Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Erken menopoz teşhisi kondu bana.o yüzden direk tüp bebek dediler hatta.ama şükür hiç gerek kalmadı ..
Cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..

Cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..

Çok zor vakitler gerçekten yaşayan bilir ..ama hakkaten kafanız rahatlayın oluyor.ben kesinlikle bu ay demiştim ve oldu.ki Eylül de tedaviye başlayacaktım.ben oğlumdan sonra Kafayı yiyeceğim sanmıştım ama ikinci bebeğimde daha dik durabildim .kalbi Durmuş dediklerinde sanki bekliyordum.ama şimdi içim o kadar ferah ki.Allah isteyen herkese nasip etsin.sağlıkla alacağım kucağımıza bebeklerimizi...

Amiiinnnn insallahh..ben dogal yoldan hamile kalabilirmiyim hic bilmiyorum.insallah olur.gercekten bende kafayi yiyecek gibi oluyorum daha 26 gun oldu.icim aciyo.oglumu cok ozluyorum.kaybetme nedenini arastirdiniz mi? Kalbi neden durmus ikinci bebeginizin?

Insallah dedigin gibi olur.tek umudum o cunku.sende cok zor seyler yasamissin,Allah sabir versin.hevesle bekleyip sona gelince kaybetmek cok kotu.kalbim paramparca,cok ozluyorum oglumu..hepimiz ayniyiz sanirim.

Çok özlemek,burnunun direği sızlamak,içi yanmak ..bu ifadelerin bu kadar derşnden yaşandığı başka bi durum olamaz heralde.çok özlüyorm dediğin anda olay bitiyo.sölenecek söz kalmıyo.yine teselli inançta.burda çok yaşadım diyen yüz olsun.bize sonsuzluğun yolunu açtı meleklerimz.bi de beni en çok teselli eden şey onlar melek olurken hiç bi sancı acı duymadılar.anne ve babaları görünümünde iki melek onları almaya geliyo.meleklerimz de kucaklarına atılıyo biz sanıp.onlar için üzülmemeye caluşalım.onlar en güzel en emin yerdeler.biz kendimizi toplayıp hayatımıza devam etmeliyiz.meleklerimizin kardeşleri için:(

Çok özlemek,burnunun direği sızlamak,içi yanmak ..bu ifadelerin bu kadar derşnden yaşandığı başka bi durum olamaz heralde.çok özlüyorm dediğin anda olay bitiyo.sölenecek söz kalmıyo.yine teselli inançta.burda çok yaşadım diyen yüz olsun.bize sonsuzluğun yolunu açtı meleklerimz.bi de beni en çok teselli eden şey onlar melek olurken hiç bi sancı acı duymadılar.anne ve babaları görünümünde iki melek onları almaya geliyo.meleklerimz de kucaklarına atılıyo biz sanıp.onlar için üzülmemeye caluşalım.onlar en güzel en emin yerdeler.biz kendimizi toplayıp hayatımıza devam etmeliyiz.meleklerimizin kardeşleri için:KK43:
Eger inancimiz olmasaydi ayakta duramazdik.tek tesellimiz ebedi hayatta yavrularimizla kavuscak olmamiz..tekrar hamilelik,gecmek bilmeyen 9 ay okadar buyuyorki gozumde..korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.cok istiyorum tekrar bi oglum olmasini ama cokta korkuyorum iste..hayirlisi Allahtan,insallah en kisa zamanda yeniden bebeklerimiz olur.

Amiiinnnn insallahh..ben dogal yoldan hamile kalabilirmiyim hic bilmiyorum.insallah olur.gercekten bende kafayi yiyecek gibi oluyorum daha 26 gun oldu.icim aciyo.oglumu cok ozluyorum.kaybetme nedenini arastirdiniz mi? Kalbi neden durmus ikinci bebeginizin?
Ikinci bebeğim için doğal seleksiyon dendi.zaten biraz Aşağıya yerleşmişti bebek.dr um baştan itibaren bu bebek düşecek demişti ben inatla düşmeyecek tutunacak dedim ve gerçekten tutundu ilaçla düşmedi en son kürtaj oldum :((.biz 3 yakın arkadaşız 3 ümüzede tüp bebek dendikten bikaç ay sonra hamile olduğumu öğrendik.bunlar Allah I'm mucizesi ..bu arada ben acil hemşireyim.oğlumu kaybettikten sonra başladığımda işe geçenim ikisi bi kadın mide bulantısı ile geldi ve 3 aylık hamile imiş.drlar kesinlikle spontan hamile kalamazsın demişler.ve kalmıştı işte.kadındaki şoku görmeniz lazımdı,inanıncaya herşey olur.yeter ki inanin ve kafanızı rahatlayın.

