Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ay canim benim. Ben duydum oluyor yani doğumdan sonra bebegi düşürüyorlar burdaki hastanede oldu aileye ev verdiler davaci olmasin diye. Allahim ne zor ya kaybettigine yaniyorsun birde böyle seyler için ugrasip canin iyice yani y or. Insallah bu bebeğinde yüzün güler canim icini rahat tut inşallah b irsey cikmaz

canım inşallah bu kez Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı tosun gibi güzeller güzeli bi bebiş alırsın kucağına en kısa zamanda :)

inşallah iyi haberlerle gelirsin canım kaç ay sonra hamile kaldın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

cnm herşey bahane ben düştüğü için beyin kanaması geçiren ama şimdi çok sağlıklı olan bebekler biliyorum üzme kendini senin bebeğin dekolman olmamışmıydı dava mı açtınız
rabbim karnındakine ve bundan sonra geleceklere sağlık sihat versin güzel haberlerle dön bize

Kişi kendinin doktoru oluyor bazen. Zaten zamanla acın aynı kalıyor ama alışıyorsun. Eskisi gibi canını yakmıyor. Hele bide şimdi yeni umutlarımız var geleceğe dair. Bide inançlıyız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak o yüzden hiç gerek yok terapisti. Zaten tugrammbebegimm bize daha iyi geliyor:)

Bu arada senin terapist birde kadın olacak yaa...

Şimdi nasılsınız hamile misiniz
Daha iyiyim canım. Alıştım kuzumun yokluğuna. İnançlı insanlarız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak. Doya doya Öpüp koklayacağız kuzularımızı.

Maalesef daha hamile Değilim canım. 4 aydır deniyorum. Korunmayı bıraktıktan sonra daha iyi oldum ben canım. Yeni umutlarım var artık.

Inşallah sende tez zamanda saha iyi olursun. Sakin kendini tutma içinden geldiği zaman Ağla, bağır, çağır. Sakın aman o üzecek bu üzülecek diye Düşünme. İçine attıkça daha kötü oluyor insan.

Bunaldıkça bize yaz. Sen iyi seninle aynı Duyguları yaşayan anlar. Elimizden geldiğince destek oluruz. Yardımcı oluruz. Bana burası çok iyi geliyor.

Umarim saglikli guzel haberlerini alirsin ben oglumda iyu oldugunu ogrenince tatlilar alip gitmistim is yerine bi lokma yersem bi lokma hep verirdim. Eger yasiyacak omru olsaydi yavrularimizin eminim yasarlardi olumede bir sey sebeb oluyor. Ben yeni dogan yogun bakima girdigimde oyle bebekler gordum ki kucucuk kablolarin icinde kaubolmus. Benim oglum badit bie enfeksiyon icin sadece serumka tedavi efiliyodu. Enfeksiyonuda dusmus dr taburcu edicekken fenalasiyor nedeni yok doktorda bilmiyor bende adli tip sonucunu bekliyorum. Ama kalitsal bi sey varsa ikinci evladimda onlemini almak icin. Omru olsaydi eminim simdi ne olursa olsun yanimda olurdu. Yasadigimiz serde elbette bi hayir vardir. Hem bizler onlara cennette kavusacagiz. Allah gozumuzun onunde erimesine musade etmesin yavrulatimizi hadtaliklari olsa aci cekselerdi daha cok uzulecektik. Allahim bizlere hsyirli saglikli ve uzun omurlu yavrular nadip et bu dunyada da kucagimizi bos birakma. Dogacak olan yavrunu rabbim size sizleride ona bagislasin. Guzel gunler nasip etsin insallah

Offf için parçalandı okuyunca....

Detaylı ultrasonun nasıl çıktı. İnşallah iyidir Pıtırımız.

AllaH yardımcın olsun canım.ins bu Bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun

biliyordum zaten
Doktorunuz herzaman hizmetinizde.

Gerçekten yasadiklarimiz hissettiklerimiz ayni...

Amin canim

Amin cnm insallah

Kızlar geldim Dr baktı inceledi bi sorun yok dedi otopsi evraklarında gotrdum baktı inceledi dedi bebeğinin hiç bi sorunu yok yanı her sy kurban olduğum allahta bitiyor hepsi boş bugün daha iyi anladim allahım verdi oda aldı ne diyeyim buna bisey olmasın hayirllisyla saglicakla kucagimiza alirz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…