• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlaar hala önceki sayfa açılmıyo...

kuzu bilmiyorum napıcaz yaa?? sen beni arıyosun bin ah işitiyosun, ben sana mesaj atıyorum aynıı... böööyle körler sağırlar birbirimizi ağırlayacağız artık! çünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok ki!! birbirimize yakınıp yakınıp oturcaz oturduğumuz yere bebişler gelene kadar..
bi de siz en azından bebek yapmaya çalışabiliyorsunuz. benim şimdilik öyle bir şansım da yok!!

yok canım be ne kıskançlığı?? ben de bakamıyorum onlara çünkü kendimle özdeşleştirip üzülüyorum..

o mutluluk bebişi kucağımıza alınca gelecek bize canım. onun dışında biz hep buruk kalıcaz:(((( hem hormonlar hem yaşadıklarımız... zor canım, allahım sana kolaylık versin aysem!!!

sagol bacim.. insallah siz daha iyi olursunuzda tadini cikarirsiniz canim... canim kizi oglani bi kenara birakiyor insan bi bebek diyorum kucagima alayim...özlemim sona ersin diyorsun... zaten kizim deyince yüregim sizliyor....

aynen ben de mezarını bilmiyorum bile gitmeye ve öğrenmeye bi türlü cesaret edemedim .ben de bi kere gidersem orda kalırım gibi geliyor .behiç görmedim kızımı rüyamda nedendir acaba bi saniye aklımdan çıkmıyorken bi kere rüyama niye gelmedi acaba

canim bende hic rüyamda görmedim... bende bi bilsem neden... acaba daha hazir degilmiyiz... neden gelmiyorlar rüyalarimiza....

Çıkmışsın yaa :(((
ah kuzum ya görmedim. görsem selamını almadan gider miydim hiç???
sagol bacim.. insallah siz daha iyi olursunuzda tadini cikarirsiniz canim... canim kizi oglani bi kenara birakiyor insan bi bebek diyorum kucagima alayim...özlemim sona ersin diyorsun... zaten kizim deyince yüregim sizliyor....
canim bende hic rüyamda görmedim... bende bi bilsem neden... acaba daha hazir degilmiyiz... neden gelmiyorlar rüyalarimiza....

amin canım ama ben senin kadar bile iyi olabileceğimi zannetmiyorum. sen daha güçlüsün benden. benim için de cinsiyet şu saatten sonra pek önemli değil ama bi kızım olursa da daha bi mutlu olurum galiba. aslında bunu söylemem bile yanlış biliyorum ama...
ben 2 kere gördüm rüyamda. ama yüzü benim kızım değil. bi çoook güzel bi bebek oluyo, sanki böyle yüzünden nur saçıyo. sonra bi bakıyorum çok hastalıklı çok korkunç bi bebek oluyo. ama ben yine de yüzüne bakıyorum, onunl ilgileniyorum. tuhaf değişik bir duyguydu...:44::44:

olcak kız olcak :) az sabret herşey güzel olcak...
bak sana ne dicem bana behzat ç.den imzalı resim al karşılaşırsan olur mu :52:

kız allah canını almasın...:9::9: behzat ç. nerden çıktı beeee??:9::9::9:
bu arada bizim soyadımız da ç harfi ile başlıyor. bize de bazen .......(ismimiz) ç. diyor arkadaşlar.:9:

canim bu kiskanmak degil... daha farkli bisey bende baska hamile görünce inan icim gidiyor onlardaki sevinc mutluluk bizde yok buruk keske bende öyle olabilsem diyorum.. korkudan hamileligimin tadini bile cikaramaiyorum...
canım ya hamile diyince sonradan pişman oldum aslında seni kastetmedim öyle anlamadığına sevindim .sen başkasın biliyorsun değil mi?yani kıskandığım hamilelerden değilsin sen benim için umut demeksin .evet biz hep korku dolu bi hamilelik geçiricez inşallah hayatta geçirdiğimiz en büyük sınav da budur

tobegükçüm inan bana yani benim içime doğuyor (benim içime ne doğduysa çıktı bugüne kadar) senin süren dolar dolmaz hamile kalacaksın ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın .süren de bak sen diyorsun ramazan girecek araya zaten yaz tatili geldi gezeriz biraz kafa dağıtırız geçer gider üzülme artık canım ya

annem öldüğü günün sabahında (daha biz hastaneye gitmeden önce ) mavi gözlü sürekli gülen bi bebek görmüş rüyasında demek ki meleğimizin melek olacağını görmüş

tobegükçüm inan bana yani benim içime doğuyor (benim içime ne doğduysa çıktı bugüne kadar) senin süren dolar dolmaz hamile kalacaksın ve sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın .süren de bak sen diyorsun ramazan girecek araya zaten yaz tatili geldi gezeriz biraz kafa dağıtırız geçer gider üzülme artık canım ya

ah kuzum benim, ağzından bal damlıyor beeee:16::16::16: ama canım ben bu eylüldeki meme kontrolünü de beklerim. temiz çıkarsa başlarız çalışmalara. çünkü hamileyken ameliyat olmak istemiyorum... 1-2 ay da olmazsa zaten 1 yılım doluyor. hayırlısı olsun...
bir de annem geçenlerde bana diye hatime başlamıştı yine. sabah namazını kıldıktan sonra hatimi bitirip yatmış. rüyasında kayınvalidemle ben annemlerin kapısından giriyormuşuz. kucağımızda bi kız bebek ve koca bir hurç varmış. hurcun içinde kayınvalidemin aldığı boy boy bir sürü elbise varmış. ben anneme dönüp "anne kızım bunları 7 yaşına kadar giyer" diyormuşum... annemin sabah namazından sonra gördüğü rüyalar genelde çıkar. inşallah bu sefer de rüyası gerçek olur kızlaaar...

ah kuzum benim, ağzından bal damlıyor beeee:16::16::16: ama canım ben bu eylüldeki meme kontrolünü de beklerim. temiz çıkarsa başlarız çalışmalara. çünkü hamileyken ameliyat olmak istemiyorum... 1-2 ay da olmazsa zaten 1 yılım doluyor. hayırlısı olsun...
bir de annem geçenlerde bana diye hatime başlamıştı yine. sabah namazını kıldıktan sonra hatimi bitirip yatmış. rüyasında kayınvalidemle ben annemlerin kapısından giriyormuşuz. kucağımızda bi kız bebek ve koca bir hurç varmış. hurcun içinde kayınvalidemin aldığı boy boy bir sürü elbise varmış. ben anneme dönüp "anne kızım bunları 7 yaşına kadar giyer" diyormuşum... annemin sabah namazından sonra gördüğü rüyalar genelde çıkar. inşallah bu sefer de rüyası gerçek olur kızlaaar...

İnşallah canım,hepimiz için herşey güzel olacak...

ohhh berekete bak bebiş gelecek hem de nasıl gelecek

kızlaar inşallahh. ama benden önce ikiniz de birer bebiş patlatırmışsınız gibi geliyor... ne dersiniz???:34::34::34:
bu arada buradaymışsınız ama ben sizi kaçırmışıııım:50::50:

canım siz çalışmalara başladınız mı?

Henüz değil canım.Benim safra kesemde taş var sanırım ilk önce onu halletmem gerekecek.Ama bu arada perşembe gününe riskli gebelik uzmanına randevu aldım.Genetik testimde az da olsa pıhtılaşma çıktı,gebelik öncesinde yapılması gereken şeyler vs var mı falan bi gideceğim bakalım.
Siz başlamıştınız yanlış hatırlamıyorsam?

Back
X