evet beğenmedim ama..eski hali daha güzeldi.formatımı değişmiş benim haberim yok ben bu topikten başka hiç bi yere bakınmadım direk otomatik çıyom bu sayfayı zaten
iyi olmuş dertleşmişsinizdir bizde buluşsak sabahlarız heralde....
kızlar biz dün doğayla buluştuk.. eşim eve ne zaman gidersin dedi. 2 saat oturup gelirim dedim. nerdeyse 4-5 saat oturduk. doyamadık konuşmaya. daha da ayrılmazdık da çok geç olmuştu artık.
inşallah bi gün hep beraber buluşuruuuz...
aaaaaaa ne güzell e biz inayla burdayıs bi bursa gezisi yapın yani türbeler falan dimi ama :)
tabiiii, bursaya gelince emin ol bütüüüüün türbeleri gezeriz. türbelerin içinde de ay şöyleydi böyleydi diye konuşmaya devam ederiz
in_ay cım kızına maşallah. bi annenin en gururlu zamanlarıdır di mi?
biz de kocişle 3-4 çocuk istiyoruz Allahımmm nasip ederse
e doğamız da var napalım:
in_ay cım kızına maşallah. bi annenin en gururlu zamanlarıdır di mi?
biz de kocişle 3-4 çocuk istiyoruz Allahımmm nasip ederse
ben hazırlanıp çıkayım kızlar akşamada kandil eve dönmeyebilirim annemlere giderim heralde öpüyorum hepinizi:)
in_ayım sen de meşgulsun herhalde. çıkayım ben de. çok öpüyorum canım
eve ultrason aleti alıcaz :)çok normal bu ben hamile kalsam elimde olsa hergün ultrasona girerdim heralde
bizi paranoyak yapan kader utansın:)
pıhtılaşma sonucu pozitif çıkınca akşam eşimle kutlamaya gittik çünkü sorun bulunamasaydı kafayı yiycektim .neyse doktorum bana da yaptırma demişti ama ben de başka bir yerde yaptırdım.doktorumun yaptırma demesinin sebebi de böyle sebebi bulunamayan ölüm olduğunda 2. gebelikte mutlaka kan sulandırıcı veriliyormuş.bunu yaşadıktan sonra da o kadar çok kişi duydum ki sebepsiz bebeği ölen 2. gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp bebeğini sağlıkla doğuran .tekrardan bir kayıp halinde Allahım büyük konuşturmasın ama sanki ben de yaşayamam gibi geliyor ama yaşamayacağım bir kez bu sınav yeter bence .İN-AY CIM. Haklısın kaderin önüne geçilmiyor.ama ben o kadarda kaderci biri değilim. Bende rabbime inanıyorum, hepimiz gibi. ama eğer bir ölüm olduysa buana neden olan bir şey var yolunda gitmeyen. ve ben bunu öğrenemediğim için her gecem bunu düşünerek geçiyordu. ve bu testleri benim doktorum bana vermedi. Ben araştırdım ve burada bir arkadaşımında vasıtasıyla genetik dr.gititm durumumu anlattım.ve geçtiğimiz cuma günü testlerin sonuçalrını alınca şoka girdim. Aysem gibi kordon dolanmasından ölseydi bebeğim daha kolay kabullenebilirdim yani kabullenmek derken yanlış anlaşılmasın, altında genetiksel bir şey aramadan. ama herşey sağlıklı giderken suyu vardı, kordon dolanması yoktu, amniyosentezliydim sorun yoktu.neden oldu???? Şimdi bunların hiç biri meleğimi geri getirmeyecek biliyorum.ama yeni bir gebelikte tekrardan bir kayıp yaşarsam. kendimi sorgularım ve artık kendimi suçlarım.şimdi eğer tıp bana bir tedavi yöntemi sunacaksa ondan faydalanmam gerek.ha bundan sonra kaderimizde varsa onu da yaşarız. ama tekrardan bebeğimize kavuşuruz yada kavuşamayız. sonrası kader. bence sende böyle düşünmelisin..ve elinden geleni yapmalısın canım.
valla kaynattık çok iyi geldi daha da ayrılamıyoduk da evimiz var dedik evlere dağıldık şu Bursa ya gelme fikri bana çok cazip geldi Tobegükle konuşalım da toplansak ne güzel olur:)Naber nasılsın?? Kaynatmışsınız tobegukla :)))
pıhtılaşma sonucu pozitif çıkınca akşam eşimle kutlamaya gittik çünkü sorun bulunamasaydı kafayı yiycektim .neyse doktorum bana da yaptırma demişti ama ben de başka bir yerde yaptırdım.doktorumun yaptırma demesinin sebebi de böyle sebebi bulunamayan ölüm olduğunda 2. gebelikte mutlaka kan sulandırıcı veriliyormuş.bunu yaşadıktan sonra da o kadar çok kişi duydum ki sebepsiz bebeği ölen 2. gebeliğinde kan sulandırıcı kullanıp bebeğini sağlıkla doğuran .tekrardan bir kayıp halinde Allahım büyük konuşturmasın ama sanki ben de yaşayamam gibi geliyor ama yaşamayacağım bir kez bu sınav yeter bence .
valla kaynattık çok iyi geldi daha da ayrılamıyoduk da evimiz var dedik evlere dağıldık şu Bursa ya gelme fikri bana çok cazip geldi Tobegükle konuşalım da toplansak ne güzel olur:)
az önce fotoğrafını gördüm kızınla şimdi kaybolmuş sen mi değiştirdin? çoook güzelsiniz maşallahhhNaber nasılsın?? Kaynatmışsınız tobegukla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?