Yok canım önemli değil. 36.haftada kaybetmiştim ben. Gayet de sağlıklı bir hamilelik geçiriyordum. İlk başta hiç bir sebep bulunamadı. Doktorum pıhtılaşma dahil tüm genetik testleri yaptırmamı istedi. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırdım. Ağır düzeyde pıhtılaşma çıktı. Bu haftaya gelmesi bile mucize dedi doktor. Demek ki son haftalarda başlamış pıhtılaşma dedi. Aslında öncesinde kanama v.s. gibi bir belirti vermeliydi dedi ama bende hiç bir belirti vermemişti. Sadece son iki haftada hareketleri azalmıştı. Bebeğimin gelişimi, NST sonuçları ve ultrason kontrollerinde problem olmayınca doktor normal, son haftalarda azalır hareketleri dedi. Hatta bebeğim son haftasında 5 gün içinde 250 gr almıştı ultrason ölçümlerine göre. Sonrasında acaba doktor mu göremedi fetal gerilik olduğunu diye tüm ultrason kağıtlarını ayrıntılı inceledim, bacak ve karın çevresi ölçümü önden gidiyor, baş çevresi ise sadece 2 gün geriden geliyordu. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye acile gittiğimde kilosunu 2650 gr olduğunu söylemişti ama bebeğim 2180gr doğdu. Ben görmedim ama annem göbeğinin büyük ve bacaklarının uzun olduğunu söyledi. Yani doktorun fetal gerilik olabileceğini düşünmesini sağlayacak hiç bir verisi yoktu bebeğimin vücut yapısından dolayı. Rabbim en baştan beri oğlumu melek olarak yaratmış. Vücudunu da öyle bir yaratmış ki problem olduğu anlaşılamasın da melek olsun yavrum diye

5 ay oldu meleğimi kaybedeli. Geçen aydan itibaren doktorum hamile kalmama izin verdi. Bakalım kısmet. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarımızı hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bebeklerle...