- 18 Haziran 2015
- 4.561
- 45.242
- 708
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Hastanede öle taşan bi süt olmuyo.. hele sezaryen ise 3 güne geliyo..
Ben bi ara yaralardan evde göğüslerimi açıp geziyordum..inşallah normal olur
kreme emzirince başlarım diye düşünüüyordum bu akşamdan sürmeye başlarım. göğüs pedinin üzerinde hava alıyor falan yazıyordu ama emin değilim tabi. en azından hastanede idare etsin
muhakkak yara oluyormuş herkesinBen bi ara yaralardan evde göğüslerimi açıp geziyordum..
emzirdikce daha çabuk iyileşiyormuş. bende öyle duymuştum. silikon başlık alsam işe yarar mı acaba yani daha az acırmı yaraykenO göğüsler illaki yara olucak ya en güzeli süt sagma pompasi bulundurun hani dayanamayacak duruma geldiğinizde 1 günlüğüne sagip verir ve göguslerinizi dinlendirirsiniz sonra yine emzirirsiniz ben çok krem kullandım pek bi işe yaramadı sonra zaman zaman nadir de olsa sagdim en son korkarak emzirmeye calistim bi baktim ki cok rahat emziriyorum o gunden sonra goguslerim normale dondu 2 haftaluk bi seruvendi. bi de kendi sutunuzu sürün gogusunuze emzirmeden sonra en güzel tedavi yöntemi bu
muhakkak yara oluyormuş herkesin
emzirdikce daha çabuk iyileşiyormuş. bende öyle duymuştum. silikon başlık alsam işe yarar mı acaba yani daha az acırmı yarayken
Bilmiyorum ki ben göğüs kalkanı almıştım bi işe yaramadı sadece yatarken rahat yattım göğüslerim giysime değmediği için
dayanacağız artık ne yapalım
Valla çok kötü zamanlardı ben ağladım bebeğim ağladı ben ağladım bebeğim ağladı öyle öyle emiştikama her defasında da acıya dayanmak için gözlerinin içine baktım acıktı yavrum karnını doyurmaliyim dedim. Düşünsene guzelim uykundan uyanmissin sabahın 5 i ağlaya ağlaya bağıra bağıra emziriyosun
Ay senin çok az kalmış doğumunaaaadayanacağız artık ne yapalım
Kremine göre değişir. .kızlar göğüs uçlarınıza sürdüğünüz kremin bebek emerken bebeğe bi zararı yok mu? Sonuçta kimyasaldır diye düşünüyorum. Tabi her emzirmeden önce siliyorsunuzdur belki sonra yine mi sürüyorsunuz?
kremler ona uygun oluyor bitkiselleride var. silmek gerekmiyorkızlar göğüs uçlarınıza sürdüğünüz kremin bebek emerken bebeğe bi zararı yok mu? Sonuçta kimyasaldır diye düşünüyorum. Tabi her emzirmeden önce siliyorsunuzdur belki sonra yine mi sürüyorsunuz?
Ay senin çok az kalmış doğumunaaaaHadi hayırlısıyla inşallah sağ salim..
kızlar göğüs uçlarınıza sürdüğünüz kremin bebek emerken bebeğe bi zararı yok mu? Sonuçta kimyasaldır diye düşünüyorum. Tabi her emzirmeden önce siliyorsunuzdur belki sonra yine mi sürüyorsunuz?
tesekkurler. Çok acemiyim. Acemiyi bırak 0 bilgi 0 tecrübe. korkuyorum cidden.
Ben atlet giydim hep. Bir sezaryen 3 normal doğum yaptım hepsinde aynı giyindim. Aldığım atletler göğüs kısmının hemen altında robalı idi. Göğüs pedlerini de rahatlıkla kullanabildim. Sonuna kadar hiç emzirme sütyeni kullanmadım. Bana çok bunaltıcı geliyordu. Tabi kilo da vardı. Bir de yaz geliyor atlet en rahatı olur.Hangisi daha kullanışlı şimdi almaya cikicam hamilelik resimlerimizi çekeceğiz bahaneyle şimdiden alıp elbiseyle kullanmak istiyorum sütyen izin olmasın diye atlet daha mantikli geliyor ama karnimizda dikis varken canımızı yakmaz mi? Tecrubeliler lütfen yardım eder misiniz boşa almış olursam yenisini alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?