Cok sukur canm insallah kucaklarimiza aldigimiz gunleri goruruz kazasiz belasiz. Doktor tekrar ayrintili ultrasin yada doppler bakilcak falan dedi miKızlar geldim Dr baktı inceledi bi sorun yok dedi otopsi evraklarında gotrdum baktı inceledi dedi bebeğinin hiç bi sorunu yok yanı her sy kurban olduğum allahta bitiyor hepsi boş bugün daha iyi anladim allahım verdi oda aldı ne diyeyim buna bisey olmasın hayirllisyla saglicakla kucagimiza alirz ins
Benimde yarın 4 ay bitecek :) bende Eylül'de bırakacam korunmayı ama bi siz biliyorsunuz kimseye söylemeyinbide kocişim bilecek tabii
Kızlar geldim Dr baktı inceledi bi sorun yok dedi otopsi evraklarında gotrdum baktı inceledi dedi bebeğinin hiç bi sorunu yok yanı her sy kurban olduğum allahta bitiyor hepsi boş bugün daha iyi anladim allahım verdi oda aldı ne diyeyim buna bisey olmasın hayirllisyla saglicakla kucagimiza alirz ins
Evet canım yeni dogan unitesinde benim bebegimde kapalı kutuların icinde kablolara baglıydı. İnan o makinelerdeki rakamların ne anlama geldigini cok iyi biliyorum. Bende diger bebeklere bakıyordum onlar hareketli uyanık mama yiyorlardı bugunleride gorurum insaallah dedim. Ama iyiye giden bebegimin birden kalbi durdu hemde 3 kere. Sebebi yok enfeksiyon dediler ama inanmıyorum ben halbuki birgun once o kadar hareketliydi ki o gun cıkacagına cok inanmıstım. Kalbi durdugugece yogun bakım kapısındayken icerde bebeklere bakım yapıyorlardı. İgne felen o kadar cok aglıyorlardı ki dedim ki Allahım benimde bebegim aglasa keske. İnsan yavrusu aglasın diye dua eder ni ben ettim soz sikayet etmiycem dedim agladıgında uyumadıgında. Ama aglamadı da kalp atısları giderek dustu ve kaybettim oglumu.Umarim saglikli guzel haberlerini alirsin ben oglumda iyu oldugunu ogrenince tatlilar alip gitmistim is yerine bi lokma yersem bi lokma hep verirdim. Eger yasiyacak omru olsaydi yavrularimizin eminim yasarlardi olumede bir sey sebeb oluyor. Ben yeni dogan yogun bakima girdigimde oyle bebekler gordum ki kucucuk kablolarin icinde kaubolmus. Benim oglum badit bie enfeksiyon icin sadece serumka tedavi efiliyodu. Enfeksiyonuda dusmus dr taburcu edicekken fenalasiyor nedeni yok doktorda bilmiyor bende adli tip sonucunu bekliyorum. Ama kalitsal bi sey varsa ikinci evladimda onlemini almak icin. Omru olsaydi eminim simdi ne olursa olsun yanimda olurdu. Yasadigimiz serde elbette bi hayir vardir. Hem bizler onlara cennette kavusacagiz. Allah gozumuzun onunde erimesine musade etmesin yavrulatimizi hadtaliklari olsa aci cekselerdi daha cok uzulecektik. Allahim bizlere hsyirli saglikli ve uzun omurlu yavrular nadip et bu dunyada da kucagimizi bos birakma. Dogacak olan yavrunu rabbim size sizleride ona bagislasin. Guzel gunler nasip etsin insallah
Amin insallah canim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlereHepinizden Allah Razı olsun.bana bir doktor iki sene bekle dedi diğeri bir sene en son kontrole gittiğim her şey normal 6 ay beklemen yeterli dedi:yani bi doktora çakılı kalmayın hepsi farklı bi şey söylüyor .allah aynı acıları yaşatmasın gönlümüzden geçenleri kucağımıza almayı nasip etsin
Ahh canim 1 ay sonra komsum dedi saçBen de ilk önce bi ben sanmıstım sonra burda melek anneleriyle konusunca anladim bi benim cigerparem koparilmamisBen 39+3 te doğuma 4 gün kala kalbinin durdugunu ögrendik bize normal mi sezeryan mi diye sordular ama sezeryan icin öyle bi konustu ki doktorlar bana o an bida cocugun olmucak diyolarmıs gibi geliyo 2 yil bida hamile kalmicaksin falan diyolar bide ilk olunca tecrübesizlik var esim en az aciyla olsun bitsin bide dogumla yipranmasini istemiyorum deyince ameliyata aldilar. Cünkü bebek büyüktü ve normal dogumun saatler sürebilecegini benim icin psikolojik travma olacagini onlar da biliyolardi. Ahh ahh o saatler günler hic gecmicek saniyosun ama kanata kanata geciyo. Bilmiyorum diger anneler ne durumda su an ama ben eskiden etrafima nese sacan civil civil bi insandim 24 yasindayim ama sanki 74 yasindayim icim yaslandi. Evlat acisi cok baska yasamaya devam ediyoruz ama bi parcamiz bizden ayri
