Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

37 hafta 4 günlüktü bebegim evde suyum gelince gittim ameliyat esnasında bir kaç saat yasamış yogun bakımda oksijensiz kaldıgı için yasamamış öyle dendi otopside ...hayırlısı olsun şuan tekrar hamileyim allahım bunu kucagımda koysun inşallah cümlemizin kini tüm hamilelrin yavrularını sağlıklı biçimde kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

normalde riskli gebelik uzmanına da gittim ayrıca normal doğum uzmanında da belli sure doc.takip etti fakat suan normal doğum uzmanına gidiyorum ...iki dr olunca kafa karısıyor ..hayırlısı olsun inşallah

İ
inşallah cnm. Siz bize umut olcaksınız inşallah. Sezeryan ıldun sanırım dimi kaç ay sonra tekrar hamile kaldın canım peki

Rabbim bebegini sağ salim kucağına almaya nasip etsin inşallah. İlk bebeğinin cinsiyeti neydi peki şuan ki bebeğinin cinsiyeti ne? Sezaryenle mi doğum yapmistin? Ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?

Rabbim bebegini sağ salim kucağına almaya nasip etsin inşallah. İlk bebeğinin cinsiyeti neydi peki şuan ki bebeğinin cinsiyeti ne? Sezaryenle mi doğum yapmistin? Ne kadar sonra tekrar hamile kaldın?
İlk gebeliğin di sezeryandan oldum 4 ay sonra hamile kaldım çok sukur inşallah kucağında kalır bu sefer

Ben hergün ruyamda görüyorum gitgide psikolojim bozuldu hamile olanları duyunca delircem gibi oluyorum kafayı yemek üzereyim unutamiyorum
Canim üzülme o cokguzel yerde mutlu sen kendine dikkat et yine anne olacaksin insalah birzaman gelecek iyi olacaksin ama kendine dikkat etmezsen sana bisey olursa nolacak

İlk gebeliğin di sezeryandan oldum 4 ay sonra hamile kaldım çok sukur inşallah kucağında kalır bu sefer
İnşallah canım. Dualarımız seninle. Rabbim aynı acıyı hiç birimize yasatmasin tekrar. Ben inanıyorum bu defa herşey Güzel olacak senin için. Rabbim tez zaman da bizim de kucagimizi doldurur inşallah. Doktorun ne kadar korunmani söylemişti peki? Benim ki en az 6ay diyor ama ben dayanamıyorum. Bi doktor da 2-3ay yeterli diyor... bir başkası da bir yıl diyor. Aklım çok karışık offf. Başka bir şey de gecirmeyecek yanginimi biliyorum...

Ben önce hayırlısını istedim Rabbim den sonrada kaybettiğim kızımın yerine kız evlat.şuan 17 haftalığız oğlum olacak inş sağ salim sağlıklıca kucağıma alırım.erkek düşüncesine alışamadım hep kız die bekledim zorlanıyorum ama biliyorum oğlumuda çok seveceğim inş.Rabbim bize bağışlar sağlıklı ve sağ salim.kızını kaybedip kızı olanları ve bekleyen arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok şanslılar inş bir ömür mutlu olurlar evlatları ile.Allâh önce hayırlı kul hayırlı evlat versin kız erkek hepsi aynıdır eminim.

Ben hergün ruyamda görüyorum gitgide psikolojim bozuldu hamile olanları duyunca delircem gibi oluyorum kafayı yemek üzereyim unutamiyorum
Canım ben de aynı durumdayım. Ben de her gece rüyamda görüyorum oğlumu ve hep kucagimda kaybediyorum yine. Uyan oğlum beni bırakma diye ağlayarak uyanıyorum. Ben destek almayı düşünüyorum. Yaşadığımız şey çok büyük bir travma. Dua et bol bol ve şöyle düşün Rabbim bebeğimi melek olarak yarattı ve beni de onu tasimak için görevlendirdi. Ne mutlu bize ki böyle kutsal bir görev için secildik.. Ben böyle böyle teselli etmeye çalışıyorum kendimi...

Kesinlikle öyle. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Kız erkek hiç önemli değil. Ben oğlumu kaybettiğim için ikincisi de erkek olsun istiyor gönlüm ama önce sağlıklı ve hayırlı olması önemli...

Sağ salim kucağına al inşallah canım. Ben hep kızım olsun istemiştim belkide bilnimrdn neden erkek diye isyan ettim bilmiyorum ve gitti meleğim. Benim için artık en önemlisi sağlıklı olması . Evlat acısı allahım bi daha göstermesin ğnşallah hiçbirimize

Banada Dr 6 ay dedi ben beklemedim kendini nzm hazır hissederken bence ozaman kalmani tavsiye ederim allahım yardımcımız olsun ins

Bu gun oglumun adli tip raporu cikti uzulsem mi sevinsem mi bilemedim. Tek tani akciger enfeksiyonu kalitsal bi sorunu olmadigi ici sukretim ya oyle bi sorun olsaydi yenixen cesaret edermiydim annen olmaya diye dusunuyoxum hep. Insallah bundan sonra Rabbim hayirli saglikli ve omurlusunu verir bize onun merhametine siginiyorum. Allah hepimizin kucagini doldursun bu dunyadada insallah

Amin insallah hepinize saglikli bebekler nasip etsin canim bidaha ayni seyleri yasamayalim insallah

Banada Dr 6 ay dedi ben beklemedim kendini nzm hazır hissederken bence ozaman kalmani tavsiye ederim allahım yardımcımız olsun ins
Banada 3 ay sonra,dusunebikirsin dedi sezeryanla oldu dogum ve 3.ayda kaldim hamile suan cok iyiyim şükürler olsun kizlar sizlere moral,olsun dedim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah

Arkadaşlar çivi çiviyi söker mantığıyla hareke. etmeyin. HHazır olunca hamile kalın bende arka arkaya 4 ay arayla hamile kaldım ama Rabbim kimseye yasatmasin 2 evladimi da toprağa verdim. Şimdi tüm araştırmalar yapılıyor. Bence kendimizi toplamaliyiz. Gerekirse destek alın ama nolur dikkat edin. Herşey için sabır bu da bizim sabrimiz sonu iyi; olur inşallah. Korkutmak gibi olmasın nolur yanlış anlamayin beni ama inanın o kadar hassasim ki artik.. Gereken tüm testleri tahlilleri yaptırın kendinizi toplayin ve sağlıklı evlat isteyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…