• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım amin... ben de daha bir daha doğurmam diyordum. şimdi hamile olsam da ikiz olsa hayırlısıyla diyorum:)

Ben de kısmetse ikiz olsun çok istiyorum ve bence bunun altında yatan sebep ikizlerden birinin kaybettiğimiz evlatlarımızın yerine olacağını düşünüyoruz bilinç altımızda. Dün akşam hiç istemsiz bir şekilde içimden şöyle bir şey geçti "Oğlum bana geri mi geliyorsun?" :( Sonra kızdım kendime. Sakın böyle bir beklenti içinde olma. O gitti ve bir daha gelmeyecek diye... Çünkü doğacak olan bebeklerimize yapabileceğiz en büyük kötülük onları kaybettiğimiz evlatlarımızın yerine koymamız olur.

Ablam anlatmıştı, bir arkadaşı bebeğini kaybediyor bizim gibi. Sonra tekrar bebeği olmuş. Bebeğini kucağına aldığında bu benim bebeğim değil, bu benim kızım değil demiş. Uzun süre de ikinci bebeğini kendi bebeği gibi hissedememiş. O yüzden ablam bana hep "Sakın, sakın ikinci defa hamile kaldığında onun geri geleceğini düşünme. Onu Mustafa'nın yerine koyma sakın" diyor oğlumu kaybettiğimden beri.

Ben de kısmetse ikiz olsun çok istiyorum ve bence bunun altında yatan sebep ikizlerden birinin kaybettiğimiz evlatlarımızın yerine olacağını düşünüyoruz bilinç altımızda. Dün akşam hiç istemsiz bir şekilde içimden şöyle bir şey geçti "Oğlum bana geri mi geliyorsun?" :KK43: Sonra kızdım kendime. Sakın böyle bir beklenti içinde olma. O gitti ve bir daha gelmeyecek diye... Çünkü doğacak olan bebeklerimize yapabileceğiz en büyük kötülük onları kaybettiğimiz evlatlarımızın yerine koymamız olur.

Ablam anlatmıştı, bir arkadaşı bebeğini kaybediyor bizim gibi. Sonra tekrar bebeği olmuş. Bebeğini kucağına aldığında bu benim bebeğim değil, bu benim kızım değil demiş. Uzun süre de ikinci bebeğini kendi bebeği gibi hissedememiş. O yüzden ablam bana hep "Sakın, sakın ikinci defa hamile kaldığında onun geri geleceğini düşünme. Onu Mustafa'nın yerine koyma sakın" diyor oğlumu kaybettiğimden beri.
cinsiyeti farklı olursa zaten koyamazsın. tabiki geri gelmeyecekler, onlar cennette bizlere kavuşmayı bekliyorlar. onlar meleklerimizin kardeşleri olacaklar inşallah. inşallah hepimiz hayırlısıyla yeni bebeklerimize kavuşuruz... benimde BAT 1-2 gün var ama çok ağrım var, adet olacağım sanırım ki. hayırlısı olsun ama..

cinsiyeti farklı olursa zaten koyamazsın. tabiki geri gelmeyecekler, onlar cennette bizlere kavuşmayı bekliyorlar. onlar meleklerimizin kardeşleri olacaklar inşallah. inşallah hepimiz hayırlısıyla yeni bebeklerimize kavuşuruz... benimde BAT 1-2 gün var ama çok ağrım var, adet olacağım sanırım ki. hayırlısı olsun ama..

Canım hiç belli olmaz o. Benim de kasıklarımda ve belimde ağrı var. Rabbim ne nasip ederse o olacak ama ümitsizliğe de kapılma hemen....

Canım hcg 2 günde bir ikiye katlanıyor. Bugün araştırdım bayaa. 4.gün de 900lerde olmalıydı. 230, 2.gün 460, 4.gün 920 gibi olmalıydı ama 2607 çıktı. Hatta doktorum da 230 çıktığı gün 4 gün sonra yaptır 1000e yakın bir değer çıkmalı demişti... Perşembe günü sağlık ocağına gideceğim bir de orda yaptirayim diyorum. Beni biraz endiselendirdi çünkü mol gebelikte de böyle oluyormuş :KK43: kısmet...
Canım benimkiler ikizdi biliyosun hatıladığım kadarıyla degerlerim şöyleydi: adet günümden 2 gün sonra 520 idi bir gün durdum ikinci gün tekrar kan verdim oda 1024 tü. Doktora ikinci kez test yapıyımmı diye sorduğumda progesteron değerin çok iyi gerek yok ama istersen yap demişti bende öyle yapmıştım sende eğer varsa progesteron değerine bi bak istersen. Bide bence nekadar hesaplasakta yumurtlama gününü tam bilemeyiz belki düşündüğümüzden önce yada sonra gerçekleşmiştir. Oyüzden ince gün hesapları yapma bence içini ferah tut iyi olcak de öyle olsun inşallah

