- 8 Eylül 2015
- 1.710
- 1.402
- 133
- 35
Canm hic umudunu kaybetme streste yapma hersey nasip Rabbimin vericegi bir zaman vardir sen duani et cnm umudunu yitirme..arkadasimin da tam 7 senedir olmuyordu tup bebek denediler tedaviler grdu ymrta buyutme falan bde asilama fln oldu gene de hic tutmadi snra birakti tedavileri seneler snra kendiliginden hamile kaldi..hamile kalmadan once sogn suyu ve incir suyu ictigini söylemişti deniycm onlrida dedi blmiyrm onlrda ise yaramsmidir sormaya cekindim hc lafini acmadm.Rabbim bu zamanda uygun grdu..ben evladimi kaybettim o bnden bir hfta once evladini kucagina almsti smdi sekiz aylik guzel kizi var cnm...Rabbim hepimize nasip etsin evlatlarimizi kucagimiza almayi..smdi cok iyi anliyorm evlat hasreti cekenleri Rabbim hicbirimizi hasret birakmasin...amin...Yazılarınızı okudukça ne güzel korunmayı bırakıp hamilelik var mı acaba diye bekleyişler var.allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.ben 8 yıl korunmadım ve hiç hamile kalamadım.sadece bir tüp bebek tedavisi sırasında hamile kaldım ilaçların etkisiyle düştü.yine tüp bebekle hamile kaldım o da bir hafta yaşadı.şimdi 2,5 ay oldu korunmayacağım ama normal hamile kalmam o kadar zor ki inanın her adetim geciktiğinde acaba hamilemiyim diye düşünmek yerine ne problem var acaba diyorum ve korkuyorum.sizlerin yazılarını okuyunca ne Mutlu en azından her ay hamile kalma ihtimalleri var diyorum.