Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Cok sukur canm insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleri goruruz kazasiz belasiz. Doktor tekrar ayrintili ultrasin yada doppler bakilcak falan dedi mi

Çok şükür canim

Allah yardimcin olsun canim rahat bi hamilelik gecirirsin insallah sorunsuz sikintisiz. Ne kadar ara vermistin? Kismetse ne zaman olucak dogum ? Insallah guzel gunler bundan sonra hep biz melek anneleriyle olur saglixakli uzun omurlu olsun yavrun

Evet canım yeni dogan unitesinde benim bebegimde kapalı kutuların icinde kablolara baglıydı. İnan o makinelerdeki rakamların ne anlama geldigini cok iyi biliyorum. Bende diger bebeklere bakıyordum onlar hareketli uyanık mama yiyorlardı bugunleride gorurum insaallah dedim. Ama iyiye giden bebegimin birden kalbi durdu hemde 3 kere. Sebebi yok enfeksiyon dediler ama inanmıyorum ben halbuki birgun once o kadar hareketliydi ki o gun cıkacagına cok inanmıstım. Kalbi durdugugece yogun bakım kapısındayken icerde bebeklere bakım yapıyorlardı. İgne felen o kadar cok aglıyorlardı ki dedim ki Allahım benimde bebegim aglasa keske. İnsan yavrusu aglasın diye dua eder ni ben ettim soz sikayet etmiycem dedim agladıgında uyumadıgında. Ama aglamadı da kalp atısları giderek dustu ve kaybettim oglumu.
Bu sabah bulasık yıkarken aklıma mezarda babama sarıldıgım ve esıme nasıl kıyıyorsun o topragın altına onu koymayı diye bagırdıgım geldi gozumun onune. Gozuumden yaslar indi birden. İnsaallah evlatlarımızla ilgili yasayacagımız imtihanlarımız bitmistir. İnsaailah tez vakitte aratmadan saglıkla kavusuruz yeni meleklerimize.

Amin i
Amin insallah canim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere

Ahh canim 1 ay sonra komsum dedi saç
Bende hic inanamadim takii gomulene kadar yikarlarken bile yanindan ayrilmadim elinden tuttum prensesimin öptüm kokladim belki uyanir dedim ama olmadı cokzordu ama rabbim sabrını veriyor insallah daha büyük acılar yasamayiz

Aynen canim söylediğin gibi umutlar olmasa yaşanmaz gerçekten çok şükür inancımız tam. Rabbim daha güzel şekilde mulafatlandiracak bizi biliyorum inşallah. Sabredip beklicez. Evet biz birbirimize daha iyi geliyoruz :)
Evet kadın di ama belli hayatını yaşayan bekar biri ne anlar bizim derdimiz den

Benim 3.5 kg dogdu bebegim her seyi normaldi ecel geldi mi geliyor iste ben her yogun bakima girdigimde rabbim sen hepsinin yardimcisi ol anne babalarina bagisla benim yavrumuda bagisla diye dua ederdim. Kendimden once ordaki yavrulara dua ettim hep. Ne diyelim yazi kader raziyiz rabbimden gelen her seye. Umarim bundan sonrada guzeliklerle saglikli hayirli ve uzun omurlu bebeklerle guldurur yuzumuzu. Bana doktor 1 yil dedi ilk gittigimde ama cok arkadasim var ilki 5-6 aylikken kazayla hamile kalip dogum yapan onlarda sezeryanli cok sukur hic biri sorun yasamadi kilolardan kurtulurum insallah 6-7 ay icerisinde ve rabbim hayirlisini vericekse bu defa yuzumu guldurecekse yeniden anne olmayi nasip etsin diyorum. Korkuyorum daha 40 im cikmadi yeniden ayni seyleri yasamak korkusu icimden cikmiyor

o korku hepimizde var cnm ama rabbim yanımızda bizim korkularımızı biliyor ve şimdi imrenerek baktığımız ama buna rağmen her hamileye her yeni anneye ettiğimiz dualar hürmetine bile olsa bizimde o güzel günleri görmemizi nasip edecektir eda_insaat ve @fatmaelif bize daha iyi anlatabilir hamilelikten sonraki hislerini

Son düzenleme:
İnşallah cnm allahım kucagimiza almayı nasip etsin

Ne guzel knsmussun insallah goruruz o gunleri ya rabbim korkularimizi yersiz cikarsn
Hic birimizin cani yanmasn bundan snra

ne demek oluyo ki bu rakamlar bizim genetik ve patoloji sonuçları da 30 eylülde çıkcakmış bişey çıkmaz dediler ama yine de aklımızda bişey kalmasın diye bakılsın bi dedik

ne demek oluyo ki bu rakamlar bizim genetik ve patoloji sonuçları da 30 eylülde çıkcakmış bişey çıkmaz dediler ama yine de aklımızda bişey kalmasın diye bakılsın bi dedik
kanda pıhtılaşmayla ilgili sorun var demek oluyormuş erken yaşta kalp krizi vs geçirebilirsin dedi genetikçe ama perinatoloğum bunlar tek başına bişey ifade etmez benim için 22. hafta da kan akışında bozukluk olursa kan sulandırıcı iğneye başlarız yoksa önemli değil sen folik asit ve multi vitamin kullan dedi

I
insallah onlarin guzel haberleri umut olucak bize bizlerde cesaret alicagiz. Bebeklerini saglicakla alicaklar kucaklarina rabbim sen korkularimizdam arindir bizi dualarimizi kabul et

Bugün doktora gittim keseyim gördü fakat bebeği göremedi 2 hafta sonra çağırdı.Adet tarihine göre 7+2 fakat keseye göre5+ 2 dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi.bencede geç döllenme oldu çünkü adetimden 3 gün önce baktım test negatifti 3 gün sonra baktım negatif di bir hafta sonra pozitif çıktı.inş herşey yolundadır biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bebeğim benimledir inş.

canım korkma benimde öyle olmuştu adetten 3 hafta sonra 5+5 de keseyi ve bebeği gördük adetten sonra yaptığım test negatifti kanda on gün sonra 4 haftalık çıkmıştı

ay allah korusun canım hepimizin riski var araştırınca herkeste çıkar o tür şeyler hiç canını sıkma doktorunu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…