- 18 Mayıs 2015
- 554
- 883
- 53
- 41
Basin sagolsun.benim bebegiminde kalbi durmustu.senin sebebi bulundumu canim
Teşekkür ederim, büyük geçmiş olsun. Hayır maalesef hiçbir sebep bulunamadı. bütün tetkikler yapıldı. Takdir-i İlahi dedik artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basin sagolsun.benim bebegiminde kalbi durmustu.senin sebebi bulundumu canim
amin canim cok saol rabbim bizlere mekeklerimizin yerini dolduracak hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah kalbinin neden durdugu hakkinda bilgi verdiler mi bize vermediler ama bakanlik arastiracakmis bakalimÖncelikle Allah sabır versin hepimize. bende 36+4 te 29 Ekimde sezeyanla doğum yaptım. Doğumdan önce kalbi durmuştu meleğimin. Dr.um dikişlerin iyileşmesi için en az 6 ay beklemem gerektiğini söyledi. Zaten rahimde doğumdan en az 3-4 ay sonra ancak toparlanıyor. Umarım hayırlısıyla, Allahın izniyle en kısa zamanda kucağımıza alırız yavrularımızı.
benim bebegiminde kalbi durdu dr bile inanamadik dedi benim,bundan once 2 tanede dusuk oldu bana hocaya git dediler kendine esine baktir dediler bebgim cok saglikliydi 5 yada 6 gun kuvezde kalir demisti dr bide hocaya gorunucem bakalimBasin sagolsun.benim bebegiminde kalbi durmustu.senin sebebi bulundumu canim
amin canim cok saol rabbim bizlere mekeklerimizin yerini dolduracak hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah kalbinin neden durdugu hakkinda bilgi verdiler mi bize vermediler ama bakanlik arastiracakmis bakalim
Aaa cok gecmis olsun bebekte bir sikinti mi var ? Kendinizi uzmeyin eger Allah im ona gun verdiyse yasar tabi ki zor hele ki ilk cocukta ama kaderin onune gecilmiyor iyi dusunun bol bol dua edin bizde sizin icon edelim insallah bir sikinti olmaz moral onemli stres yapmamaya calisin.. beterin beteri var her zaman sukur daima sukur insallah saglikla kucaginiza alirsiniz da tekrar gebe kalmaya ihtiyac kalmaz. Evet bana kalabilirsin dedi iki doktorumda simdikigittigim doktordan memnunum ve ilgilendi sagolsun rahime yaraya falan hep bakti ondan sonra karar verdi. Kan pihtilasmasindan ölmus kizm bundan sonraki hamileliklerimde 9 ay boyunca kan sulandurici igne kullanacakmisim. Kac aylik sizin kiben hamileyim ilk bebeğime ama doktorlar hiç iyi konuşmuyorlar herşeye hazırlıklı olun diyorlar bu yzden hemen hamileik düşünyorum inşallah 3 ay sonra kalınabiliyor mu
Amin insallah insallah su mubarek gunlerin gecelerin hurmetine yarabbi dualarimizi bos cevirmesinen kisa zaman da insallah pes pese haberlerimizi veririz burada..insallah canim eylul gibi dusunuyorum bakalim ben yavrumu dualarla yaptim insallah rabbim ikimize de kiz bebk nasip eder kaldigimiz yerden devam ederiz rabbime cok inaniyorum verecek
Zaten genelde sebeo bulunamiyomus dr dedigine gore ondan sordum .sebebi bulunsada bulunmasada rabbim boyle istemis demekten baska bisey gTeşekkür ederim, büyük geçmiş olsun. Hayır maalesef hiçbir sebep bulunamadı. bütün tetkikler yapıldı. Takdir-i İlahi dedik artık.
Uzulmek ne kelime kahroluyorum bugun tam 39 haftamiz bitecekti.doktorumun bugun ameliyat gunu buyuk ihtimalle bugun bebegime kavusacaktim belkide bir hafta once.hamile gormek istemiyorum yeni dogan bebek hele hic istemiyorum.bebeklerden nefret ettim sanki yuzlerine bile bakamiyorum artik.aslinda tam bi cocuk asigiydim ama artik olmuyo.ufacik bebeklere karsi bile icimde sanki boyle kin desem degil nefret desem degil anlamadigim bi duygu iste .tuhafim yanibebeklerinizle yaşıt bebekler görnce kötü oluyor musnuz?
