- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Benim gittiğim psikolog dedi ki anlatıyordum çocuk öldükten sonra dedim anlattım işte. Bana diyor ki çocuk diyorsun bak zaten unutmussun o kadar derin değil yaşadıkların ne demek bu buna yakın şeyler söyledi çok gucendim eşime de söyledim çocuk dediysem onu benim bebeğim ilgilendirmedigi için çocuk dedim cocugum dememsim o benim canparem nasıl unutabilirim ya da ona kızıma el gibi nasıl davranabilirim. Baktım ben o kadından iyiyim en azından her şeyin farkındayım gitmiyorum daha parayi sokakta mi buluyoruz canım yarım saat konuştu belki de konuşmadi.
Şimdi nasılsınız hamile misinizAllah senden de Razı olsun. Benim Dr.umda 6 ay Demişti hatta 5. Ayda kontrole gittiğimizde korunmayı bırakabilirsiniz herşey gayet yolunda Demişti.
Aynen canim ya sen biliyorsun ne derece yasadigimi o beni taniyacakta beni anlayacakta bir sürü zaman ve sürekli çağırıyor iyisin gelme yok yani.Zaten onların umrunda degilki bir gun sonra git seni hatırlamaz. Hem sana onlari deyince kendini dahami iyi hissedeceksin b irde millete kendimizi anlatmaya çalışıyoruz boşver takma
Allah Razı olsun canım ..kontrole gittiğimde Bebeğin kalbi Durmuş dediler 17 saat suni Sancı verdiler doğmayınca sezeryanla aldılar.inanır mısınız kuzumun acısından öbür acıları gözüm görmedi son aana kadar acaba Ağlar mı diye bekledim.çok zormuş insan o an sadece kendi başına gelmiş gibi hissediyo ama sayfaya bakıyorum da ne çok Yüreği yanan varmış.allah sabrımı ve mükâfatını verecek inş
Aminnn allah saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar versin bize bizi yavrularimiza yavrularimizida bize bagislasin verecekseAllah size de sabır versin .ne desem boş biliyorum Allah aynı acıyı yaşatmasın kucağımıza alamayacağımız yavrularımızı karnımıza düşürmesin
Ben de ilk önce bi ben sanmıstım sonra burda melek anneleriyle konusunca anladim bi benim cigerparem koparilmamisBen 39+3 te doğuma 4 gün kala kalbinin durdugunu ögrendik bize normal mi sezeryan mi diye sordular ama sezeryan icin öyle bi konustu ki doktorlar bana o an bida cocugun olmucak diyolarmıs gibi geliyo 2 yil bida hamile kalmicaksin falan diyolar bide ilk olunca tecrübesizlik var esim en az aciyla olsun bitsin bide dogumla yipranmasini istemiyorum deyince ameliyata aldilar. Cünkü bebek büyüktü ve normal dogumun saatler sürebilecegini benim icin psikolojik travma olacagini onlar da biliyolardi. Ahh ahh o saatler günler hic gecmicek saniyosun ama kanata kanata geciyo. Bilmiyorum diger anneler ne durumda su an ama ben eskiden etrafima nese sacan civil civil bi insandim 24 yasindayim ama sanki 74 yasindayim icim yaslandi. Evlat acisi cok baska yasamaya devam ediyoruz ama bi parcamiz bizden ayri
Aynen canim ya sen biliyorsun ne derece yasadigimi o beni taniyacakta beni anlayacakta bir sürü zaman ve sürekli çağırıyor iyisin gelme yok yani.
Allah sabir versin hepimiz ayniyiz bende senin gibi her zaman hayata pozitif bakan biriydim. Hatta hadtanede hemsire bebegim kuveze alininca uzuldugunde biz o guler yuzlu anneyi istiyoruz dediler. Oyle mutluydum ki hastanete gittigimde nerden bilirdim o hastanenin dunyami basima yikacagini. Simdilerde hep dalip gidiyorum gulumsemelerim resmen soldu. Bu sene butun arkadaslarim hamileydi gulerdim hamile bollugu var bu yil diye hepsi bir bir saglicakla aldi bebeklerini kucagina allah ayirmasin hic birini yavrularindan. Simdi bakiyorum hepsi mutlu mutlu resimler paylasiyor. Yasaydi 25 gunluk olucakti acaba nasil gecicekti zamanim yavrumla buyuseydi nasil biri olucakti diye dusunmeden yapamiyorum. Rabbim sabir ver bize yeniden evlat sahibi olanakadar zamanin hizla gecmesini sagla vakti gelincede cennetteki kuzularimiza kavusmayi nasip et bizeBen de ilk önce bi ben sanmıstım sonra burda melek anneleriyle konusunca anladim bi benim cigerparem koparilmamisBen 39+3 te doğuma 4 gün kala kalbinin durdugunu ögrendik bize normal mi sezeryan mi diye sordular ama sezeryan icin öyle bi konustu ki doktorlar bana o an bida cocugun olmucak diyolarmıs gibi geliyo 2 yil bida hamile kalmicaksin falan diyolar bide ilk olunca tecrübesizlik var esim en az aciyla olsun bitsin bide dogumla yipranmasini istemiyorum deyince ameliyata aldilar. Cünkü bebek büyüktü ve normal dogumun saatler sürebilecegini benim icin psikolojik travma olacagini onlar da biliyolardi. Ahh ahh o saatler günler hic gecmicek saniyosun ama kanata kanata geciyo. Bilmiyorum diger anneler ne durumda su an ama ben eskiden etrafima nese sacan civil civil bi insandim 24 yasindayim ama sanki 74 yasindayim icim yaslandi. Evlat acisi cok baska yasamaya devam ediyoruz ama bi parcamiz bizden ayri
