• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dikkat et beslnmene bu hamileliginde kimseye deme dua et hersey geciyor inan basta gecmeyecek gibgeliyor ama geciyor
Bende böyle düşünüyorum 4 5aylik olana kadar kimse bilmesin.sonra zaten anlarlar... Hamileliğimde çok güzelleşmiştim.55kiloyla hamile kaldım ilk 5ay 1gr bile almamıştım .sonra ayda 1 veya 2almaya başladım sadece karnım çıkmıştı her gören ayyy ne güzel olmuşsun hamilelik nasıl yakışmış diyordu.doğum Yaptım aaa nasıl normal doğum yaptın diye çok kişi söyledi.bebeğimi gördüler çok güzel sanki 2aylık gibi dediler.nazar değdi Oğluma.biz nazara geldik çok dikkat edin arkadaşlar

Bende böyle düşünüyorum 4 5aylik olana kadar kimse bilmesin.sonra zaten anlarlar... Hamileliğimde çok güzelleşmiştim.55kiloyla hamile kaldım ilk 5ay 1gr bile almamıştım .sonra ayda 1 veya 2almaya başladım sadece karnım çıkmıştı her gören ayyy ne güzel olmuşsun hamilelik nasıl yakışmış diyordu.doğum Yaptım aaa nasıl normal doğum yaptın diye çok kişi söyledi.bebeğimi gördüler çok güzel sanki 2aylık gibi dediler.nazar değdi Oğluma.biz nazara geldik çok dikkat edin arkadaşlar
sen. Dogum yaptin oyle mi kaybettin cnm

ben de aynen 1.75 boyundayim 58 kiloyla hamile kaldim onde sadece karnim vardi hicbir yerim sismedi herkes karnimabkiyrdu deli oluyrdum inan hersey cok iyiydi k
Ntroller 34. Haftaya grdim ondan. Once sejer yuklemesi yptrmistm bebek ondan sonra bir hareketli sikintiya girmis demekkli seker yuklemesinden de birsey cikmadi asla yptirmam artik benim bunyem kabul etmedi benasla sekerli ymzdm

Merhaba arkadaslar bende bundan bir ay önce kendi doktoruma gitmiştim kontrole bilmeyenler için 40.haftamda doğumuma bir gün kala kaybettım bebegimi ani bebek ölümü dendi kalbi durmuş yawrumun kendi doktorumdan test falan istedim hani pıhtılaşma genetik falan gerek yok diye 2 ay sonra düşünebilirsin dedi içime sinmedi başka bi doktora daha gittim onada dedim pıhtılaşma vs. test için oda gerek yok dio pıhtılaşma olsa bu haftaya kadar gelmezdi çünkü diyo herseyin normalmiş diyo diğer doktorum ise 9 ay boyunca takibimi yapan doktorum bilemedim kafam çok karışık :KK43: ALLAHA sıgındım artık rabbim nasıl isterse oyle olur
Canım sen bu iki doktoru da dinleme ve kesinlikle pıhtılaşma testini yaptır. Bu sebeple 40.hafta bebeğini kaybedenler var. Doktorların çoğu maalesef yanlış yönlendiriyor. Sen yaptır o testi...

Canım sen bu iki doktoru da dinleme ve kesinlikle pıhtılaşma testini yaptır. Bu sebeple 40.hafta bebeğini kaybedenler var. Doktorların çoğu maalesef yanlış yönlendiriyor. Sen yaptır o testi...

Off bilmiyorum cnm ya esimde kızıyor kafanı bulandirip duruyorsun diye e çünkü yawrum dan sonra çok efamli oldum herseyi kurar oldum bebegimi kaybettim sonra ciddi bi kulak ameliyatı geçirdim geçen günde düştüm kafamı mermere carptim acillik oldum gebeligim de herkesin agzindaydim zaten okadar yakismisti ki hiç kilo almamisdim sonra kendim 7 aylik 700 gr dogmusum herkes diyordu bebeginde küçük olur diye tam tersi Yawrumun maşallahi vardı 3600 du cennet kusum melegim bnm annen seni çok özledi.