Ağrı çok belirleyici olmuyor canım hayırlısı neyse o olsun.benimde nerdeyse 1 hafta adet sancısı gibi ağrılarım vardı hem karnımda hem belimde kopuyor sanıyodum. Ki tutunma ağrılarıymış doktorun söylediğine göre. Çok umutlandırmak istemem ama ağrıların belirleyici olmadığını söylemek isterim

Ben ve yasemin bat a 5 gun kala yaptik teste cikti bence senin bi sey kalmamis yarin bi test yap bari

Ben ve yasemin bat a 5 gun kala yaptik teste cikti bence senin bi sey kalmamis yarin bi test yap bari
Martin son guzel haberide senden gelir insallah ;)

hayırlısı canımm benim. daha olmadım. ama testte gidip almadım. nedense öğrenmek istemiyorum sanki öğrenince panik yapıcam, düştü mü düşecek mi stresine gireceğim gibi düşünüyorum.

Ben de öyle olur diye düşünüyordum ama öyle olmuyor canım. Tam aksine umursamaz bir ruh haline büründüm ilginç bir şekilde. Diyorum Rabbim yazdiysa her türlü olacak Yasemin düşünme hiç. Tamamen teslimiyetçi oldum. Ama bir taraftan da garip bir huzur var içimde... :KK64:

Ben de öyle olur diye düşünüyordum ama öyle olmuyor canım. Tam aksine umursamaz bir ruh haline büründüm ilginç bir şekilde. Diyorum Rabbim yazdiysa her türlü olacak Yasemin düşünme hiç. Tamamen teslimiyetçi oldum. Ama bir taraftan da garip bir huzur var içimde... :KK64:
Aynen bende oyleyim dusun daha dr bile gitmedim bunca zaman Allaha enanetiz o ne derse o olur diyorum kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Oglumda ilk haftasindan girmistim hamilelik piskolojisine duser mi tutunurmu diye yatardim her gece tutundu yavrum ama kaderimuzde ayrilik sonradan varmis. Insallah bu defa her sey guzel olur. Allah bu gucu veriyor bize tuhaf bi teslimiyet var. Ondan gelen herseye raziyim Allah buyuk nasibimizde varsa kucagimizada aliriz buyutur murvetinide goruruz yoksa elden ne gelir

Aynen bende oyleyim dusun daha dr bile gitmedim bunca zaman Allaha enanetiz o ne derse o olur diyorum kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum. Oglumda ilk haftasindan girmistim hamilelik piskolojisine duser mi tutunurmu diye yatardim her gece tutundu yavrum ama kaderimuzde ayrilik sonradan varmis. Insallah bu defa her sey guzel olur. Allah bu gucu veriyor bize tuhaf bi teslimiyet var. Ondan gelen herseye raziyim Allah buyuk nasibimizde varsa kucagimizada aliriz buyutur murvetinide goruruz yoksa elden ne gelir
doğru söylüyorsun canım aynen. hayırlısıysa, sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlat olacaksa olsun diyorum ben de zaten hep. bu ay olmadı benim. kısmet diilmiş, başka zamana inşallah..

Kızlar dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim. Oradaki ebe bir sürü test istedi ve testlerin için Beta HCG de var. 3 gün önceki HCG değerim 2607 idi dün yapılan HCG 1364 çıkmış. Makineden makineye değişir mi HCG değeri? Doktorum da ilk yaptırdığım testten sonra testi hep aynı hastanede yaptırmamı söylemişti. Acaba test yöntemi ya da makineden makineye değişir mi değerler?

Biraz araştırdım bugün. Bir kadın aynı gün hem özelde hem de devlette yaptırmış. Değerler arasında yaklaşık 2100 farklılık varmış. Devlette HCG özele göre 2100 daha düşük çıkmış... Bu konuda bilgisi olan var mı??

Ca
Kızlar dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim. Oradaki ebe bir sürü test istedi ve testlerin için Beta HCG de var. 3 gün önceki HCG değerim 2607 idi dün yapılan HCG 1364 çıkmış. Makineden makineye değişir mi HCG değeri? Doktorum da ilk yaptırdığım testten sonra testi hep aynı hastanede yaptırmamı söylemişti. Acaba test yöntemi ya da makineden makineye değişir mi değerler?

