Amin canım. İyi ki bu güzel haberi paylaştın bizimle. O kadar mutlu oldum kiallah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Amiiinnnnn insallah..bizim icinde op kokla minigini..rabbim hepimize sevincten aglamayi nasip etsin artik acidan aglamayalim..allah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Başın sağolsun cnm. Benim 40. Haftada durdu 1/2 gün sonra doğum olacaktı. Kısmet olmadıDoğmadan cnm 31 haftalikkn kalbi durdu tansiyondan dolayi.
Çok şükür canım sağlıcakla büyüt inşallahiyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
İnsanlar ne kadar kalp kırdıklarını bilmiyorlarki. Cahiller işte. Ben çalışıyorım annem diyorduki ben bakamam kızım çocuğuna diyordu bende tamam bakıcı buluruz demiştim. Bebeğimi kaybedince anneme bakamıcam dedin ondan öldü demişler. Kadın kaç gün uyumamış bu söz yüzünden. Nasl cahiller var ya. Bizle muhattab olmasnlarInanamiyorum yaa..Allahindan bulsunlar..insanlarin dilinin kemigi yok canim,rabbim bizide guldurecek..meleklerimize ebedi hayatta kavuscaz ve hic ayrilmiycaz biz..
Cnm çok mutlu oldum sağlıkla kucağıma almaya gözün aydın heppiimizin gözü aydın çok sevik en az senin kadar hepimize umut olsun inşallah darısı bizim başımizaiyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Cok sevindim canim duydugum en guzel haberdi buallah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Iki senedir evliyim iki gözümden ameliyat oldum sonra gogsumden sonra eşim sonrada bebegimiz gitti
Hayret bisey yaa..cok sinirlendim,kadin torununu kaybetmis soyledikleri lafa bak..iste canim basina gelmeyen anlayamaz bizi..rabbim bize yardim etsinde insallah yeniden bebeklerimizi kucagimiza alalim..hep bi korkumuz olucak,hep tedirgin geciricez hamileligi ama mutlu sona ulasmayi nasip etsin Allahimİnsanlar ne kadar kalp kırdıklarını bilmiyorlarki. Cahiller işte. Ben çalışıyorım annem diyorduki ben bakamam kızım çocuğuna diyordu bende tamam bakıcı buluruz demiştim. Bebeğimi kaybedince anneme bakamıcam dedin ondan öldü demişler. Kadın kaç gün uyumamış bu söz yüzünden. Nasl cahiller var ya. Bizle muhattab olmasnlar
Aynen bende..esini de kaybetti sandim,insallah yanlis anlamisimdirCanım bu mesajda anlamadığım şey eşine ne olduğu????
allah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Kizlar baska hamilemiz yokmu,guzel haberler veriiiinnnnnn..ben hamile kalamadim bu ay malesef..bakalim dogal yoldan olcakmi cok merak ediyorum
Eşi de ameliyat olmuş. Öyle biliyorum benCanım bu mesajda anlamadığım şey eşine ne olduğu????
Amin amin aminnnnHayret bisey yaa..cok sinirlendim,kadin torununu kaybetmis soyledikleri lafa bak..iste canim basina gelmeyen anlayamaz bizi..rabbim bize yardim etsinde insallah yeniden bebeklerimizi kucagimiza alalim..hep bi korkumuz olucak,hep tedirgin geciricez hamileligi ama mutlu sona ulasmayi nasip etsin Allahim
Kaç ay geçti canım bebeğini kaybedeli. Sezeryan ılduysan en az 6 ay diyolar ama bende 5. Aydan sonra düşünmeye başlıcam. İnşallah hayırlı zamanda hamile kalırsınKizlar baska hamilemiz yokmu,guzel haberler veriiiinnnnnn..ben hamile kalamadim bu ay malesef..bakalim dogal yoldan olcakmi cok merak ediyorum
Gozunaydin canim rabbim,saglikli hayırlı bi sekilde buyutmeyi nasip etsin insallah cok sevindim hayırlı evlat olsuniyi geceler arkadaslar bugun 12 de dogum yaptm cok sukur bebegimde bende iyiyz dua eden herkesten allah bir degl bin kere razi olsun rabbim bu duyguyu hepinizede yasaticak bu sabrimizin mukafati.hepinize cokca dua ettm hep de edicem nolur olumsuz dusunmeyin stres yapmayin rabbim ol derse olur.
Amin insallah canim Allah razi olsunallah razi olsn hepinozden de ben basi cektm :) sira sizde. rabbim tez zamanda hepinize yasatsn bu duyguyu acilarimizi hep beraber yasadik mutluluklarimizida paylastirsin allahm
Canim esini kaybetmemis Allah korusun ameliyat gecirmisler aksilikler üstüste gelmis yanii yanlis anlasilma varAynen bende..esini de kaybetti sandim,insallah yanlis anlamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?