Ah canım benim ya duygulaeima tercüman oldun gerçekten de tam da senin anlattığı n gibi yaşadık herseyi. Ama yasamayan bilmiyor işte insanı daha çok yaraliyorlar resmen.Banada doktora git diyen cok oldu. Hastanede odama doktor geldi konusmaya çalıştı neden gözyaşlarını sakliyorsun acini yasamak istemi y orsun kendini tutuyorsun dedi ben yorumsuz kaldim ses cikarmadim. Bana gel devamli sohbet ederiz dedi ben gitmedim. Cunku o benim acimi nerden bilecek sadece seni anlıyorum diyor baska birsey demiyor. Birde nasil oldu anlat suan neler hissediyorsun dedi insan o cumleleri duyunca nasil olabilir tekrar ayni seyleri yasa ve karsindaki doktor. Ama burda öyle degil hepimiz birbirimizi anlıyoruz lohusayken bile aynı seyleri yasadik biri yeni kaybettim daha lohusayim dediğinde
Icim aciyor cunku bende yasadim baskalari bebegu kucaginda bizlerin bebegi yok kucaklarimiz boş kalmis sutumuzu nasil gider derdindeydik. Cunku bir damlası bile ziyan olmamaliydi bebegimzindi i ememedi geri gitsin o zaman diye düşündük. Baskq anneler kuacaginda bebeği uykusuz geceler ama huzurlu mutlu. Bizlerde bizi anlamayan insanlarla bebegimizin acisiyla gecirdik o geçmek bilmeyen 40 gunu
Canimm ya malesef ole acısı zamanla azalmaya nn tek acii ama yapakÂmin. Son değiliz maalesef ama inşallah son oluruz çünkü çok zor. Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin çok zor çünkü. Bu ay 10 ay olacak benim
Ah canım benim ya duygulaeima tercüman oldun gerçekten de tam da senin anlattığı n gibi yaşadık herseyi. Ama yasamayan bilmiyor işte insanı daha çok yaraliyorlar resmen.
Canimm ya malesef ole acısı zamanla azalmaya nn tek acii ama yapakÂmin. Son değiliz maalesef ama inşallah son oluruz çünkü çok zor. Allah sabır versin, yüreğine ferahlık versin çok zor çünkü. Bu ay 10 ay olacak benim
Canım ya Allah yardimcin olsunnn Kalbimiz i rahatlatsinnnAllah sabir versin hepimiz ayniyiz bende senin gibi her zaman hayata pozitif bakan biriydim. Hatta hadtanede hemsire bebegim kuveze alininca uzuldugunde biz o guler yuzlu anneyi istiyoruz dediler. Oyle mutluydum ki hastanete gittigimde nerden bilirdim o hastanenin dunyami basima yikacagini. Simdilerde hep dalip gidiyorum gulumsemelerim resmen soldu. Bu sene butun arkadaslarim hamileydi gulerdim hamile bollugu var bu yil diye hepsi bir bir saglicakla aldi bebeklerini kucagina allah ayirmasin hic birini yavrularindan. Simdi bakiyorum hepsi mutlu mutlu resimler paylasiyor. Yasaydi 25 gunluk olucakti acaba nasil gecicekti zamanim yavrumla buyuseydi nasil biri olucakti diye dusunmeden yapamiyorum. Rabbim sabir ver bize yeniden evlat sahibi olanakadar zamanin hizla gecmesini sagla vakti gelincede cennetteki kuzularimiza kavusmayi nasip et bize
Allah sabir versin hepimiz ayniyiz bende senin gibi her zaman hayata pozitif bakan biriydim. Hatta hadtanede hemsire bebegim kuveze alininca uzuldugunde biz o guler yuzlu anneyi istiyoruz dediler. Oyle mutluydum ki hastanete gittigimde nerden bilirdim o hastanenin dunyami basima yikacagini. Simdilerde hep dalip gidiyorum gulumsemelerim resmen soldu. Bu sene butun arkadaslarim hamileydi gulerdim hamile bollugu var bu yil diye hepsi bir bir saglicakla aldi bebeklerini kucagina allah ayirmasin hic birini yavrularindan. Simdi bakiyorum hepsi mutlu mutlu resimler paylasiyor. Yasaydi 25 gunluk olucakti acaba nasil gecicekti zamanim yavrumla buyuseydi nasil biri olucakti diye dusunmeden yapamiyorum. Rabbim sabir ver bize yeniden evlat sahibi olanakadar zamanin hizla gecmesini sagla vakti gelincede cennetteki kuzularimiza kavusmayi nasip et bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?