Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

allah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Amiiinnnnn insallah..bizim icinde op kokla minigini..rabbim hepimize sevincten aglamayi nasip etsin artik acidan aglamayalim..

Çok şükür canım sağlıcakla büyüt inşallah

Inanamiyorum yaa..Allahindan bulsunlar..insanlarin dilinin kemigi yok canim,rabbim bizide guldurecek..meleklerimize ebedi hayatta kavuscaz ve hic ayrilmiycaz biz..
İnsanlar ne kadar kalp kırdıklarını bilmiyorlarki. Cahiller işte. Ben çalışıyorım annem diyorduki ben bakamam kızım çocuğuna diyordu bende tamam bakıcı buluruz demiştim. Bebeğimi kaybedince anneme bakamıcam dedin ondan öldü demişler. Kadın kaç gün uyumamış bu söz yüzünden. Nasl cahiller var ya. Bizle muhattab olmasnlar

Cnm çok mutlu oldum sağlıkla kucağıma almaya gözün aydın heppiimizin gözü aydın çok sevik en az senin kadar hepimize umut olsun inşallah darısı bizim başımiza

allah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Cok sevindim canim duydugum en guzel haberdi bu Allah saglikli hayirli ve uzunomurlu bir evlat olmayi nasip etsin insallah. Darisi hepimizin basina Allah bu duyguyu hepimize yasatsi yavrunuzu size sizide yavrunuza bagislasin.

Hayret bisey yaa..cok sinirlendim,kadin torununu kaybetmis soyledikleri lafa bak..iste canim basina gelmeyen anlayamaz bizi..rabbim bize yardim etsinde insallah yeniden bebeklerimizi kucagimiza alalim..hep bi korkumuz olucak,hep tedirgin geciricez hamileligi ama mutlu sona ulasmayi nasip etsin Allahim

Kizlar baska hamilemiz yokmu,guzel haberler veriiiinnnnnn..ben hamile kalamadim bu ay malesef..bakalim dogal yoldan olcakmi cok merak ediyorum

Sağsalim doğurduğuna öyle sevindik ki... Allah bizim gibi acılı annelere de nasip eder inşallah. Bize umut oldun. Umarım biz de acımızı dindirecek olan teselli bebeklerimize zamanı gelince kavuşuruz. ama ah o zaman akmak bilmiyor sanki şu sıra. eziyet çekmemiz için iki katı yavaş geçiyor günler

Kizlar baska hamilemiz yokmu,guzel haberler veriiiinnnnnn..ben hamile kalamadim bu ay malesef..bakalim dogal yoldan olcakmi cok merak ediyorum

Adetten sonra 10. günden itibaren gün aşırı başla çalışmalara. Eninde sonunda olur. Stres yapma kafanı da rahatlat. Dua oku bol bol.

Amin amin aminnnn

Kaç ay geçti canım bebeğini kaybedeli. Sezeryan ılduysan en az 6 ay diyolar ama bende 5. Aydan sonra düşünmeye başlıcam. İnşallah hayırlı zamanda hamile kalırsın

Gozunaydin canim rabbim,saglikli hayırlı bi sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah cok sevindim hayırlı evlat olsun

Amin insallah canim Allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…