Evet canim biz butun tedbirlerimizi alalimda gerisini rabbim bilir.ona siginalim,insallah bizde mutlu oluruz.İnşallah hayırlısı bakalım biz tedbirimizi alalım takdir allahtan
İnşallah.Evet canim biz butun tedbirlerimizi alalimda gerisini rabbim bilir.ona siginalim,insallah bizde mutlu oluruz.
Aĺlah sabir versin canim inan veriyorda verende alanda yuce Allah. Unutmayacaksin ama hafifleyecek basta bir tek kendi basina grlmis gibi hisedeceksin. Sonra birileri anlatacak bende kaybettim bebegim bak sonra iki cocugun oldu uc cocugun oldu diye bis gozlerle bakicaksin nasil dayanmislarda simfi hic bi sey olmamus gibi ablatiyolar diye.. sonra arastirma bebek olunce ne oluyor aci cekiyor mu derken bu yazi icini rahatlaticak aglayarak okuyacaksin ama inanmak en guzelu cunku gercekten melek onlar. Bu sitede yazdikca ragatliyacsksin seni anlayan kisiler var acimiz payladildikca azalicak. Hatta yeniden hamile olanlar bize umur olucak.. ilk zamanlar beveginin yrrine baska bi bebegin olma fikri bile icini acitacak ama sonra Allahim sen ebefi hayatta bana bir evlat nasip ettin bu dunyada da kucagimi bos birakma ama hayirlisini sagliklisini ve omurlusunu nsdip et diyceksin. Acin ilk gunki gibi acitmayacak aslinda acitiyor ana o aciya vucut bagisiklik kazaniyor. Her firsstra Yaradana sigin o gercekten yar ve yardimcimiz oluyor. Ben dun uyumadan yine ona sigindim sonra agladim birden icimi tuhaf bi duygu kapladi sanki evladum benim goz yaslarimi gorup beni ixleyil uzuluyor hissi sildim goz ysdlarimi yok annem dedim icimden aglamiyorum hem neden agliysyim bu dunya gecici biz cskti gelince hic ayrilmayscagiz sen cok guzel bi yerdesin elbet kavusacagiz dedim. Oglum sanki icimdeymis gibi konustum onunla tipki hamilelikte yaptigim gibi sonra farketim ki evet o yine benimke karnimda degil belki ama kalbinde ve hep orda kalicak.. oglumla konudmak bana iyu geldi bence o hic gutmemus gibi konusun onu ne kadar sevdiginizi soyleyin elinizi karniniza degil de kalbine koyarak... onlsr bizimle biz anneyiz bizim uzuntumuz evkatlarimizi uzup incitmesin silin gerekirse hoz yaslarinizi ve soz verin onlara iyi olucam toparlanicagim annem sen uzulme deyinMerhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim...
canım başın sağolsun çok geçmiş olsunAminn.kendimi çok yanlız hissesiyordum sonra bu sayfayı buldum megerse ne çok melek annesi varmış.keşke olmasaymış ama rabbim bilir hayırlısını acı çok acı allah sabır versin bizler(
canım inanmazsın bende öyle hep kızlar geliyor kucağıma öpüyorum hatta dün gördüğüm kızıl bukle saçlııydı .. Hamilelikten önceki cinsiyetler tersine çıkarmış benimde öyle olmuştu bebeğimdeKizlar ben ruyamda surekli kiz cocugu goruyorum,opuyorum,sariliyorum..baskasinin cocuklari benim degil ama.ruyadan anlayan varmi? Hayirlara gelsin insallah
Hayra yor hayirlisi olsun. Ben bebegimden sonra sadece iki ruya gordum birinde hastaneye gixiyorum bebegim yasiyor kolunda serum var yine kuvezde son biraktigim gibi ama buyumus biraz hemsireler var basinda seviyolar onu cok guzel bir bebek diyolar verin oglumu diyorum oglum yasiyor beni kandirdiniz diyorum. Hemsirelerden birk artik onu sana veremeyiz diyor burda tedavi oluyor diyor. Sana bazka bi bebek verelim diyor bi erkek bebek getiriyolar oglumu andiriyor. Once bi teredut ediyorum bi ogluma bakiyorum kuvezde yatiyor birde hemsirenin getirdigi bebege hemsire bak bununda anasi babasi yok diyor. Bence