Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim saglikli haberlerinizi paylasmayi nasip etsin canm bizlerle...

Bende eylulde korunmayı bırakmayı dusunuyorum. Sen test falan yaptırdın mı? Ben yaptırdım bır hafta sonra cıkacak eger pıhtılasma varsa ıgne kullanacakmısım. Senın bebegınde cok hareketlımıydı benımkı hıc durmuyordu. Bır hafta oncesı 2 saat aralıksız hareket ettı o zaman korkmustum bır sıkıntısı var dıye ıcıme dogmustu. Ve karnım 30 lu haftalardan sonra sertleşmeye baslamıstı ben yalancı sancı sandım. Aslında oglum cok bellı ettı ama ben anlayamadım Hamıleyken farklı doktorlarada gıttım hepsı masallah cok hareketlı dıyordu fazla hareketlı olması demekkı iyi degılmıs. 33 haftada kılosu 2400 du beyın gelısımı 37 haftalık dedı ve doktorum cok sasırdı bır kac kez kontrol ettı. Ben bunu herkese soyledım zaten sonrası ıyıce sısmeye basladım tansıyonum ıyıce yukseldı nazarada ınanıyorum Allah nasıp ederse tekrar hamıle kalırsam dısarı bıle cıkmayacagım.

Kizimi birtanemi kaybedeli bir yil oldu bu ay bizim icin zor gececek simdiden tahammul edemiyorum zaman gectikte icimdeki aci katlandi hergun burda yazilanlari okuyorum fakat elim varmiyor yazmaya yeniden hamile kalanlar icin mutlu oluyorum yeni katilanlar yazmaya basladikca ise icim parcalaniyor kuzimin benden gittigi gunu yasiyorum mahvoluyorum evlat acisiyla yanan tum annelerin kucagi dolsun su mubarek gunlerde evlatlarimizin yeniden bedenimize gelmesi bu defa sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin allahim hepimize dua ediyorum insallah...

Hematolojıye gıdecekmısız onlar ıgnenın dozunu soyluyorlarmıs canım. Sende dekolman olmustun unuttum ben pekı dısa kanama mı oldu ama sabaha kadar nıye beklettıler benım ıce kanama oldu benı zehırlemeye baslamıs.Burda dekolman plesantadan bırı bebegını kaybetmıs kan pıhtılasması cıkmıs az dozda ıgne kullanmıs bebegıne kavusmus ama ıkı kısıde doktorumuz ıgne falan vermedı dekolmanı tetıkler demıs dıyet yapmıslar az kılo almıslar onlarda bebeklerıne kavusmus. Ben sımdı arada kaldım zaten dekolman olduk rıskımız ıkıncı gebelıkte dahada artıyor sımdı ıgne falan daha cok rıskı arttırırmı? Bakalım benım sonuclar nasıl cıkacak hakkımızda hayırlısı. Dogan Bey bana gebelık zehırlenmesının farklı bır turunu yasamıssın sıddetlısını hemde dedı

Kızlarda genelde mıde bulantısı cok olur ılk zamanlar kılo verılır sonra fazlasıyla gerı alınır. Gercı hıc kız dogurmadım ama kız cok ıstedıgım ıcın cevremdekılerı gozlemlıyordum . Benımde basım cok agrıyordu ıkı yastıkla yatıyordum nefes alamıyordum. Bırde bacak agrısı vardı. ılk zamanlar cok rahattım son donem cok cektım yurumek bıle ımkansızdı

Canım benım bende nısan ayını sımdıden dusunmeye basladım. Hele pazar gununden nefret edıyorum.Tekrar hamıle kalmayı dusunmuyormusun. Sen nıye bebegını kaybetmıstın

Bizde genetiklerimize baktirdik esimle bizim genetiklerimiz normal cikti şükür doktor tamamen bebekle alakali rastlantisal bi durum bu dedi. Bi sonraki bebekte milyonda bir dedi ama oste insan korkuyor yine de

Cok sukur canım. O zaman korkma Allahın ıznıyle bırsey olmaz ınsallah. Normal dogum yapman bebegının fazla buyumemesı senın ıcın artı. Guzel haberlerını beklıyorum:))

Canım benım bende nısan ayını sımdıden dusunmeye basladım. Hele pazar gununden nefret edıyorum.Tekrar hamıle kalmayı dusunmuyormusun. Sen nıye bebegını kaybetmıstın
Canim cok sknti ve stres dolu gunler gecirdim hamileligimin son gunlerinde bir suru yoktan sebep simdi dusundukce nefes alamiyorum dogumu on gun kala ayni seninde dedigin gibi pazar gununde kizimin hareketlerini hissetmedim esim o gun defalarca sordu kizim kipirdadimi diye ben hic konduramadim sonra aksam uzere doktorumu aradim hemen cagirdi gittgmde ic kanama gecirdigimi bebegi kaybettigimizi benimde hayati tehlikem oldugunu soylediler ve bebegim o gun koptu icimden..sonra hicbir sebep arastirmadik doktorum gerek yok hicbir sebebi yok dedi takdir i ilahi dedik

Allah bu sefer Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Cok sukur canım. O zaman korkma Allahın ıznıyle bırsey olmaz ınsallah. Normal dogum yapman bebegının fazla buyumemesı senın ıcın artı. Guzel haberlerını beklıyorum:))
VAlla dun aksam calismalara basladik ama yumurtlama günümü kacirmis olabilirim normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu hayırlısı artik. Cok heyecanliyim yaa hamile kalorsam cevremdekiler cok tepki verecek kesin.. ama bu kez en az 3 aylik olana kadar kimseye soylemeyexegim gebe oldugumu

