- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
Bende bu ay korumayı bıraktım bakalım hayrlisila gelsinnn bebislerimz inss en önemlisi artık aratmadan gelsinn
BUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
BUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
cnm herşey bahane ben düştüğü için beyin kanaması geçiren ama şimdi çok sağlıklı olan bebekler biliyorum üzme kendini senin bebeğin dekolman olmamışmıydı dava mı açtınızBUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
Kişi kendinin doktoru oluyor bazen. Zaten zamanla acın aynı kalıyor ama alışıyorsun. Eskisi gibi canını yakmıyor. Hele bide şimdi yeni umutlarımız var geleceğe dair. Bide inançlıyız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak o yüzden hiç gerek yok terapisti. ZatenBenim gittiğim psikolog dedi ki anlatıyordum çocuk öldükten sonra dedim anlattım işte. Bana diyor ki çocuk diyorsun bak zaten unutmussun o kadar derin değil yaşadıkların ne demek bu buna yakın şeyler söyledi çok gucendim eşime de söyledim çocuk dediysem onu benim bebeğim ilgilendirmedigi için çocuk dedim cocugum dememsim o benim canparem nasıl unutabilirim ya da ona kızıma el gibi nasıl davranabilirim. Baktım ben o kadından iyiyim en azından her şeyin farkındayım gitmiyorum daha parayi sokakta mi buluyoruz canım yarım saat konuştu belki de konuşmadi.
Daha iyiyim canım. Alıştım kuzumun yokluğuna. İnançlı insanlarız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak. Doya doya Öpüp koklayacağız kuzularımızı.Şimdi nasılsınız hamile misiniz
Acı aynı kalıyor ama alışıyorsun maalesef. Yaşam devam ediyor çünkü. Yeni beklentilerin oluyor hayattan. Bişekilde alışıyorsun işte...Canimm ya malesef ole acısı zamanla azalmaya nn tek acii ama yapak
Umarim saglikli guzel haberlerini alirsin ben oglumda iyu oldugunu ogrenince tatlilar alip gitmistim is yerine bi lokma yersem bi lokma hep verirdim. Eger yasiyacak omru olsaydi yavrularimizin eminim yasarlardi olumede bir sey sebeb oluyor. Ben yeni dogan yogun bakima girdigimde oyle bebekler gordum ki kucucuk kablolarin icinde kaubolmus. Benim oglum badit bie enfeksiyon icin sadece serumka tedavi efiliyodu. Enfeksiyonuda dusmus dr taburcu edicekken fenalasiyor nedeni yok doktorda bilmiyor bende adli tip sonucunu bekliyorum. Ama kalitsal bi sey varsa ikinci evladimda onlemini almak icin. Omru olsaydi eminim simdi ne olursa olsun yanimda olurdu. Yasadigimiz serde elbette bi hayir vardir. Hem bizler onlara cennette kavusacagiz. Allah gozumuzun onunde erimesine musade etmesin yavrulatimizi hadtaliklari olsa aci cekselerdi daha cok uzulecektik. Allahim bizlere hsyirli saglikli ve uzun omurlu yavrular nadip et bu dunyada da kucagimizi bos birakma. Dogacak olan yavrunu rabbim size sizleride ona bagislasin. Guzel gunler nasip etsin insallahBUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
Offf için parçalandı okuyunca....BUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
AllaH yardımcın olsun canım.ins bu Bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursunBUGÜN AYRINTLI ULTRASYON İÇİN DR GİDECEGİM LÜTFEN DUA EDİN İNŞALLAH Bİ PROBLEM YOKTURDUR KÜÇÜK BEBİŞİMİ GÖRÜRÜM...BU ARADA BUGÜN OTOPSİ SPNUCUM ÇIKMADI AMAA EVRAKLARINI KARDEŞİM SAVCIDAN RİCA ETMİŞ ALMIŞ ...AVUKAT KARDEŞİM O YUZDEN VERMİYOLAR NORMALDE ....BUGÜN ÇALIŞTIGIM YERDE DR VARDI ONA GÖSTERDİM O BAKTI BAŞININ ARKASINDA MORARMA OLMUŞ BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ BEBEK DİYO DEDİ ACABA YEREMİ DÜŞÜRDÜLER DEDİ BENDE BİLMİYORUM BEN PERDE VARDI GÖREMED,M DEDİM AMA ŞOKDAYDIM BEN O AN HATIRLIYORUM GÜÇLÜ Bİ ŞEKİLDE SES DUYDUM KÜT D,YE BENDE DİYORUM ACABA YEREMİ DÜŞTÜ OTOPSİDE DARBE DİYE ÇIKMAZMI ACABA KIZLAR DÜŞÜNÜYUORUMDA BUGÜN GİDECEGİM DR SÖYLEYECEGM GÖSTERCEM GERÇİ HERSEY BAHANE ALLAHA HAVALE EDİYORUM ARTIK ONLARI APACAK BİŞEY YOK..HAKKIMIZA HAYIRLISI OLSUN...
