• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

B BlackandBlack cnm çok sevindim inan burdan hamile haberi aldım mı nasıl mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Z zhdyldz1 @betusumm37 rabbim sabır versin sizi en iyi anlayanlarız malesef buraya yeni birileri geldi mi nasıl üzülüyoruz o ilk zamanlarımız aklımıza geliyor elimiz ayağımız boşalıyor anlatamam örnek çok bizde bizden önce yaşayıp sonra sağlıklı bebeklerine kavuşanları görmek isterdik aralık ve ocak ayında fatma ve eda kavuştular yavrularına şimdi Gulcin-84 Gulcin-84 var 34 haftalık ve 29 haftalık @Esigul6061 22 haftalık hamile inşallah hepimiz sağlıkla alacağız yavrularımızı
yeni hamilelerimizde var benim sağlıklı 4 yaşında bir kızım var 2. kızımı kaybedince dr lar teste gerek yok olabilir dediler ama ben ısrarla yaptırdım ve 2 genimde pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Aminnn canım inşallah... Hayırlısıyla hepimiz bir bir güzel haberleri alacağız inşallah canım. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah... Senin nasıl gidiyor? Ufaklık iyi mi?

Hayırlısıyla inşallah kavuşacaksın canım benim. Rabbimin izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın inşallah. Canım ben de iğne vurulmaya başladım. Dün ilk dozu hemşire vurdu. Karnında morluklar oluşabilir korkma, normal dedi. Sende oldu mu? Bir de benim canım çok acıdı vurulduktan, zamanla alışıyor musun??
Morluklar oluyo ara ara maalesef. Morluk olursa onun yakınına yap iğneyi. Ben hala alışamadım acısına hatta 32. Haftadan beri günde 2 kere vurulmaya başladım. Kıldan bacaktan da yapabilirsin demişti Dr um ama ben hiç gerek görmedim. Karından daha Rahat geldi bana.

:) canım içine doğru doğmuş :) bugün bir test daha yapmıştım senin ilk testinde olduğu gibi çok belli belirsiz çıktı. Bugün izin almıştım şirketten oğlumun şikayet işlemlerini halledebilmek için. Esime dedim gel kan testi yaptiralim :) sonuç 42.1 çıktı :) Çok şükür Rabbime... doktorumu aradım iğne vurulmam gerektiği için bugün igneye başlayacağız. Kalp atışlarını duyana kadar kimseyle paylasmayacagim, ablamla bile. Sadece sizinle paylaşmak istedim :)
Hadi hayırlı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

pskiyatriye gitcektim.. hap felan kullanmak istemiyorum kızlar.. hormonlari bozuluyormuş iyi bişeyde degil.. şimdi gitsem hamile miyimi hiç belli degil kendimi hamile gibi hissediyorum ne tuhaf durumu..:/ pskiolojik destek almak istesem hap verecekler bana.. kullanmak istemiyorum. güvenemedim doktorlara:/

B BlackandBlack Allah razı olsun hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah @hayalimbenim Aynen en iyi siz anlarsınız bizleri unutulmuyor ömür boyu kalacaktır içimizde ama inşallah biraz da olsa acısını içimize gömmek adınada olsa hayırlısıyla hepimiz çektiğimiz acı kadar sevinelim diğer evlatlarımızla rabbim olanların evlatlarını bağışlasın olmayanlara nasip etsin... Kızlar bu arada 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli evde bir iş yaparken yada dışarda dolaşırken bir anda ağlamaya başlıyorum hıçkırarak psikolojik destek almam gerekir mi sizce ?
çalışıyormusun canım. çalışmak iyi geliyor. ne kadar diğer insanlara sinir olsanda yine de iyi geliyor. başka işlerle meşgul olmak iyidir her zaman. eğer kendini çok diplerde hissediyorsan git istersen destek al. mutlakaki faydasını görürsün.

