Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canim.cok kanamam olmustu tekerlekli sandalyeyle kurtaja giderken bayildim uyandigimda soka.girdim kan kaybindan deli gibi titriyodum.istemsiz yani organlar kansiz kaldigi icin .kotu gunlerdi.bu gunumuze sukur.teyzen icinde.sevindim .pekala.kaybettigi bebegi icin hala uzuluyomu.zaman ilac mi gercekten
Canimm benim cok gecmis olsun insan kendinden bir haber oluyor dogum yapmak ne zormus vallaa gozum korkuyor benim.
zaman ilac tabi ki gecmez yarasi hep icimizde aklimizda yavrularimiz ama yasamayi ogreniyorsun alisiyorsun artik yokluguna.
Ben yeni dogum yaptigimda balkondan kendimi atmayi bile dusundum ölum hic korkutmuyordu beni hala da oyle kizim gelmeyecek ama ne yaparsam yapayim gelmeyecek alisacaksin sende 4 ay bitti hala burnumun doregi sizliyor kendi bekbeklik foto larima bakiyorum yavrum ayni bana benzoyordu cok uzuluyorum ama artik millete anlatmiyorum herkes unuttu biliyorum ve bu beni ccok sinir ediyor.

teyzeme gelince pespese dogurdu ve kafasini kasimaya vakti yok gorunuste unuttu gibi ama illa ki aklina geliyordur .

Ama zaman herseyin ilaci sinir bozucu bir soz ama dogru .. sabrin sonu selamet canimm Allah im bizi sinadi zorlu bir sinavdan geciyoruz ve eger sabredip halimize sukredersek rabbim daha iyisini verecek birgun yuzumuzu guldurecek insallah..

Hamile oldugumu öğrendiğimde hemen 2015 temmuz annelerini takip etmeye baslamistim. Az önce icim aciya aciya bakmak istedim doğumdan sonra bakmamistim hic. Herkes daha yeni yeni doğurmaya baslamis. Ben doğum yapali 60 günü geçmiş. Ah yavrum ne kadarda erken gelmek istemiş dünyaya ne kadar erken.. Sizi bilmem ama ben bebeğini kaybettikten sonra ne günlere bakiyorum ne tarihe çünkü sürekli p.tesi doğdu p.tesi kaybettim simdi su kadar gün oldu. Yasasaydi bu kadarlik olacakti kuvezden cikmisti evimizdeydik simdi bunları düşünmekten bir hal oldum artik bakmiyorum. Kiyafetlerimi bile giyerken bunu hamileyken de giymistim diyip gözlerim doluyor. Yafa hoca dua ederken Taha ve Yasin diyince içim aciyor ağlamak istemiyorum herkesin içinde geçenlerde KV farketmiş söyledi istemsiz gozyaslarim geldi. Sanki günler geçtikçe daha da zorlanıyor gibi. Rüyamda görmek çok istiyorum ama göremiyorum. Gece gece kafanizi sisirdim kusuruma bakmayin geldi yine benimkiler aslında hic gitmeyenler.
Estagfurullah canim sabir sabir sabor baska caremiz yok keske bebeklerimizin gelecegini bilsekte elimizden geleni yapsak ben 14 subat ta aksam saatlerinde ogrendim kizimin öldugunu pazar sabahi sezeryan a g irdim o gece o kadar dua ettim ki o kadar umutlandim ki dogu ca kalbi atacak diye ama yok giden geri gelmiyor.. :(
acin daha cok taze yasamayi ogreneceksin pes etmeyin arkadaslar savasin cok zor Allah im kimseye vermesin u aciyi.. ne kadar cabuk toparlanirsan o kadar cabuk bebek sahobi olursun Allah in izniyle.. bu mubarek gunlerde cok dua edelim insallah iyi olursun canim..

Estagfurullah canim sabir sabir sabor baska caremiz yok keske bebeklerimizin gelecegini bilsekte elimizden geleni yapsak ben 14 subat ta aksam saatlerinde ogrendim kizimin öldugunu pazar sabahi sezeryan a g irdim o gece o kadar dua ettim ki o kadar umutlandim ki dogu ca kalbi atacak diye ama yok giden geri gelmiyor.. :KK43:
acin daha cok taze yasamayi ogreneceksin pes etmeyin arkadaslar savasin cok zor Allah im kimseye vermesin u aciyi.. ne kadar cabuk toparlanirsan o kadar cabuk bebek sahobi olursun Allah in izniyle.. bu mubarek gunlerde cok dua edelim insallah iyi olursun canim..

Günaydın.. Sen korunmayı bıraktın mı? Benim adet tarihime 5 gün var Beklemek o kadar zor ki. Zaman durdu sanki. Son günlerde her gece tuhaf rüyalar görüyorum. Korunmayı bıraktığımdan beri her ay önce bir umut sonrasında hayal kırıklığı, ağlama krizleri. Aslında biz dualarımızı Allah'a ilettik O ''OL'' demeden olmayacak ama lafla söylemek kolay beklemek zor..