dusunme al bem sizin komsu mehtabin ogluda boyle haztaneden aldi diyor. Bende alip gidiyorum bebegi kucagima buyuyor biraz haylaz bi bebek oluyor. Uyandim hayir olsun dedim sonra aklima geldi mehtap dedigim komsunun ogluda dusugun arkasindan oldu bi baska ruyadada oglum diye aliyoru. Bebegi kucagima seviyorum cok ozledim seni diyorum sonra bi bakiyorum kiz cocugu pembeli kiyafet var ustunde insallah iki duyguyuda tadarim rabbim ikisini de tagmayi nasil etsin bi kiz bi oglan verir i sallah hayirlisiylaKizlar ben ruyamda surekli kiz cocugu goruyorum,opuyorum,sariliyorum..baskasinin cocuklari benim degil ama.ruyadan anlayan varmi? Hayirlara gelsin insallah
Ayy insallah yarabbimmm,hayirlara gelsin ruyalarimiz.canım inanmazsın bende öyle hep kızlar geliyor kucağıma öpüyorum hatta dün gördüğüm kızıl bukle saçlııydı .. Hamilelikten önceki cinsiyetler tersine çıkarmış benimde öyle olmuştu bebeğimde
Hayir olsun insallah canim benim.insallah bir oglumuz bir kizimiz olurda sag saglim aliriz kucagimiza.rabbim nasip etsin,kismet..Hayra yor hayirlisi olsun. Ben bebegimden sonra sadece iki ruya gordum birinde hastaneye gixiyorum bebegim yasiyor kolunda serum var yine kuvezde son biraktigim gibi ama buyumus biraz hemsireler var basinda seviyolar onu cok guzel bir bebek diyolar verin oglumu diyorum oglum yasiyor beni kandirdiniz diyorum. Hemsirelerden birk artik onu sana veremeyiz diyor burda tedavi oluyor diyor. Sana bazka bi bebek verelim diyor bi erkek bebek getiriyolar oglumu andiriyor. Once bi teredut ediyorum bi ogluma bakiyorum kuvezde yatiyor birde hemsirenin getirdigi bebege hemsire bak bununda anasi babasi yok diyor. Bence dusunme al bem sizin komsu mehtabin ogluda boyle haztaneden aldi diyor. Bende alip gidiyorum bebegi kucagima buyuyor biraz haylaz bi bebek oluyor. Uyandim hayir olsun dedim sonra aklima geldi mehtap dedigim komsunun ogluda dusugun arkasindan oldu bi baska ruyadada oglum diye aliyoru. Bebegi kucagima seviyorum cok ozledim seni diyorum sonra bi bakiyorum kiz cocugu pembeli kiyafet var ustunde insallah iki duyguyuda tadarim rabbim ikisini de tagmayi nasil etsin bi kiz bi oglan verir i sallah hayirlisiyla
Merhabalar aranıza katılalı 12 gün oldu.allah sabrımızı versin dayanması çok güç .kızım hiç aklkmdan çıkmıyorevlattt çok zor bir imtihan
Arkadaslar benimde bebegim 34 haftalık dogdu yalniz dogduktan 3 gun sonra kalbi durdu dediler ama bundan 10 gün once sancilarim vardı ilac kullandim bende de kan pihtilasmasi olabilrmi ama 2 tane oglum vaar 2 dusuk var bende istesem banada yaoarmi acaba drAhh canimm keske yaptirsaydin,doktorlara ne bakiyosun sen.ben kendim istedim ilk gebeligim kimyasal olunca,hemen gidip ozelde yaptirdim tum testleri.cunku zaten tup bebekle hamile kaliyordum riske atmak istemedim.ama tip fakulteleride yapiyormus sonradan ogrendim,bilseydim birsuru para vermek zorunda kalmazdim.tip fakultesinin genetik kismina git esinle birlikte,hem genetik kromozom testlerini yaptirin,hem de sen trombofili paneli testini yaptir.en gec 1 aya cikiyor sanirim.keske bekleyip boyle acilar yasamasaydin.doktorlara her sey kolay tabi.insallah yoktur bisey ama eger kan pihtilasmasi varsa da igneyle gecirerek hamileligi tamamlarsin.ayrica kan pihtilasmasi oldugunu bilmeyen insanlar 35.haftalarda hatta 38.haftalarda birden karninda bebegin kalbi durunca bi bakiyolarki hic bir sbep yok,en son yine pihtilasma cikiyo nedeni malesef.