Bende hic inanamadim takii gomulene kadar yikarlarken bile yanindan ayrilmadim elinden tuttum prensesimin öptüm kokladim belki uyanir dedim ama olmadı cokzordu ama rabbim sabrını veriyor insallah daha büyük acılar yasamayizGözlerini açtığında bebegin karninda yok icinden söküp almislar. Aslinda bütün cektigim acilar bagirmam bebegimin benden gitmesi. Hickimseye soramadim sadece biri bebegin burda al kucağına sevebilrsin yasiyor demelerini bekledim. Hickimseden ses cikmayinca acimdan neler yaptim. Ilk oğlumda uyandigimda hemen ellerim karnima gitmisti oglum nerde dedim doktorda cok tatli oglun oldu cok iyi dedi odama gectim ogluma asik oldum. Hic sesim cikmadi huzurla tekrar uyudum. Ama ikinci oglumda gece 12 de gözlerimi actim sabah olmadi saat karsimda durdu sanki. Diğer odadan bebek sesleri geldikce onlar agladi bende agladim çünkü benim bebegim aglamiyordu sessiz soğuk yerde yatiyordu. Allahim ne zormuş. Ben bebegimi koruyacaktim neler yapacağımı nasil bakacağım i düşünürken çaresiz kalmistim. Oglum icin birsey yapamiyordum annesi onu koruyamadi
Amin insallah canim guzel haberler ver bizlere sevindirBende bu ay korumayı bıraktım bakalım hayrlisila gelsinnn bebislerimz inss en önemlisi artık aratmadan gelsinn
Aynen canim söylediğin gibi umutlar olmasa yaşanmaz gerçekten çok şükür inancımız tam. Rabbim daha güzel şekilde mulafatlandiracak bizi biliyorum inşallah. Sabredip beklicez. Evet biz birbirimize daha iyi geliyoruz :)Kişi kendinin doktoru oluyor bazen. Zaten zamanla acın aynı kalıyor ama alışıyorsun. Eskisi gibi canını yakmıyor. Hele bide şimdi yeni umutlarımız var geleceğe dair. Bide inançlıyız çok şükür biliyoruz meleklerimiz bizi orada karşılayacak o yüzden hiç gerek yok terapisti. Zatentugrammbebegimm bize daha iyi geliyor:)
Bu arada senin terapist birde kadın olacak yaa...
Benim 3.5 kg dogdu bebegim her seyi normaldi ecel geldi mi geliyor iste ben her yogun bakima girdigimde rabbim sen hepsinin yardimcisi ol anne babalarina bagisla benim yavrumuda bagisla diye dua ederdim. Kendimden once ordaki yavrulara dua ettim hep. Ne diyelim yazi kader raziyiz rabbimden gelen her seye. Umarim bundan sonrada guzeliklerle saglikli hayirli ve uzun omurlu bebeklerle guldurur yuzumuzu. Bana doktor 1 yil dedi ilk gittigimde ama cok arkadasim var ilki 5-6 aylikken kazayla hamile kalip dogum yapan onlarda sezeryanli cok sukur hic biri sorun yasamadi kilolardan kurtulurum insallah 6-7 ay icerisinde ve rabbim hayirlisini vericekse bu defa yuzumu guldurecekse yeniden anne olmayi nasip etsin diyorum. Korkuyorum daha 40 im cikmadi yeniden ayni seyleri yasamak korkusu icimden cikmiyorEvet canım yeni dogan unitesinde benim bebegimde kapalı kutuların icinde kablolara baglıydı. İnan o makinelerdeki rakamların ne anlama geldigini cok iyi biliyorum. Bende diger bebeklere bakıyordum onlar hareketli uyanık mama yiyorlardı bugunleride gorurum insaallah dedim. Ama iyiye giden bebegimin birden kalbi durdu hemde 3 kere. Sebebi yok enfeksiyon dediler ama inanmıyorum ben halbuki birgun once o kadar hareketliydi ki o gun cıkacagına cok inanmıstım. Kalbi durdugugece yogun bakım kapısındayken icerde bebeklere bakım yapıyorlardı. İgne felen o kadar cok aglıyorlardı ki dedim ki Allahım benimde bebegim aglasa keske. İnsan yavrusu aglasın diye dua eder ni ben ettim soz sikayet etmiycem dedim agladıgında uyumadıgında. Ama aglamadı da kalp atısları giderek dustu ve kaybettim oglumu.
