- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Anemim var kan surubu kullaniyorum. Bi doktora gittim 6 ay korun dedi sürecimi bildigi icin. Dun baska bi doktora gittim korunmana gerek yok ki dedi. Rahim kendini 6 haftada toplar halk arasinda 40 i cikmak dedikleri sey budur dedi. Bende korunmayacagim o yuzden. Esim ve bende genetik test yaptirdik temiz geldi şükür. Ama bebek istediğim kadarda korkuyorum yine ayni seyleri yasamaktansen neden kaybettin bebegini. Rabbim bir daha yasatmasin ikimizede insaAllah
Çok şükür allahım çok iyiyz ayın 11 de Dr giddcgz ikili test yapilacak inşallah bi problem çıkmaz dua ederken unutmayın benide lütfen ben genetik testte isteyecgm bide profda ayrıntılı ultrason var kalbine her yerine bakiliyo onu isteyecgm bakalım tabiki hepsi bahane bunları bile yaptırırken korkuyrm allahim yanlış anlarmi gücüne gidermi diye hepsine baktrsakda tabiki takdir ilahi alllahimmn o ne derse o olur inşallah saglicakla kucagimiza alirz bende insalllahh
tugrammbebegimm yavrularımızı kaybetme nedenlerimiz aynı ve ikimizde nisan ayında kaybetmişiz inşallah biran evvel ikimizde hamile kalır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız benimde bi kızım var hala soruyor kardeşimin işi bitmedimi gelsin artık diye ve inan bu da üzüyor beni şükrediyorum rabbime kızım var diye ama ne çok istiyorum geniş bi aile olmayı da rabbim önce bizlere sağlık versin sonra da yeni yavrular nasip etsin inşallah çocuklarımız bekledikleri kardeşlerine kavuşsunlar
Mrb arkadaslar... ben 18 nisanda 23 haftalik gebeligimi sonlandirmak zorunda kaldim langer giedion sendromu nedeniyle. 2 bucuk ay oldu 2 adet gördüm. Bugün yunurtlama günüm korunmayi düşünmüyorum. Sizce cok mu erken. Normal dogum yoluyla oldu sonlandirma.
Insallah canım bu ay bebegın senınle olur.
Ilk zamanlar kokuya duyarlilik bulanti cok oldu sonra bas agrisi 4. Aydan sonra. Ondan sonra ödem olusu vucudumda nefes alip veremyordum yatamiyorudum bir de sol kolum surekli uyusuktu son aylarda kan pihtilasmasindan iste anlamadi doktorum. Bas agrisindan cok cektim ben canim.Insallah canım bu defa hersey tamamlanır bebeklerımızı kucagımıza alırız bızımde hastanedeyken evdeyken odamızda bayram havası olur. Ödemden dolayı mı agrın olmustu zor gecmıstı. Canı benım aklıma ıgne ve hap takılıyor. Burda bebegını kaybeden annelerın yazdıklarını okuyorum ıgne ve asprının dekolmana neden oldugunu yazmıslar doktorlarıda prof.
doğumumu yaptıran doktora dogumdan 10 gün sonra gittim o zaman sormadım. ilk adetined gel demişti o zaman sorarım diye düşünmüşütüm ama ona gidemedim baska doktora gitmiştim. o 6 dedi. ama dün baska doktora gittim biz bu durumda süre vermeyiz dedi. korunmana gerek yok dedi bana.. benim kromozom bozuklugu oldugu için ondan snırım. eger rahmimle ya da kan değerlerinle alakalı bişey olsaydı sanırım bi süre verebilirlerdi yada tedaviye baslardım.. tamamen genetikle alaklı bizimki..Dr. Un ne kadar korunman gerektiğini söylememişmiydi? Ama normal doğumda 3 ay yeterli diyorlar. Bu arada çok geçmiş olsun Allah tekrarından sakınsın. Inşallah sağlıklı bit şekilde kucağına alırsın.
doğumumu yaptıran doktora dogumdan 10 gün sonra gittim o zaman sormadım. ilk adetined gel demişti o zaman sorarım diye düşünmüşütüm ama ona gidemedim baska doktora gitmiştim. o 6 dedi. ama dün baska doktora gittim biz bu durumda süre vermeyiz dedi. korunmana gerek yok dedi bana.. benim kromozom bozuklugu oldugu için ondan snırım. eger rahmimle ya da kan değerlerinle alakalı bişey olsaydı sanırım bi süre verebilirlerdi yada tedaviye baslardım.. tamamen genetikle alaklı bizimki..
Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine deAnladım. Ama eğer Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsan bir Çözümü var dimi durumunun? Ben hiç bir sebep yokken cennete yolladım meleğimi o yüzden bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.
Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine de
Ii geceler kizlar benm icin bugn dua edin nolur yarin ikinci duzey ultrasonumuz var teyzeleri insallah bi problem cikmaz yuregim yerinden cikicak korkudan stresten ilk bebegimde sevinerek gitmistik yuzunu gorucez diye smdi korkudan gidesim yok( allahm yuzumuzu guldursun insallah.
Arkadaşlar aranızda ankara önerebileceğiniz doktor varmı?
Amin canim tesekkur ederim seninde basin sagolsun Allah sabir versin hepimize 6 yil oncede bebegimi 26 haftalikken kaybettim ama bir bucuk yil sonra kizim dogdu suan 5 yasinda Allahima bin sukur o var onunla teselli oluyorumDun gece okudum msjini inan ne yazacagimi bilemedim arkadasim gecmis olsun. acin daha cok taze yasadiklarini hissettiklerini cok ii anliyorum bizde ayni seyleri yasadik.Hala da gecmiyor acisi burnumun diregi sizliyor biri kizim deyince
rabbim sabrini versin insallah cok dua et sakin isyan etme cok zor ama imtihan dunyasi Allah im bunu bize layik gordu elden ne gelir emir buyuk yerden. Cennet kusu onlar annesi oteki tarafta onlar karsilayacak bizi insallah o zaman hic ayrilmayacagiz.. Cok dua edelim sana ve diger arkadaslara insallah biran once kalbindeki yara da vucudundaki yaralarda iyiylesir..
sakin icine atma dertlesmek istediginde bize yaz bizde boyle teselli oluyoruz birbirimize destek oluyoruz sana da olalim insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?