Merhaba melek anneleri bend e 3ay önce kizimi kaybettim 35. Haftamda.. Uzun zamandir sizi takip ediyorm ama yazmaya cesaret edemedim. Pihtilasma testlerimi yaptırmak istiyorum ama randevu alamiyorum takio listesinde olmak gerekiyormus.. Bu testleri taptiran arkadaslardan rica etsem nasil bir yol izlediler acaba yardimci olabilirler mi ?
Başın sağolsun canım allah sabrını bol versin en kisa zamanda inşallah sağlıklı evlatların olur

B
aynen öle bende kendi kendime teselli etmekten başka çarem yok..
gelecek çocuklarimi düşünüyorum. herşey onlar için yaşamak zorundayim.. neler neler insanlar var.. ben bir bebegimi kaybetmişim hatta hiç bebekleri olamayan da var tedavüyle uğraşanda.. eşimin kuzeni 7 yıllık evliler hiç de bebekleri olmadi. bunu düşündüm neler vardi çevremde.. evlendikten 3 ay sora hamile kaldim.. benim kuzenlerim 1 yıl bekledi yapmadi düşünmüyordu işte. onlar gibi bi yıl yapmayıp gezeyim dedim.. anindan kararimi degiştirdim işde.. demekki nasip böleymiş.. kaderci olduğumu düşünüyorum.
Rabbim herşeyi bilir bu yüzden herşeye rağmen katlamak zorundayiz.. olumsuz hayata olumluye çeviremeliyiz ki mutlu olmaliyiz.
O örneklerden biri de benim.8 yıl sonunda tüp Bebek'le hamile kaldım ve oğlum 7 gün yaşadı.ama inanıyorum ki Allah sağlıklı çocuklarda nasip edicek bizlere.aslında çok şanslıyız yarın ahirette çocuğunu kaybedenlere çocukları kucağına verilecek.SOnsuz bir hayatta evlat sahibi olucaz.inşallah bizlere şefaat edecekler.şuan diğer hamile olup sağlıkla doğuranlara özeniyoruz ama Allah sabredersek bizi mükafatlandıracak ben böyle moral buluyorum sizcede çok şanslı değil miyiz?

pskiyatriye gitcektim.. hap felan kullanmak istemiyorum kızlar.. hormonlari bozuluyormuş iyi bişeyde degil.. şimdi gitsem hamile miyimi hiç belli degil kendimi hamile gibi hissediyorum ne tuhaf durumu..:/ pskiolojik destek almak istesem hap verecekler bana.. kullanmak istemiyorum. güvenemedim doktorlara:/
yok canım psikologa gideceksin. onlar ilaç vermiyor. konuşarak veya başka yöntemlerle rahatlatıyorlar.

B

O örneklerden biri de benim.8 yıl sonunda tüp Bebek'le hamile kaldım ve oğlum 7 gün yaşadı.ama inanıyorum ki Allah sağlıklı çocuklarda nasip edicek bizlere.aslında çok şanslıyız yarın ahirette çocuğunu kaybedenlere çocukları kucağına verilecek.SOnsuz bir hayatta evlat sahibi olucaz.inşallah bizlere şefaat edecekler.şuan diğer hamile olup sağlıkla doğuranlara özeniyoruz ama Allah sabredersek bizi mükafatlandıracak ben böyle moral buluyorum sizcede çok şanslı değil miyiz?
bende öle düşünüyorum sansliyiz çok şükür. oğlum benim rüyama gelmese babaannesinin rüyasina giriyor. hep görüyorum diyo.. etkileniyorum bende.. bi kere halasinin rüyasina girmiş sevdim ben diyo.. bende görmüşüm bilmiyorum emin de olamadim.. bi kere görmüşüm.. tipik babama benziyomuş onun sarisin haliydi.. tekrar girese öpüp kokluycam ah..
herşey rabbimden. çok şükür umarim ki yakında mucizemiz gelecektir inş.

yok canım psikologa gideceksin. onlar ilaç vermiyor. konuşarak veya başka yöntemlerle rahatlatıyorlar.
kendime günlük tutmuşum. yazmişim.. oğlumla ilgili pskolojimi herşeyimi günlüğüme yazdim...
eşim bulmuş okumuş günlüğümü..
ağladiği gördüm onun gözünde...benim en büyük destekçim eşim.

