- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
Arkadaşlarım sağ olsun tembihlemiş herkesi. Kimse konuyu açmasın, kızcağız üzülmesin demişler... Ama yine de nasılsın demeleri bile yetiyor ki normalde de her gün bana bu soruyu sorarlardı... İlk gün çok zor geçti sadece. Üretimde çalışan arkadaşlar başın sağ olsun demeye geldiler odama, benim göz yaşlarımı görünce sağ olsun diğerleri gelmedi, hatırlatmak için. Ama daha iyi geliyor çalışmak. Evde kalınca sürekli ağlıyorum. Cuma günleri gelmiyorum işe, evde kalıyorum o zaman bütün gün ağlama krizi geçiriyorum. Bence sen de başla. Aklını bişilerle meşgul etmek iyi geliyor insana...Bende rüysmda görmek istedim ama hiç grmedi rüyama. Ama senin gördüğün şekilde görmek istemem. Çünkü bu yaşadıklsrımın aynısını rüyamda ni kere daha yaşadım çok kötüydü. İşe başlamak iyi geldi mi. Ben hiç başlamak istemiyorum benim de 1 ayım kaldı. İşyerinde herkes soru sorcak gelcek acır gibi bakcaklar filan öff onları görmek dıymak istemiyorum. Herkes yazıık dicek
Ben işe başlamak istemedim. 1 ayım var daha. İş çok yoğun ama evde olmak ruhumu dinlendirmek istedim. İşteki hıza ayak uyduramam gibi geldi. Spor doktor sadece yürüyüş verdiği için spora gitmeyi düşünmedim. Ama diyetisyenim vardı ona gidiyorum. Yaşam koçum gibi onunla konuşmak bana iyi geliyor. Zayıflamak istiyorum hem de bir an önce hamilelik istersem kilolarımı vermiş olayım istiyorum en azından.Ben işe başladım Ocak'a kadar raporlu olmama rağmen. İşte yoğun olunca oğlumu düşünecek zamanım olmuyor, düşünmeyince de daha kolay geçiyor günler. Ama bu aralar sürekli oğlumu rüyamda görüyorum. Her defasında kaybediyorum hem de kollarımda. O nedenle bu aralar psikolojik olarak hiç iyi değilim... Bi psikolog'dan destek almayı düşünüyorum. Ayrıca spor salonu araştırıyorum. Spor da iyi gelir diye düşündüm... Kitap okumaya çalıştım ama olmuyor...
Bugün işyerine uğradım. Yavaş yavaş insanlarla konuşmaya alışayım diye... Ama şuan kendimi çok yorgun hissediyorum. Zor geldi. Aynı zamanda hamile kalan bir arkadaşımın doğumu varmış bugün. Başka bir arkadaşımın eşini gördüm yolda oğlu doğmuş eksikleri için koşturuyordu. Eve geldiğimde burnumda sızı, kalbimde ağrı hissediyorum Canım yanıyorŞuan bende kilo vermeye çalışıyorum. 1 ay sonra da işe geri döneceğim.
Bizim işyeride hep bayanlar var maşallah hamilemiz hiç eksik olmaz. Ki ben hamile görmeye dayanamıyorım. Hep aklıma bebeğim geliyor. Normalde biri hamileyim dediğinde nasıl sevinirdim halbuki şi di içim yanıyoBugün işyerine uğradım. Yavaş yavaş insanlarla konuşmaya alışayım diye... Ama şuan kendimi çok yorgun hissediyorum. Zor geldi. Aynı zamanda hamile kalan bir arkadaşımın doğumu varmış bugün. Başka bir arkadaşımın eşini gördüm yolda oğlu doğmuş eksikleri için koşturuyordu. Eve geldiğimde burnumda sızı, kalbimde ağrı hissediyorum Canım yanıyor
İnşallah canım ben istiyorum yeni bebek ama o 9 ay nasıl geçicek hergün acaba ölcekmi diye düşünüp .zaten benim hamileliklerim hep sıkıntılı geçiyo kanamalı düşük rüskliDayanmak zorundayız kızlar. Yaradanımın sınavı bu. Biz de inşallah mutlu olacağız. Bizim de güzel günlerimiz olacak. Sağlıklı, güzel bebeklerimiz olacak inşallah ve birbirimizle paylaşıcaz resimlerini inşallah. Sadece sabredeceğiz ve yaralarımızı beraber saracağız. Hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda kaybetmişiz meleklerimizi, inşallah seneye bu zamanlarda da bebeklerimizi kucaklayacağız Allah'ın izniyle. Meleklerimizi hiç bir zaman unutmayacağız, onlar ilk göz ağrımız ama onlar için yaşamak ve mutlu olmak zorundayız...
