Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ya kızlar sizin Dr lar ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledi.benim drum iki yıl dedi.ben 6 ay bile çok iki yıl nasıl beklerim dediğimde yaşımı sordu 35 dedim ve en az bir yıl beklemelisiniz dedi :((((

canim bana dogum yaptiran dr 3 ay dedi sonra baska bir dr 1 yil dedi...

Normal doğummuydu yoksa sezeryan mı?çünkü ben zeseryan oldum ::(((.ama bana dediği rahim altı ayda ancak %70 toparlanırmış.bana kalsa hemen istiyorum.bide erken doğum tehdidi yaratırmış eğer daha önce hamile kalırsam.ikinci bi Dr a gidicem.fikir almak için.

Normal doğummuydu yoksa sezeryan mı?çünkü ben zeseryan oldum ::(((.ama bana dediği rahim altı ayda ancak %70 toparlanırmış.bana kalsa hemen istiyorum.bide erken doğum tehdidi yaratırmış eğer daha önce hamile kalırsam.ikinci bi Dr a gidicem.fikir almak için.
benimde sezeryandi 3ay diyen dr.um bi sorun olmayacagini bu surede rahim ve vucudun toparlanacagini soylemisti...

Ya kızlar sizin Dr lar ne kadar beklemeniz gerektiğini söyledi.benim drum iki yıl dedi.ben 6 ay bile çok iki yıl nasıl beklerim dediğimde yaşımı sordu 35 dedim ve en az bir yıl beklemelisiniz dedi :KK43:(((

beni doğum yaptıran drlarda en az 1 yıl dedi ama bende o kadar beklemek istemiyorum bakalım yarın dra gidicm ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun

Normal doğummuydu yoksa sezeryan mı?çünkü ben zeseryan oldum ::KK43:((.ama bana dediği rahim altı ayda ancak %70 toparlanırmış.bana kalsa hemen istiyorum.bide erken doğum tehdidi yaratırmış eğer daha önce hamile kalırsam.ikinci bi Dr a gidicem.fikir almak için.
Benim doktorum 8 ay dedi ben 5. Ayda korunmayi birakmayi planliyorum rabbim ne zaman nasip ederse birde face de grup kurduk katilmak istersen ad soyadini mesaj at bana seni ekleyim

benimde sezeryandi 3ay diyen dr.um bi sorun olmayacagini bu surede rahim ve vucudun toparlanacagini soylemisti...

beni doğum yaptıran drlarda en az 1 yıl dedi ama bende o kadar beklemek istemiyorum bakalım yarın dra gidicm ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun

Benim doktorum 8 ay dedi ben 5. Ayda korunmayi birakmayi planliyorum rabbim ne zaman nasip ederse birde face de grup kurduk katilmak istersen ad soyadini mesaj at bana seni ekleyim

Bende ikinci bi Dr a gitmeyi düşünüyorum.bide onun fikrini alıcaz ama bugün genetik uzmanına gittim.testler yapılacak.onun sonuçlarıyla gideyim diyorum.bir ayı geçermiş sanırım sonuçların çıkması da .her gece hepimiz için dua ediyorum.allah I'm dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Bende ikinci bi Dr a gitmeyi düşünüyorum.bide onun fikrini alıcaz ama bugün genetik uzmanına gittim.testler yapılacak.onun sonuçlarıyla gideyim diyorum.bir ayı geçermiş sanırım sonuçların çıkması da .her gece hepimiz için dua ediyorum.allah I'm dualarımızı kabul eder inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.
amin canm.bende her gece butun melek annelerinin kucaklari bebekleriyle dolsun yuzleri gulsun artik diye dua ediyorummm...

arkadaşlar mrh nasılsınız ben geçenlerde doktora gittim beş ay sonra falan kalabilirisn dedi
birkaç tahlil yaptırdım kan pıhtılaşşma ile ilgili birazı çıktı çıkanlar temiz haftaya bir tane daha çıkacak inşallah

hayırlısı olsun canım.inşallah bebeğini en yakın zamanda alırsın kucağına.

Ben hele dün gece çok dua ettim oğlum rüyama gelsin diye ama gelmiyor :KK43:((
canlarımm nasılsınızzzz :) bende çok istiyodumm oğlumu rüyamda görmek babasının rüyasına geliyodu bana gelmiyodu :( hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta önce gördüm rüyamda ve dedim ben bu ay hamile kalıcam şükür dediğim gibi oldu :) ve hamile kaldığımdan beri devamlı görüyorum :) allahım sizlerin de tekrardan yüzünüzü güldürsünnn inşallahhhh öpüyorum hepinizi melek anneleriiii :KK68::KK68:

Back
X