyordun ya 2016 bebekleri olacak bizim yavrularimiz diye insallah boyle olacak canim..
adetim bitiyor allahım her ay umudumuz oluyor işte.inşallah inşallah şu mübarek günlerin hürmetine....
Evet arkadaşlar allahım başta sağlık versin inşallah bizde sağlık olmazsa çocuklarımıza bakamayiz ayrıca çocuklarımızda sağlığı çok önemli hemde çok benim ablamin biri özürlü okadar zorki allahım herşeyin hayirlisini versin annemi şimdi daha iyi anliyrm hergun gözünün önünde kızının böyle olması çok acı bizde çok uzukuyrz ama annem gibi yananayz asla anne o ...ve ben bebeğimi kaybettiğinden beri surekli duam hayatım çocuk oldu ilgiszlestim dünyayla ilişkin kesildi savaş ailem umursamiyrm fark ettim bencil oluşum düşündüm burun dert bu değil dün arkadaş evinden biri geldi Anneme 20 yasında kızını kötü hastalıktan kaybetmiş okdar aci ki düşünün ce allahım yar ve yardımcımız olsun
Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Bugun bebegimi kucagima almam gerekiyodu 29 haziranda sezaryenle kalbi durdugu icin alindi
Kızlar mrb hepinize tam dört ay önce bebegimi kaybettim 32 haftalik ilk bebeğim di mahvoldummmm benn acısı hiç geçmio tam tersi hergün katlanarak artio ve benle hamile kalan herkes şimdi bebegi yle benn artık gücümun tükendiği ni hissediyorum bu nasıl bi aciijj cokk zormuş benn ufacık bişeyde gderdim hastaneye en son kasilmalar im başlamış 31 haftalikken anlamadım hareketleri sandım ki ben saglikli yim ilk bebeğim nerden bilebilirdim meğerse bebeğim çıkmak istiomusss ben anlamadım sonra doktora gittim ki özelde ki gittim doktora hakkım varsa helal etmiyorum gerçi Rabbim bilir herseyi o iste şeydi olurdu neşe kızlar kisacasi sezeryan ve kaybeetttttmmm hiç nefes alamadı bebegi m sizlerde benim gibisin z ciğeri nz yani o herkes bebegiyle birlikteken bizler eller boş kocaman bi göbek süt dolu göğüslerle kaldık şimdi napcami bilmiorumm aslında hemen anne olmak istiyor m ama bir yanımda çok korkuyo napcam bole bilmiorum Rabbbime sığınıp rum yoksa kafayı yicemm birakmasn bizi ben anne olmak istiyorum ins seneye buraya umut olur zz
Hakkimizda hayirlsii canim. Bende kendi kendime dusunuyorum dogupta sesini duyana gozlerini gorene kadar korkum bitmez heralde. Senin ki daha zor be canim doguma saatler kala Allah im tekrar gozumuze evlat acisi gostermesin insallah.. inan ki sozun bittigi yerdeyiz artik ne konusabiliyorum ne teselli oluyorum ne de teselli edebiliyorum dondum kaldim. Bazen cok iyiyim gguclu hissediyorum bazen de hayat duruyor sanki benim icin. birde benim gebeligim zor gecmisti umarim bu sefer oyle olmaz ikinci bir gebeligi vucudum kaldiri mi bilmiyorum. Ramazan basladi kilo vermeye basladim. Bir de hamileyken de calisayim diyorum evde oturursam cok dusunurum diye ama bakalim ne olacak. Merak ediyorum heyecanlaniyorum korkuyorum. Ama tekrar hamile klmak istiyorum cok guzel bir 8 aydi benim icin cok alismistim hareketlerine varligina. Cok hayallarimvardi cok hepsi yarim kaldi insallah ikinci bebegim de yasarim..ınsallah canım kafana takma uzulme stres yapma dıymıyorum bende cok korkuyorum. sezeryandan sonra ılk ultrason muayenemde o ekrana bakmak canımı o kadar cok acıtmıstıkı ekran bombos bebegım yok offf bızım kaderımız boyle yapcak bısey yok keske olsa tekrar hamıle kalırsak hep korkuyla haftaları sayacagız. ben oyle kotu zamanda bebegımı kaybettımkı sona gelsemde o masaya yatsamda korkum hıc bıtmeyecek Allah yardımcımız olsun bazende ıcım rahat oluyor Rabbım yeterkı ıstesın hersey bahane bu defa olacak dıyorum ne bıleyım ıste duygularım asırı karısık yogun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?