- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
Canim face de beni ekleyen senmisin gül adiAllahim uzun ve saglikli ömürler versin..dileyen herkesin kucaklari dolsun ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim face de beni ekleyen senmisin gül adiAllahim uzun ve saglikli ömürler versin..dileyen herkesin kucaklari dolsun ...
canim ben yanlismi hatirliyirum eskikere bakmistmda senn ilk bebekmiydi iki iglun daha mi varda benmi yanlis hatirliyirumcanım kızım oldu şükürler olsun. ismide Erva. bir kızımı alan Rabbim tamamen ona benzeyen bir kız evladı verdi.darısı basınıza.
canim bana dogum yaptiran dr 3 ay dedi sonra baska bir dr 1 yil dedi...Ya kızlar sizin Dr lar ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledi.benim drum iki yıl dedi.ben 6 ay bile çok iki yıl nasıl beklerim dediğimde yaşımı sordu 35 dedim ve en az bir yıl beklemelisiniz dedi(((
canim bana dogum yaptiran dr 3 ay dedi sonra baska bir dr 1 yil dedi...
benimde sezeryandi 3ay diyen dr.um bi sorun olmayacagini bu surede rahim ve vucudun toparlanacagini soylemisti...Normal doğummuydu yoksa sezeryan mı?çünkü ben zeseryan oldum :((.ama bana dediği rahim altı ayda ancak %70 toparlanırmış.bana kalsa hemen istiyorum.bide erken doğum tehdidi yaratırmış eğer daha önce hamile kalırsam.ikinci bi Dr a gidicem.fikir almak için.
Ya kızlar sizin Dr lar ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledi.benim drum iki yıl dedi.ben 6 ay bile çok iki yıl nasıl beklerim dediğimde yaşımı sordu 35 dedim ve en az bir yıl beklemelisiniz dedi(((
Benim doktorum 8 ay dedi ben 5. Ayda korunmayi birakmayi planliyorum rabbim ne zaman nasip ederse birde face de grup kurduk katilmak istersen ad soyadini mesaj at bana seni ekleyimNormal doğummuydu yoksa sezeryan mı?çünkü ben zeseryan oldum :((.ama bana dediği rahim altı ayda ancak %70 toparlanırmış.bana kalsa hemen istiyorum.bide erken doğum tehdidi yaratırmış eğer daha önce hamile kalırsam.ikinci bi Dr a gidicem.fikir almak için.
benimde sezeryandi 3ay diyen dr.um bi sorun olmayacagini bu surede rahim ve vucudun toparlanacagini soylemisti...
beni doğum yaptıran drlarda en az 1 yıl dedi ama bende o kadar beklemek istemiyorum bakalım yarın dra gidicm ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun
Benim doktorum 8 ay dedi ben 5. Ayda korunmayi birakmayi planliyorum rabbim ne zaman nasip ederse birde face de grup kurduk katilmak istersen ad soyadini mesaj at bana seni ekleyim
amin canm.bende her gece butun melek annelerinin kucaklari bebekleriyle dolsun yuzleri gulsun artik diye dua ediyorummm...Bende ikinci bi Dr a gitmeyi düşünüyorum.bide onun fikrini alıcaz ama bugün genetik uzmanına gittim.testler yapılacak.onun sonuçlarıyla gideyim diyorum.bir ayı geçermiş sanırım sonuçların çıkması da .her gece hepimiz için dua ediyorum.allah I'm dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
arkadaşlar mrh nasılsınız ben geçenlerde doktora gittim beş ay sonra falan kalabilirisn dedi
birkaç tahlil yaptırdım kan pıhtılaşşma ile ilgili birazı çıktı çıkanlar temiz haftaya bir tane daha çıkacak inşallah
tesekkür ederim canım sağol inşallah hepimiz herkes nerde bu arada ?hayırlısı olsun canım.inşallah bebeğini en yakın zamanda alırsın kucağına.
Ayfer seni ekledim faceden kabul etde gruba ekliyeyim?tesekkür ederim canım sağol inşallah hepimiz herkes nerde bu arada ?
Ben GÜlnur.....Canim face de beni ekleyen senmisin gül adi
Ya bana yardim edin nolur... Melegimi her gece ruyamda goruyorumBen GÜlnur.....
Mrb sende bizim grubumuza katilsana canim iyi gelir facede :)Ya bana yardim edin nolur... Melegimi her gece ruyamda goruyorum
Bende bilemedim vallaMrb sende bizim grubumuza katilsana canim iyi gelir facede :)
Hangisi iyi bilmiyorum hic ruyana girmemesimi yoksa hep ruyanda olmasımı allah bizlere sabir versin
Mrb sende bizim grubumuza katilsana canim iyi gelir facede :)
Hangisi iyi bilmiyorum hic ruyana girmemesimi yoksa hep ruyanda olmasımı allah bizlere sabir versin
canlarımm nasılsınızzzz :) bende çok istiyodumm oğlumu rüyamda görmek babasının rüyasına geliyodu bana gelmiyoduBen hele dün gece çok dua ettim oğlum rüyama gelsin diye ama gelmiyor((