Kişi kendinin doktoru oluyor bazen. Zaten zamanla acın aynı kalıyor ama alışıyorsun. Eskisi gibi canını yakmıyor. Hele bide şimdi yeni umutlarımız var geleceğe dair. Bide inançlıyız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak o yüzden hiç gerek yok terapisti. Zatentugrammbebegimm bize daha iyi geliyor:)
Bu arada senin terapist birde kadın olacak yaa...
Daha iyiyim canım. Alıştım kuzumun yokluğuna. İnançlı insanlarız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak. Doya doya Öpüp koklayacağız kuzularımızı.
Maalesef daha hamile Değilim canım. 4 aydır deniyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra daha iyi oldum ben canım. Yeni umutlarım var artık.
Inşallah sende tez zamanda saha iyi olursun. Sakin kendini tutma içinden geldiği zaman Ağla, bağır, çağır. Sakın aman o üzecek bu üzülecek diye Düşünme. İçine attıkça daha kötü oluyor insan.
Bunaldıkça bize yaz. Sen iyi seninle aynı Duyguları yaşayan anlar. Elimizden geldiğince destek oluruz. Yardımcı oluruz. Bana burası çok iyi geliyor.
Canım benim beş ay olduuu bıraktımbiliyordum zaten
Doktorunuz herzaman hizmetinizde.
Umarim saglikli guzel haberlerini alirsin ben oglumda iyu oldugunu ogrenince tatlilar alip gitmistim is yerine bi lokma yersem bi lokma hep verirdim. Eger yasiyacak omru olsaydi yavrularimizin eminim yasarlardi olumede bir sey sebeb oluyor. Ben yeni dogan yogun bakima girdigimde oyle bebekler gordum ki kucucuk kablolarin icinde kaubolmus. Benim oglum badit bie enfeksiyon icin sadece serumka tedavi efiliyodu. Enfeksiyonuda dusmus dr taburcu edicekken fenalasiyor nedeni yok doktorda bilmiyor bende adli tip sonucunu bekliyorum. Ama kalitsal bi sey varsa ikinci evladimda onlemini almak icin. Omru olsaydi eminim simdi ne olursa olsun yanimda olurdu. Yasadigimiz serde elbette bi hayir vardir. Hem bizler onlara cennette kavusacagiz. Allah gozumuzun onunde erimesine musade etmesin yavrulatimizi hadtaliklari olsa aci cekselerdi daha cok uzulecektik. Allahim bizlere hsyirli saglikli ve uzun omurlu yavrular nadip et bu dunyada da kucagimizi bos birakma. Dogacak olan yavrunu rabbim size sizleride ona bagislasin. Guzel gunler nasip etsin insallah
İnş hayirlisilaa kalır z hamile aminnCanım benim beş ay olduuu bıraktım
Canım benim beş ay olduuu bıraktım
Benimde yarın 4 ay bitecek :) bende Eylül'de bırakacam korunmayı ama bi siz biliyorsunuz kimseye söylemeyinBende Eylulde birakmayi düşünüyorum yada Allah izin verirse ekimde benim yarin 4.5 ay olacak
Amin cnm insallahUmarim saglikli guzel haberlerini alirsin ben oglumda iyu oldugunu ogrenince tatlilar alip gitmistim is yerine bi lokma yersem bi lokma hep verirdim. Eger yasiyacak omru olsaydi yavrularimizin eminim yasarlardi olumede bir sey sebeb oluyor. Ben yeni dogan yogun bakima girdigimde oyle bebekler gordum ki kucucuk kablolarin icinde kaubolmus. Benim oglum badit bie enfeksiyon icin sadece serumka tedavi efiliyodu. Enfeksiyonuda dusmus dr taburcu edicekken fenalasiyor nedeni yok doktorda bilmiyor bende adli tip sonucunu bekliyorum. Ama kalitsal bi sey varsa ikinci evladimda onlemini almak icin. Omru olsaydi eminim simdi ne olursa olsun yanimda olurdu. Yasadigimiz serde elbette bi hayir vardir. Hem bizler onlara cennette kavusacagiz. Allah gozumuzun onunde erimesine musade etmesin yavrulatimizi hadtaliklari olsa aci cekselerdi daha cok uzulecektik. Allahim bizlere hsyirli saglikli ve uzun omurlu yavrular nadip et bu dunyada da kucagimizi bos birakma. Dogacak olan yavrunu rabbim size sizleride ona bagislasin. Guzel gunler nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?