Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Zaten onların umrunda degilki bir gun sonra git seni hatırlamaz. Hem sana onlari deyince kendini dahami iyi hissedeceksin b irde millete kendimizi anlatmaya çalışıyoruz boşver takma

Allah Razı olsun canım ..kontrole gittiğimde Bebeğin kalbi Durmuş dediler 17 saat suni Sancı verdiler doğmayınca sezeryanla aldılar.inanır mısınız kuzumun acısından öbür acıları gözüm görmedi son aana kadar acaba Ağlar mı diye bekledim.çok zormuş insan o an sadece kendi başına gelmiş gibi hissediyo ama sayfaya bakıyorum da ne çok Yüreği yanan varmış.allah sabrımı ve mükâfatını verecek inş

Zaten onların umrunda degilki bir gun sonra git seni hatırlamaz. Hem sana onlari deyince kendini dahami iyi hissedeceksin b irde millete kendimizi anlatmaya çalışıyoruz boşver takma
Aynen canim ya sen biliyorsun ne derece yasadigimi o beni taniyacakta beni anlayacakta bir sürü zaman ve sürekli çağırıyor iyisin gelme yok yani.

Ben de ilk önce bi ben sanmıstım sonra burda melek anneleriyle konusunca anladim bi benim cigerparem koparilmamis Ben 39+3 te doğuma 4 gün kala kalbinin durdugunu ögrendik bize normal mi sezeryan mi diye sordular ama sezeryan icin öyle bi konustu ki doktorlar bana o an bida cocugun olmucak diyolarmıs gibi geliyo 2 yil bida hamile kalmicaksin falan diyolar bide ilk olunca tecrübesizlik var esim en az aciyla olsun bitsin bide dogumla yipranmasini istemiyorum deyince ameliyata aldilar. Cünkü bebek büyüktü ve normal dogumun saatler sürebilecegini benim icin psikolojik travma olacagini onlar da biliyolardi. Ahh ahh o saatler günler hic gecmicek saniyosun ama kanata kanata geciyo. Bilmiyorum diger anneler ne durumda su an ama ben eskiden etrafima nese sacan civil civil bi insandim 24 yasindayim ama sanki 74 yasindayim icim yaslandi. Evlat acisi cok baska yasamaya devam ediyoruz ama bi parcamiz bizden ayri

Gözlerini açtığında bebegin karninda yok icinden söküp almislar. Aslinda bütün cektigim acilar bagirmam bebegimin benden gitmesi. Hickimseye soramadim sadece biri bebegin burda al kucağına sevebilrsin yasiyor demelerini bekledim. Hickimseden ses cikmayinca acimdan neler yaptim. Ilk oğlumda uyandigimda hemen ellerim karnima gitmisti oglum nerde dedim doktorda cok tatli oglun oldu cok iyi dedi odama gectim ogluma asik oldum. Hic sesim cikmadi huzurla tekrar uyudum. Ama ikinci oglumda gece 12 de gözlerimi actim sabah olmadi saat karsimda durdu sanki. Diğer odadan bebek sesleri geldikce onlar agladi bende agladim çünkü benim bebegim aglamiyordu sessiz soğuk yerde yatiyordu. Allahim ne zormuş. Ben bebegimi koruyacaktim neler yapacağımı nasil bakacağım i düşünürken çaresiz kalmistim. Oglum icin birsey yapamiyordum annesi onu koruyamadi

Aynen canim ya sen biliyorsun ne derece yasadigimi o beni taniyacakta beni anlayacakta bir sürü zaman ve sürekli çağırıyor iyisin gelme yok yani.

Banada doktora git diyen cok oldu. Hastanede odama doktor geldi konusmaya çalıştı neden gözyaşlarını sakliyorsun acini yasamak istemi y orsun kendini tutuyorsun dedi ben yorumsuz kaldim ses cikarmadim. Bana gel devamli sohbet ederiz dedi ben gitmedim. Cunku o benim acimi nerden bilecek sadece seni anlıyorum diyor baska birsey demiyor. Birde nasil oldu anlat suan neler hissediyorsun dedi insan o cumleleri duyunca nasil olabilir tekrar ayni seyleri yasa ve karsindaki doktor. Ama burda öyle degil hepimiz birbirimizi anlıyoruz lohusayken bile aynı seyleri yasadik biri yeni kaybettim daha lohusayim dediğinde
Icim aciyor cunku bende yasadim baskalari bebegu kucaginda bizlerin bebegi yok kucaklarimiz boş kalmis sutumuzu nasil gider derdindeydik. Cunku bir damlası bile ziyan olmamaliydi bebegimzindi i ememedi geri gitsin o zaman diye düşündük. Baskq anneler kuacaginda bebeği uykusuz geceler ama huzurlu mutlu. Bizlerde bizi anlamayan insanlarla bebegimizin acisiyla gecirdik o geçmek bilmeyen 40 gunu

