Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

adet olduuummm:((((((((((( cok uzgunum nasıl test te cıft cıkıyo yaaa:(((((((( cok uzgunum arkadslar..cok ıstıyorum bebek umuduu:( cok uzgunum coook yıkım yasadıımmm

bana zaman geçmiyor canım hemde hiç çalışmaya başladım dün ama oraya gidince daha kötü oldum 8. ayımda izne ayrılmıştım hep hamileliğimi hatırladım.hala kendimi hamile hissediyorum.müşteriler çarpmasın diye reyon ortasında yürürken karnımı kapatırdım bunun gibi hepsi aklıma geliyo.zaman gerçekten geçmiyor gün sayıyorum heralde ondan.sanada isteyen herkese burdaki arkadaşlarıma yeniden busefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

bence 4 ay sonra bırak korunmayı zaten hamılelıgı bünye kabul edene kadar 3 ay geçer ancak...bızım gıbı yuregı acılı annelerı sadece yenı bebegın varlığı mutlu eder...burdakı herkes yenı bebeklerını aldı kucaklarına ınş. bızde alırız sag salım:(

bana zaman geçmiyor canım hemde hiç çalışmaya başladım dün ama oraya gidince daha kötü oldum 8. ayımda izne ayrılmıştım hep hamileliğimi hatırladım.hala kendimi hamile hissediyorum.müşteriler çarpmasın diye reyon ortasında yürürken karnımı kapatırdım bunun gibi hepsi aklıma geliyo.zaman gerçekten geçmiyor gün sayıyorum heralde ondan.sanada isteyen herkese burdaki arkadaşlarıma yeniden busefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
inşallah canım inşallah..Kimse istemez böyle bir durumu yaşamayı ama olunca da elden bişey gelmiyor,zaman acıyı hafifletiyor canım fazla yıpratmayalım kendimizi,konuya girince o anları tekrar yaşıyorum ama onun dışında acımı taşısam da eskiye göre daha dinmiş durumda.Allah birdaha kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Geçecek Allah ın izniyle bugünler.

adet olduuummm:((((((((((( cok uzgunum nasıl test te cıft cıkıyo yaaa:(((((((( cok uzgunum arkadslar..cok ıstıyorum bebek umuduu:( cok uzgunum coook yıkım yasadıımmm

adet oldun diye üzülme canım,bir daha denersin,hem enazından zaman geçmiş ve korunmayı bırakmışsın iyi tarafından bak.İnşallah birdahaki adetini bebişin gelince görürsün :emir_bebek:

Allahım hayırlı zamanda hayırlısını saglıklısını uzun ömürlüsünü versin dualarım hep sizinle pek yazmasamda okuyorum ümidini kaybetme Allahım size saglık versin..

üzülmeyin lütfen sabırlı olmalısınız çok zor biliyorum ama hayırlı zamanda olur inşallah çok stres yapmak hamile kalmayı büyük ölçüde engeller tabiki bizim durumumuzda stres yapmamak mümkün deil ama en aza indirgemeliyiz.

cok şükür atlattık gelen gidenden ben kaptım bendende kızıma gecti sanırım tabi tam teshis bu değil ama olasılık bu.
9 gün yattı hastanede ama artık evimizdeyiz.nazara inanırım.Allahım esirgesin.

Allah nazarlardan korusun rabbim evladınıza uzun sağlıklı ömür versin inşallah siz bebeklerinize kavuştukça benim umudum artıyo inşallah bizlerde en hayırlı zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız ... iyi günler

off ne oluyor adetim bugünle beraber 16 gündür gelmiyor oldum olacam derken yok sinirden patlamak üzeretim ya olayım ya hamile olduğumu bileyim dün doktora giitim baktı 2 dakika biel sürmedi muayane beta hcg istedi yine kalınlaşma var en azından kist yokmuş ona sevindim ama neden böyle oldu 16 gün çok

off ne oluyor adetim bugünle beraber 16 gündür gelmiyor oldum olacam derken yok sinirden patlamak üzeretim ya olayım ya hamile olduğumu bileyim dün doktora giitim baktı 2 dakika biel sürmedi muayane beta hcg istedi yine kalınlaşma var en azından kist yokmuş ona sevindim ama neden böyle oldu 16 gün çok

2 dakikada nasıl muayene etti ki anlamadım bence başka doktorada gitmelisin . hayırlısı olsun hakkında inşallah ...

arkadaşlar nerelerdesiniz?yarın psikiyatriye gitmeye karar verdim.aranızda giden yada yeni başlayan var mı?

