Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana zaman geçmiyor canım hemde hiç çalışmaya başladım dün ama oraya gidince daha kötü oldum 8. ayımda izne ayrılmıştım hep hamileliğimi hatırladım.hala kendimi hamile hissediyorum.müşteriler çarpmasın diye reyon ortasında yürürken karnımı kapatırdım bunun gibi hepsi aklıma geliyo.zaman gerçekten geçmiyor gün sayıyorum heralde ondan.sanada isteyen herkese burdaki arkadaşlarıma yeniden busefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
bende bu hafta doktora gidecegim test yapariz demisti doktorum sen hangi testleri yaptırdin canım?
inşallah canım inşallah..Kimse istemez böyle bir durumu yaşamayı ama olunca da elden bişey gelmiyor,zaman acıyı hafifletiyor canım fazla yıpratmayalım kendimizi,konuya girince o anları tekrar yaşıyorum ama onun dışında acımı taşısam da eskiye göre daha dinmiş durumda.Allah birdaha kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Geçecek Allah ın izniyle bugünler.bana zaman geçmiyor canım hemde hiç çalışmaya başladım dün ama oraya gidince daha kötü oldum 8. ayımda izne ayrılmıştım hep hamileliğimi hatırladım.hala kendimi hamile hissediyorum.müşteriler çarpmasın diye reyon ortasında yürürken karnımı kapatırdım bunun gibi hepsi aklıma geliyo.zaman gerçekten geçmiyor gün sayıyorum heralde ondan.sanada isteyen herkese burdaki arkadaşlarıma yeniden busefer sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
adet olduuummm(((((((((( cok uzgunum nasıl test te cıft cıkıyo yaaa
((((((( cok uzgunum arkadslar..cok ıstıyorum bebek umuduu
cok uzgunum coook yıkım yasadıımmm
Allahım hayırlı zamanda hayırlısını saglıklısını uzun ömürlüsünü versin dualarım hep sizinle pek yazmasamda okuyorum ümidini kaybetme Allahım size saglık versin..adet olduuummm(((((((((( cok uzgunum nasıl test te cıft cıkıyo yaaa
cok şükür atlattık gelen gidenden ben kaptım bendende kızıma gecti sanırım tabi tam teshis bu değil ama olasılık bu.
9 gün yattı hastanede ama artık evimizdeyiz.nazara inanırım.Allahım esirgesin.
off ne oluyor adetim bugünle beraber 16 gündür gelmiyor oldum olacam derken yok sinirden patlamak üzeretim ya olayım ya hamile olduğumu bileyim dün doktora giitim baktı 2 dakika biel sürmedi muayane beta hcg istedi yine kalınlaşma var en azından kist yokmuş ona sevindim ama neden böyle oldu 16 gün çok
arkadaşlar nerelerdesiniz?yarın psikiyatriye gitmeye karar verdim.aranızda giden yada yeni başlayan var mı?
arkadaşlar nerelerdesiniz?yarın psikiyatriye gitmeye karar verdim.aranızda giden yada yeni başlayan var mı?
canım ben düşünüyorum ama bilmiyorum ilaç veriri şimdi ilaçta kullanmak istemiyorum.
4 ay gectı ama daha dun gıbı acım...kızımı cok özlüyorum parmağımı sımsıkı tutmasını gözümün içine bakmasını cok özledim..
Allahım nolur bıze de sagsalım sağlıklı ewlatlar nasıp et..yıne bı arkadsım doğum yapmış resımlerını koyuyor öyle içim acıyo kı..
kıskançlık degıl yanlış anlmayın ama içim cok buruk hayata küstüm...cok buuyuk bısey ıstemedım kı ben sadece mıs kokulu ewlat ıstıyorum ne zengınlık nede saltanat((((((((
cok üzgünüm naıcam bılmıyorum ölmek kızama kavuşmak istiyorum![]()
4 ay gectı ama daha dun gıbı acım...kızımı cok özlüyorum parmağımı sımsıkı tutmasını gözümün içine bakmasını cok özledim..
Allahım nolur bıze de sagsalım sağlıklı ewlatlar nasıp et..yıne bı arkadsım doğum yapmış resımlerını koyuyor öyle içim acıyo kı..
kıskançlık degıl yanlış anlmayın ama içim cok buruk hayata küstüm...cok buuyuk bısey ıstemedım kı ben sadece mıs kokulu ewlat ıstıyorum ne zengınlık nede saltanat((((((((
cok üzgünüm naıcam bılmıyorum ölmek kızama kavuşmak istiyorum![]()
Psikolog ilac vermio ben zaten psikiyatriye gitmem ilac istemiom agir olduo sadece ne yapmam gerek kendim gibi degilim artik