Insaallah butun isteyenlere nasip etsinAmin insallah insallah su mubarek gunlerin gecelerin hurmetine yarabbi dualarimizi bos cevirmesinen kisa zaman da insallah pes pese haberlerimizi veririz burada..
Kan pihtilasmasindan ilk haftalar etkileniyo bebekler saniyodum .seninki buyuktu galiba .burada okuyorum ama kusuruma bakmayin unutkanlik olustu bende bu aralar unutuyorum okuduklrimida.kan pihtilasmasi sonradan olusabilecek bisey degil dimi kizlar.hic bulgim yok bu konuda.benim saglikli gecen uc gebeligim oldu cunku dorduncu bebegimi kaybettim sebepsiz.bilgisi olan varsa yazabilirmiAaa cok gecmis olsun bebekte bir sikinti mi var ? Kendinizi uzmeyin eger Allah im ona gun verdiyse yasar tabi ki zor hele ki ilk cocukta ama kaderin onune gecilmiyor iyi dusunun bol bol dua edin bizde sizin icon edelim insallah bir sikinti olmaz moral onemli stres yapmamaya calisin.. beterin beteri var her zaman sukur daima sukur insallah saglikla kucaginiza alirsiniz da tekrar gebe kalmaya ihtiyac kalmaz. Evet bana kalabilirsin dedi iki doktorumda simdikigittigim doktordan memnunum ve ilgilendi sagolsun rahime yaraya falan hep bakti ondan sonra karar verdi. Kan pihtilasmasindan ölmus kizm bundan sonraki hamileliklerimde 9 ay boyunca kan sulandurici igne kullanacakmisim. Kac aylik sizin ki
insallah canim eyup sultan camine cok yakin oturuyirum hastaligim bitsin hemen gidicem namazimi kilip dua edicem hirka i serif ziyarete acilmis bol bol dua edicem insallah rabbimden isteyeceğim sizler icinde dua edicem insallahAmin insallah insallah su mubarek gunlerin gecelerin hurmetine yarabbi dualarimizi bos cevirmesinen kisa zaman da insallah pes pese haberlerimizi veririz burada..
Zaten genelde sebeo bulunamiyomus dr dedigine gore ondan sordum .sebebi bulunsada bulunmasada rabbim boyle istemis demekten baska bisey g
Uzulmek ne kelime kahroluyorum bugun tam 39 haftamiz bitecekti.doktorumun bugun ameliyat gunu buyuk ihtimalle bugun bebegime kavusacaktim belkide bir hafta once.hamile gormek istemiyorum yeni dogan bebek hele hic istemiyorum.bebeklerden nefret ettim sanki yuzlerine bile bakamiyorum artik.aslinda tam bi cocuk asigiydim ama artik olmuyo.ufacik bebeklere karsi bile icimde sanki boyle kin desem degil nefret desem degil anlamadigim bi duygu iste .tuhafim yani
amin canim cok saol rabbim bizlere mekeklerimizin yerini dolduracak hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah kalbinin neden durdugu hakkinda bilgi verdiler mi bize vermediler ama bakanlik arastiracakmis bakalim
benim bebegiminde kalbi durdu dr bile inanamadik dedi benim,bundan once 2 tanede dusuk oldu bana hocaya git dediler kendine esine baktir dediler bebgim cok saglikliydi 5 yada 6 gun kuvezde kalir demisti dr bide hocaya gorunucem bakalim
Kan pihtilasmasininda kotusu iyisi var ben hastaligimi arastirdim biraz canim. Eger ki hemozigot mutasyonu cikarsa kanda surekli dusuge sebep oluyor ama benim ki gibi heterezigot ise ileriki haftalarda etkileniyor bebekKan pihtilasmasindan ilk haftalar etkileniyo bebekler saniyodum .seninki buyuktu galiba .burada okuyorum ama kusuruma bakmayin unutkanlik olustu bende bu aralar unutuyorum okuduklrimida.kan pihtilasmasi sonradan olusabilecek bisey degil dimi kizlar.hic bulgim yok bu konuda.benim saglikli gecen uc gebeligim oldu cunku dorduncu bebegimi kaybettim sebepsiz.bilgisi olan varsa yazabilirmi
