Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum

yaşasııııııın topiğin paşası gelmiş:nazar:, hoşgelmiş aysemmmmm.:46::32::21: canım gözün aydın, çok sevindim. :nazar:maşallah ikinizedeee:nazar::nazar: bundan sonra her şey çok güzel olacak inşallah canım.... darısı en kısa sürede başımıza olsun inşallah...
:53::53::52::52::52:gibi yüzifadeleriyle okudum yazdıklarını aysem...

ama ama ama ben niyeağlıyorum????:26::44:

"Çaresiz sizi korku, açlık, mallarınız, kazançlarınız ve CANLARINIZI kaybetmekle sınayacağız.
GÜÇLÜKLERE GÖĞÜS GERENLERİ MÜJDELE"
Bakara/155

Canlarim hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin rabbim size sikintisiz hamilelik kolay dogum nasip etsin hepinizi cok seviyorum. Doktor bebegi cikarinca agladi inanin en guzeli o idi. Bende esimde agladik kizim ses vermemisti.

aysem canımm aranızda acısı en tazeniz olarak 2 aydır daha hiç bir seye mutlu olmamıstım, daha hiç sevinmemiştim. şimdi yazıları okurken okadar mutlu oldum ki sen hepimizin umudu oldun, Allahım seni de yavrunu da en taze bebeğimizi de korusun, yyüzünüz hep gülsün, insallah aartık buraya sadece bize destek olmak için gelirsin, bebeğinin güzel anlarını anlattıkca biz de umutlanırız, o bebek sadece sana değil bize de bir UMUT BEBEK, onu bizim için de bol bol kokla öp, sevinçten hiç görmediğim ama cok iyi tanıdığım biri için aglıyorum, darısı bizim basımıza tez zamanda sağlıkla insallah bizleri unutma bize de dua et canım, tekrar hayırlı olsun yavrunuz,cok sev,ndim cok

kızlar darısı bizlerin başına olsun hayırlısıyla insan böyle bebek haberleri alınca içi kıpır kıpır oluyor demi sizde de oluyormu bilmiyorum hayattaki en güzel haberlerden olmalı allahım bu güzel duyguları herkese ve bizlerede yeniden tatdır allahım.....
sitemizin umudu...allahım seni korusun ......ayşemede sağlık sıhhat versin rabbim inş.....anneliğin özlemini gider ayşecim....benim içinde kokla cennet kokulu bebeğini............

kızlar darısı bizlerin başına olsun hayırlısıyla insan böyle bebek haberleri alınca içi kıpır kıpır oluyor demi sizde de oluyormu bilmiyorum hayattaki en güzel haberlerden olmalı allahım bu güzel duyguları herkese ve bizlerede yeniden tatdır allahım.....sitemizin umudu...allahım seni korusun......ayşemede sağlık sıhhat versin rabbim inş.....anneliğin özlemini gider ayşecim....benim içinde kokla cennet kokulu bebeğini............

amin canım, amin.. içimiz kıpır kıpır olmaz mı hiç?? yoksa karnında taşı, hisset, karnından çıkarken sesini duy, dokun... kim bilir ne kadar güzeldir!! biz bebişleri çok istiyoruz ama istemekle olmuyor ki!!! ya şartlarımız uymuyor, ya bebiş gelmiyor...:50::50:

Bacilarim allahin izniyle ameliyat iyi gecti ben iyim cok sukur bebegimde iyi ama yanimda degil kuvezde teyzeleri daha dogru bile gormedim yarin allah izin verirse yanina gitcem cok merak ediyorum

Ayşemcim hayırlı olsun bebişini sağlıkla büyütmek nasip olsun.Unutturmaz ama acılarını hafifletsin inşallah yavrun...:nazar::nazar::nazar:

Bu arada tobeguk ve doğa2012 arkadaşlar bu forumu kullanmaya çok da hakim olmadığımdan bana yolladığınız özel mesajlarınızı yeni gördüm fakat cevap yazamadım henüz özel mesaj atma hakkım yokmuş kusura bakmayın arkadaşlar.

amin canım, amin.. Içimiz kıpır kıpır olmaz mı hiç?? Yoksa karnında taşı, hisset, karnından çıkarken sesini duy, dokun... Kim bilir ne kadar güzeldir!! Biz bebişleri çok istiyoruz ama istemekle olmuyor ki!!! Ya şartlarımız uymuyor, ya bebiş gelmiyor...:50::50:

hayırlısı be tobeguk kısmet diyelim inş. Bizlerede nasip eder rabbim hayırlısıyla allahtan ümit kesilmez zamanı gelince inş. Allahım çok bekletmesin cümlemizi inş.....