Off bilmiyorum cnm ya esimde kızıyor kafanı bulandirip duruyorsun diye e çünkü yawrum dan sonra çok efamli oldum herseyi kurar oldum bebegimi kaybettim sonra ciddi bi kulak ameliyatı geçirdim geçen günde düştüm kafamı mermere carptim acillik oldum gebeligim de herkesin agzindaydim zaten okadar yakismisti ki hiç kilo almamisdim sonra kendim 7 aylik 700 gr dogmusum herkes diyordu bebeginde küçük olur diye tam tersi Yawrumun maşallahi vardı 3600 du cennet kusum melegim bnm annen seni çok özledi.
Eğer yapılması gereken tüm testleri yaptirmazsan yeniden hamile kaldığında için hiç rahat olmayacak. Bizi bizden başkası anlayamaz, eslerimiz bile anlayamaz. O yüzden ne olur yaptır tüm testleri. İkinci bir kayba daha dayanabilir misin? Bu yüzden elinden gelen tüm tedbirleri al, gerisini Rabbim é bırak. Allah korusun bir daha aynışeyi yasarsan keskelerle yaşayacaksın ve kendini hiç affetmeyeceksin. Keşke şunu yapsaydım, keşke bunu da yapsaydım diye yiyip bitireceksin kendini. Ama elinden geleni yapmana rağmen kaybedersen takdir-ı İlahi dersin. Bende genetik olarak kan pıhtılaşması çıktı. Doktor annen ve ablanda da olabilir dedi, ablamın iki tane çocuğu var ama dedim onlarda olmadı diye bir dahakinde olmayacak diye bir şey yok, bu tamamen enzimlerle alakalı dedi. Ablam 3.bebeği istiyor ve hiç kaybı olmamasına rağmen bebek düşünmeden önce bu testleri yaptıracak...

Eğer yapılması gereken tüm testleri yaptirmazsan yeniden hamile kaldığında için hiç rahat olmayacak. Bizi bizden başkası anlayamaz, eslerimiz bile anlayamaz. O yüzden ne olur yaptır tüm testleri. İkinci bir kayba daha dayanabilir misin? Bu yüzden elinden gelen tüm tedbirleri al, gerisini Rabbim é bırak. Allah korusun bir daha aynışeyi yasarsan keskelerle yaşayacaksın ve kendini hiç affetmeyeceksin. Keşke şunu yapsaydım, keşke bunu da yapsaydım diye yiyip bitireceksin kendini. Ama elinden geleni yapmana rağmen kaybedersen takdir-ı İlahi dersin. Bende genetik olarak kan pıhtılaşması çıktı. Doktor annen ve ablanda da olabilir dedi, ablamın iki tane çocuğu var ama dedim onlarda olmadı diye bir dahakinde olmayacak diye bir şey yok, bu tamamen enzimlerle alakalı dedi. Ablam 3.bebeği istiyor ve hiç kaybı olmamasına rağmen bebek düşünmeden önce bu testleri yaptıracak...

Yaptırcam cnm kısmetse yoksa içim zaten rahat etmicek hayırlısı senin nekadar olmustu cnm tam hatırlayamıyorum okadar cok kişi ile konusuyoruz kı burda kacıncı haftanda kaybetmiştim yaranı açmak istemem ama kusura bakma

Yaptırcam cnm kısmetse yoksa içim zaten rahat etmicek hayırlısı senin nekadar olmustu cnm tam hatırlayamıyorum okadar cok kişi ile konusuyoruz kı burda kacıncı haftanda kaybetmiştim yaranı açmak istemem ama kusura bakma
Yok canım önemli değil. 36.haftada kaybetmiştim ben. Gayet de sağlıklı bir hamilelik geçiriyordum. İlk başta hiç bir sebep bulunamadı. Doktorum pıhtılaşma dahil tüm genetik testleri yaptırmamı istedi. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırdım. Ağır düzeyde pıhtılaşma çıktı. Bu haftaya gelmesi bile mucize dedi doktor. Demek ki son haftalarda başlamış pıhtılaşma dedi. Aslında öncesinde kanama v.s. gibi bir belirti vermeliydi dedi ama bende hiç bir belirti vermemişti. Sadece son iki haftada hareketleri azalmıştı. Bebeğimin gelişimi, NST sonuçları ve ultrason kontrollerinde problem olmayınca doktor normal, son haftalarda azalır hareketleri dedi. Hatta bebeğim son haftasında 5 gün içinde 250 gr almıştı ultrason ölçümlerine göre. Sonrasında acaba doktor mu göremedi fetal gerilik olduğunu diye tüm ultrason kağıtlarını ayrıntılı inceledim, bacak ve karın çevresi ölçümü önden gidiyor, baş çevresi ise sadece 2 gün geriden geliyordu. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye acile gittiğimde kilosunu 2650 gr olduğunu söylemişti ama bebeğim 2180gr doğdu. Ben görmedim ama annem göbeğinin büyük ve bacaklarının uzun olduğunu söyledi. Yani doktorun fetal gerilik olabileceğini düşünmesini sağlayacak hiç bir verisi yoktu bebeğimin vücut yapısından dolayı. Rabbim en baştan beri oğlumu melek olarak yaratmış. Vücudunu da öyle bir yaratmış ki problem olduğu anlaşılamasın da melek olsun yavrum diye :( 5 ay oldu meleğimi kaybedeli. Geçen aydan itibaren doktorum hamile kalmama izin verdi. Bakalım kısmet. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarımızı hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bebeklerle...

