Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynen katiliyorum sana burasi ve siz arkadaslarim cok sry katiyorsunuz bana da ve ne yasadigimi hissettiginizi bildigim icin cok rahat konusabiliyorum.. insallah canim artik gulme mutlu olma zamanidir bizim icin :) hersey moralle oluyor. Insanin morali bozukken istahi bile kesilyor gerisini sen dusun. Jnsallah iyi olucaz inaniyorum pes pese hamile kalip ps pese dogurcaz :))

Allah yardımcın olsun senın kı daha zormus bızler yıne sanslıyız

ah canım allah yardımcın olsun.kimbilir belkide zamanında bizde böyle hatalar yaptık.biri evladını kaybetmiş dediklerinde aaaaa ne kötü bi arasak olur derdik.ama olay başımıza gelince olaylar farklı oldu.allah yardımcın olsun.ama şunu düşün Rabbim imtihan üzerine imtihan veriyor.sabrını deniyor.hep suskunluğunu koru.eşine dök içini.bu hem seni rahatlatır hemde aranızdaki uhuvveti arttırır.herşeyin bi zamanı var elbette.dolacak kucaklarımız

Korkma canim benim hatta korkularinin uzerine git kizim kucucuktu ama bana cok sey ogretti yok sa ben bu kadar guclu durabilir miydim mumkun degil ilk zamanlar oyle kotuydum ki ama zor la kendimi disari attim ise basladim bieaz da zaman etkili oluyor tabi.

Teslimiyet ve kalp edilen dua cok onemli canim cuma saati sela okunurken sela ile ezan arasi da cok dua ederim bugun hepinize de ettim insallah kabul olur :) herseyin hayirlisi saglikli sihhatli uzun omurlu insallah.

Canim seni o kadar iyiy anliyorum ki uzme kendini. Boyle kknularda biraz bencil olmak gerekyor aslinda. Kimse seni anlamaz ki bitanem niye takiyorsun kafaya. Sana iyiy gelmeyen bir ortam arkadas es dost neyse olursa hemen uzaklas. Zaten hassassin kimsenin seni daha cok uzmesine izin verme. Mesafe koy araya. Millet ne der diye de dusunme onlar seni dusunmuyor cunku. Daha fazla da yipratma kendini inan ki ben de uzuluyorum okudukca. Cik acik hava ya biraz hva al kendini toparlamaya calis yakin olsaydik gorusurduk valla ikimize de iyi gelirdi :)

ınsallah canım esımlede konusamıyorum konusunca hemen susuyor gozlerı dalıyor o zaman onun gozlerınde melgımı goruyorum. Ben ıyı olunca o da ıyı oluyor bunu anladım bazan doluyorum anlatıyorum hemen sessızlık. O mezara kadar kucagına vermısler yuzunu gormus koklamıs yıkarlarken bakmıs belkı o benden daha fazla acı cekıyor

Sagol canım ıyıkı varsınız. Fazlada uzak degılız:)) Insallah bır gun gorusuruz hatta hamıle hamıle gezerız bıle:))

Amin cnm insaallah. Etrafimda bir suru gebe var benle hamile olanlar dogum yapti cok üzülüyorum gördükçe

Canim daha 2 bucuk ay oldu gebeligim sonlandirilali. Ben bebek istiyorum diyorum herkes sasirark bakiyo dur bi acelen ne sakin yapma falan diyolar anlamiyo kimse beni

Anlamazlar canım benım zaten bunuda bekleme ben vazgectım artık acı benım yas benım evlat benım ne cektıgımızı bız bılıyoruz. Sen sımdıden bunları dusunme hamıle kalırsan da kımseye soyleme hatta hamılelık planınıda paylasma. Ben sadece bır dostumla paylastım soranlara tekrar dusunmuyorum dıyorum zaten mıllet 2 sene sonra yaparsın olur dıyor ne kadar da kolay soyluyorlar bız burda ayları gunlerı sayıyoruz hatta. 2,5 ay zaten senın ıcın 2,5 yıl gıbı zaman cok agır ve can acıtarak gecıyor mıllet bunu nerden bılsın

kan pıhtılasması testı kac gun sonra cıktı canım ben kanı 12.06 da verdım.

