Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar ben ruyamda surekli kiz cocugu goruyorum,opuyorum,sariliyorum..baskasinin cocuklari benim degil ama.ruyadan anlayan varmi? Hayirlara gelsin insallah

Aĺlah sabir versin canim inan veriyorda verende alanda yuce Allah. Unutmayacaksin ama hafifleyecek basta bir tek kendi basina grlmis gibi hisedeceksin. Sonra birileri anlatacak bende kaybettim bebegim bak sonra iki cocugun oldu uc cocugun oldu diye bis gozlerle bakicaksin nasil dayanmislarda simfi hic bi sey olmamus gibi ablatiyolar diye.. sonra arastirma bebek olunce ne oluyor aci cekiyor mu derken bu yazi icini rahatlaticak aglayarak okuyacaksin ama inanmak en guzelu cunku gercekten melek onlar. Bu sitede yazdikca ragatliyacsksin seni anlayan kisiler var acimiz payladildikca azalicak. Hatta yeniden hamile olanlar bize umur olucak.. ilk zamanlar beveginin yrrine baska bi bebegin olma fikri bile icini acitacak ama sonra Allahim sen ebefi hayatta bana bir evlat nasip ettin bu dunyada da kucagimi bos birakma ama hayirlisini sagliklisini ve omurlusunu nsdip et diyceksin. Acin ilk gunki gibi acitmayacak aslinda acitiyor ana o aciya vucut bagisiklik kazaniyor. Her firsstra Yaradana sigin o gercekten yar ve yardimcimiz oluyor. Ben dun uyumadan yine ona sigindim sonra agladim birden icimi tuhaf bi duygu kapladi sanki evladum benim goz yaslarimi gorup beni ixleyil uzuluyor hissi sildim goz ysdlarimi yok annem dedim icimden aglamiyorum hem neden agliysyim bu dunya gecici biz cskti gelince hic ayrilmayscagiz sen cok guzel bi yerdesin elbet kavusacagiz dedim. Oglum sanki icimdeymis gibi konustum onunla tipki hamilelikte yaptigim gibi sonra farketim ki evet o yine benimke karnimda degil belki ama kalbinde ve hep orda kalicak.. oglumla konudmak bana iyu geldi bence o hic gutmemus gibi konusun onu ne kadar sevdiginizi soyleyin elinizi karniniza degil de kalbine koyarak... onlsr bizimle biz anneyiz bizim uzuntumuz evkatlarimizi uzup incitmesin silin gerekirse hoz yaslarinizi ve soz verin onlara iyi olucam toparlanicagim annem sen uzulme deyin

Kizlar ben ruyamda surekli kiz cocugu goruyorum,opuyorum,sariliyorum..baskasinin cocuklari benim degil ama.ruyadan anlayan varmi? Hayirlara gelsin insallah
canım inanmazsın bende öyle hep kızlar geliyor kucağıma öpüyorum hatta dün gördüğüm kızıl bukle saçlııydı .. Hamilelikten önceki cinsiyetler tersine çıkarmış benimde öyle olmuştu bebeğimde

Hayra yor hayirlisi olsun. Ben bebegimden sonra sadece iki ruya gordum birinde hastaneye gixiyorum bebegim yasiyor kolunda serum var yine kuvezde son biraktigim gibi ama buyumus biraz hemsireler var basinda seviyolar onu cok guzel bir bebek diyolar verin oglumu diyorum oglum yasiyor beni kandirdiniz diyorum. Hemsirelerden birk artik onu sana veremeyiz diyor burda tedavi oluyor diyor. Sana bazka bi bebek verelim diyor bi erkek bebek getiriyolar oglumu andiriyor. Once bi teredut ediyorum bi ogluma bakiyorum kuvezde yatiyor birde hemsirenin getirdigi bebege hemsire bak bununda anasi babasi yok diyor. Bence dusunme al bem sizin komsu mehtabin ogluda boyle haztaneden aldi diyor. Bende alip gidiyorum bebegi kucagima buyuyor biraz haylaz bi bebek oluyor. Uyandim hayir olsun dedim sonra aklima geldi mehtap dedigim komsunun ogluda dusugun arkasindan oldu bi baska ruyadada oglum diye aliyoru. Bebegi kucagima seviyorum cok ozledim seni diyorum sonra bi bakiyorum kiz cocugu pembeli kiyafet var ustunde insallah iki duyguyuda tadarim rabbim ikisini de tagmayi nasil etsin bi kiz bi oglan verir i sallah hayirlisiyla

Ayy insallah yarabbimmm,hayirlara gelsin ruyalarimiz.

Hayir olsun insallah canim benim.insallah bir oglumuz bir kizimiz olurda sag saglim aliriz kucagimiza.rabbim nasip etsin,kismet..

Arkadaslar benimde bebegim 34 haftalık dogdu yalniz dogduktan 3 gun sonra kalbi durdu dediler ama bundan 10 gün once sancilarim vardı ilac kullandim bende de kan pihtilasmasi olabilrmi ama 2 tane oglum vaar 2 dusuk var bende istesem banada yaoarmi acaba dr

Bende 3 ay sonra düşünüyorum banada dedi oyle dr um eylulde insallah

Cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..
Rabbim aratmadab nasip etsin canim oglun sana geri gelsin seni bekletmesin insallah hayirlisyla saglikla

Oglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
Canim benim Allah sana sabir versin bizlerde cok üzüldük seni cok iyi anliyorum dünyaları serseler ayagina hicbisey degismez biliyorum rabbim sana tez zamanda hayirli saglikli salih bi evlat nasip etsin dualarim seninle insallah

Oyle dusunme canim sakin sitem etme sukurler olsun gebe kalabildin sezeryan degilse gebelik icin fazla bekleme kendiliginden hemen olur insallah

Amin insallah canim

Aynen canim sana katiliyorum ki burda bibirimize dua ediyiruz kimin duasinin kabul olacagini mevla bilir belki birinin duasi kabul gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…