Biraz araştırdım bugün. Bir kadın aynı gün hem özelde hem de devlette yaptırmış. Değerler arasında yaklaşık 2100 farklılık varmış. Devlette HCG özele göre 2100 daha düşük çıkmış... Bu konuda bilgisi olan var mı??
Canım laborant olarak söylüyorum istinası olabilir ama özelde ki sonuca cok güvenme. Devletteki laboratuvarda kontrol kanı filan çalışılıyor bende özelde çalıştığım îçin biliyorum orda pek olmuyo. Sonuçların farklı çıkması cihaz değişiklikleri ile de olabilir. Aklına kötü şeyler getirme canım hayırlısı ile bebeğini kucağına alırsın inş

doğru söylüyorsun canım aynen. hayırlısıysa, sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlat olacaksa olsun diyorum ben de zaten hep. bu ay olmadı benim. kısmet diilmiş, başka zamana inşallah..
Hayirlisi olsun canim allah en hayirli ve dogru zamanda nasip edicektir. Uzulme ve stres yapma okuruna birak kendiliginden olur zaten. Allah hepimizin gonlune gore versin ve en hayirlisini nasip etsim insallah

Canim okur tabi her cihazin olcumu farkli oluyor sen takma kafana bazende ilk etapta iki kese oluyormus ikiz gibi ama sonra ikinci kese kayboluyormus belki oyle biseydir yarin ikimizde dr gidiyoruz stres yapma sakin. Insallah guzel haberlerle doneriz dr dan

Kızlar yüzünüzü gitmesemde hayatımın bir dönemin de acimi paylaştığım dostlarım biz minnakimla çok iyiyiz allahıma binlerce şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bi kızım var her dk birlikte ama artık işe basliyacagim allahım. İzin verirse 1 ay sonra başlıyor am bu yüzden çok üzgünüm ama kızım için çalışmam lazım çok sukur annem var ablam var onlar bakacaklar işten gelene kadar allahın yardımcın olsun inş tüm isteyen annelere ve bizim gibi yavrusunu kaybetmiş butun annelere nasip etsin en kısa zamanda sizlerinkinide bekliyorum uzulduk aci çektik ama sabredin gerçekten sonu güzel olcak Allah deyilem o herşeyi en güzeli ni bilir verir sizleri seviyorum canım arkadaşlarım arada vakit buldukça yazacağım

Kızlar yüzünüzü gitmesemde hayatımın bir dönemin de acimi paylaştığım dostlarım biz minnakimla çok iyiyiz allahıma binlerce şükürler olsun sağlıklı sıhhatli bi kızım var her dk birlikte ama artık işe basliyacagim allahım. İzin verirse 1 ay sonra başlıyor am bu yüzden çok üzgünüm ama kızım için çalışmam lazım çok sukur annem var ablam var onlar bakacaklar işten gelene kadar allahın yardımcın olsun inş tüm isteyen annelere ve bizim gibi yavrusunu kaybetmiş butun annelere nasip etsin en kısa zamanda sizlerinkinide bekliyorum uzulduk aci çektik ama sabredin gerçekten sonu güzel olcak Allah deyilem o herşeyi en güzeli ni bilir verir sizleri seviyorum canım arkadaşlarım arada vakit buldukça yazacağım
Canim benim bizi unutmamana cok sevindim. Umarim bizde saglikki hayirli omurlu bebeklerimize kavusuruz insallah benimde kanda hamilelik cikti 15 gu once ama dr a yarin gidicem insalkah her sey yolundadir. Allah tum melek annelerine once hamile kalip saglicakla fogurmayi sonrada senin gibi saglicakla kucaklayip buyutmeyi nasip etsin insallah. Allaha emanet olun kuzucugu opuyorum

Canim okur tabi her cihazin olcumu farkli oluyor sen takma kafana bazende ilk etapta iki kese oluyormus ikiz gibi ama sonra ikinci kese kayboluyormus belki oyle biseydir yarin ikimizde dr gidiyoruz stres yapma sakin. Insallah guzel haberlerle doneriz dr dan
Evet cnm olur benim de ilk basta biri dolu kese biri bos kese çıkmıştı snra kendiliginden kayboldu dger kese o yuzden icini ferah tut canim..degerler o yuzden de oynamis olabilir..yarin insallah ikinizden de guzel haberler alicaz bizide haberdar edin doktordan gelince kızlar:)

Back
X