ya nasıl hatırlıyorsunuz bana sanki rüya gibi geliyo o günler sanki başkası yaşamış ben hiç hamile kalmamışım gibi.günaydınnnnn
doğa ben de hamileliğimi çok rahat hatırlıyorum her an, hatta tobeguk gibi bazen bebeğim karnımda gibi hissediyorum.
cnm benim benimde hiç bir şekilde sebeb bulunamadı genelde seebeb bulunmayınca kan pıhtılanmasına bakılıyo ve bana aynı şeyi söledi bundan kaybetmiş olamassın çünkü kan pıhtılanması çok yoğun olsa (ben bebeğimi 39+1 de kaybettim de ) bu kadar son haftalara kadar böle sağlıklı gelinmezmiş bebek genelde haftasından geride gidermiş... ama yine de doktorum önlem olarak aspirin kullanırıs demiştiii....[/QUOT
ben inanıyorum pıhtılaşmadan dolayı olduğuna ama benim çok değişik bir psikoloğum oldu o da şunları söyledi: hiç bir sebep bulunamaması normal çünkü senin bunları yaşaman gerekiyordu ve öğrenmen gereken dersler vardı ( hakkaten de varmış galiba sonra anlatırım) Allah sana bu çocuğu emanet olarak gönderdi ve emanetini geri aldı , o zaten senin değildi ,hiç olmadı .bunlar tabi önce biraz acı geldi ama düşününce nedeeen nedeen sorularımı cevaplandırdı en azından ( pıhtılaşma falan hikaye aslında yani)
anladım cnmmm doğum sonrası bende çok okumuştum ve yüreğim ferahlamıştı çoğu yerde bunun bize mukafat olduğu yazıyordu asıl dünyamız için.....
evt inaycım burdan özel msjla resim konulabiliyosa öle gönderebilirsin bizeayyy ayşemide görelim bari gelsin bi ona da seslenelim:)
aysem selam,Nasılsın görüşmeyeli?
Bunları bende okudum 2 ayım kaldı.6.ayımın dolmasına bende denemeyi düşüyorum.bakalım senin ne olacak? Öğrendiğinde mutlaka yaz.
canım çooook özür dilerim seni konuşmak zorunda bıraktığım içino zaman sen isteyene kadar hep başka şeylerden bahsedeceğiz, söz...
Nerden bilecektin ki canım,ben de sizler gibi alışmaya çalışıyorum işte
iyim canim... büyük ihtimal erkek dedi doktor... hayirlisi bakalim.. canim rabbim hepimizin gönlündekini versin insallah... doktor erkek deyince zülalimi tekrar kaybettigimi anladim... aglamaktan kendime gelemedim...o kadar kiza odaklanmisimki sanki gecen yildan beri kizimi bekliyordum.. ama onun gittigini beni biraktigini anlayinca ikinci bi sok yasadim desem.. rabbim bol bol sabir versin hepimize...
3 koskoca ay oldu doğum yapalı tatlım yani kızım bugün normal doğum olsaydı tam 1 aylık olacaktı( şu ağlayan,zıplayan yüzlerden ben de istiyorum bulamadım bi türlü) .neyse ben soğumdan tam 25 gün sonra regl oldum ve sonra da hep 25 günde bir oldu ama bu ay geç yumurtladım ( nerden biliyosun diye sorarsanız kafayı yemiş durumdayız ateş takip ediyorum bi de ovülasyon testlerinden yaptım) ( eşimi bi görseniz saat 6.30 da ölçüyorum ben ateşimi o da kalkıyor soruyor kaçmış diye hııı iyiymiş diyip geri yatıyor) geç yumurtlayınca regl de geç oluyor tabi inşallah gecikmesi de bi işarettir de hamileyimdir üfff bu ay da hamile değilsem nasıl toparlıycam ki .... tatlım sana da bunları anlatmak biraz tuhaf oluyor ama ben şu yaşımdan dolayı çok taktım kafayı sanki her ay daha yaşlanıyormuşum gibi sanki çocuğu kaçırıyormuşum gibi o gidecek de ben de çocuksuz kırış kırış yaşlanacakmışım gibi hissediyorum .üfff biliyorum saçmalıyorum ama o kadar karışık ki aklım ( şu anda şu tırnaklarını yiyen tiplerden koymak isterdim şuraya)
ya nasıl hatırlıyorsunuz bana sanki rüya gibi geliyo o günler sanki başkası yaşamış ben hiç hamile kalmamışım gibi.