hayırlısı be tobeguk kısmet diyelim inş. Bizlerede nasip eder rabbim hayırlısıyla allahtan ümit kesilmez zamanı gelince inş. Allahım çok bekletmesin cümlemizi inş.....

amin canım, hakkımızda hayırlısı olsun. en kısa sürede hayırlısıyla önce göbüşlerimiz sonra da kucaklarımız dolar inşallah aynurum....

bu arada kızlar şehir dışına çıkıyorum bir haftalığına. foruma girip giremeyeceğimi bilemiyorum. kendinize iyi bakın ve topiği sahipsiz bırakmayın. çok boşladınız yahu!!:19::19::19:

kızlar günaydın ben geldim. ayşeme çok sevindim inşallah bizde böyle haberler veririz die dua edip duruyorum :emir_bebek:

günaydın çalakan nasılsın arkadaşım, hmdolsun bu günümüze cuman mübarek olsun bu arada allah hayırlara vesile etsin inş. allah hayırlısıyla bizlere nasip etsin inş. arkadaşım allahım bu duyguyu hepimize tekrar yaşatsın inş..

amin canım, hakkımızda hayırlısı olsun. en kısa sürede hayırlısıyla önce göbüşlerimiz sonra da kucaklarımız dolar inşallah aynurum....

bu arada kızlar şehir dışına çıkıyorum bir haftalığına. foruma girip giremeyeceğimi bilemiyorum. kendinize iyi bakın ve topiği sahipsiz bırakmayın. çok boşladınız yahu!!:19::19::19:

inş. arkadaşım hayırlısıyla allah izin veririse,
tatilemi gidiyorsun bakim, bizi yalnız bırakma bakalım tobeguk biz bari uğrayalaım göbüşleri dolanlar bizleri unutup gidiyor ...:( biz böle olmayalım allah nasip ederse ..

rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inş. hayırlısıyla tez zmanda kollarımızı doldursun allahım........

bu arada nasıl gidiyor çalışmalar? bi gelişme varmı ?

Canlarim hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin rabbim size sikintisiz hamilelik kolay dogum nasip etsin hepinizi cok seviyorum. Doktor bebegi cikarinca agladi inanin en guzeli o idi. Bende esimde agladik kizim ses vermemisti.

ayşemmm hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çooooookk sevindim iyi olmanıza inşallah bundan sonraki ömrünüzde sağlıklı sıhhatli hep mutluluk göz yaşı ile geçer
dün 5 dakka girme fırsatım oldu nete bu yazdıklarını okudum ve rüyamda doğum yapıyorum yalvarıyorum doktora çabuk olun yine hareket etmiyor bebeğim diyorum ağlıyorum bağırıyorum sonra sezaryene alıyorlar ama normal doğum yapıyorum kafamı kaldırıp bakıyorum ve bebeğim ses vermiyor ölü doğuyor nasıl korkuyla uyandığımı anlatamam.. aklıma rüyam şimdi bile geldiğinde içim titriyor :50::50:
İNŞALLAH ALLAHIM BİZEDE SİZİN BU GÜZEL DUYGULARINIZDAN YAŞAMAYI NASİP EDER

kızlar günaydın nasılsınız arkadaşlarr
aynurcum kırmızılar gelmiş galiba amaaaa durmak yok yola devam
güzel haberlerimizi burada paylaşmak dileğiyle hayırlı cumalar herkese

ayşemmm hayırlı uğurlu olsun arkadaşım çooooookk sevindim iyi olmanıza inşallah bundan sonraki ömrünüzde sağlıklı sıhhatli hep mutluluk göz yaşı ile geçer
dün 5 dakka girme fırsatım oldu nete bu yazdıklarını okudum ve rüyamda doğum yapıyorum yalvarıyorum doktora çabuk olun yine hareket etmiyor bebeğim diyorum ağlıyorum bağırıyorum sonra sezaryene alıyorlar ama normal doğum yapıyorum kafamı kaldırıp bakıyorum ve bebeğim ses vermiyor ölü doğuyor nasıl korkuyla uyandığımı anlatamam.. aklıma rüyam şimdi bile geldiğinde içim titriyor :50::50:

amin canım benim evet demekki hayırlısı böyleymiş, yapacak bişey yok rabbim hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.
sen naptın nasıl gidior yaşam, göreve başladın mı?

amin canım benim evet demekki hayırlısı böyleymiş, yapacak bişey yok rabbim hayırlı zmanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.
sen naptın nasıl gidior yaşam, göreve başladın mı?

