• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

orkidekaramel vardi bat bu tatihlerdi ama hesabi pasif merakettim haberi olan var mi?

Sen saglikla bebegine kavus da canim almasinlar bosver hem bebegini buyutursun biraz.evliyim cocugum da var diyerek gider rahatca basvurunu yaparsin kendi alaninla ilgili ise girersin.Bu is senin kafani dagitman icin bir firsat iste herseyde bir hayir var derlerya burda calismanin hayri da budur belki sana

Sen saglikla bebegine kavus da canim almasinlar bosver hem bebegini buyutursun biraz.evliyim cocugum da var diyerek gider rahatca basvurunu yaparsin kendi alaninla ilgili ise girersin.Bu is senin kafani dagitman icin bir firsat iste herseyde bir hayir var derlerya burda calismanin hayri da budur belki sana
Aynen oyle canim bende sukrediyorum vardir Yuce Mevlanin bi bildigi hep iyi insanlar cikarsin insalah karsimiza hayirli is hayirli arkadaslar ona sihindik. Umarim isan ayinda da guzel haberler aliriz hepinizden bir bir. ALLAH hamile olanlarin bebeklerini saglivakka kucagina aldirsin omurlu hayirli saglikli bebekler olsunlar. Ayni sekilde hayirli saglikli omurlu bebekleride isteyen tum melek annelerine ve sonrasinda usteyen herkese nasip etsin

A
Aynen oyle canim bende sukrediyorum vardir Yuce Mevlanin bi bildigi hep iyi insanlar cikarsin insalah karsimiza hayirli is hayirli arkadaslar ona sihindik. Umarim isan ayinda da guzel haberler aliriz hepinizden bir bir. ALLAH hamile olanlarin bebeklerini saglivakka kucagina aldirsin omurlu hayirli saglikli bebekler olsunlar. Ayni sekilde hayirli saglikli omurlu bebekleride isteyen tum melek annelerine ve sonrasinda usteyen herkese nasip etsin
Amin canim amin insallah Allah razi olsun dualarin icin

Merhaba kizlar ise basladim fazla girip yazamiyorum. Bende cumartesi bi aksiluk cikmazsa gidiyorum dr a gec olsun garanti olsun dedim . Basladigim poliklinikte kadin dogum var ama kimse bilmiyor daha yeniyim biraz zaman gecsin oyle soylerim diyorum. Insallab her sey yolundadir kalp atisini keseyi goruruz insallah
Canım hayırlı olsun işin.insallah ctsi güzel haberler alıcaz sendn.bnm bat yaklaştıkça korkuyorm ya olmadıysa diye ama Hayırlısı tabi herzaman

Merhaba kizlar ise basladim fazla girip yazamiyorum. Bende cumartesi bi aksiluk cikmazsa gidiyorum dr a gec olsun garanti olsun dedim . Basladigim poliklinikte kadin dogum var ama kimse bilmiyor daha yeniyim biraz zaman gecsin oyle soylerim diyorum. Insallab her sey yolundadir kalp atisini keseyi goruruz insallah

Hayırlısı olsun canım. Sevindim senin için :) Kafan dağılır, iyi olur :) Biz de Cumartesi günü gideceğiz keseyi falan görmek için. Kısmet bakalım. Bugün tekrar HCG testi yaptırdım 2607,36 çıktı. 4 gün önce 230 idi. Doktor 1000 lerde olması lazım demişti... Normaldir inşallah... Cumartesi günü ikimizin günü desene :) Hadi hayırlısı bakalım... Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...

Canım hayırlı olsun işin.insallah ctsi güzel haberler alıcaz sendn.bnm bat yaklaştıkça korkuyorm ya olmadıysa diye ama Hayırlısı tabi herzaman

Canım stres yapma sakın. Stres engelliyor biliyorsun gebe kalmayı. Rabbim neyi nasip ederse o olacak... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben inanıyorum Nisan ayında bir sürü güzel haber alacağız hayırlısıyla :)

Doktorumla görüştüm bugün cuma günü rahim filmi çekip perdeyi almıştı. Perşembe günü de kan vermiştim sonuçları iyi çıkmış hamile kal ve gel dedi Dr um iğne başlayacak hamile kalmana engel bi durumun yok dedi Rabbim aratmaz hayırlısıyla gönderir inş bebişlerimizi

Hayırlısı olsun canım. Sevindim senin için :) Kafan dağılır, iyi olur :) Biz de Cumartesi günü gideceğiz keseyi falan görmek için. Kısmet bakalım. Bugün tekrar HCG testi yaptırdım 2607,36 çıktı. 4 gün önce 230 idi. Doktor 1000 lerde olması lazım demişti... Normaldir inşallah... Cumartesi günü ikimizin günü desene :) Hadi hayırlısı bakalım... Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize...
Normaldir inş canım belki ikizdir . Çoğul gebeliklerde de yüksek çıkıyor hayırlısı olsun canım

Doktorumla görüştüm bugün cuma günü rahim filmi çekip perdeyi almıştı. Perşembe günü de kan vermiştim sonuçları iyi çıkmış hamile kal ve gel dedi Dr um iğne başlayacak hamile kalmana engel bi durumun yok dedi Rabbim aratmaz hayırlısıyla gönderir inş bebişlerimizi