Arkadaslar gecen yazmistim burda hamilelik suphem olusmustu ayin 5 inde kan testinde cikmadi :( umut o ya bu gun udrar testi yaptim evde gecen ay 13 unde hastalanmistim 15 inde olurum galiba bu gun ki test bozuktu sanirim ne oldugunu anlayamadim bende ;(

Eklentiler

• 20160211_101148.webp
    20160211_101148.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 95
Ahh cnm ya yazımız böyleymiş ne denir ki dedigin gibi rabbim onları kendine melek olarak yaratmış hangi bölümde yaptirdin cnm testlerini ne dedin

Arkadaslar gecen yazmistim burda hamilelik suphem olusmustu ayin 5 inde kan testinde cikmadi :KK43: umut o ya bu gun udrar testi yaptim evde gecen ay 13 unde hastalanmistim 15 inde olurum galiba bu gun ki test bozuktu sanirim ne oldugunu anlayamadim bende ;(
Ayy canım ben bile heyecanlandım şimdi :) Bence sen bir tane daha test al ve eczacıya erken teşhis testi istediğini söyle. Onda çıkar büyük ihtimalle. Hadi hayırlısı :) Belli mi olur Rabbim bir mucize verir sana...

Ahh cnm ya yazımız böyleymiş ne denir ki dedigin gibi rabbim onları kendine melek olarak yaratmış hangi bölümde yaptirdin cnm testlerini ne dedin
Benim kendi doktorum tüm testleri bir kağıda yazıp vermişti. Ben de kadın doğum bölümüne gittin, anlattım başımdan geçenleri ve doktorumun istediği testleri gösterdim. Doktor sağolsun hiç ikiletmedi hemen verdi testlerin hepsini. Başka bir arkadaş yine aynı doktora gitmiş doktor onu genetik bölümüne yönlendirmiş. Sanırım sen de genetik bölümüne gitsen daha iyi olur. Zaten testler hep genetik testleri. Yalnız eşinle birlikte git, kromozom testi için ondan da numune alıyorlar... Benim eşim yoktu yanımda, biz onun kromozom testini özelde yaptırmak zorunda kaldık.
Genetik doktoruna anlat her şeyi. Kromozom analizi ve Pıhtılaşmayla alakalı tüm testleri istediğini söyle. O da 40.haftada olmaz vs. derse, sen de bu sebepten bebeğini kaybetmiş arkadaşlarım çok dersin ki bir arkadaşımız daha var senin gibi doğuma bir gün kala bebeğini kaybeden onda da pıhtılaşma çıktı :(

Amin istiyorum o kucuk mucizeyi tum kalbimle yinede sevinemiyorum tam emin olmadan hayirlisi olsun aklim hep oglumda ama inaniyorum ki ben mutlu olunca oglum cennetre daha cok mutlu olucak hakimizda hayirlisini nasip etsin yuce Mevla

I
Yok canım önemli değil. 36.haftada kaybetmiştim ben. Gayet de sağlıklı bir hamilelik geçiriyordum. İlk başta hiç bir sebep bulunamadı. Doktorum pıhtılaşma dahil tüm genetik testleri yaptırmamı istedi. Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırdım. Ağır düzeyde pıhtılaşma çıktı. Bu haftaya gelmesi bile mucize dedi doktor. Demek ki son haftalarda başlamış pıhtılaşma dedi. Aslında öncesinde kanama v.s. gibi bir belirti vermeliydi dedi ama bende hiç bir belirti vermemişti. Sadece son iki haftada hareketleri azalmıştı. Bebeğimin gelişimi, NST sonuçları ve ultrason kontrollerinde problem olmayınca doktor normal, son haftalarda azalır hareketleri dedi. Hatta bebeğim son haftasında 5 gün içinde 250 gr almıştı ultrason ölçümlerine göre. Sonrasında acaba doktor mu göremedi fetal gerilik olduğunu diye tüm ultrason kağıtlarını ayrıntılı inceledim, bacak ve karın çevresi ölçümü önden gidiyor, baş çevresi ise sadece 2 gün geriden geliyordu. Bebeğimi kaybetmeden 3 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye acile gittiğimde kilosunu 2650 gr olduğunu söylemişti ama bebeğim 2180gr doğdu. Ben görmedim ama annem göbeğinin büyük ve bacaklarının uzun olduğunu söyledi. Yani doktorun fetal gerilik olabileceğini düşünmesini sağlayacak hiç bir verisi yoktu bebeğimin vücut yapısından dolayı. Rabbim en baştan beri oğlumu melek olarak yaratmış. Vücudunu da öyle bir yaratmış ki problem olduğu anlaşılamasın da melek olsun yavrum diye :KK43: 5 ay oldu meleğimi kaybedeli. Geçen aydan itibaren doktorum hamile kalmama izin verdi. Bakalım kısmet. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarımızı hayırlı,sağlıklı ve uzun ömürlü bebeklerle...

