Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dr mu versi canim coraspirini yoksa kendnimi kullaniyosun benimde kafama takildi bugun 34 haftalikti benimde bebgim acaba diyorum

Amin insallah canim ne guzel kızın sana geri gelecek benim icinde dua et canim benim kizimda annesine geri gelsin insallah cok sevindim senin adina sagsalim al kucagina prensesini

Amin insallah mevla herkesin gonlune gore versin

Basin sagolsun canim,Allah tekrar yasatmasin insallah hicbirimize.yaparlar bence 2 tane de dusugun varmis,doktora anlat yaptirmak istiyorum de..en azindan icin rahatlar.insallah yoktur bu arada.cunku ignelerle hamilelik gecirmek cok zor oluyor.ben cok zorlanmistim ama hersey oglum icin derdim,omru yokmus dunyada kuzumun valla canim benim bidigim kan pihtilasmasinin kadinlarin cogunda varmis ama haberi yokmus.yasaminda bir sıkıntı yaratmazmis ama hamilelikte sorun oluyomus.hafif duzey pihtilasmasi varsa bebek buyuyunce kalbi durabiliyomus,bunun yaninda hic bisey olmayanda var bebegi saglikli dogan..yani icinde suphe kalmasin yaptir istersen.tedbir bizden gerisi Allahtan.

Allah hepinizden razı olsun desteginiz için hepimizin başı sagolsun.rüyaları hayra yoralım ben de bir rüya görmüştüm kızımı kaybettikten sonra rüyamda sana ikiz verdik biri kız biri erkek iismleride esma ve engin tamam mı diyorlardı .hayırolsun .ve bu bebegimi kaybedecrgimi 3 aylık hamileyken rüyamda görmüştüm aglaya aglaya uyanmıştım(

Hep başka bebekler gördüm rüyamda bir kere kızımı gördüm çok mutluydu oyunlar oynuyordu ondan sonra mutlu diye bende mutlu oldum

Canim benim hayir olsun insallah,kimbilir belki Allah ikiz verir sana,birini aldim iki tane verdim der.rabbimin hazinesi coooook genis.bu arada bukadar guzel bir ruya daha gorursen yazma buraya,bazi cok guzel ruyalari paylasmamak gerekir,aynaya anlat canim.kotu ruyalari da akan suya anlat.ne hikmetse bende gormustum yaa kaybettigimi.topragin ustune biraktik gidip alamamistim,oglum orda kaldi diye karanlikta kalmistim oylece

Anneler hisseder dedikleri budur belkide

Aynen canim bende randevu aldim universite hastamesi ne gidicem uzman dr bakalim ne diyecek

Aylar olmuş buraya yazmayalı. Maalesef Her geçen gün bu konuya yazanlar da artmış. Okudukça üzüldüm, dua ettim. Rabbim hepimize güç versin güzel anneler. Ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Zaman gerçekten acılarımızı azaltıyor. İnanın buna. Benim 8 ay oldu oğlumu kaybedeli. Tüp bebişimi.. Bu ay korunmayı bıraktım. Geçen 8 ay boyunca hamilelik fikri beni çok korkutuyordu yine aynı şeyler olcak diye ama şimdi istiyorum sanırım. Tabi hamile kalmam güç olduğu için eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse. Bugün de bat...Ama hâlâ olmadım. Içinde umut var sonra da diyorum ki kendi kendime, 5 yıl boyunca olmadı da şimdi mi olcak tedavisiz...tabii ki hakkımızda hayırlısı Allah büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…