Amin canım inşallah. Senin Nisan'daki BAT kaç? Rabbim Nisan ayında bebek isteyen tüm melek annelerinin yüzünü güldürür inşallah :)

Canım stres yapma sakın. Stres engelliyor biliyorsun gebe kalmayı. Rabbim neyi nasip ederse o olacak... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben inanıyorum Nisan ayında bir sürü güzel haber alacağız hayırlısıyla :)
HaklIsın canım stres çok büyük etken kesinlikle. Inşallah bakalım. Martta sevindik güzel haberlerle nisanda da öyle olsun :)

Sag canim tesekkur ederim stes yapma korkma bu ay olmazsa obur ay olur biyle dusun ben hep oyle dedim takmadim kafaya Allah ne zamab ol derse olur

Sagol canim sevindim ben 244.5 tan sonra tekrarlamadim testi evet cumartesi ogleden sonra gitcem is cikisi aslinda istesem simdi is yerinde hemen yaparimda test ama millete laf anlatmak istemiyorum yeni girdim ise. Seninde son 230 lardaydi katlanarak artmasi lazim 2. Gun 500 3. Gun 1000 4. 20000 gayet normal bence degerin ;) insallah keseyide gorup saglikli haberlerini aliriz yavrularimizin.

Sagol canim sevindim ben 244.5 tan sonra tekrarlamadim testi evet cumartesi ogleden sonra gitcem is cikisi aslinda istesem simdi is yerinde hemen yaparimda test ama millete laf anlatmak istemiyorum yeni girdim ise. Seninde son 230 lardaydi katlanarak artmasi lazim 2. Gun 500 3. Gun 1000 4. 20000 gayet normal bence degerin :KK66: insallah keseyide gorup saglikli haberlerini aliriz yavrularimizin.

Canım hcg 2 günde bir ikiye katlanıyor. Bugün araştırdım bayaa. 4.gün de 900lerde olmalıydı. 230, 2.gün 460, 4.gün 920 gibi olmalıydı ama 2607 çıktı. Hatta doktorum da 230 çıktığı gün 4 gün sonra yaptır 1000e yakın bir değer çıkmalı demişti... Perşembe günü sağlık ocağına gideceğim bir de orda yaptirayim diyorum. Beni biraz endiselendirdi çünkü mol gebelikte de böyle oluyormuş :( kısmet...

benim tansiyonum her akşam yükseliyor ne yapıcam kızlar.. limon suyu içiyorum geçiyor bu seferde çok uykum geliyor tansiyon yüzünden... erken yatiyorum kötüleşiyorum birden ya.. nabicam kızlar..:KK43:
ateşim de yüksek hep.. kaç derece bilmiyorum..vucüdüm titreniyor:KK43: ellerimde çok tuhaf his var:KK43:
son 1 haftadir böleyim:KK43:
B BlackandBlack hcg sonuçlarin nasıl şimdi? ben daha yaptırmadim. kasık agrimasi oluyor fakat ateşim yükseldiği içim yumurtam çatlamiş olabilirim..
Canım yengemim tansiyonu 34. Haftada yükseliyordu senin gibi, bulunduğu şehirde hiçbir doktor kabul etmedi kritik dedi ihsan rua iyi bir doktor o hemen aldı doğuma bebek zehirlemeye başlamıştı hiçbir doktor anlamadı o anladı bebek yada anne diye tercih bile yaptırabileceğini söyşedi ama çok şükür ameliyat iyi geçti şimdi yeğenim 6 aylık maşallah yetişti gibi yaşıtlarına sende ihmal etme iyi bir doktora git tansiyon yükselimi iyi değil bebek içinde anne içinde

Canım hcg 2 günde bir ikiye katlanıyor. Bugün araştırdım bayaa. 4.gün de 900lerde olmalıydı. 230, 2.gün 460, 4.gün 920 gibi olmalıydı ama 2607 çıktı. Hatta doktorum da 230 çıktığı gün 4 gün sonra yaptır 1000e yakın bir değer çıkmalı demişti... Perşembe günü sağlık ocağına gideceğim bir de orda yaptirayim diyorum. Beni biraz endiselendirdi çünkü mol gebelikte de böyle oluyormuş :KK43: kısmet...
Kotuyu cagirmak yok canim aekadaslarinda dedigi gibi belki ikizdir. Allah hayirlusini omurlusunu ve sagliklisini nasip etsin

Sag canim tesekkur ederim stes yapma korkma bu ay olmazsa obur ay olur biyle dusun ben hep oyle dedim takmadim kafaya Allah ne zamab ol derse olur
Haklısın canım ama insan hemen olsun istiyor :) tabi en doğru zamanı ayarlamıştır Rabbim . Hayat ne enteresan 4ay önce canımın Can'ını kaybettim , ondan başka evlat düşünemezken şimdi yeniden başka bir evlat istegindeyim. Rabbim aratmasın . Isteyen herkese nasip etsin

Haklısın canım ama insan hemen olsun istiyor :) tabi en doğru zamanı ayarlamıştır Rabbim . Hayat ne enteresan 4ay önce canımın Can'ını kaybettim , ondan başka evlat düşünemezken şimdi yeniden başka bir evlat istegindeyim. Rabbim aratmasın . Isteyen herkese nasip etsin
amin canım amin... ben de daha bir daha doğurmam diyordum. şimdi hamile olsam da ikiz olsa hayırlısıyla diyorum:)

Back
X