Sezeryan için emzirme sutyenimi atletimi

doğdu doğacak doğdu doğacak derken kocaman oldu da 40 ı çıktı he :) hayırlı olsun prensese :)
haydo bu forumlarda öğrendim ben de her şeyi :)
bir de karbonatlı suyla göğüs bakımı iyi oluyor hala maşallah hiç yara vs. olmadı.. acımız büyük ama yaramız yok

Aaaaaynen öyle :)))) senin minoş da gelmiş sanırım Allah analı babalı büyütsün minik ellerine kurban. Bu arada benimki hakikaten kocaman yani 9 ay 16 gün karnımda tasidigima deymiş içerde ne var ne yok silip süpürmüş de oyle gelmis gören duyan 3 aylik sanıyor hepsine maşallah..

evet canım geldi bizim kız da maşallah maşallah bizim de öyle daha ilk ay kontrolüne gitmedim ama kollarımı ağrıtıyor sıpa bir de yok yenidoğan kafayı tutamaz yok yenidoğan dönemez diyolar ya yalan bu bilimsel şeyler ya da bizimki büyümüş de gelmiş

Ahahahah aynenn bence 2017 modeller böyle hep derdim önlüğünü giydirip okula yollarım doğar doğmaz diye

Benim dogimum kişa oldu emzirme atleti cok iyi oldu. Belin sohukta kalmiyor. Emzirme atleti sezeryan yerini sıkmiyor. Hic bir zarari yok. Yaza dogum olacaksa sutyen iyi olabilir. Yazin sutyen kullandim ben. Yaza sicak olacak lohusayken sicak basiyor zaten. Bide tavsiyem beyaz renk alin emzirme sutyenini alacaksaniz. Ten rengi ve siyah boya oldugu icin sert oluyor terletiyor. Lohusayken dedigim gibi sicak basiyor bide emzirmeye ugrasirken bebekte sizde terliyorsunuz .

Ve içine Ped gerekiyor mu belli olmasın istiyorum elbise yada tişört giyince
Disarda giyeceksen icine ped al belli ediyor ucunu. Ben lansinoh aldim. Alttan ustten yapistirmali ve ince. Diger markalar tek tarafli yapisiyor kayiyor duzeltmek zorunda kaliyorsun ikide bir kontrol etmek zorundasin. Farketmez dersen herhangibir marka kullanabilirsin.

Masallah. Folik asit vitamin sayesinde bebisler basi havada zaten . Büyümüş gibi geliyorlar hakketen oglumda oyleydi. Saglikli sihhatli büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…