Sezeryan için emzirme sutyenimi atletimi

kreme emzirince başlarım diye düşünüüyordum bu akşamdan sürmeye başlarım. göğüs pedinin üzerinde hava alıyor falan yazıyordu ama emin değilim tabi. en azından hastanede idare etsin

O göğüsler illaki yara olucak ya en güzeli süt sagma pompasi bulundurun hani dayanamayacak duruma geldiğinizde 1 günlüğüne sagip verir ve göguslerinizi dinlendirirsiniz sonra yine emzirirsiniz ben çok krem kullandım pek bi işe yaramadı sonra zaman zaman nadir de olsa sagdim en son korkarak emzirmeye calistim bi baktim ki cok rahat emziriyorum o gunden sonra goguslerim normale dondu 2 haftaluk bi seruvendi. bi de kendi sutunuzu sürün gogusunuze emzirmeden sonra en güzel tedavi yöntemi bu

Ben bi ara yaralardan evde göğüslerimi açıp geziyordum..
muhakkak yara oluyormuş herkesin

emzirdikce daha çabuk iyileşiyormuş. bende öyle duymuştum. silikon başlık alsam işe yarar mı acaba yani daha az acırmı yarayken

muhakkak yara oluyormuş herkesin

emzirdikce daha çabuk iyileşiyormuş. bende öyle duymuştum. silikon başlık alsam işe yarar mı acaba yani daha az acırmı yarayken

Bilmiyorum ki ben göğüs kalkanı almıştım bi işe yaramadı sadece yatarken rahat yattım göğüslerim giysime değmediği için

dayanacağız artık ne yapalım

Valla çok kötü zamanlardı ben ağladım bebeğim ağladı ben ağladım bebeğim ağladı öyle öyle emiştik ama her defasında da acıya dayanmak için gözlerinin içine baktım acıktı yavrum karnını doyurmaliyim dedim. Düşünsene guzelim uykundan uyanmissin sabahın 5 i ağlaya ağlaya bağıra bağıra emziriyosun

büyük teselli oldu benim için

kızlar göğüs uçlarınıza sürdüğünüz kremin bebek emerken bebeğe bi zararı yok mu? Sonuçta kimyasaldır diye düşünüyorum. Tabi her emzirmeden önce siliyorsunuzdur belki sonra yine mi sürüyorsunuz?

kremler ona uygun oluyor bitkiselleride var. silmek gerekmiyor

eh artık sen anne oldun sayılır :) 3 gun bişey değil hem bakarsın beklemez bile onu hayırlı haberlerını duymak ısterım. Sımdıden allah yardımcın olsun , bebegını saglıkla kucagına almayı nasip etsin . Good Luck

Emzirmeden yarım saat önce sürülür sonra silinir emzirdikten sonra bi daha

tesekkurler. Çok acemiyim. Acemiyi bırak 0 bilgi 0 tecrübe. korkuyorum cidden.

Ben bebegin icadından bi haberdim ama o kadar alıştım ki kendime hayret ediyorum şok içinde kalıyorum yani su gibi akıp gidiyor olaylar ve zaman. Dün bizimde kirkimiz çıktı mesela sanki dün doğurmuş gibiyim. Ama korkulacak hicbirsey yok ben kendimi bebegimin giysilerini hangi deterjanla yıkasam daha iyi olur diye düşünüp üstüne arkalı önlü utuleyip özen gösterince bu işin üstesinden geleceğimi anladım. Yani sen için tek şey uykusuzluk sorun olucak çünkü 2,3 saatte 1 emziriceksin ve uyuduğu zaman uyumaya çalışacaksın doğum nasıl olucak bilmiyorum ama benn sezeryan oldum ve yanımda kayinvalidem ve annem 40 gün değişe degise kaldılar ilk zamanlar hep uyudum sonra ara ara uyuyup bebeğim uyuduğu zaman ev işleri yapmaya başladım böyle işte

Ben atlet giydim hep. Bir sezaryen 3 normal doğum yaptım hepsinde aynı giyindim. Aldığım atletler göğüs kısmının hemen altında robalı idi. Göğüs pedlerini de rahatlıkla kullanabildim. Sonuna kadar hiç emzirme sütyeni kullanmadım. Bana çok bunaltıcı geliyordu. Tabi kilo da vardı. Bir de yaz geliyor atlet en rahatı olur.

oyy kırkıncı yaşını da hep beraber saglıkla kutlayın ınsallah NightStalker Allah yolunu bahtını açık etsin evladının.. Dedigin gibi sanırım bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor ve yaşamadan alışamıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…