Bende 3 ay sonra düşünüyorum banada dedi oyle dr um eylulde insallahBenim 40 cıkalı 5 gün oldu.yani bi buçuk ay oldu.bu ne acele demeyin.ancak tekrar hamile kalırsam düzeleceğimi hissediyorum.ama dikişlerden korkuyorm.prof 3 ay sonra korunmayı bırakmanda mahsur yok dedi.hayırlısı
Rabbim aratmadab nasip etsin canim oglun sana geri gelsin seni bekletmesin insallah hayirlisyla sagliklaCok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..
Canim benim Allah sana sabir versin bizlerde cok üzüldük seni cok iyi anliyorum dünyaları serseler ayagina hicbisey degismez biliyorum rabbim sana tez zamanda hayirli saglikli salih bi evlat nasip etsin dualarim seninle insallahOglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
Oyle dusunme canim sakin sitem etme sukurler olsun gebe kalabildin sezeryan degilse gebelik icin fazla bekleme kendiliginden hemen olur insallahdisardan bebek sesleri geliyor,herkes mutlu herkesin bebegi yaninda..guluyorlar eyleniyorlar..bi erkek cocuk annesine "annecim sen cok guzelsin biliyor musun" dedi..benimde hayallerim vardi,ogluma sarilcaktim,koklayacaktim,opecektim..belki oda bana sarilip annecim sen cok guzelsin diyecekti..
Tum hayallerim yok olup gitti.oglum topragin altindayken ben burda nefes alamiyorum..
Amin insallah canimne güzel düşünüyorsun canım ya.evet tek teselliğimiz inanç boyutu..yoksa nedenlere bi girersek çıkamayız.bana neler neler dediler.hastaneyi nasıl ayağa kaldırmadın...doktorunu neden şikayet etmedin..vs vs vs ama hiçbiri kızımı mgeri getirmezdi.ve Rabbim istese taşa can verirdi ve bana o evladı nasip ederdi.ama olmadı .inşallah inşallah şefaatlerine nail oluruz.ve sonsuz ahirette hep kucağımızda olurlar.ne mutlu bize bu derece peygamber imtihanı yaşıyoruz ne mutlu bize sabredenlerin mükafatına buyur ediliyoruz.rabbim affetsin.yanıltmasın yanlış bişey söyletmesin...
Aynen canim sana katiliyorum ki burda bibirimize dua ediyiruz kimin duasinin kabul olacagini mevla bilir belki birinin duasi kabul gorurSahsim adina belirtmek isterim ki damdan duseni ancak damdan dusen anlar.burda farkli farkli nedenlerden hepimiz ayni aciyi yasiyoruz.onun icin toplandik birbirimize destek olmaya calisiyoruz.acilar paylastikca azalirmis.inancimiz olmasa 1dk bile dayanilmaz zaten bu aciya.herkes ayni seyi dusunuyor.sadece biz kaybetmiyoruz,hergun 200 bebekten 1 tanesi ya ölü doguyor yada dogunca öluyor.bunlar kayitli olanlar.ya kayitli olmayanlar? Bir suru annenin ici yaniyor,ruhu kaniyor..keske gelmeseydi basimiza evet,ama herkes kaderini yasiyor iste.kaderimizde evlat acisida varmis malesef..her inisin bir de cikisi var derler,umarim bizde birgun cikariz bu dipsiz kuyulardan.hergun dua edip Allaha yalvariyoruz tekrar bebegimiz olsun diye.giden yavrularimizi unutturmuycak ama bir nebzede olsa acilarimiza merhem olcak.hepimizin yolu ayni.rabbim bu yolda bizi mutlu etsin ve daha beterinden korusun,bu aciyi unutturacak baska acilar yasatmasin insallah..icimize atip depresyonda kalmaktansa yazip rahatlamaya calisiyoruz ve yalniz olmadigimizi goruyoruz,hic kimse birbirini tanimiyor ama nekadar guzel destek oluyor.psikologa neden gidiyoruz? Butun dusuncelerimizi,hislerimizi,duygularimizi anlatip rahatlamak icin.burda da oyle oluyor bir nevi terapi gibi..
Gecmis olun canim insallah biranonce sagligina kavusursunyok canım daha belli değil 7 eylül den sonra olacak gibi görünüyor şimdlik çok sağol haber veriririm tabiki daha buralardayım :)
Basinsagolsun canim Allah sabir versin bizlerde cok üzüldük yavas yavas toparlaniyoruz şükür insallah sende tez zamanda toparlanir yeni hayaller kurmaya baslarsin saglikli hayirli bi bebegin olur insallahBu yazı beni bira onlar mutlu etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?