- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
canım merhaba hoşgeldin bende o korkanlardan biriyim zaten benim için daha uzun süreç var ameliyat vs. senin sebep neydi kaybetmende? benimde 4 ay oldu kaybedeli hiç geçmiyor bu acı tam iyi oldum derken bakıyorum yine aynı yerdeyimAylar olmuş buraya yazmayalı. Maalesef Her geçen gün bu konuya yazanlar da artmış. Okudukça üzüldüm, dua ettim. Rabbim hepimize güç versin güzel anneler. Ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Zaman gerçekten acılarımızı azaltıyor. İnanın buna. Benim 8 ay oldu oğlumu kaybedeli. Tüp bebişimi.. Bu ay korunmayı bıraktım. Geçen 8 ay boyunca hamilelik fikri beni çok korkutuyordu yine aynı şeyler olcak diye ama şimdi istiyorum sanırım. Tabi hamile kalmam güç olduğu için eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse. Bugün de bat...Ama hâlâ olmadım. Içinde umut var sonra da diyorum ki kendi kendime, 5 yıl boyunca olmadı da şimdi mi olcak tedavisiz...tabii ki hakkımızda hayırlısı Allah büyük..
Canım ben 30. Haftada dekolman yaşadım. Oğlum 3 gün yaşadı. Aylar geçtikçe acı azalıyor ama aklından ve kalbinden çıkmıyor tabii ki. Benim yolum uzun sayılır. Tüp bebek doktorum geç kalma diyor. Yymurta rezervim iyi değil. Ayrıca histereskopi olmamı öneriyor. Ama biz bi süre doğal yolla denemeyi eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Korku olayına gelince, yüzleşmek gerektiğini düşündüm. Eğer kaderimde yine kaybetmek varsa yapabileceğim bile yok. Ben elimden geleni yapmalıyım... korkularımın üzerine gitmeliyim. Bir de aylar öncesinden ağustos ayında korumayı bırakcam dediğim için belki karar vermek kolay oldu. Kendimi bu aya motive ettim. Senin ameliyat miyom için falan mı cnmcanım merhaba hoşgeldin bende o korkanlardan biriyim zaten benim için daha uzun süreç var ameliyat vs. senin sebep neydi kaybetmende? benimde 4 ay oldu kaybedeli hiç geçmiyor bu acı tam iyi oldum derken bakıyorum yine aynı yerdeyim
evet canım açık miyom ameliyatı olacağım miyomlarım çok sayıda ve bebeğimi kaybetmeme sebep oldu..Gebelikten önce almadılar gerek yok dendi şimdi perinatolgla devam ediyorum önce ameliyat sonra gebelik dedi öğretmenim okul açılıyor ama çarem yok düşükten sonra en az 3 ay beklemek gerekliymiş bizde beklerken eylülü bulduk istemediğim halde raporlu olcam 1 bucuk ay falan sonra devam edicem 6 ay korunmadan sonra tekrar deneyeceğiz dr çok bekleme taraftarı değil yaşım 30 ve çocuğum yok ..benimki 19. haftada doğdu malesef ve çok zor ağrılı kanamalı bir gebelikten sonra doğdu normal doğum yaptım..Ama inan hiç kaybetmek aklıma gelmiyordu doktorlar da bebeğimin çok sağlıklı olduğunu söylüyorlardı ayrıntılıya bile girmiştim..Düşündükçe üzülüyorum benim yüzümden oldu tabiki allahın takdiri ama napalım elden bişey gelmiyrCanım ben 30. Haftada dekolman yaşadım. Oğlum 3 gün yaşadı. Aylar geçtikçe acı azalıyor ama aklından ve kalbinden çıkmıyor tabii ki. Benim yolum uzun sayılır. Tüp bebek doktorum geç kalma diyor. Yymurta rezervim iyi değil. Ayrıca histereskopi olmamı öneriyor. Ama biz bi süre doğal yolla denemeyi eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. Korku olayına gelince, yüzleşmek gerektiğini düşündüm. Eğer kaderimde yine kaybetmek varsa yapabileceğim bile yok. Ben elimden geleni yapmalıyım... korkularımın üzerine gitmeliyim. Bir de aylar öncesinden ağustos ayında korumayı bırakcam dediğim için belki karar vermek kolay oldu. Kendimi bu aya motive ettim. Senin ameliyat miyom için falan mı cnm
çok sağol canım meslektaşız ve yaşıtız demekki :) ben sınıf öğretmeniyim bu sene de 1. sınıf almam lazım aslında bakalım napcaklar verirlerse de çok sorun olcak salı günü belli olur artık bu hafta gidicem okula, haftaya büyük ihtimal ameliyat denecek..Evet çok haklısın öncelikle kendimizi düşünmemiz lazım özellikle böyle bir konuda zaman geçiyor hızla..Senin de inşallah olur canım bir an evvel doğal yolla da olur neden olmasın ki sen denemeye başla hayırlısı ..Ben de öğretmenim ben de 30 yaşındayım cnm. Ben hep okulu düşünen biriydim rapor almayım gidiym okula derdim ama artık öyle düşünmüyorum. Yaşımız ilerliyor zaman daralıyor. Sen de senin için ne uygunsa onu yap, senin yerine birini bulur Meb ama biz geçen zamanı geri getiremiyoruz. Evet bizim gibi gebe adayları iyi bir perinatolji uzman ı bulmalı. Umarım senin için herşeyin hayırlısı olur cnm.
