Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

5 aylık hamile bir arkadaşım var acil safrakesesi ameliyatına alınmış şuan ameliyatta..bebek anesteziden zarar görecek büyük ihtimalle kaybedilir demişler..ilk bebekleri...kızlar dua edin....

evt inaycım burdan özel msjla resim konulabiliyosa öle gönderebilirsin bize ayyy ayşemide görelim bari gelsin bi ona da seslenelim:)

geldim canlarim..........
bir haftadir giremiyordum sayfa acilmiyordu.. kafayi yedim resmen... ben size ne kadar alismisim meger... hepinizi cok özledim... ve bende sizi görmek istiyorum..

aysem selam,Nasılsın görüşmeyeli?
Bunları bende okudum 2 ayım kaldı.6.ayımın dolmasına bende denemeyi düşüyorum.bakalım senin ne olacak? Öğrendiğinde mutlaka yaz.

iyim canim... büyük ihtimal erkek dedi doktor... hayirlisi bakalim.. canim rabbim hepimizin gönlündekini versin insallah... doktor erkek deyince zülalimi tekrar kaybettigimi anladim... aglamaktan kendime gelemedim...o kadar kiza odaklanmisimki sanki gecen yildan beri kizimi bekliyordum.. ama onun gittigini beni biraktigini anlayinca ikinci bi sok yasadim desem.. rabbim bol bol sabir versin hepimize...

öncelikle rabim hepimizin kucagını işlh hayırlısıyla doldursun diyorum. benimde sebepsiz 32 haftalık oglum karnımda öldü .sezeryanla alındı .sezeryanla 6 ay arayla hamile kalan varmı .karın etiniz agrıyomu çok korkuyorum agrı olursa diye olursa ilacı kıremi falan varmı beni aydınlatırsanız çok sevinirim

slm canım bende sezeryanlıyım agrıların varmı dikişlerin falan agrıyomu

ben doğum yapalı da aynı süre oldu biliyorsun, 3 buçuk ay.... geçen gece biz de bi deneme yaptık bakalım inşallah tutar, eşim 6 ay beklemeyi düşünüyordu galiba, ama abktı ki ben çok üzülüyorum yeniden başladı çalışmlara. canım bu kadar yıprtma kendini, zamana bırakalım hakkımızda en hayrlı zaman ne zamansa o gün olsun. aynı günlerde doğum yapmışız inşallah aynı günlerde de hamile kalıp birlikte geçiririz bu süreci inşallah hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.

ya nasıl hatırlıyorsunuz bana sanki rüya gibi geliyo o günler sanki başkası yaşamış ben hiç hamile kalmamışım gibi.

canımm, herkesin iç dünyası farklı ilerliyor, üzülme, vardır bunda da bi hayır, inan şu an bazen kendimizi hala hamile gibi hissetmek daha zor.

5 aylık hamile bir arkadaşım var acil safrakesesi ameliyatına alınmış şuan ameliyatta..bebek anesteziden zarar görecek büyük ihtimalle kaybedilir demişler..ilk bebekleri...kızlar dua edin....

Allah'ım yardımcıları olsun, inşallah bişey olmamıştır canım???

canım şöyle düşün, rabbim sana kız evladı da yaşattı erkek evladı da yaşatacak hayırlısıyla gelsin de
ben bişe farkettim ya da böyle denk geldi, ilk bebeğini kim kaybettiyse çevremde ikinci bebeğin cinsiyeti başka oluyor

ben de 3,5 ay önce doğum yaptım dikişlerim bazen yanıyor ama doktorum içerdeki yara iyileşiyor dedi
korunmayı bıraktık, ki zaten doğru düzgün de korunmamıştık.
rabbim hepimize hayırlı zamanda versin

kızlar çevremde doğum yapanları sıraya dizdim dün, eşime dedim şuna şunu şuna bunu götürcem kızdı benm bebğime alınmış en ufak bir iğneyi bile bi yere götürmeyeceksin dağıtmayacaksın sağa sola, yeni bebeğimizde kullanıcaz onları.
haklı mı sizce yoksa ben onları evden yok mu etmeliyim???

telefonları kapalı yaaa ulaşamıyorum merak içindeyim çok üzüldüm...daha geçen gün konuştuk bana dedi elini çabuk tut hamile kal benimkiyle oynarlar arkadaş olurlar dedi üffff

inşallah bir şey olmamıştır inşallah ikisi de çoooook çoook iyilerdir

Canım cevap yazarken aşağıda çıkan smile lardan istediğine tıkla yazına gelir, ya da üstüne gel, numarasını : içinde yaz yine gelecektir

Son düzenleme:

tatlım ben bir parça bile birşey almamıştım neden bilmem öyle kısmetmiş ama alsaydım vermezdim sanırım eşin haklı bence herkesin düşüncesi farklı gerçi.... verme boşver... bide 3,5 ay erken değilmi doktor izin verdiyse sorun yok ama Allah korusun hamilelikte sorun olmasın sonra..

aslında almamak en doğrusuymuş, Allah nasip ederse gebeliğimde sadece para biriktirecem bişe almıcam, zaten acil kullancamız şeyler hep hazır beşiğine kadar.
evet erken canım ama doktorum zaten psikolojikmen ne zaman hazır hissedersen kendini demişti, hemen olacak mı bakalım.

ya ben ilk kızıma öğrendiğim andan itibaren almaya başlamıştım :)) kısmet işte Allah hayırlı zamanda versin hayırlı evlat herkese

Tatlım kendini biraz rahat bırak nolur bak çok kafaya takmak bile engelleyebilir hamileliği..Allah belirlemiştir onun zamanını okadar korunup hamile kalanlar var mesela Allah ne yazdıysa o olur çok kafana takma dua et sadece.İnşallah en kısa zamanda dileğin gerçekleşir bebeğin olur..sen sakin ol biraz zamanla herşey yoluna girecek...nedenleri keşkeleri düşünme.....

SELAM 24 KASIM,
Biliyorsun benimde bebeğimin ölüm sebebi bulunamadı. Benim genetik ve pıhtılaşma testleri çıkmış yarın almaya gideceğim. Pıhtılaşma varsa bebeğin haftasından geriye gittiğinden bahsetmişsin. ne kadar geriden geliyormuş.bilgin varsa paylaşırmısın.tşk.ler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…