- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
kaç gün önce oldun cnm 5 güne kadar öne gelmesi normalmiş aspirinden de olmuş olabilirBide kızlar ben adet oldumm hemde erken oldumm hiç anlamadım dün hasta olmuşum strese mi girdim aspirin demi oldu aanlamadimmm
cnm başın sağolsun öncelikle bizde dayanamıyoruz bizimde içimiz yanıyor hala normalmiş gibi davranmaya çalışıyor ama ağlıyoruz benim sana tavsiyem ilaçları bırak ve acını dibine kadar yaşa acı yaşanmadan geçmez ertelemek neye çözüm olsun ki rabbim bizlere sabır ve sağlılı sihatli uzun ömürlü bir sürü evlatlar versin inşallahMerhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmisbebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimizde kalbi durmustu.hepiniz anlarsiniz halimi,sinir krizi gecirdim kendimden gectim,benide öldurun diye bagirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunc suni sancilarla bogusurken buldum,berbatti,saatlerce sanci cektim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli olmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?
Belki erken yumurtlama olmuştur. Panik yapma Dr. Una danış canım. Durumu anlat eminim sana bir yol gösterir.Bide kızlar ben adet oldumm hemde erken oldumm hiç anlamadım dün hasta olmuşum strese mi girdim aspirin demi oldu aanlamadimmm
aspirinden olabilir cnm ondan dolayı bazı kadın doğumcular ilk 3 ay tavsiye etmiyor kanı sulandırdığı için kanamaya neden olabilir diyeBide kızlar ben adet oldumm hemde erken oldumm hiç anlamadım dün hasta olmuşum strese mi girdim aspirin demi oldu aanlamadimmm
Normalde geçen ayin 28 inde oldum 28 günde oluyorum duzenlidii 23 ünde olmuşum dün ya bide adetin izin yoğunluğu nasıl sizin eskiden oldugunuz gibimiiikaç gün önce oldun cnm 5 güne kadar öne gelmesi normalmiş aspirinden de olmuş olabilir
Canım ya çok özel olmazsa senin adet yoğunluğu n nasil eskisi gibimiBelki erken yumurtlama olmuştur. Panik yapma Dr. Una danış canım. Durumu anlat eminim sana bir yol gösterir.
Canim ben korunmuyorken de boyle olabiliyordu,3~4 gun once yada gec oluyodu.vucut kendini hamilelige hazirliyormus oyuzden degisiyomus.ozamanlar cok arastirmistim cunku.nasil oluyo leke gibimi?Yok canim ya ne kusuru ben bu ay bbıraktım ide benim daha ilk defa bole bise oluyo biraz şaşırdım ya yok sanki azaldı gibii vu ay bi bakcam inş azalmamistirrr
Değişiyor. Bi ay baya yoğum bi ay ona göre daha az oluyor.Canım ya çok özel olmazsa senin adet yoğunluğu n nasil eskisi gibimi
Merhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmisbebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimizde kalbi durmustu.hepiniz anlarsiniz halimi,sinir krizi gecirdim kendimden gectim,benide öldurun diye bagirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunc suni sancilarla bogusurken buldum,berbatti,saatlerce sanci cektim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli olmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?
Ayy beni de alın beni deee :)Merhaba kizlar biz bazi arkadaslarla whatsapta grup kurduk. Katilmak isteyen ozelden mesaj atabilir.selverrr canim senide bekleriz
basin sagolsun canm rabbim sabrini versin insallah hersey su an o kadar zor ki hicbirsey biliyorum acini hafifletemez ama yuregini ferah tut acini yasa bana kalirsa diger arkadaslarinda soyledigi gibi bedenini ilaclarla avutma bu gunler gececek insallah hepimizin yuzu gulecek...Merhaba melek anneleri..butun yazdiklarini okudum ve uye olmaya karar verdim.malesef 25 gun once,oglumu,canimin parcasini kaybettim.37+2de yani 38.haftamizda boynuna 4 kez kordon dolanmisbebegim herzaman cok hareketliydi,ogun hareketlerini hissedemedim,gittigimizde kalbi durmustu.hepiniz anlarsiniz halimi,sinir krizi gecirdim kendimden gectim,benide öldurun diye bagirmaya aglamaya basladim,inanmak cok guctu boyle biseye..soka girdim..ve kendimi korkunc suni sancilarla bogusurken buldum,berbatti,saatlerce sanci cektim acilma tamamlaninca doguma aldilar,bebegim canli olmadigi icin doguma da yardimci olmadi ve cok zor dogum yaptim.Onun cansiz bedenini unutamiyorum,ay gibiydi,gunes gibiydi yavrum,icim yaniyor,bu aci hic gecmiycek omur boyu..cok agir bi depresyondayim,antidepresan ve terapilerle duruyorum,herseyden korkmaya basladim ve geceleri uyuyamiyorum..siz nasil basa cikiyorsunuz bu aciyla?
Canim insallah hamilesindir benimde bes alti gun var nsallah bende hamileyimdir en eski ben varim sanki melegi gelmeyenInşallah rüyan doğru çıkar. Daha Değilim canım yaa adet Gününü bekliyorum. 5-6 gün var daha.
İnşallah güzel haberi birlikte veririz. Öyle Düşünme canım benim Allah bilir doğru zamanını. Varsın birazcık bekletsin bizi meleklerimiz ama sağlıkla gelsinler inşallah:)Canim insallah hamilesindir benimde bes alti gun var nsallah bende hamileyimdir en eski ben varim sanki melegi gelmeyen
Cok sagol Allah razi olsun canim..hemde ne travma oldu anlatamam,korkunc bi dogumdu hala etkisinden kurtulamadim.ama doktor ilk bebegim oldugu icin ve tedaviyle hamile kaldigim icin cabuk toparlanayim diye normal yaptirmak istedi,sonra bana dua edersin dedi.ben dogum yaparken bile sezaryen yapsaydiniz diye agliyodum.ben sizler gibi hemen hamile kalamiyorum malesef endometriozis hastasiyim.kistlerim vardi hamile kalmaya engel oluyordu.ameliyat olmaktansa tup bebek yaparim hem hastalik geriler hemde bebegim olur diye dusunmustum.ikinci denemede oglum bana gelmisti.karnimdayken bile cildirasiya seviyodum onu.tekrar bir oglum olmasini cooookk istiyorum ama hamile olmak cok korkutuyor beni..hic korkmayin bence 6 ay gectiyse birakin korunmayi,cok ornek var kisa araliklarla sezaryen dogum yapan.sadece kontrollerinizi iyi yaptirin.bebek buyuyene kadarda zaman gececek zaten daha da iyilesmis olursunuz diye dusunuyorum.Allah yeniden saglikli evlatlar nasip etsin hepimize,bu sefer acilarimizi degil sevinclerimizi paylasalim insallah.uzmek istemem ama neden kaybetmistiniz yavrunuzu?Bssinsagolsun canim Allah yardimcin olsun. Bu aciyla yasamayi ogreniyorsun baska care yok çünkü. Cok zor gunler gecirdigini acini tahmin edebiliyorum. Ben bol bol dua ediyorum ve beni anlayan burdaki arkadaslarla konusuyorum canim. Su an acin cok tazenormal dogum yapman senin için buyuk travma olmustur ama tekrar gebelik icin buyuk b ir arti. Cunku burdaki arkadaslar sezeryanla doğum yaptik ve tekrar hamile kalmaya korkuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?