ay canım çok saol çok güzel bir dilek bu çok teşekkür ederim ya inşallah. bende öyle bi bağlantı kuruyorum sanki sonrada ya kurursa die yüreğim oynuyor valla.
inşallah hiiiçbir şeycik olmayacak o çiçeğe.. hem sen iyi bakarsın suyunu, güneşini, ilacını eksik etmezsin..ayrıca bu senin ilk çiçeğin, kurutada bilirsin, olabilir yani.. o zaman gider kurumayan bir yaprağını yeşertir, tekrar dikersin toprağa. böylece hiç ölmez o çiçek

günaydınlar kızlar size bişe daha sorcam burda çogunuz sezeryan dogumu yapmışsınız tam uyutularak sezeryan olan varmı uyyanınca nasıl oluyo merak ediyom benimde tam uyutularak sezeryan ihtimalim var cvp yazarsanız sevinirim
ben de genel anestezi oldum canım.. ben de uykudan uyanır gibi uyandım ama ara ara anestezinin etkisiyle sızdım. mide bulantım, baş dönmem falan olmadı hiç allaha şükür

kendime gelir gelmez de daha odaya çıkmadan, önce ayaklarımı sonra bacaklarımı oynattım ki gazım hemen çıksın ve sancı yapmasın diye. ben ameliyatta bir sürü bir sürü komplikasyon yaşadım ama bana sorun çıkarmayan tek şey genel anesteziydi...
Canım ben de çok isterim, ayarlamaya çalışacağım
haber bekliyorum canım

ben daha önce film çektirmedim Aynur'cum korkuyorum aslında ama çektiricem önümüzdeki ay da hamile kalamazsam .bi sorun var mutlaka sorun olmasa 6 aydır yumurtalıklar sağlam spermler sağlam neden olmuyor anlam veremiyorum .bu ay da 3. gün gidicem doktora hormonlara falan baktırıcam ne yapayım bişeyler yapmak gerek olmadığı her ay biraz daha umudum kırılıyor .ben kızıma hemen hamile kalmıştım demek ki bi sorun yoktu acaba sezeryandan sonra sorun mu oldu sezeryan mı bi şey yaptı ondan korkuyorum. artık olsun ne olur ya .kardeşimin düğününde bi kız çocuğu yere düştü ağlamaya başladı ,babası geldi aldı kucağına bi tokat attı ağlama artık diye bi bağırdı herkes onlara baktı .işte Allahın işine karışılmaz Allah onlara sapasağlam çocuklar veriyo bizim ellerimiz kollarımız bomboş vardır bi hikmet elbette ama insan bazen isyan ediyor işte
doğacıım, benim de başıma benzer bir şey geldi

hatta ben çocuğu dövüyor diye kadına "niye dövüyorsunuz, bakın ben bebeğimi kaybettim, çocuğunuzun kıymetini bilin, yazık çocuğa, dövmeyin " dedim veee yemediğim hakaret, aşağılanma kalmadı. hayatımın en rezalet günüydü. ben de işte o gün allaha isyan ettim.

(allah affetsin!!)
allah böyle şeyleri demekki sınavımızın devamı olarak bize yaşatıyor...
doğacım dün aklıma ne geldi biliyor musun? sen bana incir kürü yap demiştin ya, incir kürü prolaktini yüksek olanlarda ters tepiyormuş. hani sen de bir sürü kür uyguluyorsun ya, acaba bu ay hiçbir kür uygulamasan mı? acaba onlar mı ters tepiyor canım ya??
doğaaa, biz buluşalım bence!!!