Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm benim doktorum senin sağlıklı normal doğumla doğmuş bi kızın var hiç bi test yaptırmana gerek yok tansiyonunda yoktu sen risk grubunda bile değildin bazı şeyler allahtan dedi ama ben yine de normal pıhtılaşma testi tiroid tahlilleri hepsini yaptırdım bişey çıksa keşke ona göre önlem alsam diye hiç bişey çıkmadı genetik testlerde neye bakıyorlar benim kardeşimin eşide dr gerek yok sana ama neyse söyle yaptıralım dedi ve ewt benim kızımda çok hareketliydi dışardan hareketleri anlaşılıyordu benim 3 gün önce sancılarım ve açılmam başlamıştı dr durdurmaya çalıştı daha küçük kilosu yoktur diye kuzenim çocuk dr u keşke doğurtsaydık dedi kaybedince 2300 gr doğdu çünkü bembeyaz kıpkırmızı yanakları ve dudakları vardı kendi çıkmaya çalışmış yavrum kafası tamamen dayanmıştı çıkışa ama bilemedik yetişemedik

Kizlar muayeneden geldk smdi cok sukur rabbime hersey normal ama son anlarda gelisen problemler de olabiliyo dedi hic biseyn garantisi yok ama iyi oldugunu bilmek bile yetti. Allahm o korkuyu kmseye yasatmasn hep bole guzel haberler aliriz insallah.dualariniz icin allah razi olsn rabbm hepimizin kucaklarini doldursun

[QUO
Canim hamileligin ilk aylarnda goruluyo ole sacma sapan ruyalar hormonlarla falan alakali galiba cogu hamilede oluyo bende de oluyodu snradan gecti icini ferah tut felak nas oku bol bol
"eda_insaat, post: 41631918, member: 664251"]Kızlar hayırlı cumalar ben bisey daniscam size ben diğer bebegimdede bundada namazlarını biliyorum yasinimi okuyorum fakat hep rüyamda kötü rüyalar görüyorum tuaf tuaf anlamadm biseyimizi eksik yapıyorum neden anlamadım cevsenle yapıyorum artık yattığını yerde teşbih çekip yatyrm anlamadım neden hayırlısı inşallah dua etmeyi birskmiycam tabiki[/QUOTE]
Canm na

benim dr da iğne ve aspirin için bazıları kullanılmalı bazıları kanamaya neden oluyor diyor kesin bişey yok dedi biz hiç bişey kullanmayacağız daha dikkatli olacaz ama allah tekrar yaşatırsa yaşatır tedbiri alıcaz başka bişey yapamayız dedi

Ne güzel şeyler yazmışsın:) hepimizin burası dışında bir hayati var ama buradaki paylaşımlar ve arkadaşlıklar da çok şey katıyor bana. Birbirinizi daha iyi anlıyoruz. Inşallah bundan sonra hep güzel şeylerden bahsederiz.

Hayırlı Cumalar. bence tamamen bilinç altı. ister istemez ne kadar kafamızı boşaltmaya da çalışsak hep içimizde bir yerlerde beynimizi kurcalayan bir şeyler var. bir de hamilesin içten içe korku da vardır tabi. Allah göstermesin, tekrarını yaşatmasın ama insan korkuyor geleceği bilemediği için. bence hormonların da etkisi vardır:) gün içerisinde kendini iyi hissettiğin zaman 1 saatlik hafif tempoda yürüyüşe çık istersen bana çok iyi geliyor:)

evet canım ya bende bundan korkuyorum.arkadaşım bebeğini kaybettikten sonra hemen hamile kalamadı.psikoloğa gittim aştım olayı da anca öyle kalabildim dedi.ne bileyim bende bundan korkuyorum.inşallah öyle bişey olmaz.
iftar öncesi duaya çok ama çok inanırım.tayinim çıkmamıştı eşimle ayrıydık.bölge müdürü alamam bekleyeceksin dedi.öyle kötü oldumki ağlaya ağlaya yalnız başıma iftarımı açardım.ama 3 ay sonra kimsenin anlamadığı bi şekilde tayinim olmuştu.Rabbimin ol demesi yetmişti.inşallah evlat konusundada böyle içten dualarımız olur.kızlar nolur birbirimize edelim.

