- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
B BlackandBlack cnm çok sevindim inan burdan hamile haberi aldım mı nasıl mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Z zhdyldz1 @betusumm37 rabbim sabır versin sizi en iyi anlayanlarız malesef buraya yeni birileri geldi mi nasıl üzülüyoruz o ilk zamanlarımız aklımıza geliyor elimiz ayağımız boşalıyor anlatamam örnek çok bizde bizden önce yaşayıp sonra sağlıklı bebeklerine kavuşanları görmek isterdik aralık ve ocak ayında fatma ve eda kavuştular yavrularına şimdiGulcin-84 var 34 haftalık ve 29 haftalık @Esigul6061 22 haftalık hamile inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı
yeni hamilelerimizde var benim sağlıklı 4 yaşında bir kızım var 2. kızımı kaybedince dr lar teste gerek yok olabilir dediler ama ben ısrarla yaptırdım ve 2 genimde pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Aminnn canım inşallah... Hayırlısıyla hepimiz bir bir güzel haberleri alacağız inşallah canım. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah... Senin nasıl gidiyor? Ufaklık iyi mi?