Allah sabir versin hepimiz ayniyiz bende senin gibi her zaman hayata pozitif bakan biriydim. Hatta hadtanede hemsire bebegim kuveze alininca uzuldugunde biz o guler yuzlu anneyi istiyoruz dediler. Oyle mutluydum ki hastanete gittigimde nerden bilirdim o hastanenin dunyami basima yikacagini. Simdilerde hep dalip gidiyorum gulumsemelerim resmen soldu. Bu sene butun arkadaslarim hamileydi gulerdim hamile bollugu var bu yil diye hepsi bir bir saglicakla aldi bebeklerini kucagina allah ayirmasin hic birini yavrularindan. Simdi bakiyorum hepsi mutlu mutlu resimler paylasiyor. Yasaydi 25 gunluk olucakti acaba nasil gecicekti zamanim yavrumla buyuseydi nasil biri olucakti diye dusunmeden yapamiyorum. Rabbim sabir ver bize yeniden evlat sahibi olanakadar zamanin hizla gecmesini sagla vakti gelincede cennetteki kuzularimiza kavusmayi nasip et bize

Ah canım benim ya duygulaeima tercüman oldun gerçekten de tam da senin anlattığı n gibi yaşadık herseyi. Ama yasamayan bilmiyor işte insanı daha çok yaraliyorlar resmen.

Ah canım benim ya duygulaeima tercüman oldun gerçekten de tam da senin anlattığı n gibi yaşadık herseyi. Ama yasamayan bilmiyor işte insanı daha çok yaraliyorlar resmen.

Iste buraya yazmamizin nedeni bu hepinizin acisi ayni sebep ne olursa olsun evladimizi kaybettik hepimizde anneyiz acimiz ve yaşadıklarımiz ayni . Burda herkes birbirini anliyor. Burda seni cok iyi anlıyorum deyince ben karsimdaki kisinin samimiyetine inaniyorum cunku o da yasadi. Bizim derdimiz biz i gercekten anlayan birilerine derdimiz i anlatmak yoksa icimizde yaşamak ve duygularımızı bastırmak cok kötü olurdu insan kafayi yer. Hamile kaliyorsun hayaller kuruyorsun hayatini yeni bebegine gore planliyorsun 9 ay icinde taşı büyüt bir anda hersey altüst oluyor ne yapacağını insan şaşırıyor böyle iste canim. Dualardaolmasaydi halimiz ne oolurdu düşünmek bile istemiyorum

Offf kızlar ya mahveettiniz beni Sürekli yeni birileri gelioo yazmaya bile cesareti m yok okadar zorkii hepimiz aynii şeleri yaşıyoruz pisikolog hiç bi işe yaramıyor hicc hemde hemde bu acıyı yaşamayan kimse anlamaz okadar zorkii zamanla geçmeyen tek acii Rabbim yardımcımız olsun hepimize sağlıklı Hayır lo ömürlü ewlatlar nasip etsinnnn

yazdıklarınızı okudukça ilk günlerime gidiyorum ağladım ama yalnızken ameliyathanedeki saat gözümün önünden gitmiyor uykuya dalarken inşallah yaşar diye dua edişim salak dr un boşuna umutlanma senin bebeğin ölü demesi ayıldığımda dr un daha yeni ölmüş demesi odama girdiğimde bütün tanıdıkların beni dolu dolu gözlerle beklemesi hepsinin beni avutmak için kurduğu sözler kocama kime benziyor diye sormam ama ailem için hemen ayağa kalkmaya çalışmam kimsenin bana acımasına izin vermemem herkesten uzaklaşıp sakin sessiz yerlerde kalmak istemem inanın 4 ay bitti ama bi anı bile gitmiyor iyi görünmeye çalışıyorum ama bende donuğum sinirlerim öyle yıpranmış ki olmayacak şeylere aşırı tepki verebiliyorum iyi ki varsınız kocam bu konuda konuşmayı istemiyor ve aylardır bir sizinle konuşabiliyorum herkes unuttu normal hayatına döndü ama ya biz yeniden hamile kalmayı çok isterken korkmanın ne zor bişey olduğunu da tadıyoruz rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü hayırlı evlatarımızı kucağımıza alıp evlerimizde mutlu olacağımız günleri yakın zamanda bizlere nasip etsin

Canım ya Allah yardimcin olsunnn Kalbimiz i rahatlatsinnn

Aynen canım etrafimda o kadar cok dogum yapan var ki yengem kuzenim dört yakin arkadasim ve cogu bana imrenip hamile kalmisti simdi onlar bayramda yavrulariyla bayram gezmesine cıkcak ben köye oglumun kabrine gitcem bi kadin icin hayatta bundan daha acı bisey olamaz. Ben de durup durup yaşasa şöyle olcaktı şu kadarlık olcaktı diyorum ve eminim yıllar gecse baska cocuklarim olsa yine devam etcem cünkü o benim ilk gözagrım

BUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…