Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...

Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.

Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.

Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin mutlulugun daim olsun.dualarında bizlerede yer ver ne olur.bende hep senin için dua edecegim saglıkla alman için.

BIZ SIRAMIZI SAVDIK...

Sağlıklı sihatli uzun Ömürlü kucağına almayı nasip etsin Rabbim sıra bizde dualar bize de gelsin

Ayrıca Rüyam çıktı :))
Evet ya rüyan çıktı. Inşallah burdan başka birilerini de görürsün rüyanda:) dualarımda varsın canım biliyorsun:) inşallah hepinize nasip olsun bu duyguyu tekrardan tatmak

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin mutlulugun daim olsun.dualarında bizlerede yer ver ne olur.bende hep senin için dua edecegim saglıkla alman için.
Çooookk teşekkür ederim. Inşallah size de nasip olur. Umudunuzu kaybetmeyin. Allah'a sığının. Isyan etmeyin.

Bir de korunmayı bıraktıktan sonra stres yapmayın:) o zaman biraz vakit alıyor.

Ayy canım yaa nasıl sevindim Rabbim bu kez hayırlısını ömürlüsünü almayi nasip etsin kucagina:) ben de dua istiyom arada bana da dua etsen ya kız ikiz istiyom bi kız bi oglan :p
Allah gönlündekini kucağına versin inşallah. Hala inanamıyorum. Cumartesi gidicez dr a o zaman inanabilirim belki :)

Iyi Akşamlar kızlar. Çok sevdim bu Lafı BİZ SIRAMIZI SAVDIK...

Allahım dualarımı kabul etti. Bugün hamile olduğumu öğrendim. 5 aydır deniyorduk. Sonunda oldu çok şükür.

Inşallah herşey yolunda gider ve kucağıma almak nasip olur. Cümlemize nasip olur inşallah.

Hiçbir zaman umut etmekten vazgeçmemek gerek. Bizim de daha güzmek günlerimiz olacak inşallah.
Varya çok sevindim inş kucağına almakta nasip olsun hepimize aminn sen hamile kaldına göre sıra bizde inş yeterki hayırla sağlıkla aratmadan gelsinnn bebislerimz aminnn sen gittiniz mi doktora

Evet ya rüyan çıktı. Inşallah burdan başka birilerini de görürsün rüyanda:) dualarımda varsın canım biliyorsun:) inşallah hepinize nasip olsun bu duyguyu tekrardan tatmak

Canim banada dua et . Sen bilmiyorsun ne zamandir gorusemiyoruz bende eylulde korunmayi birakiyorum canim. Insallah hemen kalirim.

evet dr verdi ama kan pıhtılaşması oldugundan değil bebeğimn nedensiz öldüğünden he rihtimali düşünerek verdi...ne olur n eolmaz diye
Sagol cnim,gittim dr a testleri verdi yaptirdim bakalim ne cikacak durumumu anlattim ne gerekiyosa yazdi,testleri

Merhana selver artik buraya gelmiyorsun fazla nasılsın canim umarım iyisindir. Ozledim seni canim:)) testlerini yaptırdın mi? Inşallah birsey çıkmaz bitanem.
Evettt yaptirdim canim eylulde gebelik düşünüyorum bakalim testlerde temiz cikrsa insallah bu ay haber veririrm:KK19::KK59::KK59:

Varya çok sevindim inş kucağına almakta nasip olsun hepimize aminn sen hamile kaldına göre sıra bizde inş yeterki hayırla sağlıkla aratmadan gelsinnn bebislerimz aminnn sen gittiniz mi doktora
Çok teşekkür ederim. Inşallah tez vakitte sizde bu güzel haberi alırsınız. Evde testle çıktı 2 gün sonra kan verdim aile hekimliğine, Dr umu aradım sonra iğne başlattın. Hemen gelme Cumartesi gel keseyi de görürüz inşallah.

Daha çok yeni ama dayanamadım paylaşmak istedin sizinle.

Aylardır hep Ağlayarak, Hüzünlü şeyler paylaşıyordum burda bu sefer sevincimi paylaşayım dedim.

Kızlar bu arada dualarınızda bana da yer ayırın. Bu sefer inşallah kucağıma almak nasip olsun meleğimi. Âmin

Back
X