Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim şükürler olsun genetik birsey cikmams gozun aydin insallah hepimize Allahim hayirlisini omurlusunu versin kucaklarimiz dolsun en kisa zamanda...

Canm basina gelenlere cok uzuldum gecmis olsun basin sagolsun...Ne diyicegimi inanki bilemedim iki tane kaybin var ustelik Allahim hicbirimize bir daha yasatmasin bu aciyi saglikliya omurluye hamile kalmayi nasip etsin.Allah sabir versin canim testlerini yaptir bu sefer daha cok onlemini alirsin Allah yardimcimiz olsun hepimizin...

Merhaba ben ise baslamadim aralik sonuna kadar raporluyum. Evde sikiliuorum bebekli videolarda bakıyorum ne yapicam ya: ( bebek için deliriyorum ev is yapasim da gelmiyor. Nisan mayis gibi çalışmalara baslicam

Gel beraber zayiflayalim. Benimde zayiflamaya ihtiyacim var 25 kilo vermem gerekiyor. 1.5 ay sora ise basliycam

Neden kaybettim cnm kaç ayliklardi kaybettiğinde sebep ne yanı doğum esnadjndammi kaybettin

Ben de 20kg vermeliyim. 1 ay sonra işe döneceğim ben de. Neden olmasın beraber birbirimize destek olabiliriz.
Çok sevinirim
Benimde kilo vermem lazim kizlar kilo vermek sagligimiz ve bebegimiz icin cok iyi olucak cesaret eedebilrsem insallah ocakta korunmayi birakmayi dusunuyrm suan folbiol ve ecoprn kullaniyrm hamilelige hazrlanyrm bde ilacim var plaquenil kullnyrm aralikta biticekti.ekmegi kestm sadece sabahlari bir dilim tatliyi brktm bol su icin alkali iciyrm zyflatyr dye duydum birde yesil cay icin iki brdk siz neler yapiyrsnz kizlar

Ben de yeni bir hamilelik için kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Ben diyetisyen desteği alıyorum. Onun verdiği programı uyguluyorum.
Sabah 2 dilim, öğlen ve akşam 1 er dilim tahıllı ekmeğim var. Ara öğün yapıyorum. Su ve yeşil çay içiyorum. Yürüyüş yapmam lazım henüz pek yapamadım.
Uyku sorunum vardı onun içinde bir çay içiyorum.
Daha detaylıda yazabilirim. İsteyen olursa.

Bende canim diyetisyenin programini uyguluyrm ama arada kendimde degistiriyorum cok sadik kalamiyrm listeye ara ogun bende yapiyrm yksa acikiyrm ara sira yuruyrm haftada iki kere filan aslinda cok iyi geliyor pskljik olarak temz hava almk bende geceleri hemen uyuyamiyrm bu sefer sabahta erken kalkamiyorum duzene sokmam lazm.olur cnm paylasablrsn sevinirim yavas kilo veryrm ins su iki ay veririm hpimiz ins veririz istedgmz kiloya ulasiriz :)

Eki Görüntüle 1681092
2 porsiyon meyve yerine bir elma yiyiyorum. (Kişiye göre değişir tabi. Fikir versin size)
Canim asagi yukari benimkine de benziyormus ama bende su filan yazmiyrdu cok sagol bunada dikkat edicem su icmek hc aklima gelmiyr zar zor iciyrm bide benm ara öğünün bir tanesi kahvaltidan sonra işimize ins yarasin da guzel kilo verelim :) olculu gdersek veririz biraz zaman alicak iste yuruyste eklesek baya veririz bu sekilde

Benim 7kilo kaldı üzerimde. Ama 10 kilo vermek istiyorum. Ekmeği tamamen kestim. Sadece hafta sonları kahvaltıda bir dilim yiyorum. Tatlı hemen hemen hiç yok hayatımda. Spor olarak da yuzmek istiyorum. İyi bir spor salonu bulmam gerek o yüzden...
Sezaryenle dogum yaptigimdan Doktorum çabuk iyilesmem için protein ağırlıklı beslenmemi söyledi. Kuzu kemiği kaynat ve tüm yemeklerinin içine koy dedi. Bir de bol bol yoğurt yememi ya da ayran icmemi söyledi. Bir de kilo vermemi söyledi... Size herhangi bir tavsiyede bulundu mu doktorunuz?

Evet canm bana da doktorum protein agirlikli beslememi syledi.Genetik testlerim yapildi bazi seyler yksk cikinca ramotolojiye gittim prof.de kilo vermemi istedi preeklampside yaşamıştım bu yuzden kilo vermem cok cok onemli benim icin ins veririm.Dikkat edicez artik kendimize ins istedigimiz kilolarida vericez:)

Şimdi profiline baktım da hangi şehirde olduğunu merak etmiştim... profil mesajında 8 eylül 2015 yazıyor... O tarihte mi kaybettin bebegini? Ben o tarihte kaybettim de...

Şimdi profiline baktım da hangi şehirde olduğunu merak etmiştim... profil mesajında 8 eylül 2015 yazıyor... O tarihte mi kaybettin bebegini? Ben o tarihte kaybettim de...
Yok canim o tarihte kaybetmedim o tarihte kayit olms olablrm hatirlamyrm tam olarak..bebegimi 31.07.2015 de kaybettm malesef uc ay doldu ama ayni acilar hic degismedi o tarih aklima kazindi cok kotu tarif edemiyrm ki duygularimi artik...bursaya gelin geldim cnm aslnda izmirliyim sen nerdensin cnm ayni sehirmiyiz

Şehirler aynı değil ama memleketler aynı. Ben de İstanbul a gelin geldim. İzmirliyim ben de. Gerçekten bu acının tarifi yok. İçimde kocaman bir boşluk var. Bir yanım eksik ve hep eksik kalacak. Bir yanım toprağın altında çünkü Rabbim aynı acıları yasatmasin tekrar bize. Nasıl iyilesiriz bilemiyorum... Yeni bir bebek dindirir mi acilarimizi bilemiyorum...

Ayni memlekettenmisiz canim:)
Izmirliymisiz ikimizde :) gurbette olmak çok zor birşey üç buçuk yıl oldu hala alışamadım sen nasil hissediyorsun istanbul da? bir de ustune bebegimi kaybettim hepten kotu oldum Allahima sığınıyorum yapcak biseyimiz yok insallah bebegimizin kardeslerini gondericek o zaman yaralarimiz kabuk bagliyck ins mutlu olucaz yuzumuz gülecek sabır edelim ins mutlu gunler yakindadr canim

İnşallah canım. Benim de 4.5 yıl oluyor ama hala alışamadım İstanbula. İzmirim ı çok özlüyorum... İnşallah bizim de kocaman mutlu bir ailemiz olacak. Rabbim bu zamana kadar sabrimizi da verir inşallah...

Bende çokkkkkk özlüyorummmmm izmiri...insallah canm insallah herşey cok guzel olucak Allahın izniyle bizimde minik mucizelerimiz olucak:) bazen keske korunmasaydim da daha önce cocugum olsaydi belki bsy olmazdi diye bile dusunuyrm hersey geliyr aklima hersey nasip iste canim ins bizde kavusucaz bebislerimize dua edelim bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…