Niye olmasın cnm sonuçta tedaviyle olsada onu verende Allah demekki senin nasibinde çocuk var o yüzden normal yolla da olur hiç merak etme dua et sadece

Gulcin-84 Gulcin-84 profilinde yazdığın şarkı sözü var ya,o şarkıyı ilk duyduğumdan beri istemsiz bi şekilde ağlıyodum.sonra oğlumu kaybedince o şarkı sanki oğlumla bana yazılmış gibi geldi. Şimdi ne zaman duysam ağlıyorm.demekki içime doğmuş diyorum:(

Niye olmasın cnm sonuçta tedaviyle olsada onu verende Allah demekki senin nasibinde çocuk var o yüzden normal yolla da olur hiç merak etme dua et sadece
Insallah canim benim,cok istiyorum dogal yoldan olmasini.cunku tekrar tedaviyi psikolojim kaldirmiycak bunca aci uzerine.rabbim hepimize saglikli evlatlar versin.

Gulcin-84 Gulcin-84 profilinde yazdığın şarkı sözü var ya,o şarkıyı ilk duyduğumdan beri istemsiz bi şekilde ağlıyodum.sonra oğlumu kaybedince o şarkı sanki oğlumla bana yazılmış gibi geldi. Şimdi ne zaman duysam ağlıyorm.demekki içime doğmuş diyorum:KK43:
Bende ilkay Akkaya adiyaman parcasini dinlerken hep içim sizlardi şimdi sanki kendime yazılmış diyorum. Hatta tüm melek annelerinin duygularını anlatıyor. Zaten açılı bir anneye yazılmış Adıyaman konserine giderken 5 yaşındaki bir kız çocuğu top oynarken yola atılıyor. Konser ekibinin önündeki araç kıza çarpıyor çocuğun yarası yokmuş ama meğer iç kanama geçiriyormus. Yokladim yavrumu yarası yoktur diyor beni yavrumun da yarası yoktu :(

Oglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
Yapma böyle ne olur giden gelmiyor Rabbim oğlumun kardeşlerini yolla bana de :( onlar cennet gibi bi yerden bu cehennem e donmezler donmesinlerde baksanız dünyanın çıkışı çıkmış sanki her yerde olum zulüm şehit haberleri Rabbim bitsin artık tüm dünyadaki savaşlar

Oglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
:cry:onlar melek oldular cnm. Inşallah cennette sonsuza kadar çocuğunuzu sevecegiz çünkü bulup cagindan önce ölen çocuklar cennette yine çocuk kalacskmis ve anne babası cennete girdiğinde sonsuza kadar çocuk sevme şerefine nail olacakmış

Heveslik eyledim yavru yitirdim yitirdim
O da hayal ile düsümüs meger
Yavrumu gözümden ayirmam derdim
Kurdugum hayeller bosumus meger

Bunu boyle yazan elbette haktir
Kerem et dünyanin buhrani çoktur
Yokladim yavrumu yarasi yoktur
Yürekte yarasi bes imis meger

Kızlar Allah bizim bu halimizi görüyor ne kadar üzüldügümüzü icimizin yandigini biliyor Allah bir annenin evladına olan merhametinden ÇOK daha merhametlidir boş yere hiçbir kulubu acı çektirmez o yüzden eninde sonunda bizimde yüzümüz gulecektir tek isteğim o anın gelmesi uzun sürmez inşallah. bizde bebeklerimizi kucağımiza alır öpüp kokkariz

disardan bebek sesleri geliyor,herkes mutlu herkesin bebegi yaninda..guluyorlar eyleniyorlar..bi erkek cocuk annesine "annecim sen cok guzelsin biliyor musun" dedi..benimde hayallerim vardi,ogluma sarilcaktim,koklayacaktim,opecektim..belki oda bana sarilip annecim sen cok guzelsin diyecekti..
Tum hayallerim yok olup gitti.oglum topragin altindayken ben burda nefes alamiyorum..

Cnm ben çocuğumuzun kız olmasını istiyordum eşim de erkek olsun diyordu son hamileligimde bebegimi kaybettigim gün öğrendim erkek olduğunu.

kızlar hepim,z,n başı sağolsun.uzun zamandır girmiyordum buraya.burada yazışmak dertlerimi anlatmak yada sizlerden dinlemek acımı hafifletiyor gibi geliyordu.ama daha sonra sizlerin başınıza neler geldiğini yavaş yavaş öğrenince bende paranoya olmaya başladı.en iyisi bilmemek öğrenmemek diye düşündüm.bu yüzden uzun zamandır girmiyordum siteye.
son yazılanları okudum.yapmayın arkadaşlar böyle.inanın insan kendini düşüne düşüne bi çıkmazın içine çok rahat sürükleyebilir.evet dünyada en ağır imtihan evlat acısı.ama bunu Rabbim böyle nasip etti.ahiret hayatını düşünmemiz gerek.yoksa inananın içinden çıkamayız ve oturur kafayı yeriz

Back
X