- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Canimm benim cok gecmis olsun insan kendinden bir haber oluyor dogum yapmak ne zormus vallaa gozum korkuyor benim.Amin canim.cok kanamam olmustu tekerlekli sandalyeyle kurtaja giderken bayildim uyandigimda soka.girdim kan kaybindan deli gibi titriyodum.istemsiz yani organlar kansiz kaldigi icin .kotu gunlerdi.bu gunumuze sukur.teyzen icinde.sevindim .pekala.kaybettigi bebegi icin hala uzuluyomu.zaman ilac mi gercekten
zaman ilac tabi ki gecmez yarasi hep icimizde aklimizda yavrularimiz ama yasamayi ogreniyorsun alisiyorsun artik yokluguna.
Ben yeni dogum yaptigimda balkondan kendimi atmayi bile dusundum ölum hic korkutmuyordu beni hala da oyle kizim gelmeyecek ama ne yaparsam yapayim gelmeyecek alisacaksin sende 4 ay bitti hala burnumun doregi sizliyor kendi bekbeklik foto larima bakiyorum yavrum ayni bana benzoyordu cok uzuluyorum ama artik millete anlatmiyorum herkes unuttu biliyorum ve bu beni ccok sinir ediyor.
teyzeme gelince pespese dogurdu ve kafasini kasimaya vakti yok gorunuste unuttu gibi ama illa ki aklina geliyordur .
Ama zaman herseyin ilaci sinir bozucu bir soz ama dogru .. sabrin sonu selamet canimm Allah im bizi sinadi zorlu bir sinavdan geciyoruz ve eger sabredip halimize sukredersek rabbim daha iyisini verecek birgun yuzumuzu guldurecek insallah..