- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Sakın isyan etme. Neden ben diye sorgulama. Vardır Rabbim bir bildiğin de. Allah korusun bebeğinin şefaatinden de mahrum kalırsın, öbür dünyada da kavuşamazsın yavruna. Biliyorum çok zor, çok acı. Ben de aynı duygular içindeyim. İsyan etmek de geliyor içimden ama o anlar da Rabbim bana sabır ver diye dua ediyorum. Sonra daha kötü durumda olanları düşünüyorum, şükrediyorum. Çok şükür ki biz sağlıklıyız ve tekrar bebek sahibi olabilecek durumdayız. İlk bir ay ben intihar etmeyi bile düşündüm, oğluma kavuşamama ihtimali aklıma geldi her defasında vazgeçtim. Sonra eşim, ailem geldi aklıma. Beni de kaybederlerse taşıyamazlar bu acıyı dedim ve bencilce düşünmekten vazgeç Yasemin dedim kendi kendime. Ben kendimi ve oğlumu şöyle avutuyorum " Bu dünya geçici, sonsuz dünyada birlikte olucaz, seni orada büyütücem oğlum, seni orada sarıp sarmalıycam, öpüp kokluycam, ninniler söyleyerek büyütücem oğlum" bu dünya kirli, bu dünya kötü, oğlum tertemiz gitti öbür dünyaya, hiç kirlenmeden, tertemiz.... Böyle düşününce insan rahatlıyor biraz. Sakın isyan etme arkadaşım, sakın...Neden böyle oluyor niye ben diyorum bakıyorum benle hamile olan herkes onların sorunu hiç yok olmasında ama neden hep ben
Ben de yeni bebek görmeye dayanamıyorum. Reklamlarda çıkan bebekleri görünce bile gözlerim doluyor. Bu sene o kadar çok hamile tanıdığım vardı ki hepsi kucağına aldı, bir ben alamadım. Bir benim kollarım boş kaldı. Ama isyan etmiyorum. Rabbime hep hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma almayı nasip et diye dua ederdim, demek ki böylesi hayırlıymış. Demek ki oğlumu melek olarak yaratmış. O kadar şanslıyız ki aslında... Ama gel gelelim bunu kalbimize anlatamıyoruz. Acımız bunu görmeye engel oluyor...Geçenlerde halamin gelini mevlide cagirdi gitmedim bebek 4 aylik olduydu bide gecen haftada yine cagirdi kuzenim askerden izine geldi yinede görmedim bebekleri görmek istemiyordum içime gelmiyor annemde dedi gidem diye yok annecim gitmiycem dedim. Bu kez laf etmiş benim için iyice kocaci olmuş gibisinden. Çok zoruna gitti gitmiycem zorla mi gideyim yani bebeklere goresim de yok YouTube kanalında bebekli videolarda bakiyorum agliyorum bazen. Çok tatlilar içimi yiyorum zaten
Yok canım aynı zamanlarda hamileydik. İkimizde almıştık bana giydirmek nasip olmadı sadeceBak bebeğim var deyip hava atmis arkadasin gitmiş mevlit kiyafeti giydirmiştir allah kimseyi utandirmasin üzülme bi daha olur çok zor biliyorum
Bende isyan etmedim allaha dua ediyorum hep oğlum nasil diyorum rüyamda görmek için dualar ediyorum ama agladigim için ruyama gelemiyor çünkü gözümden bi damla akittigim için gecemiyor bi damla bile sel olur. Ben hic göremedim çünkü çok agladim artik ağlamak istemiyorum esimede dedim ben ağlamak istemiyorum Yoruldum ağlamaktan dedim Rabbim bi daha çocuk sahibi olmaya nasip eder biz özel anneleriyiz melek annesi oldukBen de yeni bebek görmeye dayanamıyorum. Reklamlarda çıkan bebekleri görünce bile gözlerim doluyor. Bu sene o kadar çok hamile tanıdığım vardı ki hepsi kucağına aldı, bir ben alamadım. Bir benim kollarım boş kaldı. Ama isyan etmiyorum. Rabbime hep hayırlısıyla, sağlıkla kucağıma almayı nasip et diye dua ederdim, demek ki böylesi hayırlıymış. Demek ki oğlumu melek olarak yaratmış. O kadar şanslıyız ki aslında... Ama gel gelelim bunu kalbimize anlatamıyoruz. Acımız bunu görmeye engel oluyor...