Merhaba hanımlar 4 ay oldu kızımı doğuma gittiğim gün kalbinin durduğunu öğrendim hâla üzerimden atamadım o psikolojiyi çok zor günler geçirdim sapasağlam hiçbir sorunu olmayan bebek nasıl oldu da öldü bilmiyorum ama çok üzülüyorum 6 ayım dolduktan sonra gebe kalabileceğimi söyledi doktorum benzer durumda olanınız var mı sadece aynı şeyi yaşayanların beni anladığını düşünüyorum yaşamayanlar teselli edince bile zoruma gidiyor aynı durumda olup şimdi hamile olan yada çocuğu olan var mı
Başın sağolsun canım aynı durumda olanda var bebeğini göremeyende görüp emzirip toprağa verende yada benim gibi sadece küvezde görüp dokunamadan kucaklayamadan iki ewladını birden yanyana toprağa veren de üzülme diyemem 8 ayım bitti hala gözyaşım durmaz akar. Bu böylede devam edecek biliyorum. Ama yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı bazılarımız tekrar hamile. Rabbim çok aratmadan sana da sağlıklı bebekler bağışlar inşallah

Merhaba kızlar bende iki ay oldu ölü doğum yaptım normal doğum 25 haftalıktı kızım testlerim temiz cikti doktorum mayıstan sonra tekrar hamile kalmayi dusunebilirsin dedi hamile kalir kalmaz aspirin ve kan sulandiriciya başlicaz dedi ama çok korkuyorum

içimde olduğunu öğrendiğim o gün geliyor aklıma,boğazım düğüm düğüm,gözpınarlarım dolu,nefes alamıyorum...oysa o öğrendiğim gün böylemiydi... Babacığınla her hayalimize seni de eklemiştik.Hatta biz tüm hayallerimizi silip yeni baştan sana göre hayaller kurmuştuk. Her uyandığımda anneciğim günaydın uyan hadi diyordum,seviyordum seni aramızdaki tek engel olan deri tabakasının üzerinden.Sen hemen tepki veriyordun anneciğine.Evde yalnız değildim artık.sen vardın ,ben anlatıyordum sen dinliyordun...büyüyüdün büyüdün kocaman oldun bebeğim içeri sığmıyor artık oğlum,gelsede sevsek diyordum.dokunsam öpsem bebeğimle uyusam bebeğimle uyansam diyordum... Geldin ,geldin de çok çabuk gittin.O kadar güzeldin ki Allahım bu benim mi,nasıl güzel böyle ,ben nasıl böyle bi güzellik dünyaya getirdim diyordum...sen gittin hayallerim gitti.Sen gittin duygularım gitti,sen gittin evim gitti,neşem gitti,canım ,canımın daha da ötesi gitti... güneşim,gecem,dünyam gitti... bağrıma basıp koklaya koklaya öptüm seni ,sımsıkı sardım kucağıma ,sana sarılıp seninle uyudum,ellerini ayaklarını minicik burnunu öptüm öptüm öptüm mis gibi kokun vardı. ah benim meleğim bitanem adın gibi Topraklara karıştı minik bedenin. Sanki annen bilmişte koymuş bu ismi sana :(

Maalesef korkular azalmıyor artıyor:KK43: ama karnındaki bebeğini düşünüp dik durmaya çalışıyorsun. O seni ayakta tutuyor.

Birde inşallah Dr larınız iyidir. Ben Dr umdan yana çok memnunum. Çok rahatlatıyor. Buda önemli.
Hakıkısın canım herkes bir düşünürken biz onlardan kat fazla düşünüyoruz kat kat fazla korku yaşıyoruz inşallah mükafatı Güzeldir .doktorumdan memnunum canım Sağolsun bi kontrole bile gitsem beni çok rahatlatıyor

çalışıyormusun canım. çalışmak iyi geliyor. ne kadar diğer insanlara sinir olsanda yine de iyi geliyor. başka işlerle meşgul olmak iyidir her zaman. eğer kendini çok diplerde hissediyorsan git istersen destek al. mutlakaki faydasını görürsün.
Çalışmıyorum canım evde uğraş buluyorum ahşap boyuyorum kendimi ev işine vuruyorum o şekilde kafam dağılıyor