Kusura bakma msjina cevap vermemisim isten vakit buldukca giriyorum siteye bazen atlayabiliyorum msjlari

Insallah canim tabi ki her ay umtlaniyorsun benim stres ten 2 yil cocugum olmadi cok yi bilirim bu bekleyisleri.
Tatile cikmak sana cok iyi gelir esine de benim eltimin ablasinin 10 yil cocuklari olmamis gidiyorlarmis doktor hersey normal diyormus ama bebekte olmuyor tup bebek falan dusunkusler doktor sen bir tatile git gel baslariz tedaviye demis zaman vermis aslinda kafasini rahatlasmis bence sonra tatilde hamile kalmis simdi kocaman oglu var. Insallah sende boyle olursun. Evet Alla h in izniyle hersey cok guzel olacak hep iyiyi dusun kendi kendine gulumse mesela beyin mutluluk hormonu salgilasin bu snaa da guven ve ilerisi icin umutlu olmani saglar ben arada yapiyorum ise yariyor.. :)

Kızlar hayırlı cumalar ben bisey daniscam size ben diğer bebegimdede bundada namazlarını biliyorum yasinimi okuyorum fakat hep rüyamda kötü rüyalar görüyorum tuaf tuaf anlamadm biseyimizi eksik yapıyorum neden anlamadım cevsenle yapıyorum artık yattığını yerde teşbih çekip yatyrm anlamadım neden hayırlısı inşallah dua etmeyi birskmiycam tabiki

Gec olsun guc olmasin sen iyiy olursan karnindaki bebekte iyiy olur biliyorsun sagligini riske atma canim

tabi ki anlatirim ne demek.. ben iki yil bekledim kizimi stres ten olmadi sonra gecen sene kadir gecesi ogrendik varligini 4. Ayimda tansiyon cikti takip altina alindim 1 hafta duzeldi somra bas agrilarim oldu hamileligim sikintili gecti biraz ödem kollarda bacaklarda uyusma gece uyuyamama son zamanlarda iyice bebegin bacaklarimin arasina indigini hissediyordum. 34 haftamiz yeni bitmisti o hafta cok moralsiz halsiz istahsiz lastim. Bebegimin geliskmi iyiydi 45 cmm boyunda 2500 kiloydu kizim bir gece sancilandim yalanci dogum sancisi sandim anlamadim sabah kalktim hareket etmedi biraz durdum sonra cok hafif hareket ettigini hissettim birsey yoktur dedim konduramiyor ki insan sonra iyice durdu hareketler
meger plesanta erken ayrilmis onun sancisiymis ama kanama yok plesantanin arkasinda kaldi demek ki. Acil de ogrendim kizimin öldugunu doktorum sabah sezeryan a aldi ani bebek ölumu tansiyon vurmustur dedi

hic bir tahlil arastirma istemedi ben de doktorumu degistirdim simdi ki doktorum iyi cok sukur simdilik. Gittim anlattim genetik test kan tahlili falan istedi kan pihtilasmasina bakti gittim devlet hastanesinde rica minnet yaptirdim pihtilasma cikti gercekten de yani bebegim benim yuzumden ölmus. Sonra gittim sonuclari gosterdim 3 ay sonra tabi

hamile kalmayi planladigin ay adet olunca coraspin kullanmaya baslayacaksin dedi sonra ben seni cagirixam adet olunca ara dedi bu ay adet olunca aricam iste. Hee birde hamile kaldigini anlamak icin adetinin gecmesini beklemicez ben sana su gun test yap dicem ona gore hicvakit kaybetmeden ignelere baslicaz dedi. Tansiyonumda kan pihtilasmasindan cikiyormus gebelikte . Boyle istebenim hikayem de 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi doktor ben temmuz u bekliyorum 15 subatta dogum yapmistim 5 ay bitecek iste.

Ben dokttora gittikce yaziyorum buraya seni de haberdar ederim insallah bu sefer guzel olacak guveniyorum bu doktora

Hayirlisi canim ya dogan bey bana da dusuk doz da igne veririz boyle dogum yaptirdigim cok hastam var dedi gozunde buyutme korkma dedi bakalim guveniyorum insallah bosa cikmaz guvenim.. seni Allah korudu canim valla siddetli bir de rabbim evladina bagisladi cok sukur.
evet cok var kan pihtilasmasi ve saglikli gebelik geciren insallah bizde saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza

bir arkadasim vardi gecen sene dusuk yapti yine hamile kamisti dun dogurmus galiba gece cunku bu sabah msj atti bir taraftan sevin pdim bir taraftan icim cok burkuldu. O dusuk yaptiginda ben hamileydim ama simdi o dogurdu. bir tane dde akrabamiz hamileydi ben yeni dogum yaptigim zamanlarda bugun duydum kizi olacakmis kizim olacak diye de yazmis watsap a cok kotu oldum ya hakimizda hayirlisi ama gun gectikce millet dogurup senin kucagin bos kalinca cok kotu oluyor.

Aynen canim ya her tarafim sisti nefes alamiyordum yatamiyordum stres te yaptim bu yuzden sokaga cikamiyordum dk basi tuvaletbebegim kanala girmisti sanki baski yapiyordu dusecek gibi hissediyordum soyledim doktora son zamanlarda olur demisti ama kimse benim kadar rahatsiz olmadi herkes gayet rahat gebelik yasadi cevremde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…