Eski doktorum iki ay sonra birakabilirsin demişti benim de 6. 5-7 ay olacak temmuzda kaybettim Y awrumu yeni gittiğim Doktor da haziranda bırak dedi iç dikislerimebaktı biraz daha toparlansin dedi bende anlamadım gitti

P
Canım sen bu iki doktoru da dinleme ve kesinlikle pıhtılaşma testini yaptır. Bu sebeple 40.hafta bebeğini kaybedenler var. Doktorların çoğu maalesef yanlış yönlendiriyor. Sen yaptır o testi...[/QUpohOTE]pihtilasma testi ve diger testlerde bisey cikmadi yeni sonucu aldim drumda demisti zaten bisey cikmzdi diye

ah melek anneleri nerdeyse 8 ay olcak oğlum gideli ama acısı bi gram eksilmiyo yüreğim bi türlü sogumuyo icim ferah cok sükür onun en güzel yerde oldugundan eminim ben sanirim kendime agliyorum herkes bebegini büyütüyo öpüp kokluyo hatta ikinciye hamile kalanlar doguranlar bile var bense hala ilk göz agrima agliyorum cansiz resmine bakip bakip.. isin tuhaf yani yeni bi bebek de istemiyorum umudum yok yine aynisi olcak gibi geliyo etrafimdakiler herseyi unuttu bile bi Rabbim var baska kimsem yok bi an önce cennete varip ogluma kavusmaktan baska duam yok artik bu yalan dünya bitmis gözümde

Amin istiyorum o kucuk mucizeyi tum kalbimle yinede sevinemiyorum tam emin olmadan hayirlisi olsun aklim hep oglumda ama inaniyorum ki ben mutlu olunca oglum cennetre daha cok mutlu olucak hakimizda hayirlisini nasip etsin yuce Mevla
Kesinlikle öyle emin ol. Biz mutlu oldukça onlar da mutlu oluyorlar. Biz üzülünce de onlar da üzülüyor. Bu sebeple önce onlar için iyi ve mutlu olmalıyız. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah...

ah melek anneleri nerdeyse 8 ay olcak oğlum gideli ama acısı bi gram eksilmiyo yüreğim bi türlü sogumuyo icim ferah cok sükür onun en güzel yerde oldugundan eminim ben sanirim kendime agliyorum herkes bebegini büyütüyo öpüp kokluyo hatta ikinciye hamile kalanlar doguranlar bile var bense hala ilk göz agrima agliyorum cansiz resmine bakip bakip.. isin tuhaf yani yeni bi bebek de istemiyorum umudum yok yine aynisi olcak gibi geliyo etrafimdakiler herseyi unuttu bile bi Rabbim var baska kimsem yok bi an önce cennete varip ogluma kavusmaktan baska duam yok artik bu yalan dünya bitmis gözümde
Oyle dusunme canim bende hep erteliyodum 6 ayim doldu hatta 7 ayim dolmak uzere hep bahane ariyodum iki ay daha gecsin kilo vereyim yok olmadi bu yazda gecsin ama bu ay ufakta olsa bi umut dogdu icime adetimim hemen sonrasi kaza ile hamile kalma ihtimali umut oldu bana ben zaten o tarihte bi sey olmaz diyodum ama bazi belurtiler yasadim fakat hala emin degilim 4 gun var adet tarihime inan ihtimali bile bu denli umutlandirdi su an bu ay olmazsa bile olsun diyorum bu olay benim aslinda hazir oldugumu gosteriyor. ALLAH buyuk ona siginiyoruz her seyin hayirlisini nasip etsin hakimizda sende kalbini ferah tut elbette yavrularimiza vakti gelince kavusacagiz ama o vakit gelene kaar biz sukredip Rabimiz bize bahsettigi hayati ona hayirli bir kul olarak yasamamiz lazim

Back
X