• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar size bisey sorucam ben test yaptim ama adetime daha yedi gün var negatif çıktı sizce hamile olsam incecikte olsa czgi cikmazmiydi yda erken gebelik testlerinden alsam varsa cikarmi?

Kizlar size bisey sorucam ben test yaptim ama adetime daha yedi gün var negatif çıktı sizce hamile olsam incecikte olsa czgi cikmazmiydi yda erken gebelik testlerinden alsam varsa cikarmi?
Canim benim bildigim erken testlerinde bile 4gün kala gösteriyor yaziyor. Biraz daha bekle sonra tekrar yap. İnşallah iki çizgiyi görürsün canım :-)

Öncelikle Kandil'iniz mübarek olsun kızlar. Bugün saat 08:00 de doğumum olacak. Allah'ın izniyle kızıma kavuşacağım. Nasıl heyecanlı ve korkuluyum anlatamam. Tüm Melek annelerinden dua istiyorum hayırlısıyla kavuşayım yavruma.

Allah size de tekrar nasip etsin bu duyguyu. Hamile olan arkadaşlara kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin. Allah'a emanet olun :KK200:
Ne mutlu canım, allah sizi birbirinize bagışlasın hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Kim bilir nasıl mutlu olmuşsundur şimdi. Keşke hepimiz birbirimize yakın olsakda böyle mutlu günlerde birbirimizi kucaklaya bilsek. Bizleri habersiz bırakma :-) kendine ve yavruna cok iyi bak allaha emanet olun.

Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar. Hakkımızda hayırlı olan tüm dualar kabul olur inşallah. Bu gece hepimiz için dua edicem.
Ben artık her ay aceba oldumu demek istemiorum. Strese giriorum cünki. Bu yıl bizim yılımız olsun diyorum, 2016 bitmeden hamile kalmak istiorum.
En iyisini rabbim bilir... Huzurlu bir gün diliyorum hepinize..

merhaba arkadaşlar.. bi süre ara verdim ve geri dönebildim.:)
mart ayım tutmadi.. inş bu ay tutabilir.
hamile olan arkadaşlarimza bebeklerimi kucaginiz almaya nasip etsin.:)
gulçin inş almiştir.. okudum yorumlariniz:)
defne koyacakti öle hatirliyorum herade. inş. kucaginza almiştir..
bu arada Regaip kandiliniz mübarek olsun. Bol bol dua edelim kızlar.

Canım biz Dayanamayıp yapıyoruz ama erken olunca çıkmayabiliyor. Benim Oğluma hamileliğimde adetim 7gün geçmişti ve anca o zaman çok silik çıktı.yani ondan önce yaptığım 10testte de negatifti ;) hatta artık günde 2tane test yapıyordum :) benim de hala negatif çıkıyor testler ama umudum hala var bekliyorum bakalım

mart ayında stresten tutmadığı anladim.. hergün stresliyim illa olcak felan..
adetimin iki gün geçmişti.. süphe duydum..
test yaptım negatif gittim doktora...
kan testi yaptırdıktan sora adet oldum maalesef.
sora almadim sonucumu..
bu sefer stres yok...
allaha birakalım olucaksa olur rabbim daha iyi bilir..
bu akşam kandil.. bol bol dua edelim..

mart ayında stresten tutmadığı anladim.. hergün stresliyim illa olcak felan..
adetimin iki gün geçmişti.. süphe duydum..
test yaptım negatif gittim doktora...
kan testi yaptırdıktan sora adet oldum maalesef.
sora almadim sonucumu..
bu sefer stres yok...
allaha birakalım olucaksa olur rabbim daha iyi bilir..
bu akşam kandil.. bol bol dua edelim..
Aynennnn bende stres yapiorum kendime. Kizima hamile kalmadan önce 2sene boyunca böyle stres yaptim. Nezaman vazgectim, zaten tutmuyor dedim, ozaman hamile kaldim. Bu yüzden stresden uzak duralim, bir kere oldu, Allah isterse birdaha olcak. Biz dua edelim yeterli.

Aynennnn bende stres yapiorum kendime. Kizima hamile kalmadan önce 2sene boyunca böyle stres yaptim. Nezaman vazgectim, zaten tutmuyor dedim, ozaman hamile kaldim. Bu yüzden stresden uzak duralim, bir kere oldu, Allah isterse birdaha olcak. Biz dua edelim yeterli.
stresten olmuyor.. bunu anladim.. martta acaip stresliydim..
oluruna birakmak en iyisi..
düşünmeyelim adet olacagina..
oğluma hamile kalmadan 2 ay uğraştik biliyormusun?
daha 4 aylık evliydim..
bebek istiyorduk.. stres yaşadık..
sora birakmtim stresi düşünmedim öle hamile kalmişim..
hiç düşünmesek iyi olucak bişeylerle uğraşalım bence.

stresten olmuyor.. bunu anladim.. martta acaip stresliydim..
oluruna birakmak en iyisi..
düşünmeyelim adet olacagina..
oğluma hamile kalmadan 2 ay uğraştik biliyormusun?
daha 4 aylık evliydim..
bebek istiyorduk.. stres yaşadık..
sora birakmtim stresi düşünmedim öle hamile kalmişim..
hiç düşünmesek iyi olucak bişeylerle uğraşalım bence.
Evet, kafamizi dagitmamiz lazim. Bir de ben hormon tedavisine basladim. Bu yüzden ister istemez aklima gelior, günleri takip etmek zorunda kaliorum. Ama isede basladim, bana cok iyi geldi. Kresde calisiorum, nedense cocuklar bana ilac gibi geldi..
Evde otur otur aklina takilior tabi aceba hamilemiyim, aceba tuttumu vs.
Insallah hic beklemedigimiz bir anda süpriz yapar bize bebislerimiz