içimde olduğunu öğrendiğim o gün geliyor aklıma,boğazım düğüm düğüm,gözpınarlarım dolu,nefes alamıyorum...oysa o öğrendiğim gün böylemiydi... Babacığınla her hayalimize seni de eklemiştik.Hatta biz tüm hayallerimizi silip yeni baştan sana göre hayaller kurmuştuk. Her uyandığımda anneciğim günaydın uyan hadi diyordum,seviyordum seni aramızdaki tek engel olan deri tabakasının üzerinden.Sen hemen tepki veriyordun anneciğine.Evde yalnız değildim artık.sen vardın ,ben anlatıyordum sen dinliyordun...büyüyüdün büyüdün kocaman oldun bebeğim içeri sığmıyor artık oğlum,gelsede sevsek diyordum.dokunsam öpsem bebeğimle uyusam bebeğimle uyansam diyordum... Geldin ,geldin de çok çabuk gittin.O kadar güzeldin ki Allahım bu benim mi,nasıl güzel böyle ,ben nasıl böyle bi güzellik dünyaya getirdim diyordum...sen gittin hayallerim gitti.Sen gittin duygularım gitti,sen gittin evim gitti,neşem gitti,canım ,canımın daha da ötesi gitti... güneşim,gecem,dünyam gitti... bağrıma basıp koklaya koklaya öptüm seni ,sımsıkı sardım kucağıma ,sana sarılıp seninle uyudum,ellerini ayaklarını minicik burnunu öptüm öptüm öptüm mis gibi kokun vardı. ah benim meleğim bitanem adın gibi Topraklara karıştı minik bedenin. Sanki annen bilmişte koymuş bu ismi sana :KK43:
Canımmm yine bizleri aldın götürdün uzaklara ...ne güzel Tercüman olmuşsun hislerimize...allahım sana öyle bir evlat versin ki bütün acılarını dindirsin yaralarını sarsın seni hiç ama hiç bırakmasın ...canım lütfen çok üzme çok Bırakma kendini Hem Toprak bebek de annesini böylesine üzgün görmek istemez ki

Başın sağolsun canım aynı durumda olanda var bebeğini göremeyende görüp emzirip toprağa verende yada benim gibi sadece küvezde görüp dokunamadan kucaklayamadan iki ewladını birden yanyana toprağa veren de üzülme diyemem 8 ayım bitti hala gözyaşım durmaz akar. Bu böylede devam edecek biliyorum. Ama yavaş yavaş güzel haberler gelmeye başladı bazılarımız tekrar hamile. Rabbim çok aratmadan sana da sağlıklı bebekler bağışlar inşallah
İnşallah hepimiz güzel haberler paylaşırız burada ben kızımı sadece morgda gördüm buz tutmuştu çok üşümüştür Keşke ilk doğduğu zaman görseydim morgda sadece dokunabildim gözümün önünden gitmiyor ölüm düşüncesi bile bir anneyi o kadar üzerlen o ölümü yaşamak çok zor çok Odasını gördükçe canımdan can gidiyor sanki

evlatlarını kaybeden ve aramıza yeni katılan arkadaşlara sabır diliyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda uzun ömürlü sağlıklı yeniden evlatlar nasip eder .

içimde olduğunu öğrendiğim o gün geliyor aklıma,boğazım düğüm düğüm,gözpınarlarım dolu,nefes alamıyorum...oysa o öğrendiğim gün böylemiydi... Babacığınla her hayalimize seni de eklemiştik.Hatta biz tüm hayallerimizi silip yeni baştan sana göre hayaller kurmuştuk. Her uyandığımda anneciğim günaydın uyan hadi diyordum,seviyordum seni aramızdaki tek engel olan deri tabakasının üzerinden.Sen hemen tepki veriyordun anneciğine.Evde yalnız değildim artık.sen vardın ,ben anlatıyordum sen dinliyordun...büyüyüdün büyüdün kocaman oldun bebeğim içeri sığmıyor artık oğlum,gelsede sevsek diyordum.dokunsam öpsem bebeğimle uyusam bebeğimle uyansam diyordum... Geldin ,geldin de çok çabuk gittin.O kadar güzeldin ki Allahım bu benim mi,nasıl güzel böyle ,ben nasıl böyle bi güzellik dünyaya getirdim diyordum...sen gittin hayallerim gitti.Sen gittin duygularım gitti,sen gittin evim gitti,neşem gitti,canım ,canımın daha da ötesi gitti... güneşim,gecem,dünyam gitti... bağrıma basıp koklaya koklaya öptüm seni ,sımsıkı sardım kucağıma ,sana sarılıp seninle uyudum,ellerini ayaklarını minicik burnunu öptüm öptüm öptüm mis gibi kokun vardı. ah benim meleğim bitanem adın gibi Topraklara karıştı minik bedenin. Sanki annen bilmişte koymuş bu ismi sana :KK43:
Acını o kadar derinden anlıyoruz ki hepimiz Rabbim onları cennette verecektir bize tesellimiz bu

Back
X