Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tobegüüük şimdi okudum çooook sevindim inan moralim düzeldi biraz kendime geldim bu ne ya herşey kötü kötü .... oh be rahatladık biraz yarınki haberler de iyi olacak inşalllahhhh (yok bende yok bu suratlar valla da billa da yok )

dogaaaaaaaaa

pist kulaklarını çekecem heeeeee sakin ol sakin ol herşey çok güzel olacak inan buna.....sen anlatacaksın ay kızlar hiç uyutmadı gece beniii tobeguk anlatacak ek gıda ne veriyorsunuz 24kasım anlatacak dilsad anlatacak ben insallah anlatcam inan sadece zamana bırak herşeyi kafana takma düşündüğün şey olmuyor işte planladığımız gibi oldumu daha önce olmadı kontrol edemiyoruz hiçbirşeyi...kendini rahat bırak biraz sakin ol (kızmazsın inşallah bana)

Son düzenleme:

doğa canım bak bende doğum yapalı 6 ay oldu bu ay sonuna doğru doktora gidicem doktor hazırsın dese bile hazır hiisedemiyorum sanki kendimi belki hazır hissedicem olmucak bilemiyorum ama zamana akışına bırak cnm biliyorum çok zor özlemle hasretle yeni bi bebek müjdesi bekliyosun Allahım inş en yakın enn hayırlı zmnda nasip eder sana bak bizde bekliyorus cnm inş hepberaber güzel güzel haberlerimizi vericez ...

arkadaşlar sezeryandan 6 ay sonra hamile kalanlar lütfen yazsın.dikişleri acıyomu lütfen okumadan geçmeyin

kardellea aynı bende böle soru yazmıştım hemen gebelik düşündüğüm için şöle söliyim burda daha hamile kalan var ama ileriki ayları yaşayan yok aama çoğunlukta doktorrlar zaten 6 ay ara verin dio yeterli buluyolar yani sen neden sordun ?

arkadaşlar sezeryandan 6 ay sonra hamile kalanlar lütfen yazsın.dikişleri acıyomu lütfen okumadan geçmeyin

canım okuyoruzda burada hamile bir kişi var oda aysem ve hiç acıyor diye bahsetmedi....
hamile kalanları duydum ama çok yakın tanıdığım yok sen nasıl hissediyorsun varmı şuan acıma falan yada doktora gittinmi bişey dedimi
bana bi doktor 1 sene dedi biri 6 ay dedi...neye göre diyolar bilmiyorum...ama 1 ay öncesinden daha iyi hissediyorum mesela şimdi...benimde 6 ay oldu...

inayım bu kk da sorun var galiba kardella isimili arkadaşa neden yazdın die sordum ama bi okudumki daha önceden belirtmiş zaten benden neden çıkmıyo konulardan bi haber kalıyorum:26:

bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom

bende 4 aylık hamileyim sezeryan dikişlerim ara ara acıyo hani ilerde nasıl olur bilmiyom.zeytin yag sürüyom iyi geliyo hani farklı yöntemi olan varmı ilerisi nasıl olur bazende korkuyom

cnm bnm çok sevindim Allahım hayırlıısıyla kucağına almayı nasip eder inş dikişlerde sızlama bizimde hep oluyo ve 2-3 yıl önce sezeryan olan arkadaşlarım bile ayaklarımı az üşiteyim ağır iş yapayım direk sızlıyo dio sen daha 4 aylıksın zaten çok küçük bi göbeğin vardır gerilmeden sanmıyorum belki üşütmüşündür yormuşundur kendini cnm

Korkma canım ya Allah yardımcın olsun...yöntem hiç duymadım duyarsam yazarım....doktorun birşeyler tavsiye ediyor mu Hayırlısıyla kucağına al inşallah yavrunu..

cnm ben dah akahvaltı etmedim karnım açımmmmm dio bağırıyo kilolarıma kilo ekliyim gidiyimde ben öpüyorum cnm yine gelirim:) e snde öğle yemeği yersin artık:)

bu ara yine sabahları poğçaya dadandım kilo alcam ...görüşürüz bekliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…