- 15 Temmuz 2014
- 209
- 56
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..Erken menopoz teşhisi kondu bana.o yüzden direk tüp bebek dediler hatta.ama şükür hiç gerek kalmadı ..
Cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.guzel bir hamilelik gecirin insallah.bende tup bebekle kavusmustum ogluma,38.haftada kaybettim.dua edin bize de lutfen..
Insallah dedigin gibi olur.tek umudum o cunku.sende cok zor seyler yasamissin,Allah sabir versin.hevesle bekleyip sona gelince kaybetmek cok kotu.kalbim paramparca,cok ozluyorum oglumu..hepimiz ayniyiz sanirim.
Eger inancimiz olmasaydi ayakta duramazdik.tek tesellimiz ebedi hayatta yavrularimizla kavuscak olmamiz..tekrar hamilelik,gecmek bilmeyen 9 ay okadar buyuyorki gozumde..korkuyorum ayni seyleri yasamaktan.cok istiyorum tekrar bi oglum olmasini ama cokta korkuyorum iste..hayirlisi Allahtan,insallah en kisa zamanda yeniden bebeklerimiz olur.Çok özlemek,burnunun direği sızlamak,içi yanmak ..bu ifadelerin bu kadar derşnden yaşandığı başka bi durum olamaz heralde.çok özlüyorm dediğin anda olay bitiyo.sölenecek söz kalmıyo.yine teselli inançta.burda çok yaşadım diyen yüz olsun.bize sonsuzluğun yolunu açtı meleklerimz.bi de beni en çok teselli eden şey onlar melek olurken hiç bi sancı acı duymadılar.anne ve babaları görünümünde iki melek onları almaya geliyo.meleklerimz de kucaklarına atılıyo biz sanıp.onlar için üzülmemeye caluşalım.onlar en güzel en emin yerdeler.biz kendimizi toplayıp hayatımıza devam etmeliyiz.meleklerimizin kardeşleri için![]()
Ikinci bebeğim için doğal seleksiyon dendi.zaten biraz Aşağıya yerleşmişti bebek.dr um baştan itibaren bu bebek düşecek demişti ben inatla düşmeyecek tutunacak dedim ve gerçekten tutundu ilaçla düşmedi en son kürtaj oldumAmiiinnnn insallahh..ben dogal yoldan hamile kalabilirmiyim hic bilmiyorum.insallah olur.gercekten bende kafayi yiyecek gibi oluyorum daha 26 gun oldu.icim aciyo.oglumu cok ozluyorum.kaybetme nedenini arastirdiniz mi? Kalbi neden durmus ikinci bebeginizin?
Niye olmasın cnm sonuçta tedaviyle olsada onu verende Allah demekki senin nasibinde çocuk var o yüzden normal yolla da olur hiç merak etme dua et sadeceAmiiinnnn insallahh..ben dogal yoldan hamile kalabilirmiyim hic bilmiyorum.insallah olur.gercekten bende kafayi yiyecek gibi oluyorum daha 26 gun oldu.icim aciyo.oglumu cok ozluyorum.kaybetme nedenini arastirdiniz mi? Kalbi neden durmus ikinci bebeginizin?
Insallah canim benim,cok istiyorum dogal yoldan olmasini.cunku tekrar tedaviyi psikolojim kaldirmiycak bunca aci uzerine.rabbim hepimize saglikli evlatlar versin.Niye olmasın cnm sonuçta tedaviyle olsada onu verende Allah demekki senin nasibinde çocuk var o yüzden normal yolla da olur hiç merak etme dua et sadece
Bende ilkay Akkaya adiyaman parcasini dinlerken hep içim sizlardi şimdi sanki kendime yazılmış diyorum. Hatta tüm melek annelerinin duygularını anlatıyor. Zaten açılı bir anneye yazılmış Adıyaman konserine giderken 5 yaşındaki bir kız çocuğu top oynarken yola atılıyor. Konser ekibinin önündeki araç kıza çarpıyor çocuğun yarası yokmuş ama meğer iç kanama geçiriyormus. Yokladim yavrumu yarası yoktur diyor beni yavrumun da yarası yoktuGulcin-84 profilinde yazdığın şarkı sözü var ya,o şarkıyı ilk duyduğumdan beri istemsiz bi şekilde ağlıyodum.sonra oğlumu kaybedince o şarkı sanki oğlumla bana yazılmış gibi geldi. Şimdi ne zaman duysam ağlıyorm.demekki içime doğmuş diyorum
![]()
Yapma böyle ne olur giden gelmiyor Rabbim oğlumun kardeşlerini yolla bana deOglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
Oglummm annene geri gel pamugummm..aglamaktan bi hal oldum..cok canim yaniyor..
Insallah Allah yeniden hem kiz hem erkek bebekler verir hepimize..cok zor bu aciya katlanmak,dayanamiyorum..Cnm ben çocuğumuzun kız olmasını istiyordum eşim de erkek olsun diyordu son hamileligimde bebegimi kaybettigim gün öğrendim erkek olduğunu.