Rabbim saglikli haberlerinizi paylasmayi nasip etsin canm bizlerle...Ii geceler kizlar benm icin bugn dua edin nolur yarin ikinci duzey ultrasonumuz var teyzeleri insallah bi problem cikmaz yuregim yerinden cikicak korkudan stresten ilk bebegimde sevinerek gitmistik yuzunu gorucez diye smdi korkudan gidesim yok( allahm yuzumuzu guldursun insallah.
33+0 da kaybettim 20 nisan doktorum 6 aydan önce hamile kalıp gelme bakmam dedi benim dr kuzenimin yakın arkadaşı ben 28. gün adet oldum düzene girdi sanırım eylülün ilk haftası adet olucan eylülde bırakmayı düşünüyorum korunmayı ama denk o ay olursa 4,5-5 ay anca olur bide kötü bişey olur diye korkuyorumda perinatoğum ali gül var biz 6 aydan önce olsun istemeyiz ama 4 de hamile kalanada aldır demem dedi tekrar aynı şeyi ya da daha kötüsünü yaşamaktan korkuyorum açıkcası bu hamilelimde son kontrolümde dr uma karnında bebeği ölenler var bizim başımıza gelirse naparız diye sorup ağlamıştım 1 hafta sonra ben yaşadım
Amin canim tesekkur ederim seninde basin sagolsun Allah sabir versin hepimize 6 yil oncede bebegimi 26 haftalikken kaybettim ama bir bucuk yil sonra kizim dogdu suan 5 yasinda Allahima bin sukur o var onunla teselli oluyorum
Ilk zamanlar kokuya duyarlilik bulanti cok oldu sonra bas agrisi 4. Aydan sonra. Ondan sonra ödem olusu vucudumda nefes alip veremyordum yatamiyorudum bir de sol kolum surekli uyusuktu son aylarda kan pihtilasmasindan iste anlamadi doktorum. Bas agrisindan cok cektim ben canim.
Okuyorum saglilla doguranda cok var insallah bana da nasip olur cok arastirmadim daha hangi igneyi verecegi belli degil diye insallah birsey olmaz. Benim zaten kan pihtilasmasindan dekolman oldu canim Kan akisi saglanamadi bebegime plesantadan erken ayrildi ignefayda eder umarim.. birde homozigot degil benim ki heterozigot cikti o biraz daha iyiymis homozigot a gore hayirlisi bu sefer birsey olmaz umarim zaten gidince de konuscam dogan bey le ignenin ayarini neye gore yapacakmis bir ogreneyim 400 luk var 1000 lik var hangisini kullan diyecek bakalim.
Ilk zamanlar kokuya duyarlilik bulanti cok oldu sonra bas agrisi 4. Aydan sonra. Ondan sonra ödem olusu vucudumda nefes alip veremyordum yatamiyorudum bir de sol kolum surekli uyusuktu son aylarda kan pihtilasmasindan iste anlamadi doktorum. Bas agrisindan cok cektim ben canim.
Okuyorum saglilla doguranda cok var insallah bana da nasip olur cok arastirmadim daha hangi igneyi verecegi belli degil diye insallah birsey olmaz. Benim zaten kan pihtilasmasindan dekolman oldu canim Kan akisi saglanamadi bebegime plesantadan erken ayrildi ignefayda eder umarim.. birde homozigot degil benim ki heterozigot cikti o biraz daha iyiymis homozigot a gore hayirlisi bu sefer birsey olmaz umarim zaten gidince de konuscam dogan bey le ignenin ayarini neye gore yapacakmis bir ogreneyim 400 luk var 1000 lik var hangisini kullan diyecek bakalim.
Inşallah beklemek çok zor.
Kizimi birtanemi kaybedeli bir yil oldu bu ay bizim icin zor gececek simdiden tahammul edemiyorum zaman gectikte icimdeki aci katlandi hergun burda yazilanlari okuyorum fakat elim varmiyor yazmaya yeniden hamile kalanlar icin mutlu oluyorum yeni katilanlar yazmaya basladikca ise icim parcalaniyor kuzimin benden gittigi gunu yasiyorum mahvoluyorum evlat acisiyla yanan tum annelerin kucagi dolsun su mubarek gunlerde evlatlarimizin yeniden bedenimize gelmesi bu defa sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim hepimize dua ediyorum insallah...
Kalbi durmustu onun da26 haftalık bebegını neden kaybetmıstın?
Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine de
Kalbi durmustu onun da
Canim cok sknti ve stres dolu gunler gecirdim hamileligimin son gunlerinde bir suru yoktan sebep simdi dusundukce nefes alamiyorum dogumu on gun kala ayni seninde dedigin gibi pazar gununde kizimin hareketlerini hissetmedim esim o gun defalarca sordu kizim kipirdadimi diye ben hic konduramadim sonra aksam uzere doktorumu aradim hemen cagirdi gittgmde ic kanama gecirdigimi bebegi kaybettigimizi benimde hayati tehlikem oldugunu soylediler ve bebegim o gun koptu icimden..sonra hicbir sebep arastirmadik doktorum gerek yok hicbir sebebi yok dedi takdir i ilahi dedikCanım benım bende nısan ayını sımdıden dusunmeye basladım. Hele pazar gununden nefret edıyorum.Tekrar hamıle kalmayı dusunmuyormusun. Sen nıye bebegını kaybetmıstın
Yok hicbir sey istemediAnladım canım Rabbım tekrarını yasatmasın. Ikı kayıp var doktor test falan ıstedımı.
Allah yardım etsin bende normal doğum yaparak sebepsiz bir sabah kızım hareket etmedi doğum beklerdim her an olmaktır 38 hafta 3 günlüktü kaybettim 6 kasımda Ve şimdi gene hamileyim ve bende korkuyorum bir oğlum var kızıma cennete gitti şimdi de karnımdaki Bebeğimi beklerim korku ile dua edin allah kimseye yaşatmasin
VAlla dun aksam calismalara basladik ama yumurtlama günümü kacirmis olabilirimCok sukur canım. O zaman korkma Allahın ıznıyle bırsey olmaz ınsallah. Normal dogum yapman bebegının fazla buyumemesı senın ıcın artı. Guzel haberlerını beklıyorum:))
Kusura bakma msjina cevap vermemisim isten vakit buldukca giriyorum siteye bazen atlayabiliyorum msjlariİnşallah bir daha ki ay birlikte güzel haberler veririz. İnsan ister istemez üzülüyor ama yapacak bir şey yok dua etmekten başka. Bu ay tatile çıkacağız bayramdan sonra. Kafam oralarda daha rahat olur çok fazla takmam diye düşünüyorum. inşallah güzel olacak her şey.
Gec olsun guc olmasin sen iyiy olursan karnindaki bebekte iyiy olur biliyorsun sagligini riske atma canimKızlar hepimize Rabbim binlerce sabır versin yoksa kafayı yememek elde diiill bide bu sezeryan beni oda bulandiri o normal doğum olsada belki daha kolay karar verirdim kendi adıma ama ins Rabbim bu sefer guldrsun yüzümuz u hepimizin esigul seni merak ediyorum eğer anlatmak istersen tabi bebeğin gelişimi fln iyimiydi ben izlediğin yolu doktorunun izlediği yolu bilmek isterim ama paylaşmak istersen tabikide çünkü bende hamile kaldığmi anladım zamn iğne ve aspirin baslicamm sana doktorun ne dd
Hayirlisi canim ya dogan bey bana da dusuk doz da igne veririz boyle dogum yaptirdigim cok hastam var dedi gozunde buyutme korkma dedi bakalim guveniyorum insallah bosa cikmaz guvenim.. seni Allah korudu canim valla siddetli bir de rabbim evladina bagisladi cok sukur.Hematolojıye gıdecekmısız onlar ıgnenın dozunu soyluyorlarmıs canım. Sende dekolman olmustun unuttum ben pekı dısa kanama mı oldu ama sabaha kadar nıye beklettıler benım ıce kanama oldu benı zehırlemeye baslamıs.Burda dekolman plesantadan bırı bebegını kaybetmıs kan pıhtılasması cıkmıs az dozda ıgne kullanmıs bebegıne kavusmus ama ıkı kısıde doktorumuz ıgne falan vermedı dekolmanı tetıkler demıs dıyet yapmıslar az kılo almıslar onlarda bebeklerıne kavusmus. Ben sımdı arada kaldım zaten dekolman olduk rıskımız ıkıncı gebelıkte dahada artıyor sımdı ıgne falan daha cok rıskı arttırırmı? Bakalım benım sonuclar nasıl cıkacak hakkımızda hayırlısı. Dogan Bey bana gebelık zehırlenmesının farklı bır turunu yasamıssın sıddetlısını hemde dedı
Aynen canim ya her tarafim sisti nefes alamiyordum yatamiyordum stres te yaptim bu yuzden sokaga cikamiyordum dk basi tuvaletbebegim kanala girmisti sanki baski yapiyordu dusecek gibi hissediyordum soyledim doktora son zamanlarda olur demisti ama kimse benim kadar rahatsiz olmadi herkes gayet rahat gebelik yasadi cevremdeKızlarda genelde mıde bulantısı cok olur ılk zamanlar kılo verılır sonra fazlasıyla gerı alınır. Gercı hıc kız dogurmadım ama kız cok ıstedıgım ıcın cevremdekılerı gozlemlıyordum . Benımde basım cok agrıyordu ıkı yastıkla yatıyordum nefes alamıyordum. Bırde bacak agrısı vardı. ılk zamanlar cok rahattım son donem cok cektım yurumek bıle ımkansızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?