Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm başın sağolsun öncelikle bizde dayanamıyoruz bizimde içimiz yanıyor hala normalmiş gibi davranmaya çalışıyor ama ağlıyoruz benim sana tavsiyem ilaçları bırak ve acını dibine kadar yaşa acı yaşanmadan geçmez ertelemek neye çözüm olsun ki rabbim bizlere sabır ve sağlılı sihatli uzun ömürlü bir sürü evlatlar versin inşallah

Hepiniz cok sagolun,Allah bizlere bol bol sabir versin insallah,malesef ki hepimizin acisi ayni..rabbim insallah bir kez daha evlat acisi yasatmaz,ya da bundan daha buyuk bir dert vermez..
Melisaveannesi keske hamile kalmadan once miyomlarini aldirsaydin,demekki doktorda bilemedi boyle sonuclanacagini cok uzuldum..benim hikayem cok uzun aslinda,2.5 sene once ailem trafik kazasi gecirdi ve annemi kaybettim..korkunc gunler,aylar yasadim,butun dunya basima yikildi sanki,nefes alamiyordum..etraftan bebek yap, bebek seni tekrar hayata baglar diye tavsiyeler geliyordu,ozamanlar hic istememistim,cunku bana da bisey olabilir bebegim ne yapar ozaman diye bi psikoloji olusmustu.boyle 1 sene gecti.sonra en iyisi bi bebek yapayim belki mutlu olurum diye dusunmeye basladim,bu arada sehir degistirdik.yeni geldigim sehirde herhangi bi ozel hastanenin kadin dogumcusuna gittim,ben bebek dusunuyorum ne onerirsiniz diye bilgi alcaktim.doktor ultrasonla bakinca ooooo sende cikolata kistleri var,hemde iki yumurtaliginda birden,boyle asla cocugun olmaz demez mi..bir kez daha dunya basima yikildi,hic olmaz mi dedim,ameliyat olman lazim,onuda tecrubeli birinin yapmasi lazim,Allahtan care tukenmez dedi..ben yikilmistim resmen..gunlerce aylarca doktor doktor gezdik,hatta baska sehirlerdeki doktorlarada gidip geldik.cogu ameliyat dedi ama ben ameliyat olmak istemiyordum,cunku ameliyat yumurta rezervini azaltiyordu.sadece 1 doktor ameliyat olma,tup bebekte yapma bekle olacak dedi bana..ama ben bekleyemedim korkudan ve tup bebek yaptirdim..ikincide ogluma kavusmusken tekrar kaybettim.bu arada ilk tup bebek tedavisinden sonra onlem amacli genetik testlerimi,kromozom ve trombofili paneli testini yaptirdim ve iki gende mutasyonum varmis kan pihtilasmasi tasiyiciligi varmis bende,hamileligim boyunca tedbir amacli dusuk doz kan sulandirici igne kullandim.ben bu sebepten korkuyla gecirdim hamileligimi,gel gor ki baska sebepten gitti oglum..biraz uzun oldu ama..

Y Yusuf Eymen melegim korunmayi birakmismiydin canim? Kusura bakma hepinizi okumustum ama aklimda kalmadi.eger korunmayi biraktiysan regl gunleri bozulabiliyor.cok oluyorsa aspirinde kanamayi artirabilir.

Yok canim ya ne kusuru ben bu ay bbıraktım ide benim daha ilk defa bole bise oluyo biraz şaşırdım ya yok sanki azaldı gibii vu ay bi bakcam inş azalmamistirrr

Melisaveannesi canim benim peki iyi arastirdin mi,illa acik ameliyat seklindemi alinmasi gerekiyormus miyomlarin? Benim ikinci tup bebek tedavisinden once doktor polip oldugunu farketti ve histeroskopi yoluyla poliplerimi aldi.kucuk kucuk 3 tane almis,sadece 1 tanesi gorunmustu ultrasonda.polipte tekrarliyormus o yuzden ikici tup bebek tedavisini cabuk yapmistik.

Yok canim ya ne kusuru ben bu ay bbıraktım ide benim daha ilk defa bole bise oluyo biraz şaşırdım ya yok sanki azaldı gibii vu ay bi bakcam inş azalmamistirrr
Canim ben korunmuyorken de boyle olabiliyordu,3~4 gun once yada gec oluyodu.vucut kendini hamilelige hazirliyormus oyuzden degisiyomus.ozamanlar cok arastirmistim cunku.nasil oluyo leke gibimi?

Bssinsagolsun canim Allah yardimcin olsun. Bu aciyla yasamayi ogreniyorsun baska care yok çünkü. Cok zor gunler gecirdigini acini tahmin edebiliyorum. Ben bol bol dua ediyorum ve beni anlayan burdaki arkadaslarla konusuyorum canim. Su an acin cok taze normal dogum yapman senin için buyuk travma olmustur ama tekrar gebelik icin buyuk b ir arti. Cunku burdaki arkadaslar sezeryanla doğum yaptik ve tekrar hamile kalmaya korkuyoruz.

basin sagolsun canm rabbim sabrini versin insallah hersey su an o kadar zor ki hicbirsey biliyorum acini hafifletemez ama yuregini ferah tut acini yasa bana kalirsa diger arkadaslarinda soyledigi gibi bedenini ilaclarla avutma bu gunler gececek insallah hepimizin yuzu gulecek...

Canim insallah hamilesindir benimde bes alti gun var nsallah bende hamileyimdir en eski ben varim sanki melegi gelmeyen
İnşallah güzel haberi birlikte veririz. Öyle Düşünme canım benim Allah bilir doğru zamanını. Varsın birazcık bekletsin bizi meleklerimiz ama sağlıkla gelsinler inşallah:)

Cok sagol Allah razi olsun canim..hemde ne travma oldu anlatamam,korkunc bi dogumdu hala etkisinden kurtulamadim.ama doktor ilk bebegim oldugu icin ve tedaviyle hamile kaldigim icin cabuk toparlanayim diye normal yaptirmak istedi,sonra bana dua edersin dedi.ben dogum yaparken bile sezaryen yapsaydiniz diye agliyodum.ben sizler gibi hemen hamile kalamiyorum malesef endometriozis hastasiyim.kistlerim vardi hamile kalmaya engel oluyordu.ameliyat olmaktansa tup bebek yaparim hem hastalik geriler hemde bebegim olur diye dusunmustum.ikinci denemede oglum bana gelmisti.karnimdayken bile cildirasiya seviyodum onu.tekrar bir oglum olmasini cooookk istiyorum ama hamile olmak cok korkutuyor beni..hic korkmayin bence 6 ay gectiyse birakin korunmayi,cok ornek var kisa araliklarla sezaryen dogum yapan.sadece kontrollerinizi iyi yaptirin.bebek buyuyene kadarda zaman gececek zaten daha da iyilesmis olursunuz diye dusunuyorum.Allah yeniden saglikli evlatlar nasip etsin hepimize,bu sefer acilarimizi degil sevinclerimizi paylasalim insallah.uzmek istemem ama neden kaybetmistiniz yavrunuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…