Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım inşallah bütün evlat ısteyen annelerın yuzunu mevlam guldurur ınsallah

iyi olmanıza sevındım canım. İçini ferah tut bız tedbırımızı alıp gerısını Allah a bırakıyoruz elımızden ne gelıyorsa yapmaya mecburuz gelmeyenler ıcınse Rabbıme sıgınmaktan baska caremız yok.

tugrammbebegimm yavrularımızı kaybetme nedenlerimiz aynı ve ikimizde nisan ayında kaybetmişiz inşallah biran evvel ikimizde hamile kalır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız benimde bi kızım var hala soruyor kardeşimin işi bitmedimi gelsin artık diye ve inan bu da üzüyor beni şükrediyorum rabbime kızım var diye ama ne çok istiyorum geniş bi aile olmayı da rabbim önce bizlere sağlık versin sonra da yeni yavrular nasip etsin inşallah çocuklarımız bekledikleri kardeşlerine kavuşsunlar

Benımde bır oglum var 7 yasında cok sukur. Masallah cok akıllı uzuldugumu anlıyor ılk gunler de her seye sahıt oldu bebekle ılgılı hıc kımseyı konusturmuyor tv bıle reklamları falan kapatıyor annemı uzmeyın dıyor cok sukur sukurler olsun Allahıma.
Ben 5 nısanda kaybettım canım 38 +3. senın kac haftalıktı korunmayı ne zaman bırakmayı dusunuyorsun

33+0 da kaybettim 20 nisan doktorum 6 aydan önce hamile kalıp gelme bakmam dedi benim dr kuzenimin yakın arkadaşı ben 28. gün adet oldum düzene girdi sanırım eylülün ilk haftası adet olucan eylülde bırakmayı düşünüyorum korunmayı ama denk o ay olursa 4,5-5 ay anca olur bide kötü bişey olur diye korkuyorumda perinatoğum ali gül var biz 6 aydan önce olsun istemeyiz ama 4 de hamile kalanada aldır demem dedi tekrar aynı şeyi ya da daha kötüsünü yaşamaktan korkuyorum açıkcası bu hamilelimde son kontrolümde dr uma karnında bebeği ölenler var bizim başımıza gelirse naparız diye sorup ağlamıştım 1 hafta sonra ben yaşadım

Dr. Un ne kadar korunman gerektiğini söylememişmiydi? Ama normal doğumda 3 ay yeterli diyorlar. Bu arada çok geçmiş olsun Allah tekrarından sakınsın. Inşallah sağlıklı bit şekilde kucağına alırsın.

Ilk zamanlar kokuya duyarlilik bulanti cok oldu sonra bas agrisi 4. Aydan sonra. Ondan sonra ödem olusu vucudumda nefes alip veremyordum yatamiyorudum bir de sol kolum surekli uyusuktu son aylarda kan pihtilasmasindan iste anlamadi doktorum. Bas agrisindan cok cektim ben canim.

Okuyorum saglilla doguranda cok var insallah bana da nasip olur cok arastirmadim daha hangi igneyi verecegi belli degil diye insallah birsey olmaz. Benim zaten kan pihtilasmasindan dekolman oldu canim Kan akisi saglanamadi bebegime plesantadan erken ayrildi ignefayda eder umarim.. birde homozigot degil benim ki heterozigot cikti o biraz daha iyiymis homozigot a gore hayirlisi bu sefer birsey olmaz umarim zaten gidince de konuscam dogan bey le ignenin ayarini neye gore yapacakmis bir ogreneyim 400 luk var 1000 lik var hangisini kullan diyecek bakalim.

doğumumu yaptıran doktora dogumdan 10 gün sonra gittim o zaman sormadım. ilk adetined gel demişti o zaman sorarım diye düşünmüşütüm ama ona gidemedim baska doktora gitmiştim. o 6 dedi. ama dün baska doktora gittim biz bu durumda süre vermeyiz dedi. korunmana gerek yok dedi bana.. benim kromozom bozuklugu oldugu için ondan snırım. eger rahmimle ya da kan değerlerinle alakalı bişey olsaydı sanırım bi süre verebilirlerdi yada tedaviye baslardım.. tamamen genetikle alaklı bizimki..

Anladım. Ama eğer Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsan bir Çözümü var dimi durumunun? Ben hiç bir sebep yokken cennete yolladım meleğimi o yüzden bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

Anladım. Ama eğer Allah nasip ederde tekrar hamile kalırsan bir Çözümü var dimi durumunun? Ben hiç bir sebep yokken cennete yolladım meleğimi o yüzden bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.
Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine de

Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine de

Inşallah sağlıklı bir şekilde alıcaz bebeklerimizi kucağımıza iyi Düşünelim iyi olsun.

Kızlar hepimize Rabbim binlerce sabır versin yoksa kafayı yememek elde diiill bide bu sezeryan beni oda bulandiri o normal doğum olsada belki daha kolay karar verirdim kendi adıma ama ins Rabbim bu sefer guldrsun yüzümuz u hepimizin esigul seni merak ediyorum eğer anlatmak istersen tabi bebeğin gelişimi fln iyimiydi ben izlediğin yolu doktorunun izlediği yolu bilmek isterim ama paylaşmak istersen tabikide çünkü bende hamile kaldığmi anladım zamn iğne ve aspirin baslicamm sana doktorun ne dd

Ii geceler kizlar benm icin bugn dua edin nolur yarin ikinci duzey ultrasonumuz var teyzeleri insallah bi problem cikmaz yuregim yerinden cikicak korkudan stresten ilk bebegimde sevinerek gitmistik yuzunu gorucez diye smdi korkudan gidesim yok ( allahm yuzumuzu guldursun insallah.

Güzel haberlerin alın yarın inşallah ve bizimle bu güzel haberleri paylaşın çünkü güzel şeyler duymaya çok ihtiyacımız var. özellikle de aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlardan.

Allah yardım etsin bende normal doğum yaparak sebepsiz bir sabah kızım hareket etmedi doğum beklerdim her an olmaktır 38 hafta 3 günlüktü kaybettim 6 kasımda Ve şimdi gene hamileyim ve bende korkuyorum bir oğlum var kızıma cennete gitti şimdi de karnımdaki Bebeğimi beklerim korku ile dua edin allah kimseye yaşatmasin

Amin canim tesekkur ederim seninde basin sagolsun Allah sabir versin hepimize 6 yil oncede bebegimi 26 haftalikken kaybettim ama bir bucuk yil sonra kizim dogdu suan 5 yasinda Allahima bin sukur o var onunla teselli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…