• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar hcg sonucum 230.22 çıktı :) doktor beğendi sonucu ama salı günü tekrar yapmamı istedi testi. Sanıyorum Salı günü de yukselirse sonuç herşey iyi gidiyor demektir... Gulcin-84 Gulcin-84 canım sende de pıhtılaşma vardı sanırım. İlk gebe olduğunda doktorun sana da bu kadar sık hcg testi yaptırıyor muydu? İgneye başladım pazartesi bugün kan verdikten sonra kanım hiç durmadı. Normalde bir iki damla kanar dururdu. Şimdi 5dk falan kanı durdurmak için bastırdım... aspirin o kadar etkili değil ama iğne bayaa etkili...

Hadi gözün aydın. Değerin çok güzel artmış. Ben adet günü kan testi yaptırdım aile hekimliğinde. değerim 850 lerde çıkınca Dr um bi daha yaptırmana gerek yok. Clexan 6000 başla 1 hafta sonra bana gelin direk keseyi görelim demişti.

yeni hamile olan arkadaşlar B BlackandBlack ; zelal41 zelal41 doktora gittinizmi, ya da kandaki betahcg ler yükseldi dimi..hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruzz.darısı bizlere inşallah :)
Ben gecen hafta cuma yapmistim 53 filandi pazartesi 244 e cikmisti cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum dr onumuzdeki cumartesi gideyim diyorum bi esim bi ben biliyorum zaten dun annemin misafiri vardi ordqydim sandelyeye cikmis dolaptan bi sey aliyodum esim bi panik nerdeyse belli edicekti ;) bu arada bu gun ozel bi hastaneye iskur araciligiyla basladim. Egitim programi aslinda iskur oduycek maasimi hastakabul de basladim fakat piskolojik anlamda cok yoruldum. Ben mudurluk yapiyodum ok rahattim simdi sifirdan baslamak cok tuhafima gitti ;( Malesef gittigim is gorusmeleride evlisiniz co uk dusunuyonuz mu en az uc sene dusunmeyenler tercihimiz diye geri ceviriyodu;(

moralim çok bozuldu. ağlamak istiyorum hem de çokk. oğlum doğsaydı ismini ALİ koymak istiyordum. şimdi işyerindeki kız hamile oğlu olcak ve adını ALİ koyacakmış. ben napım şimdi. kendimi nerelere vurayım. öffffffffffffff öffffffff...
Oyle dusunme canim, zten dogmamista olsa ismini koymak lazimis. benim oglumum adida ali baran. Onun ismini duyunca baska cocuklarda bende huzynleniyorum ama mutluda oluyorum

Doktor pazartesi gittim canım. Hcg değerlerine göre zaman verecek. Salı günü testi tekrarla beni haberdar et dedi. Ne zaman gelmen gerektiğini Salı günü söyleyeceğim dedi. Vajinal ultrasonla bakmak istemiyor karından da hcg 4000 civarı olduğunda görünür dedi. Salı günü 1000 civarında çıkarsa cumartesi keseyi görmek için çağırır diye düşünüyorum. Bugün doktora görünmedim canım. Gittiğimde sorarım normal mi bu durum diye ama büyük ihtimalle normaldir diye düşünüyorum...
Doktor pazartesi gittim canım. Hcg değerlerine göre zaman verecek. Salı günü testi tekrarla beni haberdar et dedi. Ne zaman gelmen gerektiğini Salı günü söyleyeceğim dedi. Vajinal ultrasonla bakmak istemiyor karından da hcg 4000 civarı olduğunda görünür dedi. Salı günü 1000 civarında çıkarsa cumartesi keseyi görmek için çağırır diye düşünüyorum. Bugün doktora görünmedim canım. Gittiğimde sorarım normal mi bu durum diye ama büyük ihtimalle normaldir diye düşünüyorum...
Bence normaldir canim biz dayanamayip adet gunu gecmeden yaptik o yuzden bence

Kizlar herkese iyi akşamlar sizlerden bol dua istiyorum ddgim şeler kasılma ve ara ara oluyo korkular stres gerginlik malesef üst safhada nolur dua niza ihtiyacım var lütfen dua edin bebek kalsın

Yq Karnım in altı ağrı oluyl sonra sizlio sonrada küt Sep sert ne oldu anlamıyorum nie oluyo anlamıyorum Allahım korusun busefer inş benim gibi bu aylarda yaşayan varmı kasilma

Kizlar herkese iyi akşamlar sizlerden bol dua istiyorum ddgim şeler kasılma ve ara ara oluyo korkular stres gerginlik malesef üst safhada nolur dua niza ihtiyacım var lütfen dua edin bebek kalsın
Canim, dualarimiz sen ve tum melek anneleriyle... insallah saglicakla kavusursun yavruna. Allah size saglikli hayirli uzun omur nasip etsin. Kacinci haftandasin ? Biliyosun ben oglumu dogumdan sonra kaybettim. okucak varsa dogduktan sonrada oluyor. o yuzden once stres yapma, Allaha emanet olun ikinizde. Benim hamileligimde karnim cok sertlesirdi takip etmistim ayi doldumu yasardim sonralari 15 gunde bir olurdu yerini bu genisletiyor diye dusunuyodum. O tarihlerde karnim buyuyidu. birde benim oglum son haftasina kadar tersti kafasi yukardaydi durus seklide etkiliyor. Dr a bir cok kez gittin bi sey yok diyolar sende strese sokma bebegini lutfen. Allah buyuk,o ne derse o olur.