5 aylık hamile bir arkadaşım var acil safrakesesi ameliyatına alınmış şuan ameliyatta..bebek anesteziden zarar görecek büyük ihtimalle kaybedilir demişler..ilk bebekleri...kızlar dua edin....
iyim canim... büyük ihtimal erkek dedi doktor... hayirlisi bakalim.. canim rabbim hepimizin gönlündekini versin insallah... doktor erkek deyince zülalimi tekrar kaybettigimi anladim... aglamaktan kendime gelemedim...o kadar kiza odaklanmisimki sanki gecen yildan beri kizimi bekliyordum.. ama onun gittigini beni biraktigini anlayinca ikinci bi sok yasadim desem.. rabbim bol bol sabir versin hepimize...
ben de 3,5 ay önce doğum yaptım dikişlerim bazen yanıyor ama doktorum içerdeki yara iyileşiyor dediöncelikle rabim hepimizin kucagını işlh hayırlısıyla doldursun diyorum. benimde sebepsiz 32 haftalık oglum karnımda öldü .sezeryanla alındı .sezeryanla 6 ay arayla hamile kalan varmı .karın etiniz agrıyomu çok korkuyorum agrı olursa diye olursa ilacı kıremi falan varmı beni aydınlatırsanız çok sevinirim
in ay
canım arkadaşın ve bebeği nasıl
telefonları kapalı yaaa ulaşamıyorum merak içindeyim çok üzüldüm...daha geçen gün konuştuk bana dedi elini çabuk tut hamile kal benimkiyle oynarlar arkadaş olurlar dedi üffff
3 koskoca ay oldu doğum yapalı tatlım yani kızım bugün normal doğum olsaydı tam 1 aylık olacaktı( şu ağlayan,zıplayan yüzlerden ben de istiyorum bulamadım bi türlü) .neyse ben soğumdan tam 25 gün sonra regl oldum ve sonra da hep 25 günde bir oldu ama bu ay geç yumurtladım ( nerden biliyosun diye sorarsanız kafayı yemiş durumdayız ateş takip ediyorum bi de ovülasyon testlerinden yaptım) ( eşimi bi görseniz saat 6.30 da ölçüyorum ben ateşimi o da kalkıyor soruyor kaçmış diye hııı iyiymiş diyip geri yatıyor) geç yumurtlayınca regl de geç oluyor tabi inşallah gecikmesi de bi işarettir de hamileyimdir üfff bu ay da hamile değilsem nasıl toparlıycam ki .... tatlım sana da bunları anlatmak biraz tuhaf oluyor ama ben şu yaşımdan dolayı çok taktım kafayı sanki her ay daha yaşlanıyormuşum gibi sanki çocuğu kaçırıyormuşum gibi o gidecek de ben de çocuksuz kırış kırış yaşlanacakmışım gibi hissediyorum .üfff biliyorum saçmalıyorum ama o kadar karışık ki aklım ( şu anda şu tırnaklarını yiyen tiplerden koymak isterdim şuraya)
ben de 3,5 ay önce doğum yaptım dikişlerim bazen yanıyor ama doktorum içerdeki yara iyileşiyor dedi
korunmayı bıraktık, ki zaten doğru düzgün de korunmamıştık.
rabbim hepimize hayırlı zamanda versin
kızlar çevremde doğum yapanları sıraya dizdim dün, eşime dedim şuna şunu şuna bunu götürcem kızdı benm bebğime alınmış en ufak bir iğneyi bile bi yere götürmeyeceksin dağıtmayacaksın sağa sola, yeni bebeğimizde kullanıcaz onları.
haklı mı sizce yoksa ben onları evden yok mu etmeliyim???
tatlım ben bir parça bile birşey almamıştım neden bilmem öyle kısmetmiş ama alsaydım vermezdim sanırım eşin haklı bence herkesin düşüncesi farklı gerçi.... verme boşver... bide 3,5 ay erken değilmi doktor izin verdiyse sorun yok ama Allah korusun hamilelikte sorun olmasın sonra..
aslında almamak en doğrusuymuş, Allah nasip ederse gebeliğimde sadece para biriktirecem bişe almıcam, zaten acil kullancamız şeyler hep hazır beşiğine kadar.
evet erken canım ama doktorum zaten psikolojikmen ne zaman hazır hissedersen kendini demişti, hemen olacak mı bakalım.
cnm benim benimde hiç bir şekilde sebeb bulunamadı genelde seebeb bulunmayınca kan pıhtılanmasına bakılıyo ve bana aynı şeyi söledi bundan kaybetmiş olamassın çünkü kan pıhtılanması çok yoğun olsa (ben bebeğimi 39+1 de kaybettim de ) bu kadar son haftalara kadar böle sağlıklı gelinmezmiş bebek genelde haftasından geride gidermiş... ama yine de doktorum önlem olarak aspirin kullanırıs demiştiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?