Benimde.eylulde alti ay bitiyo ama dr kalsa iki yil saydiracak adam bana.ya bide her gittigimde alttan muayene yapalim diyo.bende utaniyorum.normal hayattada ayuznyuze bakan insanlariz .onun isi bu.ha kolum ha rahim onun icin farketmiyoda .alttan muayene kabul etmesigim icin tam rahim hakkinda bi gorusude yok yani
Cnm benim bebek 5 haftalikti allttan muayene etti Dr rahimde kanama oldu düşük tehlikesi oldu alltan bakmayı hiç doğru bulmuyolar cnm elinden geldiğince baktirma

Günaydın.. Sen korunmayı bıraktın mı? Benim adet tarihime 5 gün var Beklemek o kadar zor ki. Zaman durdu sanki. Son günlerde her gece tuhaf rüyalar görüyorum. Korunmayı bıraktığımdan beri her ay önce bir umut sonrasında hayal kırıklığı, ağlama krizleri. Aslında biz dualarımızı Allah'a ilettik O ''OL'' demeden olmayacak ama lafla söylemek kolay beklemek zor..
Gunaydin yok ben henuz korunmayi birakmadim cesaret edemiyorum gibi temmuzda birakicam insallah.

Yasadiklarin Bilinc altina yerlestigi ocin boyle kotu ruyalar goruyosun cok stres yapmamaya calis benim stres ten 2 sene cocugum olmadi doktora gittim tahlileri yaptirdim hic birsey cikmadi stres ten olmuyor senin cocugun dedi doktor sonra ben iyice biraktim herseyi olursa olur dedim kizim oldu onun da gunu yokmus yavrum benim..

Cok dogru soylemissin biz Allah a dualarimoz ettik ve ol dedigi zaman olacak kendini teslim et Allah a gece yatsrken uyku duasi var netten bak okuyup oyle yat esinde sende ben oyle yapiyordum cok kotuydum bir ara. Rahat uyumani saglar rabbimin ozniyle. Hersey kismet kader de ne varsa o geliyor basimiza ne yaparsak yapalim. Cok takma kafana ve emin ol hic ummadigin anda hamile kalacaksin insallah..

bakalim beni nasil bir surec bekliyor hemen kalabilecek miyim ?? Insallah en kosa zaman da Alah im ol desin hepimizin bebegi olsun tez vakitte yarabbi bu mubarek gunun su cuma saatinin hurmetine dualrrimizi kabul eyle aratmadan ver bize yarabi

Cnm benim bebek 5 haftalikti allttan muayene etti Dr rahimde kanama oldu düşük tehlikesi oldu alltan bakmayı hiç doğru bulmuyolar cnm elinden geldiğince baktirma
Benim arkadasim alttan muayene yuzunden bebegini kaybetti daha eve gelmeden kanamasi basladi gecen sene bu zamaanlar kac kisi bakmis daha yeniydi 2 aylik falandi.
Simdi gun sayiyor insallah kucagina alacak onumuzdeki ayin basinda..

Ozel cok bakmiyor da devlet rezaletbir durumda gelen gidenbakiyor valla aciline gitmistim hamileyken bir kac kere baktirmadim kagit imzaladim istemiyorum diye amandikkat edin arkadaslar..

Gunaydin yok ben henuz korunmayi birakmadim cesaret edemiyorum gibi temmuzda birakicam insallah.

Yasadiklarin Bilinc altina yerlestigi ocin boyle kotu ruyalar goruyosun cok stres yapmamaya calis benim stres ten 2 sene cocugum olmadi doktora gittim tahlileri yaptirdim hic birsey cikmadi stres ten olmuyor senin cocugun dedi doktor sonra ben iyice biraktim herseyi olursa olur dedim kizim oldu onun da gunu yokmus yavrum benim..

Cok dogru soylemissin biz Allah a dualarimoz ettik ve ol dedigi zaman olacak kendini teslim et Allah a gece yatsrken uyku duasi var netten bak okuyup oyle yat esinde sende ben oyle yapiyordum cok kotuydum bir ara. Rahat uyumani saglar rabbimin ozniyle. Hersey kismet kader de ne varsa o geliyor basimiza ne yaparsak yapalim. Cok takma kafana ve emin ol hic ummadigin anda hamile kalacaksin insallah..

bakalim beni nasil bir surec bekliyor hemen kalabilecek miyim ?? Insallah en kosa zaman da Alah im ol desin hepimizin bebegi olsun tez vakitte yarabbi bu mubarek gunun su cuma saatinin hurmetine dualrrimizi kabul eyle aratmadan ver bize yarabi

Âmin. İnşallah şu mübarek günlerin hürmetine hayırlı haberler alırız. Ama ister istemez insan düşünmeden edemiyor. Duaya bakacağım hemen çok Sağol. Inşallah hepimiz güzel haberler almak için çok beklemeyiz.

Benim arkadasim alttan muayene yuzunden bebegini kaybetti daha eve gelmeden kanamasi basladi gecen sene bu zamaanlar kac kisi bakmis daha yeniydi 2 aylik falandi.
Simdi gun sayiyor insallah kucagina alacak onumuzdeki ayin basinda..

Ozel cok bakmiyor da devlet rezaletbir durumda gelen gidenbakiyor valla aciline gitmistim hamileyken bir kac kere baktirmadim kagit imzaladim istemiyorum diye amandikkat edin arkadaslar..
Cnm özeldi benimki hemde prof baktı alltan dedim kendine bisey olmaz dedi tekrar baktı bidaha da gitmedm kendine

Estagfurullah canim sabir sabir sabor baska caremiz yok keske bebeklerimizin gelecegini bilsekte elimizden geleni yapsak ben 14 subat ta aksam saatlerinde ogrendim kizimin öldugunu pazar sabahi sezeryan a g irdim o gece o kadar dua ettim ki o kadar umutlandim ki dogu ca kalbi atacak diye ama yok giden geri gelmiyor.. :KK43:

Neden sezeryan icin sabahi beklettiler

Back
X