Evet cnm sınıfçı olunca sorumluluk daha fazla, bir de 1. Sınıfmış. Neyse ki okullar geç açılıyor. Ilk haftalarda da idare ederler bir şekilde. Inşallah ameliyatın iyi geçer biz bilgilendir . Sevgiler...çok sağol canım meslektaşız ve yaşıtız demekki :) ben sınıf öğretmeniyim bu sene de 1. sınıf almam lazım aslında bakalım napcaklar verirlerse de çok sorun olcak salı günü belli olur artık bu hafta gidicem okula, haftaya büyük ihtimal ameliyat denecek..Evet çok haklısın öncelikle kendimizi düşünmemiz lazım özellikle böyle bir konuda zaman geçiyor hızla..Senin de inşallah olur canım bir an evvel doğal yolla da olur neden olmasın ki sen denemeye başla hayırlısı ..
çok sağol canım umarım başka ara sınıf verirler bunun için mücadele edicem yazık değil mi çocuklara birine alışıp sonra beni görcekler kendimden çok onları ve velileri düşünüyorum :) tabiki buralardayım yazarım hep :)Evet cnm sınıfçı olunca sorumluluk daha fazla, bir de 1. Sınıfmış. Neyse ki okullar geç açılıyor. Ilk haftalarda da idare ederler bir şekilde. Inşallah ameliyatın iyi geçer biz bilgilendir . Sevgiler...
Canım yaşadığın çok çok acı başın sağolsun. Inşallah, şuanki amacım doğal yollardan gebe olmak. Ama maşallah doğumdan sonra adetlerim hiç olmadığı kadar düzeldi. Belki diyorum birşeyler yoluna girmiştir diye umut ediyorum. Sen de canım ruhen ve bedenen topla kendini. başka çaremiz yok. Çok geç kalmadan iyileş ki yeni bebişini dünyaya getir Allahın izniyle
Sagol canim.insallah olur bende dogal yoldan deniycem.iyi masallah adetlerin duzenliyken insallah hemen hamile kalirsin,onemli gunleri kacirma.ben daha 1 ay oldu bebegimi kaybedeli,40im cikmadi,ilk adetimi de olmadim.2 kez adet olayim sonra degerlendirmeye baslicam insallahCanım yaşadığın çok çok acı başın sağolsun. Inşallah, şuanki amacım doğal yollardan gebe olmak. Ama maşallah doğumdan sonra adetlerim hiç olmadığı kadar düzeldi. Belki diyorum birşeyler yoluna girmiştir diye umut ediyorum. Sen de canım ruhen ve bedenen topla kendini. başka çaremiz yok. Çok geç kalmadan iyileş ki yeni bebişini dünyaya getir Allahın izniyle
Insallah canim cok sagolIyi yapmissin canim,insallah sonuclar iyi cikar,hayirlisi.
Rabbim ol derse oluverir canim insllah tedavisiz hamile kalirsin da bebegin sana surpriz yapar bazen de anneler hissederAylar olmuş buraya yazmayalı. Maalesef Her geçen gün bu konuya yazanlar da artmış. Okudukça üzüldüm, dua ettim. Rabbim hepimize güç versin güzel anneler. Ve sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..Zaman gerçekten acılarımızı azaltıyor. İnanın buna. Benim 8 ay oldu oğlumu kaybedeli. Tüp bebişimi.. Bu ay korunmayı bıraktım. Geçen 8 ay boyunca hamilelik fikri beni çok korkutuyordu yine aynı şeyler olcak diye ama şimdi istiyorum sanırım. Tabi hamile kalmam güç olduğu için eğer olmazsa ocakta tüp bebek tedavisine başlıycam kısmetse. Bugün de bat...Ama hâlâ olmadım. Içinde umut var sonra da diyorum ki kendi kendime, 5 yıl boyunca olmadı da şimdi mi olcak tedavisiz...tabii ki hakkımızda hayırlısı Allah büyük..
Insallah canm benim insallah bu guzel habere cok ihtiyacim var...Hadi insallah olmazsin bebegin gelmistir canim,mutlu haberini bekliyoruz
Amin canim sirayla hepimite saglikla insallah...Insallah canim Allah gonlune gore versin insallah
Belirtim yok aslinda canim sadece olmasini cok istiyorum kasik agrilarim oldu cok fazla simdi gecti sanki adet sancisi gibi bat a bir hafta falan kala ne bileyim karmakarisik canim...belirtin var mı canımm hamilelikle ilgili :))
Inşallah canım. Bu defa hep iyi şeyler hissetmek istiyorum. Umut ediyorum herşey Güzel olacak. Hepimiz için..Rabbim ol derse oluverir canim insllah tedavisiz hamile kalirsin da bebegin sana surpriz yapar bazen de anneler hisseder
inşallah olur canım zaten belirtiler adetle aynı oluyor benim çok fazla göğüslerim şişmişti ve ağrıyordu normalden farklı olarak ve karın bölgemde şişlik olmuştu pantalonlarıma zor giriyordum bir hafta öncedenBelirtim yok aslinda canim sadece olmasini cok istiyorum kasik agrilarim oldu cok fazla simdi gecti sanki adet sancisi gibi bat a bir hafta falan kala ne bileyim karmakarisik canim...
evet dr verdi ama kan pıhtılaşması oldugundan değil bebeğimn nedensiz öldüğünden he rihtimali düşünerek verdi...ne olur n eolmaz diyeDr mu versi canim coraspirini yoksa kendnimi kullaniyosun benimde kafama takildi bugun 34 haftalikti benimde bebgim acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?