böyle gidersem bende gidicem sanırım ne yemek yapmak ne temizlik yapmak gelio içimden butun gun boşboş oturuyorum kimseyle örüşüp konuşmakta istemiyorum bide sabahlara kadar uyuyamıyorum :(

4 ay gectı ama daha dun gıbı acım...kızımı cok özlüyorum parmağımı sımsıkı tutmasını gözümün içine bakmasını cok özledim:(..
Allahım nolur bıze de sagsalım sağlıklı ewlatlar nasıp et..yıne bı arkadsım doğum yapmış resımlerını koyuyor öyle içim acıyo kı..
kıskançlık degıl yanlış anlmayın ama içim cok buruk hayata küstüm...cok buuyuk bısey ıstemedım kı ben sadece mıs kokulu ewlat ıstıyorum ne zengınlık nede saltanat:(((((((((
cok üzgünüm naıcam bılmıyorum ölmek kızama kavuşmak istiyorum:(

4 ay gectı ama daha dun gıbı acım...kızımı cok özlüyorum parmağımı sımsıkı tutmasını gözümün içine bakmasını cok özledim:(..
Allahım nolur bıze de sagsalım sağlıklı ewlatlar nasıp et..yıne bı arkadsım doğum yapmış resımlerını koyuyor öyle içim acıyo kı..
kıskançlık degıl yanlış anlmayın ama içim cok buruk hayata küstüm...cok buuyuk bısey ıstemedım kı ben sadece mıs kokulu ewlat ıstıyorum ne zengınlık nede saltanat:(((((((((

Cnm deme oyle lutfen :( cikar ölüm dusuncesini kafandan nolur guzel gunler bekliyo bizi inaniyorum ben sabretmeliyiz bak benim daha cok yeni inan gun sayiyorum 40 imi cunku korunmucam hic diye rabbime ne zamana hayirliysa o zaman hamile kalayim diyorum saglikla kucagimiza alalimda sabredicez mecbur hic istemesemde sabretmeyi mecburum surekli dua ediyorum hepimiz icin rabbim saglikli evlat versin bidaha evlat acisi yasatmasin inan bu aciyi yasayan herkez ayni duygularda ben hamile yada bebek gorsem kiskaniyorum evet cok kiskaniyorum hemde cok sansli olduklarini dusunuyorum cok aci cekiyorum ama sabrediyorum nolur metin olmalisin at bu dusunceyi kafandan bi suru cocuklarimiz olucak bizim guzel gunler gelecekte iyi dusun lutfen :(

banada 2 ay geçti ama hala dün gibi yarın 12 şubat oğluşumda 12 aralıkta beni bırakıp gitmişti.bende facebooktan fotoğraf koyanlar oluyo bebişi olanlar hatta aramızda 1 hafta vardı ben ondan 1 hafta önceydim duydunm doğum yapmış koymuş hemen fotoğrafını hemen çıkardım arkadaşlık listesinden benim değil eşimin arkadaşıydı iş yeriden ama çıkardım.sizin bebeğiniz kaç ay yada kaç hafta gün yaşadı benim oğluşum 5 gün yaşadı.bugün doğum yaptığım hastaneyi internetten şikayet edecektim ama beceremedim neden biliyormusunuz?oğlum yoğun bakımda yatarken bizden bez ıslak mendil mama bebek yağı ve şampuan istediler.tamam bezi anladım ama şampuan neyin nesiydi benden onları isteyince ohhh be oğlum iyileşiyor banyo yaptıracaklar dedim ama olurmu ya heryerinde hortum olan tüp olan bi bebeği nasıl banyo yaptırabilirlerdi ki.canım oğlum senin hayrına orda ki küçük arkadaşların kullansınlar iyi olsunlar ama onlar beni çok ümitlendirmişti canım oğlum.

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum yeni uye olabildim oncelikle allah hepimize sabir versin acimiz ayni aci.ben de kasim15 te bebegimi kaybettim.her kontrolde doktor gayet saglikli diyordu hicbir sorun yokken birden amniyon sivisi 28.haftada sinira dustu dr bol su ic dedi ama hic biseye yaramadi 30.haftada su tamamen bitmisti ve bebegimi sezaryenle aldilar uc gun kuvezde kaldi ama cigerleri tam gelismedigi icin dayanamadi.polikistik over hastasiyim tam asilama yaptiracagimiz ay hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim olmustu ama yarim kaldi

Back
X