Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Adetten sonra 10. günden itibaren gün aşırı başla çalışmalara. Eninde sonunda olur. Stres yapma kafanı da rahatlat. Dua oku bol bol.
Okuyorum canim bol bol cok sagol..ama ben ogluma tup bebekle kavusmustum,simdi normal yolla kalirmiyim hic bilmiyorum iki kat uzgunum yani..deniycem bir sure olmasi icin..Allah yardimcimiz olsun

Kaç ay geçti canım bebeğini kaybedeli. Sezeryan ılduysan en az 6 ay diyolar ama bende 5. Aydan sonra düşünmeye başlıcam. İnşallah hayırlı zamanda hamile kalırsın
Tam 3 ay oldu benim canim,normal dogum yapmistim cok zordu insallah kaliriz en kisa zamanda.bencede 5 ay sonra basla calismalara

Canim esini kaybetmemis Allah korusun ameliyat gecirmisler aksilikler üstüste gelmis yanii yanlis anlasilma var
Aman iyi ya bende yanlis anladim cok uzuldum,Allah korusun..Allah yeniden bir bebek nasip etsin hem ona hemde bizlere..sana da sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim benim

Canım çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.darısı bize Allâh ın izni ile.

Fatmaelif kaybettiğin bebeğinin cinsiyeti neydi şimdiki bebeğinin cinsiyeti ne?

Canimmm gözün aydin cok mutlu oldum gule gule buyut bebegini hayirli ugurlu olsun masallah.hepimize umut oldun canim amin insallah bizde yasariz bu duyguyu en kisa zamanda :)

Rabbim bi kızımı aldı ikinci kızımı gönderdi.
Ben de ikinci bebeğimin erkek olmasını istiyorum oğlumu kaybettiğim için ama bir yandan da korkuyorum o bebeğimi kaybettiğim evladimin yerine koymaya çalışır mıyım diye... Bu arada bebeginiz hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Vatanına milletine ve Size hayırlı bir evlat olur inşallah...

Rabbim bi kızımı aldı ikinci kızımı gönderdi.
Cooooook sanslisin coook Kizim dann sonra insallah tekrar bi Kizim olur ne olur bana da dua eder misin Rabbim Kizimin kardesini bana da Kiz nasip etsin.. Rabbim evladinla sagliginla yasamayi nasip etsin

Tekrar hayata tutunmak için ne yapıyorsunuz. Ben kafamı dağıtmak için ve yeni başlangıçlar için kilo vermeye çalışıyorum. Hedeflerim olunca zaman daha çabuk geçiyor ve geçen zaman bizim en büyük ilacımız diye düşünüyorum.

Ben işe başladım Ocak'a kadar raporlu olmama rağmen. İşte yoğun olunca oğlumu düşünecek zamanım olmuyor, düşünmeyince de daha kolay geçiyor günler. Ama bu aralar sürekli oğlumu rüyamda görüyorum. Her defasında kaybediyorum hem de kollarımda. O nedenle bu aralar psikolojik olarak hiç iyi değilim... Bi psikolog'dan destek almayı düşünüyorum. Ayrıca spor salonu araştırıyorum. Spor da iyi gelir diye düşündüm... Kitap okumaya çalıştım ama olmuyor...

Şuan bende kilo vermeye çalışıyorum. 1 ay sonra da işe geri döneceğim.

Bende rüysmda görmek istedim ama hiç grmedi rüyama. Ama senin gördüğün şekilde görmek istemem. Çünkü bu yaşadıklsrımın aynısını rüyamda ni kere daha yaşadım çok kötüydü. İşe başlamak iyi geldi mi. Ben hiç başlamak istemiyorum benim de 1 ayım kaldı. İşyerinde herkes soru sorcak gelcek acır gibi bakcaklar filan öff onları görmek dıymak istemiyorum. Herkes yazıık dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…