Bu arada hamile kalın çok arkadslarr var gözünüz aydın olsun ins bu sefer kavusuruzzz amin
Tesekkur ederim canim Allah once tum melek annelerine sonrada tum isteyenlere saglikli omurlu ve hayirli evlatlar nasip etsin. Ikinci hamileligimde cok pimpirikli olurum diyodum ama Allah yardim ediyor cok fazla kendimi dinlemiyorum. Nasibimde varsa Allahim sahlicakla kucagima aldir diyorum. Inan sevinemefim bile tum melek annelerinim yuzu gulsun oyle sevincem insallah. Haftaya gitcem dr a kalp atsi icin umarim keseyide goruruz kalp atisinida fuyariz dr gitmedim henuz

Canım ya bende oleydii m gerçekten rahatttimm ama su sızı lar kasilmalar ne bilim ister istemez korkuyosunn şu an 22 haftalik olduk tam bugün inş duyarsınız kalp atışını inş canım inan bende dua ediyorum hepimize hamile kalanlari duyduk a nasıl mutlu oluyorum Yani canım ddgin gibi bizler de hep son haftalarda kaybettik Oysaki 500 gram doğan bebekler sapasaglam yasio inş Allah bizede nasip eder amin ami n

Kızlar hcg sonucum 230.22 çıktı :) doktor beğendi sonucu ama salı günü tekrar yapmamı istedi testi. Sanıyorum Salı günü de yukselirse sonuç herşey iyi gidiyor demektir... Gulcin-84 Gulcin-84 canım sende de pıhtılaşma vardı sanırım. İlk gebe olduğunda doktorun sana da bu kadar sık hcg testi yaptırıyor muydu? İgneye başladım pazartesi bugün kan verdikten sonra kanım hiç durmadı. Normalde bir iki damla kanar dururdu. Şimdi 5dk falan kanı durdurmak için bastırdım... aspirin o kadar etkili değil ama iğne bayaa etkili...
Cok sevindim yasemincim insallah saglik sihhatle devam etsin hamileligin ve insallah bu sefer hersey guzel olsun senin icin sizin guzel haberlerinizi duymak bana cok iyi geliyor dualarim sen ve tum hamişlerimizle canim

Ben gecen hafta cuma yapmistim 53 filandi pazartesi 244 e cikmisti cogu zaman hamile oldugumu unutuyorum dr onumuzdeki cumartesi gideyim diyorum bi esim bi ben biliyorum zaten dun annemin misafiri vardi ordqydim sandelyeye cikmis dolaptan bi sey aliyodum esim bi panik nerdeyse belli edicekti :KK66: bu arada bu gun ozel bi hastaneye iskur araciligiyla basladim. Egitim programi aslinda iskur oduycek maasimi hastakabul de basladim fakat piskolojik anlamda cok yoruldum. Ben mudurluk yapiyodum ok rahattim simdi sifirdan baslamak cok tuhafima gitti ;( Malesef gittigim is gorusmeleride evlisiniz co uk dusunuyonuz mu en az uc sene dusunmeyenler tercihimiz diye geri ceviriyodu;(
Canim hayirli olsun isin.Calismak iyi geliyor insana kafan dagiliyor.Yinede cok yorma kendini yuksege de uzanma canim esin hakli:)Kendini dinlememene de sevindim tadini cikar zelalcim hamileliginin

çok güzel bir haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selam arkadaslar☺ 17 Mart da aşılama oldum. Kasiklarim da hafif sancı var arada da sağ tarafima iğne saplanır gibi oluyo. Bide göğüs uçlarimda hafif acı var. Başına bole bişi gelen var mi. Acaba yada aşılması tutan var mi

O
Ediyorum canım ya günde iki kez mesala saat 6 da biri oluyo 7 de faln bitane daha sonra bi rahatlik sonraki gun yine ama hep oluyl
23 24. Haftalarda benimde ara ara olurdu karnımda bir tarafta toplanma yada karında sertlik ben erken doğum yaptım ama doğuma yakın 15 dk bir kasılıyordum.çok için rahat etmezse herhangi bir hastanede nst yaptır ama düzensiz kasılmalar olabilir diye biliyorum.

Canım bak sen ve diğer arkadaşlar için bunu buldum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 77
Selam arkadaslar☺ 17 Mart da aşılama oldum. Kasiklarim da hafif sancı var arada da sağ tarafima iğne saplanır gibi oluyo. Bide göğüs uçlarimda hafif acı var. Başına bole bişi gelen var mi. Acaba yada aşılması tutan var mi

Bunlar gebelik belirtileri gibi duruyor. Benim oğlumda da öyle olmuştu. Rabbim hayırlısını nasip etsin canım...

Back
X