Bende kendimiz iyilestirmeye calisiyorum bu zor gunleriminde çok güçlü kadim olmaya calisiyorum acimi kimseye de gostermemeye calisiuorum vah tuh bebegini kaybetmiş de uzuluyormus dememsinler diye... Ama içimde kocaman yaramda olsa da güçlü biriyim çünkü çocukken çok aci çektim çok şeyler çektim bu acimi gerçekten çok da daha iyi anliyorum. İşitme engelliyim duymuyorum ama yüreğim güçlü hissettiriyor kendi kendimi teselli edecek kadar yapiyorum sende güçlü ol ki kalbini ferah tut. Sabret ki Dua et allah sabredenlerle beraberdirAynen öyle... Böyle düşünerek içimizi bir nebze de olsun rahatlatmalıyız. Eşim sadece sen kendini iyileştirebilirsin diyor. Haklı da... Kendimizi iyileştirmemiz lazım. Bunu doğacak olan yeni evlatlarımız için yapmalıyız. Yoksa onlara iyi anneler olamayız...
Senin ne oldu cnm doğmadan mı kaybettin doğduktan sonra mı.Bende isyan etmedim allaha dua ediyorum hep oğlum nasil diyorum rüyamda görmek için dualar ediyorum ama agladigim için ruyama gelemiyor çünkü gözümden bi damla akittigim için gecemiyor bi damla bile sel olur. Ben hic göremedim çünkü çok agladim artik ağlamak istemiyorum esimede dedim ben ağlamak istemiyorum Yoruldum ağlamaktan dedim Rabbim bi daha çocuk sahibi olmaya nasip eder biz özel anneleriyiz melek annesi olduk
Doğmadan cnm 31 haftalikkn kalbi durdu tansiyondan dolayi.Senin ne oldu cnm doğmadan mı kaybettin doğduktan sonra mı.
OHh ohhh masallah Rabbim saglikli hayirli evlat etsin insallah gozun aydin Rabbim ayirmasin insallah bu guzellik hic bozulmasin... iste yawrunun gelmesine sevindim Kizimi kaybettikten sonra beni gulumseten bi haber duymus oldum Allah razi olsuniyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Çok sevindimmmm. Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun, analı babalı büyüsün inşallah. Darısı başımıza.iyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Ben de aynıyım. İyileşmiş gibi görünmeye çalışıyorum ama içimdeki yara bir nebze bile olsun iyilesmedi sanırım iyilesmeyecek de... Yalnızken saklı gizli akitiyorum göz yaslarimi. Eşim ya kucağına alıp kaybetseydin o daha kötü diyor ama bilmiyor ki dogmasa da ben oğlumla hergün iletişim kuruyordum. Ona ninniler söyleyip masallar anlatiyordum uyumadigi zamanlar. Bazen kiziyordum yeter artık oğlum uyu, uyu da büyü diye... Çok hareketliydi bebeğim. Kimil kimil hiç durmazdi... Kucağıma aldığımda hareket etmiyordu ama...Bende kendimiz iyilestirmeye calisiyorum bu zor gunleriminde çok güçlü kadim olmaya calisiyorum acimi kimseye de gostermemeye calisiuorum vah tuh bebegini kaybetmiş de uzuluyormus dememsinler diye... Ama içimde kocaman yaramda olsa da güçlü biriyim çünkü çocukken çok aci çektim çok şeyler çektim bu acimi gerçekten çok da daha iyi anliyorum. İşitme engelliyim duymuyorum ama yüreğim güçlü hissettiriyor kendi kendimi teselli edecek kadar yapiyorum sende güçlü ol ki kalbini ferah tut. Sabret ki Dua et allah sabredenlerle beraberdir
Allahım sen büyüksün oh rabbime bin şükür. Hayırlı olsun bebeğin çok sevindimiyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Canim Allah sag saglim kavusmayi nasip etsin yavruna..dogum yapinca iyiyiz diye haber vermeyi unutma.rabbim yar ve yardimcin olsunamin canm benm insallah rabbm hepimize gostersin . bugun muayene oldum pazartesi yada sali gidiyorum artik doguma hepinize ayri ayri dua edicem her zaman ediyorum zaten.sizde dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de
Ayyy Allahim cok sevindim,cok duygulandim agladim valla,yazini gormemistim haber ver diye yazdim,simdi gorunce nasil sevindim..Allah yavruna hayirli saglikli uzun omurler versin..darisi bizlere insallahiyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Çok çok mutlu oldum. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.iyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Iki senedir evliyim iki gözümden ameliyat oldum sonra gogsumden sonra eşim sonrada bebegimiz gitti
Inanamiyorum yaa..Allahindan bulsunlar..insanlarin dilinin kemigi yok canim,rabbim bizide guldurecek..meleklerimize ebedi hayatta kavuscaz ve hic ayrilmiycaz biz..Benimde aynen gina geldi bu arada işitme engelliyim dediler ki bana
Kulakları duymuyordu bebeğini bile anlamamis hissetmemiss karnnda anlayamamis felan dediler çok zoruma gitti bende artik utaniyorum ben böle olduğu içinmillet neler düşünüyor bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?