ınsallah hamıle kalırsın cevrendekıler nıye tepkı verecek anlamadım

Evet haklisinz aslında annem diyo hamile kadın hep korkutulur bende normalin dışında evhamliyim sijintikiyim biri bin yapar uyurum kafamda atıp tutmaktan deli oldum:))) guluyorm kendime artik

Saol cnm.haklisinz evet

Hayırlı cumalar canım bende namaz kılmaya basladıktan sonra vesvese veren cok oldu sonra ruyalarımda bende acayıp seyler gormeye basladım ve benı etkılemeye basladı. Sımdı 4 gundur rahatım Yatmadan Ayetel kursı Nas felak surelerını ıhlas ve Fatıha bunları uc kere okuyup uyuyorum cok sukur ne vesvese kaldı ne de kotu ruya

aah canım benim aaaaaaah.Rabbim yazdıysa neler olur neler aklımıza bile getiremeyiz maalesef.benim hamileliğimde hiç birşeyim yoktu.tertemiz sapasağlam bi evlat bekliyorduk.doğdu odaya geldi emdi uyudu.misler gibiydi pespembeydi pamuklar gibiydi.krem hastane çıkışı vardı üzerinde bide pembe battaniyeye sarılmıştı.siz düşünün manzarayı.en son saat 11 gibi emzirdim dizlerimin üzerine yatırdım yanımdada eşim bana sarılıyordu.baktı annesiyle babasına.eşimde dediki heh bak işte böyle bize çpil çipil dedi.ama noldu sabahına vefat haberi geldi.
ve şimdi 4 yaşında bi oğlum var RABBİME emanet ama aklım gidiyor.
yani demem şu doğması yaşaması ağlaması ve sana çipil çipil bakması yetmiyor.Rabbim ömürlerini hayırlı ve uzun etsin inşallah.korku hepimizde maalesef içimize işledi ve asla bitmicek ömür boyu

Benımde pısman oldugum bır suru sey var canım. Bende ıce kanama gecırmısım her sey bır anda oldu ama benım sıddetlı agrım vardı bılıncım kapanmak uzereydı sesten baska sey hatırlamıyorum.
Eger bu bır sınavsa benım hala sınavım bıtmedı kızlar yolunda gıtmeyen seyler var ıyıce kendımı eve kapadım ınsanlar cok kotu olmus

Himm cnm hepsini yapıyorum cekiyorum inşallah yine deniyecgm allahın izniyle

inşallah sağlıklı sıhhatli güzel haberler gelmiştir.

benim ilk oğlum oldu.hiç midem bulanmadı hiç kusmadım.sadece 8.ayımda kustum ondada başıma güneş geçmişti sanırım.ikinicide kızım oldu.onda azcık mide bulantısı hissettim ama çok yemekten diye düşünmüştüm.ve 2 kez kustum.ve iki hamileliğimdede full iştahım vardı.ne kilo kaybı yaşadım ne bulantı ne tiksinme....tüm hamilelerin başına inşallah...

hiç belli olmaz canım.gün hesabı yapma.benim son hamilelğimde adetim gecikince farketmiştim.noluyorya dedik.çünkü alakasız bi günde olmuştu.hakkında hayırlısı.RABBİM ol desin yeter.bide evet çok hakılısın kimseye söylemeyelim.bide milleti boşver.kim ne derse desin.evladını kaybeden sensin.canım benim Allahım gönlüne göre versin

Sagol canım teskkur ederım. Bızmı cok abartıyoruz anlamıyorum kımseyede dert yanmıyorum esım ve sızden baska kımsenın yanında aglamıyorum ama mıllet en yakınındakı bıle benı anlamıyor acına saygı duymuyor ılla bagıra cagıra aglamam mı gerekıyor canım yanıyor dıye kendımı parcalamam mı gerekıyor ben hala unutmadım acım azalmadı arttı ayaktayım dıye ıyı oldum sanıyorlar rahat rahat bebeklerını anlatıyorlar bunu yapan abım Allah yardımcım olsun bazen dıyorum benı nerden anlasın ılk cocugu tabı mutlu olacak ama ben acı cekıyorum ben varken konusmasınlar bebegım aklıma gelıyor kacıyorum artık 2 aydır gormuyordum sonra annemde karsılstık hemen yıne bebek vs yanlarında duramadım nefes alamadım aglayarak namaz kıldım. Hep dıyordum benım oglum 4 ayına gırecek sızın kı dogacak dıye olmadı

hayırlı cumalar canım.
belkide onlar şeytanın vesvesesidir.sen yine bildiklerini yap.bide evde bilgisayardan telefondan falan yasin aç yüksek sesle okunsun.sen yemek yaparken evi toplarken ...yani evin içinde hep kuran okunsun.bu bana çok iyi geliyor.hem evin bereketi huzuru için önemli.bende 2 hamileliğimde her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.olmadımı olmuyor

aynı benım gıbı olmussun asagı cok baskı yapıyordu catı kemıgı mı dıyorlar bılmıyorum alt kemıkler falan cok agrıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…