Canım biz Dayanamayıp yapıyoruz ama erken olunca çıkmayabiliyor. Benim Oğluma hamileliğimde adetim 7gün geçmişti ve anca o zaman çok silik çıktı.yani ondan önce yaptığım 10testte de negatifti :KK66: hatta artık günde 2tane test yapıyordum :) benim de hala negatif çıkıyor testler ama umudum hala var bekliyorum bakalım
Aaa baya gec çıkmış canım benm oglum da adet gunumde yapmstm silik ckmisti..benim icin en özel andı..demk ki olabiliyor byle de..ins çıkar:)Byle beklemek cok zor oluyor bende devamli test yapmak istiyorum sanki baska testte cikicak gbi geliyor ama şükür Rabbim e bu ay olmasa da dger aya umudumuz var umut etmek bile çok güzel:) insallah bu ay seviniriz tabiki de:) ilk haber senden gelir heyecnla bekliyorumm canm

Düşünmemeye çalışıyorum kafam rahat olsun diyorum ama olmuyor. Nasıl başarıcaz bunu arkadaşlar her iki günde bir test yapıyorum yok yok yok. Ama hala umudum var.... Oğlumu çok özledim , onu parka götürücektim, tatile gidecektik beraber.. Simdi 5aylık olucaktı nerdeyse. Ah ah doyamadım 5günde melek olup uçtu.

Düşünmemeye çalışıyorum kafam rahat olsun diyorum ama olmuyor. Nasıl başarıcaz bunu arkadaşlar her iki günde bir test yapıyorum yok yok yok. Ama hala umudum var.... Oğlumu çok özledim , onu parka götürücektim, tatile gidecektik beraber.. Simdi 5aylık olucaktı nerdeyse. Ah ah doyamadım 5günde melek olup uçtu.

Biliyor musun canım sitenin içinden geçerken bizim bloka gitmek için parkın içinden geçiyorum. Bu aralarda havalar çok güzel malum ve benim her gün oradan geçerken gözlerim doluyor. Oğlum şimdi olsaydı anneannesi ile parkta olurdu, beni karşılarlardı diyorum. Beni görünce gülücükler saçardı, beraber eve giderdik diyorum... Offff offf offf... Tam altı aylık olacaktı yavrum. Kuzum tam 6 aylık olacaktı. Yarın tam 7 ay olacak kaybedeli meleğimi... :(

Biliyor musun canım sitenin içinden geçerken bizim bloka gitmek için parkın içinden geçiyorum. Bu aralarda havalar çok güzel malum ve benim her gün oradan geçerken gözlerim doluyor. Oğlum şimdi olsaydı anneannesi ile parkta olurdu, beni karşılarlardı diyorum. Beni görünce gülücükler saçardı, beraber eve giderdik diyorum... Offff offf offf... Tam altı aylık olacaktı yavrum. Kuzum tam 6 aylık olacaktı. Yarın tam 7 ay olacak kaybedeli meleğimi... :KK43:
Bugün eve cikarken minikle karsilastim annesiyle yürüyordu. Bende izledim gözlerim doldu. Oğlum yasasaydi 8 aylik olucakti.. Parka gotururdum salincak sallardim dedim içime geçti hep.. İşde olmadi.. Nasip herşey.. Martta çok stres yaptim olmadi. Bu ay stres yapmam belirtilerini hic kafama takmiycam olursa olur olmazsa olmaz Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inş.

Rabbim umutlarimizi hic boşa cikarmasin olur inşallah..stres yapma.. Adet günü geçince yaparsin.. Biseylerle uğraş. Bugün kandil. Bolca dua et.. Dusunmemeye calis... Biliyorum elimde olmuyor bunlar işde.. Duadan başka hic elime gelmiyor.. Gecen pazar günü oğlumun mezarina gittim hic aglayamadim.. Oğluna dedim ki rüyama hic gelemiyosun agladigim için aglamicam. Gel dedim senin yuzunu goreyim Dedim dua ettim. Sora orda biraktim işde. Ağlamak istemiyorum uzulmek de.. Biliyorum oğlum orda çok mutlu. Annesini babasini bekliyor. O yüzden uzulmuyelim. İşde elimde değil.

Kızlar dayanamadım yine test yaptım.. erken gebelik testlerinden aldım yine negatif çıktı sanırım bu ay benden güzel haber yok :( :( ins sizden güzel haberler gelir

Kızlar dayanamadım yine test yaptım.. erken gebelik testlerinden aldım yine negatif çıktı sanırım bu ay benden güzel haber yok :KK43: :KK43: ins sizden güzel haberler gelir
Canim bence beklesek daha iyi olacak bir hafta var cunku kanda bile hcg dollenmeden on gun sonra yukselmeye basliyormus ki idrarda daha gec cikar.Tabi boyle diyorum ama ben de erken gebelik testi yaptim negatif .bekleyim diyorum ama dayanamayorum yapiyorum iste:)

Back
X