Ayy gercekten mi ne mutlu sana git iste eyup sultan hz ile dertles derman iste cok rahatlarsin ben anadolu yakasindayim her zamanda gidemiyorum oralara cok sevinirim bizleri de unutmazsan cok sagol Allah im tez vakitte gonlunu rahatlatsin acini hafifletsin yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki cok taze daha rabbim sabrimizi cogaltsin isyan ettirmesin bizleri..insallah canim eyup sultan camine cok yakin oturuyirum hastaligim bitsin hemen gidicem namazimi kilip dua edicem hirka i serif ziyarete acilmis bol bol dua edicem insallah rabbimden isteyeceğim sizler icinde dua edicem insallah
Aaa cok gecmis olsun bebekte bir sikinti mi var ? Kendinizi uzmeyin eger Allah im ona gun verdiyse yasar tabi ki zor hele ki ilk cocukta ama kaderin onune gecilmiyor iyi dusunun bol bol dua edin bizde sizin icon edelim insallah bir sikinti olmaz moral onemli stres yapmamaya calisin.. beterin beteri var her zaman sukur daima sukur insallah saglikla kucaginiza alirsiniz da tekrar gebe kalmaya ihtiyac kalmaz. Evet bana kalabilirsin dedi iki doktorumda simdikigittigim doktordan memnunum ve ilgilendi sagolsun rahime yaraya falan hep bakti ondan sonra karar verdi. Kan pihtilasmasindan ölmus kizm bundan sonraki hamileliklerimde 9 ay boyunca kan sulandurici igne kullanacakmisim. Kac aylik sizin ki
Allah im saglik sifa versin insallah emekleriniz umutlarinizbosa cikmaz eger sikiti olursa da gebelik dusunursaniz evet kilo kontrolu yaptiktan sonra kalmaniz daha saglikli cunku son aylarda cok zorluypr insani hamilelik kilo veripte kalirsaniz daha rahat bir gebelik yasarsiniz ve zannediyorum ki cok rastlanmiyor anne karninda kalp sorununa ikinci gebelik saglikli olur doye dusunuyorum insalah hersey guzel olur sizin ocin.sağolun . 28 haftamız bitti 21 . haftada öğrendik kalbindeki bi hastalıktan bahsedildi ve bu şekilde doğan bebekler çok yaşamıyorlar ne yazıkki. inşallah Allah şifa verir diye hep dua ediyorum. ben de o yüzden kendime umut vermek için hemen hamile kalmak istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi düşünmem hemen hamilelik. kilom var da var bu şekilde tekrar kilolu hamile kalmak da istemiyorum bebeğe zarar verir diye.
Allah im saglik sifa versin insallah emekleriniz umutlarinizbosa cikmaz eger sikiti olursa da gebelik dusunursaniz evet kilo kontrolu yaptiktan sonra kalmaniz daha saglikli cunku son aylarda cok zorluypr insani hamilelik kilo veripte kalirsaniz daha rahat bir gebelik yasarsiniz ve zannediyorum ki cok rastlanmiyor anne karninda kalp sorununa ikinci gebelik saglikli olur doye dusunuyorum insalah hersey guzel olur sizin ocin.
Bizim bir akrabsmiz var bebegin anne karninda kalbinde ritim bozuklugu oldugu anlasilmis hamileliginde ve saglikla dogurdu kizi da simdi cok iyi masallah 6 yasinda.
rabbim e ne zor gelir ki eger omur yazdiysa yavrunuza o da yasar sakin umutsuz olmayin..
Gecmis olsun canim.insaallah dr.yanilmistirda saglikli dogar bebegin.bol bol dua et rabbim yardim etsin insaallahsağolun . 28 haftamız bitti 21 . haftada öğrendik kalbindeki bi hastalıktan bahsedildi ve bu şekilde doğan bebekler çok yaşamıyorlar ne yazıkki. inşallah Allah şifa verir diye hep dua ediyorum. ben de o yüzden kendime umut vermek için hemen hamile kalmak istiyorum inşallah bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi düşünmem hemen hamilelik. kilom var da var bu şekilde tekrar kilolu hamile kalmak da istemiyorum bebeğe zarar verir diye.
Hamilelik dusunsem heo korkularim olacak biliyorum.uyurken benimleydi sabah kalktim yok annnesinu birakip gitmis bebegim.destegin icin cok sagol canim
inan beni yakinimdaki kimse anlamiyo.cok yalnuz kaldim.psikolojim iyice bitti.uzatmalari oynuyorum resmen
inşallah umudumu kaybetmiyorum ama herşeye hazırlıyorum kendimi inşallah sağlıklı bi şekilde doğar bi daha da karşımıza çıkmaz