Bu sabah bulasık yıkarken aklıma mezarda babama sarıldıgım ve esıme nasıl kıyıyorsun o topragın altına onu koymayı diye bagırdıgım geldi gozumun onune. Gozuumden yaslar indi birden. İnsaallah evlatlarımızla ilgili yasayacagımız imtihanlarımız bitmistir. İnsaailah tez vakitte aratmadan saglıkla kavusuruz yeni meleklerimize.
o korku hepimizde var cnm ama rabbim yanımızda bizim korkularımızı biliyor ve şimdi imrenerek baktığımız ama buna rağmen her hamileye her yeni anneye ettiğimiz dualar hürmetine bile olsa bizimde o güzel günleri görmemizi nasip edecektirBenim 3.5 kg dogdu bebegim her seyi normaldi ecel geldi mi geliyor iste ben her yogun bakima girdigimde rabbim sen hepsinin yardimcisi ol anne babalarina bagisla benim yavrumuda bagisla diye dua ederdim. Kendimden once ordaki yavrulara dua ettim hep. Ne diyelim yazi kader raziyiz rabbimden gelen her seye. Umarim bundan sonrada guzeliklerle saglikli hayirli ve uzun omurlu bebeklerle guldurur yuzumuzu. Bana doktor 1 yil dedi ilk gittigimde ama cok arkadasim var ilki 5-6 aylikken kazayla hamile kalip dogum yapan onlarda sezeryanli cok sukur hic biri sorun yasamadi kilolardan kurtulurum insallah 6-7 ay icerisinde ve rabbim hayirlisini vericekse bu defa yuzumu guldurecekse yeniden anne olmayi nasip etsin diyorum. Korkuyorum daha 40 im cikmadi yeniden ayni seyleri yasamak korkusu icimden cikmiyor
İnşallah cnm allahım kucagimiza almayı nasip etsino korku hepimizde var cnm ama rabbim yanımızda bizim korkularımızı biliyor ve şimdi imrenerek baktığımız ama buna rağmen her hamileye her yeni anneye ettiğimiz dualar hürmetine bile olsa bizimde o güzel günleri görmemizi nasip edecektireda_insaat ve @fatmaelif bize daha iyi anlatabilir hamilelikten sonraki hislerini
Ne guzel knsmussun insallah goruruz o gunleri ya rabbim korkularimizi yersiz cikarsno korku hepimizde var cnm ama rabbim yanımızda bizim korkularımızı biliyor ve şimdi imrenerek baktığımız ama buna rağmen her hamileye her yeni anneye ettiğimiz dualar hürmetine bile olsa bizimde o güzel günleri görmemizi nasip edecektireda_insaat ve @fatmaelif bize daha iyi anlatabilir hamilelikten sonraki hislerini
tugrammbebegimm ve Esigul6061 benim genetik sonuçlarım çıktı homozigot 677tt ve heterozigot 20210ga genetik dr u büyük ihtimalle bundan dolayı yaşamışsın dedi perinataloğumu aradım kadın doğumcumda perinataloğumda çıkmasını beklemiyorlardı ama bakalım ne diyecekler
kanda pıhtılaşmayla ilgili sorun var demek oluyormuş erken yaşta kalp krizi vs geçirebilirsin dedi genetikçe ama perinatoloğum bunlar tek başına bişey ifade etmez benim için 22. hafta da kan akışında bozukluk olursa kan sulandırıcı iğneye başlarız yoksa önemli değil sen folik asit ve multi vitamin kullan dedine demek oluyo ki bu rakamlar bizim genetik ve patoloji sonuçları da 30 eylülde çıkcakmış bişey çıkmaz dediler ama yine de aklımızda bişey kalmasın diye bakılsın bi dedik
insallah onlarin guzel haberleri umut olucak bize bizlerde cesaret alicagiz. Bebeklerini saglicakla alicaklar kucaklarina rabbim sen korkularimizdam arindir bizi dualarimizi kabul eto korku hepimizde var cnm ama rabbim yanımızda bizim korkularımızı biliyor ve şimdi imrenerek baktığımız ama buna rağmen her hamileye her yeni anneye ettiğimiz dualar hürmetine bile olsa bizimde o güzel günleri görmemizi nasip edecektireda_insaat ve @fatmaelif bize daha iyi anlatabilir hamilelikten sonraki hislerini
canım korkma benimde öyle olmuştu adetten 3 hafta sonra 5+5 de keseyi ve bebeği gördük adetten sonra yaptığım test negatifti kanda on gün sonra 4 haftalık çıkmıştıBugün doktora gittim keseyim gördü fakat bebeği göremedi 2 hafta sonra çağırdı.Adet tarihine göre 7+2 fakat keseye göre5+ 2 dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi.bencede geç döllenme oldu çünkü adetimden 3 gün önce baktım test negatifti 3 gün sonra baktım negatif di bir hafta sonra pozitif çıktı.inş herşey yolundadır biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bebeğim benimledir inş.
ay allah korusun canım hepimizin riski var araştırınca herkeste çıkar o tür şeyler hiç canını sıkma doktorunu dinlekanda pıhtılaşmayla ilgili sorun var demek oluyormuş erken yaşta kalp krizi vs geçirebilirsin dedi genetikçe ama perinatoloğum bunlar tek başına bişey ifade etmez benim için 22. hafta da kan akışında bozukluk olursa kan sulandırıcı iğneye başlarız yoksa önemli değil sen folik asit ve multi vitamin kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?