yavrum benım... ınsallah cennette kavusursunuz

Evet kanamaya neden oluyormus o zaman ıkısınden bırını kesıyorlarmıs. Isımız Allah a kaldı artık.Resmen ortada kaldım belırsızlık var ne yapacagımı bılmıyorum Benımde saglıklı oglum var ama dogum kontrol hapı kullandım duzenlı o da pıhtılasma yapıyormus zararları varmıs yanı

Aynen öyle 1 sene yapma bebek diyolar bende cok korkuyorum ama elimde degil civi civiyi soker hesabi bu aci baska türlü kabuk baglamaz.. ya bide bana bunu diyenler ya hamile ya bebehi var bekara kari bosamak kolay basina gelmeyenler bilemiyo malesef

Amin cnm insaallah. Etrafimda bir suru gebe var benle hamile olanlar dogum yapti cok üzülüyorum gördükçe
Canm soleme kmseye hamile kalinca da ben iki arkadasm haric kimseye solenedm komsulardan bes aylik oldm bir ay snra da annemin yanina gidip dogurup gelcem allahn izniyle. Insanlarn bakislarndan bile tiksindim iyice herkes doktor kesiliyo basima

senin sonuçların çıksın bende merak ediyorum çünkü genetik olan bişey mantıkende sonradan olmaz ilk çocukda sende de sorun olmamış senin tansiyon sorunun varmış bence iyi bir diyetle tansiyonunu kontrol altında tutarsın ve 38. haftayı beklemezsin 37 dedin mi sezayana aldırırsın kendini canım çünkü 36 dan sonra bebek kilo bile almıyormuş pek fazla anne karnında aslında neleri düşünüyorum ne yaparsak yapalım istersek dr umun dediği gibi 9 ay hastanede yatalım bizim elimizde değil sonucu değiştirmek biz ancak süreci iyi yaşamaya bakmalıyız gerisi rabbimin elinde kaderimiz tek duam rabbim öncelikle bizlere sonra çocuk isteyen hiç bir kadına bu acıyı bi daha yaşatmasın

kan pıhtılasması testı kac gun sonra cıktı canım ben kanı 12.06 da verdım.
Canim normalde teste baktim 20 gun icinde cikmis ama randevu veriyorlar ya genetik degerlendiriyor onun icin genetigin bos vakti e gore randevu verdi oradaki kiz 1 ay 3 gun sonra cikmis gibi oldu. Gittik sobuslari aldik genetik doktorunun yanina gittik sikintyi anlatti sonra da dogan bey e gittik canim.. sana randevu vermedi mi genetikteki kiz

cnm şimdi okudum kan pıhtılaşması sonradanda olabiliyormuş bende en kısa zaman da hastaneye gidip tekrar kan verecem bakalım bişey çıkacak mı

Esigul canım doktor banada korunmayi bıraktıktan sonra her ay yirmidordunci günü tahlil yapalım pozitif i gördüğümüz anda aspirin kleksan hemen başlıca z dd ben bu konuyu çok araştırdım kimisi de korunmayi bırakır bırakma z aspirin e hamileliği öğrenince de kleksan a başlayout ya bide şole bişe var bazen naparsan yap olmuyo ama içten gelen tek bi dua herseyi deyistirio kızlar hepimiz n yüreği yanii oo birbirimize dua edelim ins bizlerde bu sefer kucağımiza alirz sapasağlam hayırlı ömürlü ewlatlarimz olurr ya aminnnnnn dua edelim birbirimize ya bide bişe sorcam sizdede ole oluyomu ben şimdi diorum ki hersey güzel olcak kavuşacaz ins diorum bu sefer Rabbim in izniyle sonrada bazen ole bi boşluk ole bi sıkıntı aynı acıyı yaşamak ya Allahım korusun ama bu sefer güzel olcakk ins bu günlerin yüzüne Rabbim yüzümüze bakinnn aminnnnnnn ins seneye bebiş lerden bahsederzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…