İşte ben bu yüzden destek almak istiyorum psikologdan. Hem yas dönemimi sağlıklı atlatmak hem de hamilelik dönemimdeki psikolojimin düzgün olması için destek almak istiyorum...İnşallah canım ben istiyorum yeni bebek ama o 9 ay nasıl geçicek hergün acaba ölcekmi diye düşünüp .zaten benim hamileliklerim hep sıkıntılı geçiyo kanamalı düşük rüskli
bende araştırıyorm psikolog ama ben biraZ dini terapi almak istiyorum. Bizim acımız dünyalık diil çünküİşte ben bu yüzden destek almak istiyorum psikologdan. Hem yas dönemimi sağlıklı atlatmak hem de hamilelik dönemimdeki psikolojimin düzgün olması için destek almak istiyorum...
Sen hamileydin dimi kaçıncı haftadasn.Çok zor kızlar ama bian önce hamile kalun yınede en iyi ilaç bu bize tekrar cocuklarimizi kucagimiza alma düşüncesi bu bile hayata bağlanmaya yetiyor allahım sağlıkla huzurla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin insallahh
29 haftamdayim insallahSen hamileydin dimi kaçıncı haftadasn.
oyle yapma dua oku ozaman kendini sakinleştirmeye bak yoksa sağlıgından olursun ben bi ara çok kötüydüm iyice saglıgım bozulmuştu olucem zannetim artık kötü haastalık falan var diye kendimi yedim artık sonra dedim böyle yaparsam cocugum olmuş neye yarar sağlıksız ben sağlıksız olursam beebgime nasıl bakcam olmaz deyip kendi kendimin dr oldum piskiyatriyede bi kere gittim bidahada gitmedim ..çünkü beni benim acımı kimse anlyamaz ancak ben kendi yaralarımı sarabilirim ...zaten agla içine atma tutma kendini rahatlat sonra ayaga kalk ve dik dur ben kimsenin yanında ağladımadım güçlü durdum kimsenin tesellisine ihtiyacım yok ..onlar beni zor anlarlar sende dik dur kendini iyi hissedincede bebek yap eğer allahım izin verirse nasip ederse zaten olur inşallah inanç ve dua allahımla konus..bak nasl doğru yolu bulup iyileşiyosun rabbimn izniyle ..inşallah...Ben hergün ruyamda görüyorum gitgide psikolojim bozuldu hamile olanları duyunca delircem gibi oluyorum kafayı yemek üzereyim unutamiyorum
Canım sağ salim yavrunu kucağına al inşallah. Eskiden de herkese hamilelere derdüm ana artık tüm kalbimle diliyorum bunu. O kadar taşıyıpta kucağına alamamak neymiş öğrendikten sonra .oyle yapma dua oku ozaman kendini sakinleştirmeye bak yoksa sağlıgından olursun ben bi ara çok kötüydüm iyice saglıgım bozulmuştu olucem zannetim artık kötü haastalık falan var diye kendimi yedim artık sonra dedim böyle yaparsam cocugum olmuş neye yarar sağlıksız ben sağlıksız olursam beebgime nasıl bakcam olmaz deyip kendi kendimin dr oldum piskiyatriyede bi kere gittim bidahada gitmedim ..çünkü beni benim acımı kimse anlyamaz ancak ben kendi yaralarımı sarabilirim ...zaten agla içine atma tutma kendini rahatlat sonra ayaga kalk ve dik dur ben kimsenin yanında ağladımadım güçlü durdum kimsenin tesellisine ihtiyacım yok ..onlar beni zor anlarlar sende dik dur kendini iyi hissedincede bebek yap eğer allahım izin verirse nasip ederse zaten olur inşallah inanç ve dua allahımla konus..bak nasl doğru yolu bulup iyileşiyosun rabbimn izniyle ..inşallah...
Canım hepimiz öyleyiz inan. Ben 40. Haftamda kaybettim bebeğimi. Bugün tam 3 ay oldu. Hiç aklımdanıkmıyo benimde. Bugün dedimki keşke karışsaydı bişi olsaydı ama ölmeseydi dedim. Dizilerden esinlendim sanırım. Ama yapacak bişi yok. Cennette kavuşucaz. Allahın sevdiği kuluymuşuzki cennette bi elimizden tutan olacak. İnşallah yeni evlatlarımız olacak. Sen kendini güçlü tut özelliijle eşinin yanında. Ben ağladıkça eşimde üzülüyo ve isteniyorum bebek filan demeye başladı. Biz üzüldükçe onlarda istemiyorlar. Bi uğraş bul kendine. Çalışıyormusun. Ben çalışıyorum 1 ay sonra işe döneceğim belki oyalanırım diyorumYavrum çıkmıo aklimdan bebegim melegim gitti gemi
evet haklisin cnm güçlü olmak zorundayız yapacak hiç bisey yok çünkü aglasakda geri gelmeyecek yavrularını inş bundan sonrakilere bisey olmasın ....evet karnında buyutupde elinin boş kalması çok aci bisey allahım bidaha yasatmasin amin insallahhCanım sağ salim yavrunu kucağına al inşallah. Eskiden de herkese hamilelere derdüm ana artık tüm kalbimle diliyorum bunu. O kadar taşıyıpta kucağına alamamak neymiş öğrendikten sonra .
Hayırlı cumalar canım. Sen kaybettiğin bebeğini karnındaykenmi kaybetmiştin cnm. Şümdi doktor olarak perinotogamı gidiyorsn.Hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?