iyi gidiyor çok şükür aslında başlamam gerekiyordu ama izin hakkım vardı 10gün izin aldım eşim öğretmen onunla beraber 3eylülde başlayacağım inşallah böyle işte yuvarlanıp gidiyoruzz sende iyisin demi??

iyi gidiyor çok şükür aslında başlamam gerekiyordu ama izin hakkım vardı 10gün izin aldım eşim öğretmen onunla beraber 3eylülde başlayacağım inşallah böyle işte yuvarlanıp gidiyoruzz sende iyisin demi??

ohhh valla maşallah benim kocada yalnız başına tatil yapıyor valla ben izin alamadım çalışıyom oda garibim napsın dolanıp durur :( bebeğimize bakacaktı oda nasip olmadı hayırlısı :( allah hayırlısıyla bakıp büyütebileceğimiz hayırlı bebekler nasip eder inş. Arkadaşım rabbim kimselerin kucakları boş bırakmasın inş. Hayırlı evlatlar nasip etesin inş. Kimselere evlat acısı göstermesin ... Bizlerede çok sabırlar versin hayırlısıyla, allahım çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize arkadaşlar , gerçekten çok zor yaşadıklarımız ama yapabileceğimiz hiçbirşey yok sadece resimleriyle avunuyoruz allahım beterin beteri vardır beterlerinden koru bizleri büyük allahım...

ohhh valla maşallah benim kocada yalnız başına tatil yapıyor valla ben izin alamadım çalışıyom oda garibim napsın dolanıp durur :( bebeğimize bakacaktı oda nasip olmadı hayırlısı :( allah hayırlısıyla bakıp büyütebileceğimiz hayırlı bebekler nasip eder inş. Arkadaşım rabbim kimselerin kucakları boş bırakmasın inş. Hayırlı evlatlar nasip etesin inş. Kimselere evlat acısı göstermesin ... Bizlerede çok sabırlar versin hayırlısıyla, allahım çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize arkadaşlar , gerçekten çok zor yaşadıklarımız ama yapabileceğimiz hiçbirşey yok sadece resimleriyle avunuyoruz allahım beterin beteri vardır beterlerinden koru bizleri büyük allahım...

çok güzel dualar ediyorsun arkadaşım Allah razı olsun inşallah herşey güzel olacak bundan sonra bu acılarımızda ahirette kefaretimiz olacak.. nasip herşey Allah çekemeyeceği yükü yüklemezmiş kimseye dediğin gibi elden gelen tek şey dua

kızlar günaydın ben geldim. ayşeme çok sevindim inşallah bizde böyle haberler veririz die dua edip duruyorum :emir_bebek:
Hoşgeldin canım.özlettin kendini. Nasılsın?ben iyiyim. Beklemedeyim..
inş. arkadaşım hayırlısıyla allah izin veririse,
tatilemi gidiyorsun bakim, bizi yalnız bırakma bakalım tobeguk biz bari uğrayalaım göbüşleri dolanlar bizleri unutup gidiyor ...:( biz böle olmayalım allah nasip ederse ..
rabbim bu mübarek günlerin hürmetine inş. hayırlısıyla tez zmanda kollarımızı doldursun allahım........
bu arada nasıl gidiyor çalışmalar? bi gelişme varmı ?
amin canım...
Yok kuzum tatile gitmedim,ablamın yanına geldim. Ama ablam deniz kenarında olduğu için yarın falan denize gideceğiz.
Canım biz çalışmalara başlamadık daha. Bir dahaki aya inşallah...
Ben mümkün olduğunca bu topiği bırakam canım. Ama hamile arkadaşlara da bir şey demiyorum çünkü bu sayfada kaldıkça geçmişe takılıyorlar.halbuki onların bebekleri için iyi olup geleceğe bakmaları lazım..ya da belki de biz hamile kalamayanları üzmek istemiyorlardır...
Bunun için şöyle mi yapsak acaba? Hamile kalanlar bu sayfadan mezun olsa, sonra gebelik bölümüne bebeğini sezeryanla kaybedip, yeni bebeğini heyecanla bekleyenler" :p gibi bi topic açıp orada toplaşmaya başlasak.ama orda hep iyi şeyler konuşsak... Nasıl olur???
Gücenmeyelim bence hamişlerimize. Ama onlarda arada uğrasınlar muhakkak!!!

ammin canm. İyiyim. Sen nasılsın?aynı zamanda çalışmaya başayacağız desene... İyi dinlenmeler canım;)))

Kızlar telden yazıyorum.zorlanıyorum.yorum yazamasamda okuyacağm. Sizlere emanet buralar...öpüyorum hepinizi.....

Back
X